Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Iti place gladu sau ce?

Imo interlude este cea mai proasta cronica.

1. dagger e boring. Abia in ct1 incepe funul.

2. glad = op.

3. prea multi archeri, desi asta ar putea fi un lucru bun din moment ce archer vs dagger sunt cele mai thrilling in afara de dagger vs dagger.

4. aug system a stricat totul. Iote ma cheama hierophant, sunt un oly beast si mi-am si vandut familia pentru un active augment, insa merita, nu ma mai opreste nimic.

Really now... In gracia sunt de acord cu shorten physical reuse. Sunt de acord cu damage boost, insa NU sunt de acord cu archer nerf. Adica range-ul optim de tragere ar fi in jur de 800 din cate am vazut. Pai si vs mage ce faci? Nimic. Esti ras.

Si cel mai important, sunt de acord cu expose weak point.

Eu am prins retail interlude. Si nu mi-a placut.

Posted

:-O

1. op ? banuiesc ca e over powered ...

2. azi am fost in it, si au venit 4 ek la gang printre care si crys [lolglad hero] si un sagii in draco set cu db+7 a dat 3 pk ... printre care si gladului ... so daca nu prinde criticala pe tss e praf.

aia e tata, fiecare cum poate, hieropantu nu se mai cauta la party decat ocazional cand nu e cov [ si asta daca are pof ] . bagi 5kkk in augment si nu iesi hero pe dex. de ce ? pentru ca LH poate spune pe cine vrea hero sau nu [ e deajuns sa moara de 2 ori ca sa faca respectivu 100+ puncte ]

sincer nu ma intereseaza altceva decat joc, cand se va schimba pe dex, o sa vad ce si cum, pana acum imi place ... de maine o sa reintru la war ... ma mai gandesc in seara asta daca sau nu. si probabil o sa am de-aface si cu lolglazi [ oricum sunt o gramada pe server, multi si prosti ]

Posted

Op da, e overpowered.

Pai da, dar eu nu zic de glazi prosti. Pentru ca daca sunt scapati in cap care fac Oo cand le zboara targetul, aia e altceva. :)

Si critul pe blaster doare, nu subestima. Daca dai peste un glad care stie sa joace, really, te ia dracu.

Chestia care te salveaza ca dagger e crit bs vs glad under fd. Si really, nu se intampla atat de des.

Interlude mi se pare de umplutura. Ma rog, sa zic ca un life stone acolo merge. Dar pe ce motiv au bagat sonic barrier si sonic move? Glad = pvp char. Pvp char inseamna longevitate + damage. Pai ii bagi dash sa nu poti scapa? Lol... Si apropo, e chiar char de macel, nu de pvp. Pai arzi barrier si intri in ditamai zergu. Apai imi zici tu mie ca inainte sa mori nu omori cel putin 1-2? Zerg = instant death pentru toate charele in afara de preamaritul glad si de tyrant.

Nu zic ca gracia e perfect, hierophant cu steal mana? Hell... Skillul de steal mana il merita SE-ul toata ziua, pentru ca este cel mai praf pvp intre suporti. Are mana burn. Si? Hierophant nu are? :>

Sunt cateva clase pe care am boala, clase care au mai multe decat ar trebui.

Posted

aia e tata, fiecare cum poate, hieropantu nu se mai cauta la party decat ocazional cand nu e cov [ si asta daca are pof ] . bagi 5kkk in augment si nu iesi hero pe dex. de ce ? pentru ca LH poate spune pe cine vrea hero sau nu [ e deajuns sa moara de 2 ori ca sa faca respectivu 100+ puncte ]

Aici ai dreptate .Legions are 3 eroi din cate stiu.....Si aia facuti cu ajutorul lui LH ....

Sunt cateva clase pe care am boala, clase care au mai multe decat ar trebui.

Cum ar fi overlord / tyrant /gladiator /necro ....

glad vs dagger ...dagger wins....daca prinde bluff si vreo 3 criticale de alea nesimtite :crazy:

Glad`ul nu mi se pare suuper overpowered cum il preamareste Icarus ....Era ceva daca avea passive de m def ....

Intradevar daca dai de un glad care stie sa joace , il prinzi pregatit ....ar putea bate orice...insa nu e op ..

Posted

HOLLYYY SHIIIIIIIIIITTTTT !!! :blink:

CRYNOW HAVE MONEY !!!111!1!!

Ce sa zic ....gg :P

Da`mi si mie soul bow ala imprumut :-j

Mah dar numai eu cu icarus si cry am mai ramas in viata ?? unde`s restu`?

