Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

faza aia cu un pic de creier:))verifica mai bine cine are nevoie...stiu is noob in jocul asta dar sa recunoastem si voi ati fost violent1.gif :whistle:invatati-ma si pe me ca sa ma joc k de asta am postat pe cole.

Draga nub , uite un raspuns rapid la problema ta : pentru a juca acest joc iti trebuie un maus si o tastatura.

De cate ori trebuie sa-ti explice cineva frumos ca tu sa pricepi?

Posted

Om fi fost noi noobz0ri da pnm, e la mintea cocosului ca, contul care tre sa ti-l faci va fi folosit si IG daca-ti cere un cont, nu?

Ce mai e pe DEX? Nu am mai intrat de vreo 3 saptamani sa joc serios. Decat la ultimul siege si un party de juma de ora pt. Shrine-ul unuia.

Guest LeParkour
Posted

Ma nyuu recunoaste si u ai fost noob...mai spui de alti!!!chiar k iti trebe PUTIN CREIER :|:|:|b-(b-(

Posted

Ma nyuu recunoaste si u ai fost noob...mai spui de alti!!!chiar k iti trebe PUTIN CREIER

Noob ?? NU ...Newbye da ...Insa cum a zis si duncan toti am reusit sa intram in joc....sau sa ne facem un cont .....intreaba si tu niste amici de ai tai care mai joaca mmorpg`s ...daca nu ai vezi pe alt forum .

P.S Numai eu ti`am explicat de vreo 2 ori :))

Rofl @ Nyuu sig :> .

deci pana la urma nu e un server pe care sa ne facem clan cu totii? deja m-am saturat de boschetarii astia "fi-i tu cl!" .. treaba e ca eu sunt un ofticat si cand e sa mearga ceva prost sau dismiss la tot clanu.. deci daca e sa ne facem astia de pe link.. ca nu mai am chef sa joc cu aia.. deja joc de aproape 3ani cu aceeasi oameni si sunt plictisit de ei..

ps: daca e ceva eu sunt sk pe main// pr/bd/sorc pe subb-uri.. in principal joc bd/pr

nu e :( . Sa ne pui pe toti intr`un clan ??? fara sa dea unul leave ??nu ai sanse :P ....

Posted

Imo , DC >Maj ...why ?? pai p def +8 % > mp regen +8 % ....si sa imi fac maj doar pentru stun resist ?? neaah ....

O chestie care nu o inteleg .....de ce zice lumea ca maj light >dc light / nm ??Pentru cutitari nu arcasi :P

@leparkour Cauta alt joc . Peace

Ajungi la pdef-ul unui maj cu +8% pdef daca nu ma insel.

Mj light e mai bun pt aw/pw, pe th nu prea vei vedea.

Posted

Mj light e mai bun pt aw/pw, pe th nu prea vei vedea.

De ce mah ?

le : De ce e bun mj light ?? Pur si simplu nu pot sa inteles de ce aleg cutitarii maj light....pentru dex+1 /con -1 ?? asta are si nm ...pentru weight / mana ??? almost useless.....deci toti cutitarii aleg armura aia pentru stun resist ???

De ce ar vrea stun resist + 50 si dex +1 cand poate avea p atk +4 % / attack speed +4 % , str+1 con -1 + paralysis resistance ...care e destul de buna vs summoneri / necro

Posted

Traiasca mausul meu care face click fara sa apas pe el...cu ocazia asta s-a dus postul meu intens redactat.

[daca are cineva un maus in plus si nu-l foloseste , sa-l arunce inspre mine]

Rofl @ Nyuu sig

Replica aia m-a lasat masca , am ras minute in sir ca prostul ...se uita la mine mama ca la bibelourile ei .Am zis ca e prea tare sa o las doar pe forum :)).

Cat despre Parkour boy , LEAVE HIM ALONE , HE IS A HUMAN!

Lasand gluma d-o parte , am invatat sa intorc si celalat obraz , mai ales cand vine vorba d-un forum.Ce ar fi daca toti am face ca Parkour ?Multi dintre noi nu am facut-o din cauza unei calitati, care in ultima vreme incepe sa devina tot mai rara: bunul simt.

Posted

De ce mah ?

le : De ce e bun mj light ?? Pur si simplu nu pot sa inteles de ce aleg cutitarii maj light....pentru dex+1 /con -1 ?? asta are si nm ...pentru weight / mana ??? almost useless.....deci toti cutitarii aleg armura aia pentru stun resist ???

Pai iti dau o paralela. Vei vedea multi sk care folosesc mj light. Si sunt dark elfi. Low con -> stun magnet. Un aw/pw o da in bara cand da peste un archer si in special peste un human tank.

Posted

e f bine. eu am stat 2 ore si n-am luat nic i o recipa de bop:(

am stat 4-5 ore ptr o recepie de BoP , am zis ca innebunesc.[si nu eram singur...eram cu clanul :))].Cand pana la urma cazuse , am zis "ALELUIA" [culmea , imi cazuse mie in inventory] , ceilalti au zis sa mai stau dupa alta =)) .Le-am reprosat ca "si maiine e o zi" :))

Posted

Lasand gluma d-o parte , am invatat sa intorc si celalat obraz , mai ales cand vine vorba d-un forum.Ce ar fi daca toti am face ca Parkour ?Multi dintre noi nu am facut-o din cauza unei calitati, care in ultima vreme incepe sa devina tot mai rara: bunul simt.

See everything you say is real, and I respect you cause you tell it

My girlfriend's jealous cause I talk about you 24/7.

Pai iti dau o paralela. Vei vedea multi sk care folosesc mj light. Si sunt dark elfi. Low con -> stun magnet. Un aw/pw o da in bara cand da peste un archer si in special peste un human tank.

Si pentru 50% stun protection sa iti ei o armura??

Sincer nu as face asta ...

Uite ce face omu cu dc light pe el....Si fii atent cat a durat stunn`ul de human tank :P .

Sau Squeez

Chiar si GustavS http://www.youtube.com/watch?v=PHEbUWYFntE...feature=related

Posted

Neatza..

Cum sa spoil 6 ore si sa obtin doar 3 recipe de dc robe, dar cad si 3 de gloves care teroretic cad mai greu :(

uite asa.. da zi-mi tu cum sa stai 2 zile la o recipa de cbp si sa nu-ti pice.. si sa trebuiasca sa o cumperi din giran?

Posted

See everything you say is real, and I respect you cause you tell it

My girlfriend's jealous cause I talk about you 24/7.

Si pentru 50% stun protection sa iti ei o armura??

Sincer nu as face asta ...

Uite ce face omu cu dc light pe el....Si fii atent cat a durat stunn`ul de human tank :P .

Sau Squeez

Chiar si GustavS http://www.youtube.com/watch?v=PHEbUWYFntE...feature=related

Am zis aw si pw. Nu th. Pe th arzi +5 con si chiar ca o rezolvi. Vrei neaparat sa iti arat cat dureaza un stun pe un aw? Are 32 con omule. Gandeste-te la human mage care e musca si ia stun de fiecare data. Aw are con cu 5 mai mult.

Posted

Neatza..

Cum sa spoil 6 ore si sa obtin doar 3 recipe de dc robe, dar cad si 3 de gloves care teroretic cad mai greu :(

Bugy joci pe roxy 5x ?

Daca da vezi k joaca Gandallph acolo cu niste prieteni.

Cik a fost primu din ally kre a avut se de A, si cik mai e si wc :))