Aenon Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 pvp sa pve? eu la pvp zic dex -str con -strahamzdeci +dex-str +con-str :Dsi d , ptr pvp ^______^" Quote
Burne Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 @Claude o sig si pentru mine plixxx :D :D ( not burne style ):pottytrain2: nu prea inteleg "burne style"@on topiceste ceva q cu reward SP ? ( in special SP ), stiu ca era in dion ceva q dar nu stiu exact cate SP si cat este de lung/complicat Quote
lixandra Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Sorry for bothering :D ...vreau sa incerc jocul Lineage, dar am cunostiinte limitate in jocurile de strategie :( . Can someone help me? Asta daca nu sunt un stres :D . Quote
Aenon Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Sorry for bothering biggrin.gif ...vreau sa incerc jocul Lineage, dar am cunostiinte limitate in jocurile de strategieNu e strategie , e MMO-RPG cu ce ai vrea sa fi ajutat? Quote
Burne Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Sorry for bothering :D ...vreau sa incerc jocul Lineage, dar am cunostiinte limitate in jocurile de strategie :( . Can someone help me? Asta daca nu sunt un stres :D . :) nu e strategieprima data iti recomand sa citesti www.lineage2.com cat sa iti faci o idee generala cu ce se mananca jocul asta, peorma citesti CLASS GUIDE te gandesti ce ti-ar place peorma faci un cont aici http://www.l2dex.eu/te ajuta baietii daca mai ai intrebari :P Quote
lixandra Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Nu e strategie , e MMO-RPG cu ce ai vrea sa fi ajutat?First of all, un server populat (in general de romani; vorbesc limba engleza fluent, nu asta ar fi un impediment), apoi mici hint-uri despre cresterea unui caracter:). Cam atat. Momentan mi-am facut un caracter pe Dex, dar m-am blocat la un moment dat :( . Quote
ClaudeFTW Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Server privat mai populat si bine pus la punct decat DEX nu vei gasi. Poate decat alternativele, Supreme, Paradise sau ce naiba o mai fi. Astea sunt printre singurele servere non-java jucabile, restul de wannabe-uri sunt pline de bug-uri si alte chestii care transforma jocul intr-o caricatura unde ala cu arma cu mai multe ++++ pe ea castiga. Quote
lixandra Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Server privat mai populat si bine pus la punct decat DEX nu vei gasi. Poate decat alternativele, Supreme, Paradise sau ce naiba o mai fi. Astea sunt printre singurele servere non-java jucabile, restul de wannabe-uri sunt pline de bug-uri si alte chestii care transforma jocul intr-o caricatura unde ala cu arma cu mai multe ++++ pe ea castiga.Ok:). Atunci mici hint-uri despre cresterea unui character. Daca nu sunt un stres si este cineva doritor si "marinimos" sa ma ajute in limita timpului disponibil, sa imi dea un PM cu datele de contact:). Quote
ClaudeFTW Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ti-a pus cineva mai sus un link catre class-guide. Quote
CryNow Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ce observati in acest screen ? :lol: http://img393.imageshack.us/my.php?image=shot00081vd8.jpg claude pwetty pls Quote
Aenon Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ce observati in acest screen ? :lol:http://img393.imageshack.us/my.php?image=shot00081vd8.jpghsman # Reconnect joacaCS OMG!!!! Quote
xIcarus Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 http://img232.imageshack.us/my.php?image=shot00004yb8.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php dwarf pw...ce poate mai fi mai cute decat atat?dwarf lock XD http://img442.imageshack.us/my.php?image=shot00001fh3.jpg why cry dagger? ce dye recomandati ?))) ah da....augment ^____________^" e bun?eu zic ca da http://img80.imageshack.us/my.php?image=shot00002pe7.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php Frumos legend. Server bun, il recomand. :) @PW dyes: nu mai mergeti voi pe -9 str ca o sa mai dati crt skill din cur. Eu imi scad cel mult 5 str din aw si aia este pentru con. Si pentru aia merg greu convins, trick + bluff = avoid damage daca ai cap. De obicei merg doar pe +5 wit -5int. Quote
ClaudeFTW Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 claude pwetty pls Ma apuc in weekend de amandoua, stai lin. Quote
Razvan Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 @burne nu stiu questuri care sa iti dea mult sp, dar stiu sigur ca poti cumpara sp cu aaFrumos legend. Server bun, il recomand. :) @PW dyes: nu mai mergeti voi pe -9 str ca o sa mai dati crt skill din cur. Eu imi scad cel mult 5 str din aw si aia este pentru con. Si pentru aia merg greu convins, trick + bluff = avoid damage daca ai cap. De obicei merg doar pe +5 wit -5int.hmm.. sincer nu inteleg ce legatura are str cu criticalul? nu am mai jucat lineage de mult dar din cate stiu str nu afecteaza crt Quote
