Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

haha andixe :)))

nice siege pentru cine, ca pentru et in nici un caz :rofl2:

cum e sa aiba ashguards castel si ek/ventrue nu ? =))

Ajutati iti dai seama :)

si luam si giranul cu tracii de nu era cineva lacom sau dus cu capu sau cu lag sau w/e

Posted

Hellbound(maybe Gracia) chronicle progress to ~85% (new herbs, new augm system(much closer to retail version) , many skills fixed than in actual (new coders working on this project)) :->

Posted

si ce mai ziceti ?! care-i viata voastra ? :| ..ca n-am mai intrat de ceva timp pe aci :D

grea viata duc linkmaniacii :))

"- Hellbound(maybe Gracia) chronicle progress to ~85% (new herbs, new augm system(much closer to retail version) , many skills fixed than in actual (new coders working on this project)) "

lol.

Posted

Eh , mi se rupe de el

Macar de mi`ar da si mie unu :))

abs = iversoning

adica numai cel mai prost din curtea scolii sau numai un iverson atacat ar incepe un pvp imbratisandu-se cu dusmanul.

iversonii nu intra in categoria oamenilor cu cap.

e evident ce e aici ... iversonmania

Ce le are Devil =))

Booored ...

Posted

www.l2-legend.ucoz.net un high rate relativ buguit :))

Dar cand te plictisesti si n`ai ce face..merge :D

hai ma lasa-l! fiecare suferim cateodata de noi..

Nu am mah nimic cu el , asta era acum un an ...daca ai fi facut pvp cu el pe koh ai fi vazut ca stie de 1000 de ori mai mult :) .

Posted

www.l2-legend.ucoz.net un high rate relativ buguit :))

Dar cand te plictisesti si n`ai ce face..merge :D

Nu am mah nimic cu el , asta era acum un an ...daca ai fi facut pvp cu el pe koh ai fi vazut ca stie de 1000 de ori mai mult :) .

nu stiu de ce dar tot nu cred ca ma batea =)) .. cat despre lineage.. as juca pe ala 5xk.. dar nu ai cu cine ma.. nu ai cu cine..

ps: raw :X de cand nu am mai vazut asa o atmosfera :(

Posted

75 de pvp , 4 pk ...toate facute in 5 ore :) ...+ 5 arme cu augment gen : evasion lvl 10 passive , bleed lvl 10 , silence lvl 10 activ si cireasa de pe tort.....wild magic lvl 10 activ :)

Posted

zi normala de lucru...aq+zaken(+4)+baium+3....si godard.....next sunday pls :D

zakenu si baiumu full drop de la enemy cu karma :crazy:

tu esti sanatoasa? ai astea pe dex? :blink: da-mi si mie un draconic focus si un maj light and im your slave ;))

Posted

o nelamurire....am lvl 65 pe pr...si am batut langa godard,garden of beast...mobi de 68-69...apoi in vos...lvl 61-63....si luam mai mult exp in vos :blink:

pai draga, in garden of beast mobii au 1/2 hp pe cand in vox au 1x hp

da raw, ati pastrat godardu, tot et'u apara 1 gate. cum dreaq sa o distrugi ? oricum gf ashguards ;D

Posted

pai draga, in garden of beast mobii au 1/2 hp pe cand in vox au 1x hp

da raw, ati pastrat godardu, tot et'u apara 1 gate. cum dreaq sa o distrugi ? oricum gf ashguards ;D

habar n-ai ce s-o intamplat ,jumate ek la noi jumate la rune cu ventrue:), in prima jumatate fiind toti ek la rune

da oricum nu o apucat sa casteze nici macar odata enemy:P