CryNow Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 huh ? ce legatura are? :blink: ...zau asa..incerci sa te iei de mine si nu gasesti motiv ??? chiar nu inteleg ce doresti ..... rea sunt de fel ..daca vrei un raspuns...iar doar pt ca am intrat in ek ..nu inseamna ca ma schimb in vre'un fel ..dooooh ..cand o sa realizati ca LINEAGE E DOAR UN JOC ??? :blink: :blink: /facepalm , eu am zis "you are soooooo greedy" si tu ajungi la "lineage e doar un joc", incep sa cred ca esti frustrata. nu ma iau de tine, am alte moduri de a-mi pierde timpu stai calma. ps: nu tre sa-mi raspunzi " DOOOOOOOOH" deci doooooooooooooh ... "laineigi e un simplu joc" dooooooooooooooh pffffffffffffffffffff Quote
kBm Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 wooohooooow we will see a pillow fight :X:X:X Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 si inca n-ai nobles AHAHAHA! :P j/k inge wellcome to eternity, ai sa vezi ca acum nu mai este ce a fost deci nu fi foarte entuziasmata :) :cool2:stiu ..cunosc situatia cat de cat :D nu e nimic :) ...si nu-s entuziasmata ...e un clan in care am intrat..si cu asta basta..mare lucru ...dj :P mergem sa le scoti ? ^^ care iti trebuie ? :Dcry ....go cry :) ..=; u2 Quote
andix3x Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 dar daca te-ai vazut in ek, nu inseamna ca tre` sa-ti schimbi comportamentul .. True , comportamentul nu , dar crestul de la signature da Vezi ca te paraste ciresaru la bossu et`ului wooohooooow we will see a pillow fight :X:X:X Yup ...but me vs raw or burne > cry vs inge :> . LE : kBm iti trebuie tupeu mare sa mai tii faza cu steaua bucuresti fan dupa meciul de aseara :) Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 True , comportamentul nu , dar crestul de la signature da Vezi ca te paraste ciresaru la bossu et`ului Yup ...but me vs raw or burne > cry vs inge :> . ehh lasa altadata...cand mai am chef sa fac alta... Quote
raw^ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 LE : kBm iti trebuie tupeu mare sa mai tii faza cu steaua bucuresti fan dupa meciul de aseara :)taci ma ca macar au dat gol de data asta :)ps: hai cfr. ^^ Quote
jimmy89 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 dj :P mergem sa le scoti ? ^^ care iti trebuie ? :Deeeeeeeeeeee.... alooooooooooooo... care dj fato ?! au trecut cel putin 5 luni :Panyway: sa vezi faza: am 63 pe wk... pantera din frozen are 56 si minionii 55... minionii ii vad cu light blue, si pantera dark blue... :blink: din tot ce am batut ieri, am luat doar mass surr. to fire :(OT: ca tot se vb de asta: nu e frumos ce ai facut... pleci din clan, si te duci in clan inamic... macar daca intrai intr-unul in care nu aveati war... :P dar nu toti gandesc lafel :D cel putin eu, decat sa parasesc clanul, mai bine am parasit charul si a ramas in clan :D Quote
CryNow Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 wtb power lvl [63-76] pay good :-<ZunZe ai cumva 2 surrender to fire ? ca aia imi lipseste :( Quote
jimmy89 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 eh... daca ziceai de ieri, stateam mai mult in frozen... dar poate mai trec azi pe acolo, upa ce termin cu party... momentan am facut 64 pe wk :Pbtw: ms inge pt arcane disruption Quote
CryNow Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 asta e ;(ba esti nebun ? nu pot sa joc counter-strike de pe steam din cauza update'ului vietii ... /emoquitle: cat timp sta serveru in maintainance ? ca n-am fost pe server sa vad ... Quote
jimmy89 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ~2h maintenance...despre seam.. iti face lag, sau ceva de genu ?! Quote
CryNow Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ~2h maintenance...despre seam.. iti face lag, sau ceva de genu ?!nu, valve a facut un upgrade care face steam'ul superior patchurilor de pe servere, si e ca si cum ai incerca sa joci cs 1.5 pe servere de 1.6 [ client 48 respectiv 47 ] deci cu alte cuvinte, nu poti juca ^_^ / nici macar conecta pe servere Quote
Iverson Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 <frury here :DIverson: powa/cardi/swm/hedraco gloves/boots si e gata setusec char: Destro ^^ Quote
Buugy Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 anyone playing on roxy?^^Eu pm: Mariuca daca vrei sa te ajut cu cate ceva? Mats nu am , ca se face mass clan craft, adena un set de c robe, ce pot si yo Quote
andix3x Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 lf a good interlude pvp server :/ Cannot understand a word . cry now crynow :) . Mah chiar asa ?? Si clujul a luat bataie ? :crybaby: crynow ce lvl is mobi aia de la care iti trebuie spellbook ? :) Quote
CryNow Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 a batut cluju ma ce draq, doar au dat gol :rofl1:mobii au 57-60 cred ... mai putinba va merge dexu ?mi never cry, cel putin in fata unei fete %-% Quote
TheRider Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 a batut cluju ma ce draq, doar au dat gol :rofl1: :cool2: Quote
xIcarus Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Acest specimen se hraneste cu posturi? :D Quote
andix3x Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 wts CD+CD+7 gg , la mai multe :> a batut cluju ma ce draq, doar au dat gol Dupa principiul asta Banel Nicolita ar fi eroul stelei in meciurile cu iasi si real madrid ...le : TheRider mai usor cu spamm`ul ....... Quote
xIcarus Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Mi se pare mie sau va place interlude? :) Quote