Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

huh ? ce legatura are? :blink: ...zau asa..incerci sa te iei de mine si nu gasesti motiv ??? :| chiar nu inteleg ce doresti ..... rea sunt de fel ..daca vrei un raspuns...iar doar pt ca am intrat in ek ..nu inseamna ca ma schimb in vre'un fel ..dooooh ..cand o sa realizati ca LINEAGE E DOAR UN JOC ??? :blink: :blink:

/facepalm , eu am zis "you are soooooo greedy" si tu ajungi la "lineage e doar un joc", incep sa cred ca esti frustrata.

nu ma iau de tine, am alte moduri de a-mi pierde timpu stai calma.

ps: nu tre sa-mi raspunzi " DOOOOOOOOH"

deci doooooooooooooh ... "laineigi e un simplu joc" dooooooooooooooh pffffffffffffffffffff

Posted

si inca n-ai nobles AHAHAHA! :P j/k

inge wellcome to eternity, ai sa vezi ca acum nu mai este ce a fost deci nu fi foarte entuziasmata :) :cool2:

stiu ..cunosc situatia cat de cat :D nu e nimic :) ...si nu-s entuziasmata ...e un clan in care am intrat..si cu asta basta..mare lucru ...

dj :P mergem sa le scoti ? ^^ care iti trebuie ? :D

cry ....go cry :) ..=; u2

Posted

dar daca te-ai vazut in ek, nu inseamna ca tre` sa-ti schimbi comportamentul ..

True , comportamentul nu , dar crestul de la signature da :)):)):))

Vezi ca te paraste ciresaru la bossu et`ului :))

wooohooooow we will see a pillow fight :X:X:X

Yup ...but me vs raw or burne > cry vs inge :> .

LE : kBm iti trebuie tupeu mare sa mai tii faza cu steaua bucuresti fan dupa meciul de aseara :)

Posted

LE : kBm iti trebuie tupeu mare sa mai tii faza cu steaua bucuresti fan dupa meciul de aseara :)

taci ma ca macar au dat gol de data asta :)

ps: hai cfr. ^^

Posted

dj :P mergem sa le scoti ? ^^ care iti trebuie ? :D

eeeeeeeeeeee.... alooooooooooooo... care dj fato ?! au trecut cel putin 5 luni :P

anyway: sa vezi faza: am 63 pe wk... pantera din frozen are 56 si minionii 55... minionii ii vad cu light blue, si pantera dark blue... :blink: din tot ce am batut ieri, am luat doar mass surr. to fire :(

OT: ca tot se vb de asta: nu e frumos ce ai facut... pleci din clan, si te duci in clan inamic... macar daca intrai intr-unul in care nu aveati war... :P dar nu toti gandesc lafel :D cel putin eu, decat sa parasesc clanul, mai bine am parasit charul si a ramas in clan :D

Posted

eh... daca ziceai de ieri, stateam mai mult in frozen... dar poate mai trec azi pe acolo, upa ce termin cu party... momentan am facut 64 pe wk :P

btw: ms inge pt arcane disruption

Posted

asta e ;(

ba esti nebun ? nu pot sa joc counter-strike de pe steam din cauza update'ului vietii ... /emoquit

le: cat timp sta serveru in maintainance ? ca n-am fost pe server sa vad ...

Posted

~2h maintenance...

despre seam.. iti face lag, sau ceva de genu ?!

nu, valve a facut un upgrade care face steam'ul superior patchurilor de pe servere, si e ca si cum ai incerca sa joci cs 1.5 pe servere de 1.6 [ client 48 respectiv 47 ] deci cu alte cuvinte, nu poti juca ^_^ / nici macar conecta pe servere

Posted

lf a good interlude pvp server :/

Cannot understand a word :)) .

cry now crynow :) .

Mah chiar asa ?? Si clujul a luat bataie ? :crybaby:

crynow ce lvl is mobi aia de la care iti trebuie spellbook ? :)

Posted

wts CD+CD+7

gg , la mai multe :>

a batut cluju ma ce draq, doar au dat gol

Dupa principiul asta Banel Nicolita ar fi eroul stelei in meciurile cu iasi si real madrid ...

le : TheRider mai usor cu spamm`ul .......