kBm Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Nyuu ce-i cu limbaju asta eminescian pe tine?) lvl 20 Monk on roxy :X Quote
Buugy Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 kbm cand intri in joc pm "Mariuca" sa intri in academy.Duamne ce boti pot fi unii, cum sa pui package sale cu msg : "WTT Bop recipe for BW HELM" si sa pui dc gloves recipe cu 5 kk. Cum sa lasi acolo dc gloves rec cu 5kk care o si reusit :D Quote
Aenon Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Nyuu ce-i cu limbaju asta eminescian pe tine?) Bacu'...o sa-mi revin la normal dupa... Quote
CryNow Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 kbm cand intri in joc pm "Mariuca" sa intri in academy.Duamne ce boti pot fi unii, cum sa pui package sale cu msg : "WTT Bop recipe for BW HELM" si sa pui dc gloves recipe cu 5 kk. Cum sa lasi acolo dc gloves rec cu 5kk care o si reusit :DGG nubz0r, e gata setu dc ? sau numa gloves ai ? ps: tot nub ramai chiar daca iti faci dc robe set:beer: Quote
Buugy Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Doar nu vrei maj? DC se foloseste pt healers u napzor. Apai cu ee o sa fiu numa in pvp parties, based clan archors. EE are nevoie de cspeed pt sleep, debuff, mana burn etc, si dc da pdef si wit. Quote
kBm Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 creca facea misto crynow ... o sa intru in seara asta in l2 o sa iti dau pm :X Quote
raw^ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Doar nu vrei maj? DC se foloseste pt healers u napzor. Apai cu ee o sa fiu numa in pvp parties, based clan archors. EE are nevoie de cspeed pt sleep, debuff, mana burn etc, si dc da pdef si wit.esti acelasi mariuca ca si pe dex?:P Quote
andix3x Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 esti acelasi mariuca ca si pe dex?He's the one & only wannabe mariuca :) .Misto sig , desi daca era un pic mai mare era si mai misto :DDoar nu vrei maj? DC se foloseste pt healers u napzor. Apai cu ee o sa fiu numa in pvp parties, based clan archors. EE are nevoie de cspeed pt sleep, debuff, mana burn etc, si dc da pdef si wit.Si majestic mergea :) , dar tot dc robe > all robes :P .Icarus mai joci pe dex ? :) Quote
Guest djsiac Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :> :> :> Luati de aici server klumea ;) cel mai fun!Server rates: L][shadowXp 40| Sp 400 | Adena 200 | Items 5 | Spoil 10Server features:* Full Interlude* Custom Shops with FULL Interlude Items* Custom Shop with full weapons / armors* Custom Telleporter with Interlude Zones* Full Interlude Mobs+Raids* Mia the Cat ( Class Manager)* Fishing system* Olympiad system - from 18:00 - 21:00* Auto learn skills, skills can be enchanted* Max enchant weapon +3 rate of succes is 80%, safe till +10* Max enchant armor +3 rate of succes 80% , safe till +10* Full C1, C2, C3, C4, C5, Int spawnlist and mobs* Clan Hall working* Player spawn protection 120 seconds* Starting buffer for lvl 1 to 20* Buffer-2 hour buff time includes prophet,songs, dances and chants* Maximum level is 80* Full C1, C2, C3, C4, C5, Interlude quests* Augmenter in every town* Nobless Manager -> Caradine* Team vs Team events daily* Hero weapons can be enchanted* And many more new features.WEBSITE: http://l2shadow.zapto.org Quote
Aenon Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Misto sig , desi daca era un pic mai mare era si mai misto :D dar ce al meu nu-ti place? [self made] Quote
raw^ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Misto sig , desi daca era un pic mai mare era si mai misto :D pai... de era prea mare un moderator l-ar fi sters :P versiunea full : Quote
FearNone Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Max enchant weapon +3 rate of succes is 80%, safe till +10 * Max enchant armor +3 rate of succes 80% , safe till +10 cum ? max +3 safe +10 ? Quote
CryNow Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 cineva pe 5kxu` de pe dex?praf. numa pvp server nu eai doar buff de pp. no global gk ... nu mi place deloc Quote
andix3x Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 dar ce al meu nu-ti place? [self made] You are ub3r pro with photoshop :P ...As you say ...photoshop is your bitch . Max enchant weapon +3 rate of succes is 80%, safe till +10 * Max enchant armor +3 rate of succes 80% , safe till +10 cum ? max +3 safe +10 ? Da chiar ?? Cum asa?? praf. numa pvp server nu e E un LOLserver .....Sa faci q de 3rd pe un high rate ?? good one .... Quote