andix3x Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 nu prea inteleg "burne style"Burne style = lol pics without any sense .Daca nu intelegi pot sa iti explic si in limbajul lui misterdevil :) .Ma apuc in weekend de amandoua, stai lin.Sar`na :) Frumos legend. Server bun, il recomand.Vrei o lista cu major bugs de pe server ? :> Ai incercat vreodata sa castezi un skill in timp ce schimbi subclasa ? :> Sau dupa ce ai pus augment pe pole sa pui un shield ? :> Sa mai spun de faza cu heavy mastery pe arcas ? :>Sa mai zic de aoe cu ng pe tine ?? un bish cu set de ng > 3 destro + frenzy ...Crynow has money :) ...gg btw :) .. Quote
CryNow Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 oldirtyb is gone, crynow is fresh ) exercitiu, va uitati doar la ce va intereseaza Quote
Burne Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Burne style = lol pics without any sense .Daca nu intelegi pot sa iti explic si in limbajul lui misterdevil :) .ma de ce tot agati in mine ?ce sa imi explici tu in stilul lui misterdevil ?Imi aduc aminte ca am avut niste discutii in trecut parca am hotarat sa ne ignoram reciproc, vorbeai de respect erai suparat ca imi bat joc de tine, te bagi tu aiurea in seama ii fi vreo papusa de-a lui misterdevil si nu stim noi ce bazat estiatata vreme cat nu ma pun sa iti dau un diagnostic sau sa demonstrez teorema:adixdetreiorifixpix style = lol user whithout style ... las-o mai moale si vezi ca poate te striga copiii sa iesiti la un sotron in spatele blocului Quote
andix3x Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ma de ce tot agati in mine ?ce sa imi explici tu in stilul lui misterdevil ? Imi aduc aminte ca am avut niste discutii in trecut parca am hotarat sa ne ignoram reciproc, vorbeai de respect erai suparat ca imi bat joc de tine, te bagi tu aiurea in seama ii fi vreo papusa de-a lui misterdevil si nu stim noi ce bazat esti atata vreme cat nu ma pun sa iti dau un diagnosti sau sa demonstrez teorema: adixdetreiorifixpix style = lol user whithout style ... las-o mai moale si vezi ca poate te striga copiii sa iesiti la un sotron in spatele blocului /fail Cand te`am bagat eu in seama a ?? Ia da un http://www.youtube.com/watch?v=XWdhatxV3J4... No style ?? sure ...so what ???Acum te pomenesti ca daca nu am stil nu pot sa vorbesc cu un geniu ca tine ....[REALIRONY]Imi cer scuze ...ma ierti nu ii asa ?[/REALIRONY] Daca o sa te tot bagi in seama aiurea vrand sa demonstrezi ca esti mai matur ca mine sau ca esti mai smecher continue ...Asta a fost ultimul meu post ...de acum poti sa te bagi in seama aiurea cat vrei ...sincer mi se rupe :) exercitiu, va uitati doar la ce va intereseaza U are good ...Chiar nu am observat :P . Quote
Burne Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Cand te`am bagat eu in seama a ?? Ia da un click... Raspuns: Oct 13 2008, 19:34No style ?? sure ...so what ???Acum te pomenesti ca daca nu am stil nu pot sa vorbesc cu un geniu ca tine ....[REALIRONY]Imi cer scuze ...ma ierti nu ii asa ?5.gif[/REALIRONY] papusica ghici de la cine ai furat gluma cu[sarcasm] [/sarcasm] de care faci abuz ? nu mai are farmecul initialDaca o sa te tot bagi in seama aiurea vrand sa demonstrezi ca esti mai matur ca mine sau ca esti mai smecher continue ...Asta a fost ultimul meu post ...de acum poti sa te bagi in seama aiurea cat vrei ...sincer mi se rupe smile.gif iti reamintesc ca tu ai simtit nevoia sa imi definesti stilulreferitor la "ultimul meu post", comunitatea linkmania iti este recunoscatoare Quote
CryNow Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 bai, o intrebare legat de manoru pe dex.la cat se da OK ?! need to know :) tot la 6 min si 8 secunde ? Quote
Aenon Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Sau dupa ce ai pus augment pe pole sa pui un shield ? naughty1.gif Sa mai spun de faza cu heavy mastery pe arcas ? naughty1.gif Sa mai zic de aoe cu ng pe tine ?? un bish cu set de ng > 3 destro + frenzy ... Stiu de chestia cu heavy mastery pe arcas ... din partea mea n-au decat sa-ti scoata ochii intre ei. bish banuiesc ca e bishop [si nu bishounen http://en.wikipedia.org/wiki/Bishounen ] ala de dă heal O_O... ng banuiesc ca e nightmare [ ? ] ... nu inteleg bug'ul asta o sa testez chestia cu augment pe pole si apoi shiled...sa vad ce se intampla *curios* Quote
ClaudeFTW Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Lulz, m-am logat si eu azi dupa cateva saptamani de absenta si m-am trezit fara clan. Repede si cry apoi cu PM-u Quote
CryNow Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Lulz, m-am logat si eu azi dupa cateva saptamani de absenta si m-am trezit fara clan. Repede si cry apoi cu PM-u nub :P te-am vazut asa "lolelf" singurel si ratacit in l2 world, am zis sa iti tiu de urat ^_^ manor time pls pls psl ?! Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Lulz, m-am logat si eu azi dupa cateva saptamani de absenta si m-am trezit fara clan. Repede si cry apoi cu PM-u apoi daca dai din an in pasti prin joc...deh :P .... Mari spammeri mai sunteti ... intrai si eu dupa 2 zile si nush cate pagini in + :dooh: cry ... depinde de ceasul tau :D ...dupa al meu e la fix 20:06:06 :) Quote
ClaudeFTW Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 apoi daca dai din an in pasti prin joc...deh :P ....I-am zis lui Shea ca am niste chestii de care tre sa ma ocup. Asta e, las'ca aveti pe dresda si e sws capabil. Numa sper sa nu creada lumile(aka Hristu) ca am plecat din rautate. Quote