Posted

Adena plox. :D

glad vs dagger ...dagger wins....daca prinde bluff si vreo 3 criticale de alea nesimtite :crazy:

Glad`ul nu mi se pare suuper overpowered cum il preamareste Icarus ....Era ceva daca avea passive de m def ....

Intradevar daca dai de un glad care stie sa joace , il prinzi pregatit ....ar putea bate orice...insa nu e op ..

Full buffed, da. Pentru ca totul se desfasoara rapid -> un dagger care merita un rahat trebuie sa reactioneze rapid.

Oly fight meh... 1 tss si oricum ai cp + some hp down. Ca aw ma refer.

Daca ii prinzi bluff stun si o criticala de-aia imputita cu focus death under hex si critical wound l-ai terminat. Il ia dracu la propriu.

Imo: ii scoti sonic barrier si sunt fericit. Pentru ca in momentul in care ai ajuns la el, dupa ce ai infruntat un blaster si un storm, ala activeaza ca jegul sonic barrier. Normal, ii dai trick. Dar aici te-a prins oricum, pentru ca urmeaza tss.

Glad si-o ia in sfarc de la nukeri in general. Sps vs glad. :>

SpS: *ice vortex + frost bolt* trying to reach me honey!?

Glad: sonic move noob. feel my tss

SpS: *aura flash* what tss? xD

Adica gladul si-o ia in sfarla naspa. :D Cu ol sincer nu am nimic. E buffer, are drain, dar poate muri daca e neatent. Ol lvluieste foarte greu, in timp ce gladul chiar poate lvlui decent solo in SE buffs.

Posted

ce are necro in + ? :blink: ...in oly necro e lolchar ... 8-|

=))=))=))

Anchor - la +9 prinde super bine

Vampiric claw -ce misto ia spell`ul asta hp

curse chaos - vs dagger /arcas e destul de important :)

transfer pain - -50% dmg

curse gloom - aprox - 300 m def

Silence - c ya nukers

mass warios gloom - c ya fighters

mass mage bane - nukers are crying :crybaby:

curse of doom - poor paladins :(

Si cireasa de pe tort....Curse of abyss - hurts a lot

De pe c1 l`au tot overpoweruit....nush ce o sa ii mai pune prin urmatoarea cronica ....vreun stun si bow mastery cred ...si light mastery ....

Oricum nush ce a fost cu intrebarea asta :)

Posted

ce inseamna reroll ?

dejaba ba, necro cu wind vortex pe el e mort :)

hurricance power+10 + wind vortex = 1.7k + dmg [ nu vorbesc de warding magnus alea alea ] un oarecare pvp in ketra cu se/pp/ch buff

Posted

Icarus daca ziceam doar dagger trebuia sa te gandesti la asta , dar am precizat si arcas ...m`am referit la momentul in care da cu sageti sau in care dai de un dagger fara mana :) .

hurricance power+10 + wind vortex = 1.7k + dmg [ nu vorbesc de warding magnus alea alea ] un oarecare pvp in ketra cu se/pp/ch buff

Daca nu e prea atent necro`ul ...ca daca prinde un silence /anchor...c ya mr sh :)

Posted

Icarus daca ziceam doar dagger trebuia sa te gandesti la asta , dar am precizat si arcas ...m`am referit la momentul in care da cu sageti sau in care dai de un dagger fara mana :) .

Daca nu e prea atent necro`ul ...ca daca prinde un silence /anchor...c ya mr sh :)

sh -> silence

Posted

In ct1 sh e cel mai bun anti-mage. Wind vortex, si silence cu matk foarte mare.

Anyway, eu unul n-am sa dau cu arcul in necro decat daca fuge. Daca iau cod mai bine knife him. Ai sanse mai mari.

Posted

Buugy cui i`ai dat contul de pe dex ? :)

sh -> silence

Necro too , desi necro are cast mai bun ....are m atk mai putin...so sh are sanse sa castige ...

Anyway, eu unul n-am sa dau cu arcul in necro decat daca fuge. Daca iau cod mai bine knife him. Ai sanse mai mari.

Fiind arcas nu ai dagger mastery , asa ca ai sa dai dmg c`am mic...eu tot pe arc as merge :) ..si pe un drain hp din cand in cand :>

Posted

fail draco gloves :comp1:

m-am apucat de enchantat skill, si am spart ds la +10 :((

macar am silence +9, surrender +10, hurricane +9 ... no gutts to +10, no money for bog also :(