andix3x Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Jneebon ? :blink: Inca un pic si ajungi hero :) Cry bad day ?hainuinimic....ma ei pe mine la power lvl si presimt ca o sa pice un full :) prima data cand am intrat pe dex la sugestia unui prieten l-am intrebat "bun...si gmshop'ul unde e?"Eu cand m`am dus pe primul high rate dadeam anunturi " lf crafter " :> Quote
CryNow Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 am luat si full da-l dreaq, un nm helm, care se face crystale pt ss ... Quote
xIcarus Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Fiind arcas nu ai dagger mastery , asa ca ai sa dai dmg c`am mic...eu tot pe arc as merge :) ..si pe un drain hp din cand in cand :> Ma refeream ca dagger. prima data cand am intrat pe dex la sugestia unui prieten l-am intrebat "bun...si gmshop'ul unde e?" Idem. Nu imi puteam imagina server fara gmshop. :D Pamflet in floare. :D Quote
CryNow Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 tracii no more eternity ? butttttttthurttttttttt Quote
andix3x Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Goddard Castle Controlled by: Nelladel First LOL Ce ti`am zis Claude a ?? pacat ca nu am facut pariu pe ceva :( Controlled by: payback Since when ?? Cum plm au luat distrusii aia castelul ? In rest totul ok :) A auzit careva de pe wrath de SerJ ? Quote
raw^ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 tracii no more eternity ? butttttttthurttttttttt esti un prost, si tu si andix3x :) mai degraba: ET no more tracii :) Quote
CryNow Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 esti un prost, mai degraba: ET no more tracii :)stai ca nush cum sa incep.1. mi se rupe mie de et, respectiv tracii2. clan de suferinzi [ nu toti, sunt si cativa de nota 10 ]3. suferi4. nu stiu care e mai prost, tu ca insulti pentru un joc, sau eu ca fac caterinca de iverson ? [ pe tine te exclud, am vazut ce-ti caca mintea ]5. ps: nu esti singuru din tracii, si da, greseala mea ca n-am facut nici o precizare Quote
xIcarus Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Asta mi-a adus aminte de expresia cu iverson atacat. Trick question: dex vs roxy. :> Quote
ClaudeFTW Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 First LOL Ce ti`am zis Claude a ?? pacat ca nu am facut pariu pe ceva :( Eh, eu nu mai joc o perioada asa ca nu ma prea intereseaza situatia pe sv. :P Imi pare rau in schimb ca intrasem in Focus si a doua zi am dezinstalat L2 Quote
raw^ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 stai ca nush cum sa incep.1. mi se rupe mie de et, respectiv tracii2. clan de suferinzi [ nu toti, sunt si cativa de nota 10 ]3. suferi4. nu stiu care e mai prost, tu ca insulti pentru un joc, sau eu ca fac caterinca de iverson ? [ pe tine te exclud, am vazut ce-ti caca mintea ]5. ps: nu esti singuru din tracii, si da, greseala mea ca n-am facut nici o precizareblablabla tot idiot esti :)tu nici nu sti de ce a iesit tracii din ally :) Quote
andix3x Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 poor raw ...suferi ??Tu macar ai inteles 10 % din postul lui cry ??? Babuin iq rules...raw best example Stii bancul cu visinele ?? vi si ne sugi pl deseara ....dupa petrecerea de good bye goddard Mehico da`mi si mie un warn daca tot treci p`aici :) tu nici nu sti de ce a iesit tracii din ally Who gives a fuck ..... noua ni se rupe , tu esti cel care sufera Imi pare rau in schimb ca intrasem in Focus si a doua zi am dezinstalat L2 Vointa ca a ta mai rar vezi :> ....Mi`au trebuit 3 luni sa ma las cat de cat de l2 :P . Quote
raw^ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 nu sufar, nu aveam ce face contra la 2 clanuri :) oricum am rezistat mult pana in ultimele 10 minutesi nu ma mai intereseaza parerile voastre, bine zicea burne esti un copil emo si cu un IQ mai scazut (//.T) Quote
ClaudeFTW Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Mi-a taiat cineva cheful de L2, doesn't really matter who. Quote
andix3x Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 si nu ma mai intereseaza parerile voastre, bine zicea burne esti un copil emo si cu un IQ mai scazut (//.T) That 's all you can ?? Ma dezamagesti draguta ...te credeam mai destept ....vad ca iq`ul tau este egal cu cel al unui gibon ...poate un pic mai slab......don't take it as an offence...gibonii sunt foarte destepti (in comparatie cu tine ) ... Daca tu te ei dupa burne deja m`am lamurit cei de capul tau ...Era un proverb...Spune`mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti....bine tu nu ai cum sti asta...e mult peste iq`ul tau....insa se potriveste foarte bine in cazul asta .. Emo ?? ahhaha ma amuzi fetita ....Macar stii ce e ala emo ?? Nu stii ?? ei lasa ca o sa vezi tu peste vreo cateva saptamani de flame cu mine /end out...good night all ... Quote
xIcarus Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Mi-a taiat cineva cheful de L2, doesn't really matter who.These girlfriends... :D Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 aaa....wtb tallum gloves :-L ...si boots daca aveti ... Quote
ClaudeFTW Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 These girlfriends... :DTee hee :rolleyes: Quote
CryNow Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 (edited) blablabla tot idiot esti :)tu nici nu sti de ce a iesit tracii din ally :):rofl1: do i look like a give a damn ? "tu nici nu sti de ce ..... " , dude, chestiile astea le ziceam la fete in clasa a 4-a , a 5-a cand ma bagam in seama cu ele, daca tu tot la stagiu ala ai ramas ... e ok, l2 is life m3n.nu am chef de "Flame" cu tine, te las in voia ta. succese :tiphat:ps: invata totusi sa postezi fara sa insulti, e o chestie de mentalitate si ratiune.le: ma uimesc pe mine insumi :D . azi am farmat ~ 1200 molari. deznodamant 2 draco boots recipes :D, una craftata si nereusita, si a doua for sale, cus i'm low with cash 1 sts [ eu ] un sh noob :D [ crescut pana la 63 ] + se [ eu ] + magnus [ celalalt sh ] = imba farm tata 2 magnus la 15 minute, 10 minute bati cu magnus, 5 minute cu btm. 120 molari pe ora [ exclus siege ca n-am farmat, si dupa 20.30 ca a iesit el ].so ... ketra means money. Edited October 26, 2008 by crynow Quote
raw^ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Tee hee :rolleyes: mda ews la drop :crazy: Quote
Razvan Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 neatza! shi fashiti ma zurbagiilor? voi va certati toata ziua? Quote
CryNow Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 neatza! shi fashiti ma zurbagiilor? voi va certati toata ziua? shi fashi wai flacau ? n-ai teme ? ^_^ http://www.youtube.com/watch?v=7yCuVFi_9LA mi-era dor s-o ascult :lol: Quote
jimmy89 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 helau pipal... inapoi acasa, dupa un weekend de petreceri, bautura si plimbari (am ajuns chiar si in bucuresti :D)... ceva interesant la ora asta e dex ?! sau intru in warcraft si apoi la somn !? Quote
ClaudeFTW Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 De cand e ceva de ras faptul ca ma las de L2 pt. a putea avea o viata personala si-un loc de scarbici? (am ajuns chiar si in bucuresti :D)... Te-ai intalnit cu Shea si restul gastii din Bucuresti? Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 craft: tall plate/tall boots x2 /tall helm ...no fail 8-> ..... and WTB TALLUM GLOVESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ...item or recipe ....si fast ! Quote