Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

cineva nu te iubeste XD

eu stiu ca armele rosii sunt +15 and above.

arme rosii is de la plus 16.. defapt.. intru pe dex, nu merge contu nimic, apoi dau forg psw, imi trimite mail, dau log in, apoi dau user cp, ca sa pot schimba parola, si cica your ip is banned.. e ceva strange aici.. ce pana mea.. nu am mai facut nimic.. nu am mai injurat nici macar pe clan chat.. ce pana mea am bann!? numai eu stiu contu si psw.. sa mor eu.. nici macar nu pot vedea daca am contu banat..

Posted

e +20 cry .

Do we bet ?? Era pe dex forum o poza cu unul din wf cu un cd +20 , si arata la fel ca homu ala :P .

defapt e +16. maxim +17 !

va place sa ma tot repet, a ? :-/

btw, itemele puse in FRIGHT pot influenta capacitatea wharehouse`ului ? ca am 89/100 si daca mai bag ceva in wh imi zice full <_<

hai ca ma bag la un return to castle wolfenstein :( maine prima zi de facultate :((

Posted

btw, itemele puse in FRIGHT pot influenta capacitatea wharehouse`ului ? ca am 89/100 si daca mai bag ceva in wh imi zice full <_<

hai ca ma bag la un return to castle wolfenstein :( maine prima zi de facultate :((

La ce facultate ai intrat? =D Cumva in Bucuresti ? :>

Posted

la SS e discutabila, am avut si eu ss [ fara cd ] dar am comparat dmg`ul primit cu cel dat si era diferenta doar de dmg`ul de skill [ ceva de genu, eu hit pt 800, el pt 1000 ]

la AS 99% nu merge, d-aia toti isi fac AS+haste

silen te oghezi pe site, si vezi la conturi banate. daca nu iti apare contu acolo, inseamna ca ai permanent

Posted

la SS e discutabila, am avut si eu ss [ fara cd ] dar am comparat dmg`ul primit cu cel dat si era diferenta doar de dmg`ul de skill [ ceva de genu, eu hit pt 800, el pt 1000 ]

silen te oghezi pe site, si vezi la conturi banate. daca nu iti apare contu acolo, inseamna ca ai permanent

ciudat, eu am un prieten ce si-o pus CD pe as acum nu demult si da numa 4k dmg ca iti vine sa iti dai reroll la char :))

Posted

Da, influienteaza.

Toti isi fac as haste pentru oly. Cd pe as nu da atat crt damage incat sa il pui clar. Vicious stance da 609, iar 265 ar insemna sub jumatate -> nu prea merita. In schimb, fiind dagger un haste da destul atk speed.

Eu imi faceam as cd pana acum ceva timp cand mi-am dat seama ca haste este un SA mai bun. Influienteaza si reuse-ul skillurilor (aici ma intereseaza trick si bluff).

Pe aw si pw totusi, cd merge mai bine decat pe th. Focus death = +90% crt damage from behind. Se merita de la spate.

Guest LeParkour
Posted
Sall cum imi fac si eu un cont de Lineage ||?Va rog ajutatima!!!Am incercat si imi spune "a valid passowrd is required.
Posted

Sall cum imi fac si eu un cont de Lineage ||?Va rog ajutatima!!!Am incercat si imi spune "a valid passowrd is required.

Google > top 100 hopzone > serch rezults vor fi cu L2 [fiind cea mai accesata pagina de pe hopzone] > intrii si te orientezi dupa ce client ai instalat.Daca ai instalat interlude , cauti un server de interlude.O data ce te hotarasti asupra xp'ului /sp /adena/drop/spoil etc , intrii pe site'ul serverului respectiv si urmaresti un "how to connect to our server"

Posted

Cand iti alegi un server , anuntama si am sa iti explic . Pana atunci foloseste sfatul lui Nyuu .

yea :)) , we never saw crynow angry .

Guest LeParkour
Posted

Mdea...dar eu am auzit ca trebuie sa faci un cont(nu stiu pe ce site nu ma intrebati)si dupa sa downlodezi un server :-??:-??

Posted

Mdea...dar eu am auzit ca trebuie sa faci un cont(nu stiu pe ce site nu ma intrebati)si dupa sa downlodezi un server :-??:-??

www.l2dex.eu , iti trebuie clientul interlude

vezi ca este pe site in stanga "REGISTER" dai pe el si iti faci contul :P

pe urma dai la "DOWNLOADS" care e sus si iti iei updaterul

pe urma pui updaterul in fisireul cu lineage2 si ii dai sa iti faca update :)

Posted

mai parca nu te mai urasc atat de mult de cand am si eu wizard hat :clap:

aveti war cu prestige ?

^^ gg nab vreau sa iau si eu una deaia

war cu prestige? cine e prestige?

Posted

dion lords :D

sunt cu capu bocna vroiam sa zic payback

btw ce accessory rec aveti in CH ? mai interesant

little angel wings si forget-me-not

si nu, nu avem war cu payback, doar suntem vecini de CH cu portugal :))

LE: am luat si wizard hat si teddy bear :>

Posted

si nu, nu avem war cu payback, doar suntem vecini de CH cu portugal

Si nu le faceti graffiti prin clan hall ?? :P

Cat a ajuns steel/ ori ore ? :-?

Si de ce bop+4+cs = 240kk ??

http://img148.imageshack.us/my.php?image=shot00473ux1.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php

:D :D :D

Era bug , de fapt aveam 32kk ....anyway ub3r bug :) .Love it :))

Posted

Si nu le faceti graffiti prin clan hall ?? :P

Cat a ajuns steel/ ori ore ? :-?

Si de ce bop+4+cs = 240kk ??

http://img148.imageshack.us/my.php?image=shot00473ux1.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php

:D :D :D

Era bug , de fapt aveam 32kk ....anyway ub3r bug :) .Love it :))

Discutam azi de Enigma Otiliei cu profa de meditatii.Cand am vazut screenshot'ul mi-am amintit perfect de mos Costache Giurgiuveanu , ce intra in tipologia omului bogat dar zgarcit.Cam asa si tu , cu 32kk in inventory nu-ti permiti jwls ?XD jk ^_________^"