jimmy89 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Te-ai intalnit cu Shea si restul gastii din Bucuresti?nope... nu am stiut ca ajung chiar si pana in bucuresti, si nu am avut timp sa vb cu cei de acolo... si oricum nu am stat mult pe acolo... dar poate alta data ;) :beer: Quote
ClaudeFTW Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mmmmmda, despre asta, nu cred ca o sa ne vedem toti o data, e Shea suparat pe mine ca dupa ce m-a dat afara m-am dus in Focus.Ma rog, te am in lista de Y!M deci nu ar fi o problema in a ne vedea la bere. Quote
raw^ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Tee hee :rolleyes:ma radeam de "Tee hee" :)eu v-am lasat ne vedem peste 2 saptamani :) Quote
CryNow Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mmmmmda, despre asta, nu cred ca o sa ne vedem toti o data, e Shea suparat pe mine ca dupa ce m-a dat afara m-am dus in Focus. Ma rog, te am in lista de Y!M deci nu ar fi o problema in a ne vedea la bere. veinzi setu ? cat e setu ? cat e setu ? ah, damn it :clapping: ce dracu ba, nu poti sa ai o viata personala decat daca nu joci lineage ? now srsly, loc de scarbici ? nu esti la facultate ? :-s amandoua paralel sux rau de tot, sau ma rog, daca esti la fara frecventa niciotreaba. gimi, tracii no ally, they got butthurt cus they lost castle :-< Quote
ClaudeFTW Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Sunt clasa a 12-a seral mah Cat despre timp, eu daca ma joc L2, ma joc de cand ma trezesc pana ma culc sau deloc. Pnm, un fel de manie personala. Quote
CryNow Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 hai sa nu-ti zic vreo 2, ce motiv tampit ) o viata personala ia ba si joaca lineage acolo, nu fi nebun ca restu lumii ^_^ Quote
ClaudeFTW Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Nu mai am mah timp din cauza serviciului, imi strang bani sa-mi iau alt PC si dupa-aia am sa ma apuc din nou.Atata tot. Quote
Burne Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ma dezamagesti draguta ...te credeam mai destept ....vad ca iq`ul tau este egal cu cel al unui gibon ...poate un pic mai slab......don't take it as an offence...gibonii sunt foarte destepti (in comparatie cu tine ) ... Mircea Badea o recita regulatcand citezi pe cineva pui ghilimele”? sau anunti citatul. Daca tu te ei dupa burne deja m`am lamurit cei de capul tau ...Era un proverb...Spune`mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti....bine tu nu ai cum sti asta...e mult peste iq`ul tau....insa se potriveste foarte bine in cazul asta .. da mai raw nu te mai insotii cu mine ca o sa stie lumea cine esti Andi tot vad ca te bati cu caramida in piept cu inteligenta ta fara limite cu IQul tau de invidiat dar sincer sa fiu din disputele noastre mi-ai lasat impresia ca esti destul de redus, te dai un mare flame lord cu uber skilluri de forumist dar fara suparare cu reply'urile puerile pe care le dai nu rezolvi nimic, nu au sens, nu iti poti argumenta afirmatiile, e foarte usor sa jignesti o persoana din spatele unei tastaturi sau sa devi vulgar sa injuri de fiecare data cand nu te simti capabil sa rezolvi o problema. Dupa modelul presedintelui care isi da demisia in 5 minute ti-ai dat si tu cuvantul "e ultimul meu post aici" sa inteleg ca te "insotesti" cu un om fara coloana vertebrala si caracter, am impresia ca se potriveste de minune comparatia. @Raw cut the drama dude macar avem screenshoturile pe tron si vb aia daca ne suparam ne facem clanul nostru si luam adenu ... imba summoner party ( cu PP in dual Box ) Quote
jimmy89 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 in sfarsit, dupa mult timp si asteptari indelungate http://lineage.pmfun.com/list/quest/doomcryer Quote
Burne Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 in sfarsit, dupa mult timp si asteptari indelungate http://lineage.pmfun.com/list/quest/doomcryer nice work dude :cool2: Quote
raw^ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 @Raw cut the drama dude macar avem screenshoturile pe tron si vb aia daca ne suparam ne facem clanul nostru si luam adenu ... imba summoner party ( cu PP in dual Box ) nu este vorba de nici o drama, a fost super tare atmosfera de la siege, ne-am jucat lineage ca na pana la urma e un joc :) si nu am de ce sa ma plang ca am pierdut castelu`... castelu e castel dar tracii e un clan frumos ah +10% war hai ca e primul forum in care iau 3 warnuri mhm.. oare de ce? LE: nu este optiunea de sters contul ca si cum este la dex?:-s Quote
jimmy89 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 wts brand new ews, hero rift spoiled :D Quote
xIcarus Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 in sfarsit, dupa mult timp si asteptari indelungate http://lineage.pmfun.com/list/quest/doomcryer N-ai idee cat de mult m-a ajutat questul tau. :) http://lineage.pmfun.com/list/quest/ghost-hunter This is mine. :> Quote
