kBm Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 O fii divortat Shea de nevasta-sa(cea care il conduce din umbra)si s-a dus clanul de rapa :-? who knows Quote
xIcarus Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Sa o stapanesti sanatos. Imi trag si eu un HD4850 in aprox o luna.9600GT is enough for me. Avand in vedere ca upgradez de la 8600GT care am cam luat-o fara sa gandesc. :) Quote
Animosity Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Laik this , right ?XDa dood with a red apple ? watch it sonnie he might choke on that ... and it's Cinderella all over again :rofl1:PS - 'na seara flacaii si domnitze x_X Quote
ClaudeFTW Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 O fii divortat Shea de nevasta-sa(cea care il conduce din umbra)si s-a dus clanul de rapa :-? who knowsNu s-a dus nimic de rapa. Eu am fost dat afara pt. inactivitate si Inge a plecat din cauza unor neintelegeri.Nu vorbi despre Evi fara sa cunosti plz :P Quote
raw^ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nu s-a dus nimic de rapa. Eu am fost dat afara pt. inactivitate si Inge a plecat din cauza unor neintelegeri.Nu vorbi despre Evi fara sa cunosti plz :Puita-te la sigu meu lolswsule :D Quote
kBm Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Lucruri din interior nu cunosc... da stiu cat de cretin este Shea in exterior :) Quote
Aenon Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 a dood with a red apple ? watch it sonnie he might choke on that ... and it's Cinderella all over again :rofl1:PS - 'na seara flacaii si domnitze x_Xce legatura are Cinderella [AIA CU PANTOFUL] cu Snow White?[lolkid mode:on]and it's no "dood" with a red apple XD it's KIRA . BOW TO KIRA OMAIGOSH O_____O [/off] Quote
andix3x Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Laik this , right ?XD nau claudeftw > rawangel :P Birdyyy sup ?? Quote
raw^ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 nau claudeftw > rawangel :P Birdyyy sup ?? :) sti bancul cu cirese? Quote
CryNow Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [lolkid mode:on]and it's no "dood" with a red apple XD it's KIRA . BOW TO KIRA OMAIGOSH O_____O [/off]do iu zpic ingrish m3n ? :-s cirese n-avem da vi/si/ne sughi bughi ^_^ingelitza you are soo, but sooooooo, and sooo greedy !!! Quote
ClaudeFTW Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :) sti bancul cu cirese? INVIDIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Cand faceam d-alea ca'n sigu' tau abea puneai BW baaaah Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ingelitza you are soo, but sooooooo, and sooo greedy !!!de ce zici asta? :-? :-? Quote
ClaudeFTW Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 "ClaudeFTW: inge am si eu nevoie de summon in TOI 7. InGeLiTzA: nu pot, imi mai trebuie niste porcisori pentru event"Deaia. Probabil. Quote
raw^ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 "ClaudeFTW: inge am si eu nevoie de summon in TOI 7. InGeLiTzA: nu pot, imi mai trebuie niste porcisori pentru event"Deaia. Probabil.QQai subclass claude? :) Quote
Animosity Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ce legatura are Cinderella [AIA CU PANTOFUL] cu Snow White?[lolkid mode:on]and it's no "dood" with a red apple XD it's KIRA . BOW TO KIRA OMAIGOSH O_____O [/off]sorry i fail at fairy tails cand is beat :rofl1: i know see the error of my ways ... :rofl1:WTB hangover cure Quote
CryNow Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 salut pasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :>ingelitza ma uitam pe la sell pe dex forum, si am vazut topicu cand vindeai circletu ... Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 salut pasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :> ingelitza ma uitam pe la sell pe dex forum, si am vazut topicu cand vindeai circletu ... demon circlet ? ...sry daca te "dezamagesc" dar eu nu am postat never pe dex trades (wtb/wts/wtt) ...iar circletu NU il vand...a fost al unui prieten care mi-a zis sa il pastrez cat nu joaca el...si sa nu il vand ca e prea frumos ...si nu l-am vandut..acum a zis ca ramane al meu ..dar nu am de gand sa il vand !!! :blink: :blink: nu stiu ce ai vazut tu ... ;) ( ps: ..ca idee...daca eram lacoma cred ca il dadeam cand am primit oferta de db+focus pt el ...ce crezi ? ;) ) ps2: am dat un search pe dex forum si am gasit topicul lui adyyytzu ..el este cel care mi-a dat masca (ingame: Studentul ..sau Studentu.. nush sigur ) ... omu mi-a cerut pe mess prints cu masca..pt ca el nu o purta..tot timpu statea la mine. Topicul l-a facut informativ..stiu 100% ca nu o vindea ...si sa fim seriosi daca vroiam sa o dam, o dadeam pe db ala ... mai ales ca omu are he si avea nevoie ....dar nah ..voi ati vazut acolo 2 poze si gata, eu am postat ....chiar crezi ca mi-ar fi fost rusine sa postez de pe inge ??? uhm ..claude :D acu sincer ...daca mi-ar mai fi trebui cativa porci...de ce sa plec sa iti dau summon ? :) si acum nu te face scarbos aiurea...ca stii bine ca te-am ajutat de fiecare data cand puteam ....asta nu inseamna ca iei omu si de pe wc sa iti faca tie placerile :) ..uneori imi place sa nu fiu intrerupta ... Quote
CryNow Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 vai tu inge, da` ce rea esti :( . nu vreau sa fiu rau, dar daca te-ai vazut in ek, nu inseamna ca tre` sa-ti schimbi comportamentul .. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 vai tu inge, da` ce rea esti :( . nu vreau sa fiu rau, dar daca te-ai vazut in ek, nu inseamna ca tre` sa-ti schimbi comportamentul .. huh ? ce legatura are? :blink: ...zau asa..incerci sa te iei de mine si nu gasesti motiv ??? chiar nu inteleg ce doresti ..... rea sunt de fel ..daca vrei un raspuns...iar doar pt ca am intrat in ek ..nu inseamna ca ma schimb in vre'un fel ..dooooh ..cand o sa realizati ca LINEAGE E DOAR UN JOC ??? :blink: :blink: Quote
orbit drops Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 vai tu inge, da` ce rea esti :( . " InGeLiTzA*LeA"... LeA = rea... #-o that's why we :wub: her. :) Quote
jimmy89 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 @inge, pune-mi o vorba buna (/joke) 'neatza guys... ce mai e prin l2 world ?! :P se merita sa intru ?! :> Quote
ClaudeFTW Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 QQai subclass claude? :)De vreo 4 luni.uhm ..claude :D acu sincer ...daca mi-ar mai fi trebui cativa porci...de ce sa plec sa iti dau summon ? :) si acum nu te face scarbos aiurea...ca stii bine ca te-am ajutat de fiecare data cand puteam ....asta nu inseamna ca iei omu si de pe wc sa iti faca tie placerile :) ..uneori imi place sa nu fiu intrerupta ...Hai mah Inge, ce naiba, parca nu m-ai cunoaste. Glumeam si eu, acum esti in EK si nu-mi mai pot permite sau ce naiba? Quote
raw^ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 De vreo 4 luni.Hai mah Inge, ce naiba, parca nu m-ai cunoaste. Glumeam si eu, acum esti in EK si nu-mi mai pot permite sau ce naiba?si inca n-ai nobles AHAHAHA! :P j/k inge wellcome to eternity, ai sa vezi ca acum nu mai este ce a fost deci nu fi foarte entuziasmata :) :cool2: Quote