xIcarus Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Doar nu vrei maj? DC se foloseste pt healers u napzor. Apai cu ee o sa fiu numa in pvp parties, based clan archors. EE are nevoie de cspeed pt sleep, debuff, mana burn etc, si dc da pdef si wit.Mj > dc for healers. Nici arcana set nu merge rau, avand in vedere ca sacrificand cam 7% casting speed primesti pdef, -magic cancel rate (adica in oly nu iti freci capul sa folosesti gbh, gandindu-te la riscul de a fi cancelled. For bishop speaking. Si ai si stun resist. He's the one & only wannabe mariuca :) .Misto sig , desi daca era un pic mai mare era si mai misto :DSi majestic mergea :) , dar tot dc robe > all robes :P .Icarus mai joci pe dex ? :)M-am saturat de dex. Miss my old gh. :( Stiti story-ul?Rollback! AHAHA cont ioc. Pm catalin. 'Nu pot face nimic pentru tine'. SANATATE! Asta pe vremea cand aveam nickul uber 'vanilla'. :D Vanilla fiind cel mai fumat nick posibil. Ma rog, apoi scumpul meu var s-a apucat de dex. Si-a luat slijba in strainatate si am continuat eu. Mi-a lasat un scav de 27 si un aw de 40. Acum gasesti pe el un bh de 47 si un aw de 63. cineva pe 5kxu` de pe dex?Lol server. Ca si roxy. Ideea cu 3rd quest mi s-a parut foarte buna, pentru ca tot noobul are contul plin de test chars. Quote
Guest LeParkour Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Eu am intrelude si vreau sa ma joc deci intru in joc si imi cere asa Id si password tot cv e un cont k sami meraga sa ma joc si un sv contu nu mere sa fac am incerkt luati id pkf0g_speed_spider si si facetimi voi un cont plz......a si un sv bun...MS :beer: :beer: Quote
Aenon Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Eu am intrelude si vreau sa ma joc deci intru in joc si imi cere asa Id si password tot cv e un cont k sami meraga sa ma joc si un sv contu nu mere sa fac am incerkt luati id pkf0g_speed_spider si si facetimi voi un cont plz......a si un sv bun...MS :beer: :beer: Cum zicea si crynow intr-un post anterior , iti trebuie o leacă de creier pentru acest joc. Quote
FearNone Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 la ce id are... cu speed spider :> cati ani ai parkour, 10? la varsta aia si eu ma credeam spider man /jk Quote
andix3x Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ideea cu 3rd quest mi s-a parut foarte bunaWhy?? Pentru un high rate that's the biggest bullshit ....daca vroiam un test server ma duceam pe un high rate cu 3 playeri si faceam acolo questuri de 3rd class pana ma plictiseam :) Mj > dc for healers. Nici arcana set nu merge rau, avand in vedere ca sacrificand cam 7% casting speed primesti pdef, -magic cancel rate (adica in oly nu iti freci capul sa folosesti gbh, gandindu-te la riscul de a fi cancelled. For bishop speaking. Si ai si stun resist. Imo , DC >Maj ...why ?? pai p def +8 % > mp regen +8 % ....si sa imi fac maj doar pentru stun resist ?? neaah ....O chestie care nu o inteleg .....de ce zice lumea ca maj light >dc light / nm ??Pentru cutitari nu arcasi :P @leparkour Cauta alt joc . Peace Quote
Razvan Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ahamz.. astia de ai mei joaca pe 5kx.. nu sa mor eu de stiu pe unde sa joc.. as juca pe ceva 15x++ .. pana atunci joc jedi academy.. daca e sa gasiti un server pe care sa jucati toti.. pm me pe mess..ps: andix cand intri pe mess da-mi un buzz.. <stau pe avb> tre sa discutam :P Quote
CryNow Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ahamz.. astia de ai mei joaca pe 5kx.. nu sa mor eu de stiu pe unde sa joc.. as juca pe ceva 15x++ .. pana atunci joc jedi academy.. daca e sa gasiti un server pe care sa jucati toti.. pm me pe mess..ps: andix cand intri pe mess da-mi un buzz.. <stau pe avb> tre sa discutam :Pgasisem eu un server foarte misto :D l2 delta, darnu mai merge ... nush ce plm are :-/safe +10 ma rog era dragutz, aveam arcana mace +17 ^_^ [ nu era prea multe ] Quote
Guest LeParkour Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 faza aia cu un pic de creier:))verifica mai bine cne are nevoie...stiu is noob in jocu asta dar sa recunoastem si voi ati fost :violent: :whistle:invatati ma si pe me ca sa ma joc k de asta am postat pe cole Quote
Razvan Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 deci fii atent..1. instalezi jocu <vezi ce versiune ai //de exemplu: throne1, chronical4 samd>2. stergi folderul "system"3. cauti un server >care sa fie aceeasi versiune cu cea pe care o ai instalata<4. downloadezi systemul/updateru serverului respectiv <de obicei se gaseste pe site la "how to connect" sau la "download zone">5. iti faci cont pe site-ul serverului respectiv6. intri in system/lineage2.exe , scrii contu si parola7. jocihave fun!_______________________deci pana la urma nu e un server pe care sa ne facem clan cu totii? deja m-am saturat de boschetarii astia "fi-i tu cl!" .. treaba e ca eu sunt un ofticat si cand e sa mearga ceva prost sau dismiss la tot clanu.. deci daca e sa ne facem astia de pe link.. ca nu mai am chef sa joc cu aia.. deja joc de aproape 3ani cu aceeasi oameni si sunt plictisit de ei..ps: daca e ceva eu sunt sk pe main// pr/bd/sorc pe subb-uri.. in principal joc bd/pr Quote
duncan_ferguson Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 faza aia cu un pic de creier:))verifica mai bine cne are nevoie...stiu is noob in jocu asta dar sa recunoastem si voi ati fost :violent: :whistle:invatati ma si pe me ca sa ma joc k de asta am postat pe colemai tovarase :) si noi cand am invatat, am luat-o de la zero, dar mai intai am intrat in joc, si apoi am postat aici/alte forumuri cu problemele intalnite, asa ca si tie iti recomand asta.vreun server romanesc de high rates stie cineva ? 1000+ Quote