Iverson Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 62 oameni in clan dar care toti isi fac treaba :) + ca la siege prezenta la vt a fost un dezastru ~30 on , dar daca ar fi tot vt on , nu este clan pe server care sa`i bata , adica poate ... poate TO in rest 0 Quote
duncan_ferguson Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 62 oameni in clan dar care toti isi fac treaba :) + ca la siege prezenta la vt a fost un dezastru ~30 on , dar daca ar fi tot vt on , nu este clan pe server care sa`i bata , adica poate ... poate TO in rest 0defapt sigur TO Quote
andix3x Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 TO mi se par destul de buni in pvp , insa la ultimul siege nush daca erau 30 de insi online :) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...249&st=8700 :blink: Total diferit fata de hi5 :P P S Nice ' PINGU ' Quote
ClaudeFTW Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 habar n-ai ce s-o intamplat ,jumate ek la noi jumate la rune cu ventrue:), in prima jumatate fiind toti ek la runeda oricum nu o apucat sa casteze nici macar odata enemy:PTi-a zis fratele tau ca absolut orice are urcusuri si coborarasuri. Asta e a doua oara pt. EK, a treia oara nu cred ca va mai fi atat de roz. Toate cele bune din partea mea, ar fi urat sa ramana numa Creed si WF pe server. Capabili de war ma refer, nu emoquitting.Sa-mi zici ce parere ai de sigul care l-am facut pt. Nightsong :P Quote
Razvan Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ti-a zis fratele tau ca absolut orice are urcusuri si coborarasuri. Asta e a doua oara pt. EK, a treia oara nu cred ca va mai fi atat de roz. Toate cele bune din partea mea, ar fi urat sa ramana numa Creed si WF pe server. Capabili de war ma refer, nu emoquitting.Sa-mi zici ce parere ai de sigul care l-am facut pt. Nightsong :Pevicti<m>s ? name? Quote
ClaudeFTW Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nu mai joc pt. moment. Acelasi ca si userul care-l am aici. Quote
raw^ Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ti-a zis fratele tau ca absolut orice are urcusuri si coborarasuri. Asta e a doua oara pt. EK, a treia oara nu cred ca va mai fi atat de roz. Toate cele bune din partea mea, ar fi urat sa ramana numa Creed si WF pe server. Capabili de war ma refer, nu emoquitting. Sa-mi zici ce parere ai de sigul care l-am facut pt. Nightsong :P da normal ca se mai intampla... da ek mai nou /quit ca se joaca warhamer online sau ceva de genu :( si nasty habar nu am ce dracu face ca are 2 charuri hero si nici macar sa intre sa ia hero nu o intrat ma rog.. la tracii e bine de cand a luat katta mr-u, activitate dubla si am facut si lvl 8 la clan :D daca stau sa ma gandesc tot asa am patit cu primul clan s-a desfintat cl a plecat in tracii:P pe urma 1SpartanS1, pe urma RIP, pe urma MR, da vad ca in tracii merge bine acum alianta scartie doar din partea la ventrue... adica is ei toti buni da is prea putini :P ps: E interesant sigul ala pt nightsong, dar... parca prea seamana cu a lui eileen Quote
xIcarus Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 adica numai cel mai prost din curtea scolii sau numai un iverson atacat ar incepe un pvp imbratisandu-se cu dusmanul. E cea mai tare expresie pe care am auzit-o vreodata! )))0 Quote
ClaudeFTW Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 da normal ca se mai intampla... da ek mai nou /quit ca se joaca warhamer online sau ceva de genu :( si nasty habar nu am ce dracu face ca are 2 charuri hero si nici macar sa intre sa ia hero nu o intrat ma rog.. la tracii e bine de cand a luat katta mr-u, activitate dubla si am facut si lvl 8 la clan :D daca stau sa ma gandesc tot asa am patit cu primul clan s-a desfintat cl a plecat in tracii:P pe urma 1SpartanS1, pe urma RIP, pe urma MR, da vad ca in tracii merge bine acum alianta scartie doar din partea la ventrue... adica is ei toti buni da is prea putini :P ps: E interesant sigul ala pt nightsong, dar... parca prea seamana cu a lui eileen Aia zic, atm doar voi mai tineti alianta aia. Bine, dupa cum am mai zis, shit happens. Cat despre sig, nu am ce-i face, daca sunt fete si le place aceeasi culoare...au stil diferit tho. Quote
Aenon Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...249&st=8700am pus si eu poze O__________________________________O" Quote
