Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

r u sure? :blink: eu nu am vazut nicaieri asa ceva si chiar nu stiam.. in fine.. oricum la dagger prinzi usor

Nu ma, nu skill land rate. Skill crit rate (2x damage). Nu ai vazut niciodata 1-hit backstab? Nu te-ai minunat niciodata de ce iei 4k din tss-ul unui glad sau 3k din sonic blaster? Crit.

Unele skilluri au critical chance, unele au chance mare, unele chance mic. Backstab si lethal blow au crit chance destul de mare (1/5 as indrazni), sonic blaster are chance mai mic, in timp ce tss are chance si mai mic. Hurricane assault de la tyrant am inteles ca are putin mai mare decat tss, iar force blaster/storm au chance mai mare decat sonic blaster/storm. Este aparent unul din motivele pentru care tyrant vs glad are soarta destul de decisa daca tyrantul nu sta langa glad. Impreuna cu faptul ca are ranged attacks mai puternice.

Iar str il influienteaza. De-aia imi curg ochii de mandrie la 40 in pl set si +5 str. Dai crit back ca animalul.

gladi is buni pana dau de un dagger 78 +, cand au dat peste un deggar, s-au taiat :)

Titan, glad, tyrant -> dagger killers.

Daca gladul e handicap si nu stie sa tina targetul pe dagger, sau daca daggerul este foarte experimentat si ii anuleaza orice tss, da, poti castiga. Dar ca dagger ai nevoie de o performanta impecabila.

Buba mare la glad este ca cp-ul mare ii vine in dezavantaj in mass pvp. Pentru ca cp-ul maxim poate fi chiar 4/5 din hp-ul maxim. Si spune-mi tu mie ce overlord sta dupa tine sa iti regenereze 6k cp. Aici tyrantul este in avantaj, are si speedul constant (nu burst speed) de partea lui.

Apropo, sa stiti ca virgula conceptia 'opreste tu un glad cu 8 charge-uri' este total falsa. Poate ca gladul are 8 charges, dar arde charge-urile ca si gazul. 1 tss = 4 charges, 1 sonic blaster = 2 charge-uri. La tyrant, un hurricane, desi mai slab, ia doar doua charge-uri, iar blasterul ia UN SINGUR charge. Tyrantul are potential maxim permanent la skilluri, in timp ce gladul pierde foarte mult timp sa se asigure ca are 8 charge-uri.

Posted

Nici nu ar trebui sa discuti despre gladi in mass pvp ptr ca e varza.El e facut ptr pvp la fel cum e si tyrantul.Dagger niciodata nu o sa bata tyrant/gladi decat prin lethal hit

Posted

Hai sa nu exageram... Exista o sansa ca daggerul sa castige. Daca da bluff si ii arde un crit backstab? Gladul o sa mai aiba mai putin de jumatate hp in self.

Gladul si tyrantul sunt niste clase pe care ncsoft nu le-a gandit. E pentru pvp nu? Ei, pui pariu cu mine ca daca ma arunc in mijlocul zergului cu barrier omor cel putin 2-3 inainte sa mor si eu? Pvp nu?

Posted

cu clanul la farmat XD

http://img227.imageshack.us/my.php?image=shot00009xr2.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php

Hai sa nu exageram... Exista o sansa ca daggerul sa castige. Daca da bluff si ii arde un crit backstab? Gladul o sa mai aiba mai putin de jumatate hp in self.

chiar azi mi s-a intamplat....eu (tyrant) contra la un TH .... i failed XD ....dar deh eu sunt noob cu clasele de orci (they are beyound ugly) [si da , oricat de laudati pot fi , eu nu pot juca cu asa chestii urate...seturile atarna pe magi ca niste zdrentze si warriori arata ca ultimii Neanderthali ; i do love elves and dark-elves XD no one is cuter than female dwarf tho' ]

Posted

@nyuu MF nume :))

dude ce sig am facut eu ??? nu imi aduc aminte sa fi facut eu asa ceva

The lol pic

/end of discution

Apropo, sa stiti ca virgula conceptia 'opreste tu un glad cu 8 charge-uri' este total falsa. Poate ca gladul are 8 charges, dar arde charge-urile ca si gazul. 1 tss = 4 charges, 1 sonic blaster = 2 charge-uri. La tyrant, un hurricane, desi mai slab, ia doar doua charge-uri, iar blasterul ia UN SINGUR charge. Tyrantul are potential maxim permanent la skilluri, in timp ce gladul pierde foarte mult timp sa se asigure ca are 8 charge-uri.

tyrant > glad ?? Sa stii ca aproape m`ai convins :) .Insa ma intreb de ce toti cred ca glad e char`ul suprem ??La full buff vs dagger ia bataie , vs mag o ia urat de tot :crazy: ( nu are passive de m def ).....arcas`ul iara il bate urat cu full buff ....so why glad overpowered ??Intradevar are putine skille si alea bune ....Cel mai fain skill e sonic barier ...daca stie sa il foloseasca are sanse sa bata aproape orice ...