jimmy89 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 nice job. dar la mine au gresit putin... au pus la final "Grats - quest Succession to the Legend, Adventurer is completed. You are now a Adventurer !" ... Quote
icemoartea Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 this topic tells me something, 41% noobs !!!!!! Quote
Razvan Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ice esti cumva andrei? daca da nu da reply. si da! sunt diev.. si nu! nu mai joc lineage.. si da! is mai noob ca tine, m-ai batut in olly <desi aveam lag>.. si da he-ul este viata! have fun! si sa nu uit "the only, the one, the mighty, the powerful, the stink!" have fun again! ps: daca nu esti andrei sry. jimmy: gg! imi dau seama cat de frumos te simti pentru ca ai facut tutorialul ala pt quest si fiecare dumbass in parte, care nu gaseste un mob sau un npc incepe sa te injure ca nu l-ai facut bine <dupa mintea lui bineinteles>.. crede-ma, i know the feeling >:D< good job dude! now u can have your handjob <jocking> >vroiam doar sa zic ca nu se merita sa faci ceva pentru cineva, in caz de nu ai inteles< , adica mai pe scurt baga-ti pw** in toti ca oricum nu merita efortul.. ies sa fumez o tigara.. daca e sa-mi zici ceva andixe da un buzz ca is invisible.. afk Quote
icemoartea Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ice esti cumva andrei? daca da nu da reply. si da! sunt diev.. si nu! nu mai joc lineage.. si da! is mai noob ca tine, m-ai batut in olly <desi aveam lag>.. si da he-ul este viata! have fun! si sa nu uit "the only, the one, the mighty, the powerful, the stink!"have fun again!ps: daca nu esti andrei sry.my name is v|c, god damn it Quote
CryNow Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 aargumente de ce 41% noobs si nu 100% ?aargumente de ce 41% noobs si nu 100% ? Quote
Razvan Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 scuza-ma te rog ca te-am confundat si ca am adus insulte asupra ta prietene!le: @cry .. pentru ca tu reprezinti 59% :Pde ce naiba merge asa greu forumu?le2: ehh..Total voturi: 1179ti se pare ca actualmente <in anul 2008 ma refer> postam atat de multi pe aici? nu are nicio relevanta:P Quote
icemoartea Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 just because 41% preffer high rates,that makes them noobscrynow whats ur nick on dex ? Quote
xIcarus Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 nice job. dar la mine au gresit putin... au pus la final "Grats - quest Succession to the Legend, Adventurer is completed. You are now a Adventurer !" ...Da, am vazut. just because 41% preffer high rates,that makes them noobscrynow whats ur nick on dex ?Ask away. Numai iverson joaca pe un hr pe-aici. :)Sincer, nu imi aduc aminte vreun hr sa imi dea o experienta de pvp placuta. Poate un mid-rate. Quote
andix3x Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 @burne Ca sa iti dovedesc altceva...Cand 2 se cearta , cel mai destept cedeaza...out..peace dude ... Dupa modelul presedintelui care isi da demisia in 5 minute ti-ai dat si tu cuvantul "e ultimul meu post aici" sa inteleg ca te "insotesti" cu un om fara coloana vertebrala si caracter, am impresia ca se potriveste de minune comparatia. Intradevar trebuia sa rectific , vroiam sa spun ca ala era ultimul post in care ma luam de tine ....dar daca tu ai tot continuat nu m`am putut abtine .... this topic tells me something, 41% noobs !!!!!! yap , i`m the king , nice to meet u :) .....Apropo explica`mi faza cu " joci pe high rate , esti noob " ..de ce crezi asta a ??Adica daca un player stie toate questurile si toate characterele la perfectie si jaoca pe high rate acum e noob ??? parerea mea e ca vorbesti aiurea .....Am vazut o multime de playeri bun pe high rates....daca ai jucat pe dex sigur ai auzit de ifc....si daca cauta pe google gasesti videoclipuri cu ei de pe white eagle ....now what ?? they`re noobs ?? :o Jimmy & Icarus good work :) Silen nu toata ziua.....de la 8 seara pana pe la 10 Quote
icemoartea Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 @burne Ca sa iti dovedesc altceva...Cand 2 se cearta , cel mai destept cedeaza...out..peace dude ... Intradevar trebuia sa rectific , vroiam sa spun ca ala era ultimul post in care ma luam de tine ....dar daca tu ai tot continuat nu m`am putut abtine .... yap , i`m the king , nice to meet u :) .....Apropo explica`mi faza cu " joci pe high rate , esti noob " ..de ce crezi asta a ??Adica daca un player stie toate questurile si toate characterele la perfectie si jaoca pe high rate acum e noob ??? parerea mea e ca vorbesti aiurea .....Am vazut o multime de playeri bun pe high rates....daca ai jucat pe dex sigur ai auzit de ifc....si daca cauta pe google gasesti videoclipuri cu ei de pe white eagle ....now what ?? they`re noobs ?? :o Jimmy & Icarus good work :) Silen nu toata ziua.....de la 8 seara pana pe la 10 am vazut o multime de playeri bun pe high rate, daca nu tiai dat tu seama,iti zic eu:ai probleme cu romana )) just for ur knowledge, im playing on dex for 4 years + so stfu Quote