andix3x Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Vad .Hai ca`s faine :) . E cea mai tare expresie pe care am auzit-o vreodata! Saracu Devil nu avea ce face la servici , scotea expresii de astea :P . Oare daca eram eu in locul lui ive cum imi zicea ?? andixivitatea ?? andixing ? @Claude o sig si pentru mine plixxx :D :D ( not burne style ) Quote
ClaudeFTW Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 10 mii. :DDa-mi un PM cu ce anume ai vrea, nu am skill de citit ganduri la sws :s Quote
CryNow Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 10 mii. :D Da-mi un PM cu ce anume ai vrea, nu am skill de citit ganduri la sws :s aaaaaw if you are so kind, please mister ! make me a sig too :D [ un sts cu som/arcana mace daca ai ;d ] pls pls wts ds+7 115kk ;d 1.5 lvl`s till i make LOL BISH !!!! [ cre-ca bish fac ] cum as putea sa cresc un bishop ? pana la lvl 61, unde pot creste ? Quote
Razvan Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 aaaaaw if you are so kind, please mister ! make me a sig too :D [ un sts cu som/arcana mace daca ai ;d ] pls pls wts ds+7 115kk ;d 1.5 lvl`s till i make LOL BISH !!!! [ cre-ca bish fac ] cum as putea sa cresc un bishop ? pana la lvl 61, unde pot creste ? pana la 40 in eg apoi in cata+deathpass <parca asa se numea> iar mai apoi in loa Quote
jimmy89 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 bish subclass ?! :> baga death pass... sau lower fog aoe Quote
CryNow Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 sau lower fog aoe IVERSON PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIX mai am 1.5 lvl pana fac 75 :) . da, m-ar tenta sa ma fac healer, coz my is pro razvan, pe subclasa :) deci deja lvl 40. problema e ca mi-e sila sa joc la skill de unded ... so, cred ca e doar un vis ^_^ Quote
Razvan Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 IVERSON PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIX mai am 1.5 lvl pana fac 75 :) . da, m-ar tenta sa ma fac healer, coz my is pro razvan, pe subclasa :) deci deja lvl 40. problema e ca mi-e sila sa joc la skill de unded ... so, cred ca e doar un vis ^_^ OoO.. nice! gg! la bishop treaba e ca tre sa fii activ.. mai bine pp, macro si te doare undeva :P.. Quote
jimmy89 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 pp nu mai e cautat decat pe main pt oli :P mai bine wc :Dcat despre bish: iti tre PC ca sa nu ai freeze sa moara tot party :P Quote
Buugy Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Bishop pana la 48 in death pass. apoi cauti un party pana la turn undead skill si apoi solo in cata, martyr pana la vreo ~68 apoi pagan pana la 75. imba xp and adena Quote
CryNow Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 primu buffalo in hs, high 70 xD imi place wk`u iar :D duo cu spoiler in hs/woa imba mats :D Quote
Aenon Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 http://img232.imageshack.us/my.php?image=shot00004yb8.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php dwarf pw...ce poate mai fi mai cute decat atat?dwarf lock XD http://img442.imageshack.us/my.php?image=shot00001fh3.jpg why cry dagger? ce dye recomandati ?))) ah da....augment ^____________^" e bun?eu zic ca da http://img80.imageshack.us/my.php?image=shot00002pe7.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php Quote
CryNow Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 e bun pentru o piatra MID dar nu pentru un TOP. btw, ce server e ala ? si ce cronica ? Quote
andix3x Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Buwahahaha Nyuu pe legend :D Vrei sa stii ce augmenturi am ?? wild magic activ lvl 10 , cri rate + 50 , silence pasiv lvl 10 si bleed lvl 10 :P P.S Pune augment DOAR pe pole , pana nimereste activ / pasiv bun :) .Apoi pune un shield si skill`ul a ramas la active/pasive :> . btw, ce server e ala ? si ce cronica ? legends ( vezi ca am postat un link anterior ) , interlude . IVERSON PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIX +1 Quote
Aenon Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Vrei sa stii ce augmenturi am ?? wild magic activ lvl 10 , cri rate + 50 , silence pasiv lvl 10 si bleed lvl 10 Mai am inca vreo 10 ls farmate...dar am asa o lene...mai bine fac o integrala O_______________O"ce dye pe PW? Quote
Razvan Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Mai am inca vreo 10 ls farmate...dar am asa o lene...mai bine fac o integrala O_______________O"ce dye pe PW?pvp sa pve? eu la pvp zic dex -str con -str Quote