Posted

@nyuu MF nume :))

The lol pic

/end of discution

tyrant > glad ?? Sa stii ca aproape m`ai convins :) .Insa ma intreb de ce toti cred ca glad e char`ul suprem ??La full buff vs dagger ia bataie , vs mag o ia urat de tot :crazy: ( nu are passive de m def ).....arcas`ul iara il bate urat cu full buff ....so why glad overpowered ??Intradevar are putine skille si alea bune ....Cel mai fain skill e sonic barier ...daca stie sa il foloseasca are sanse sa bata aproape orice ...

Pai aia e problema. Nu prea iei full buff sa faci un pvp. In full buff, da, o mierleste de la multe clase.

Andi, repet, tyrantul isi tine focusul in max, adica 7. Gladul vrea si el sa il tina, insa pierde foarte mult doar daca incearca. Adica blaster + 2rage + tss + 4 rage + dss +3 rage, asta e faza. Are si atk speed mic, in special cu -9dex care se presupune a fi setup f bun. In schimb, tyrantul face altfel. Blaster + rage + hurricane + 2 rage. e mult mai usor. Sa nu mentionam faptul ca tyrantul in solo este FOARTE BUN, in timp ce gladul sucks big time. Tyrant lfp mai vezi, dar cand vezi glad lfp iti vine sa razi.

Plus ca tyrantul are si ca sa zic asa 'ultimates', cum ar fi zealot si bison. Inainte sa moara stii ce skill frumos cu 9k power te asteapta? Punch of doom ala, care ii da si stun. Daca stie cand sa il dea castiga pvp-ul usor. In special in oly unde stii hp/cp adversarului.

Sa nu mentionez bison + crt stun fists. Riposte stance nu reflecta SA-uri. O sa zici ca gladul va baga barrier. Dar tyrantul trebuie sa fie prost adica PROST sa dea barrier inainte de zealot.

Posted

Nothing much dude ...we`re trying to stay alive :) .

De aia nu am vazut glazi lfp pe dex :)) ......

Tare as vrea sa vad un glad facand aoe =))=)) ....Sau un glad pe post de tank la raid :crazy: ...let's say ...antharas :> ...

Posted

Voted 8. 20>x :)

what? :blink:

@cat despre glad.. o fi el bun la oly <intr-adevar nu poti nega asta>, e dd si e si rezistent, nici asta nu poti nega, insa sa il tii pentru aoe sau pe post de tank mi se pare cea mai mare aberatie.. poate ma insel dar eu nu as face asa ceva cu un glad :( la aoe eu prefer sps/sorc/sh/wl ca dd, si in special wl

Posted

Cred ca bag ceva in el de PW si fac imba bish. Solo Pagan si rift, hihihih.

tre sa te gandesti ca va veni momentu in care faci ce trebe si nu ceea ce iti place, si oricum pw e bun, dar nu indeajuns :)

silen uite aici film cu sk pe dex [ top5 imo ] dar mai sunt si altii, kingofthedeath mi-a facut o gramada de probleme pe C4 :D ah i miss those fucking days

http://dex.l2dex.eu/index.php/topic,40954.0.html

Posted

tre sa te gandesti ca va veni momentu in care faci ce trebe si nu ceea ce iti place, si oricum pw e bun, dar nu indeajuns :)

silen uite aici film cu sk pe dex [ top5 imo ] dar mai sunt si altii, kingofthedeath mi-a facut o gramada de probleme pe C4 :D ah i miss those fucking days

http://dex.l2dex.eu/index.php/topic,40954.0.html

tare omu.. pacat ca m-am lasat de lineage.. pe main si eu tot sk eram.. tare tipu ce se mai.. dar probabil si ceva items..

@claude.. nu imi dadusem seama initial

Posted

razvan, ai vazut ce iteme avea, fb+focus/db + focus/tts set si core

set nm/tall/ic depinde :) deci, se poate ...

hai ca simt ca azi fac 75 pe wk si 52 pe arcas :DDDDD

Posted

razvan, ai vazut ce iteme avea, fb+focus/db + focus/tts set si core

set nm/tall/ic depinde :) deci, se poate ...

hai ca simt ca azi fac 75 pe wk si 52 pe arcas :DDDDD

OoO gg! mai chiar as reveni pe dex.. acum cred ca am un bd de 51, dar astia s-au lasat de dex joaca pe serverul ala de 5kx.. in fine.. nu prea am chef sa o iau din nou de la 0.. adica spoiler and stuffs.. :(

le: haha.. cry@ de pe l2brazuca:

From: 
"shoshu shoshu" <shoshu@hotmail.fr>
Add sender to Contacts
To: 
silenrazvan@yahoo.co.uk
hi i want buy yur drac bow +19 and yu tallum and yu kesh kesh  for 1500$ add me on yur msn shoshu@hotmail.fr

Windows Live Messenger 2008 vient de sortir, d?couvrez son nouveau design ! T?l?chargez gratuitement Messenger 2008

doamneee =)) asta tot mai insista.. pacat ca nu am card.. si nici nu mai stiu contu