jimmy89 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 pana la urma ai intrat la sibiu ? sau ai ramas acasa :P ?!sibiu :P Quote
CryNow Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 sibiu :Psi .. n-ai vorbti cu MM ? ))burne ai dat si tu in boala cu pozele "lol" ?:P Quote
Burne Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 da ! sunt bolnav am pozalemie ce e si mai grav e ca ma plictisesc la servici ... si mor de foame :food:@on topicnimeni book of giants ? trebuie sa cresc servitor hp ... pe viitor binding cubic Quote
jimmy89 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 dex down! (rolback 1h... suna bine, asa e cry ?! :> ) Quote
xIcarus Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Nabstract :DAsta n-o stiam. :lol: @icarus: daca faceti clan lvl 5, academy, si power lvl la academy... ma anunti si pe mine :DI'll let ya know. Quote
CryNow Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 dex down! (rolback 1h... suna bine, asa e cry ?! :> )mi iz kill iu :P Quote
andix3x Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Uat iz wit diz sit? care imi vinzi 10 book of giants ?Me , Pm BurneIsAFaggot .@Burne http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/img230/funnyroomgi9.jpg/1/& Next time ... http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/img139/bigcupofstfuze3.jpg/1/@icarus Si pe mine sa ma anunti :D .Un character de 61 pe wrath nu suna rau :> . Quote
Burne Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :news: wow ai castigat !!!!!! geegee you pwned me !!!! si acum premiul: http://imageshack.us http://g.imageshack.us/img100/retardprizedd7.jpg/1/ faggot chiar asa ? hai mai pustiulica ce naiba eu te inteleg ca esti intr-o faza in care incerci sa iti gasesti identitatea sexuala si chiar daca te simti atras de pompieri/cowboy/indieni/scafandri nu trebuie sa fi frustrat este un un loc si pentru voi, imi place sarcasmul tau infatil, way to go !!! :kiss: @on servitor heal +10 kai +10 bani 8kk .... hai cu binding cubic +10 Quote
andix3x Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Nenea Burne , poate ca nu sunt eu cel mai batran si mai intelept dintre voi insa nici bataia ta de joc nu sunt da ?? Ma insulti , te insult ....te ei de mine , ma iau de tine .....te crezi destept ?? iti dovedesc contrariul ....acum mai scutestema ce faze de astea da ?? nu vreau sa ajung sa ma cert cu tine ....sunt aici de o perioada buna de timp si ma inteleg bine cu toti membrii....cu unii mai mult cu altii mai putin....asa ca fa bine si ignorama sau abtinete de la faze de genul : nerd , stupid etccry cat ai pe pisicar ? Quote
Burne Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Nenea Burne , poate ca nu sunt eu cel mai batran si mai intelept dintre voi insa nici bataia ta de joc nu sunt da ?? Ma insulti , te insult ....te ei de mine , ma iau de tine .....te crezi destept ?? iti dovedesc contrariul ....acum mai scutestema ce faze de astea da ?? nu vreau sa ajung sa ma cert cu tine ....sunt aici de o perioada buna de timp si ma inteleg bine cu toti membrii....cu unii mai mult cu altii mai putin....asa ca fa bine si ignorama sau abtinete de la faze de genul : nerd , stupid etcbătaie de joc ? mai andixtreix cred ca ar trebui sa ieși puțin in societate sa înveți sa zâmbești sa înțelegi o gluma sa te bucuri de ea. ( AM GLUMIT !!!!!!!!!! )de insultat tu esti ala care a dat-o cu shut the fuck up, faggot si chestii din astea.hai dovedeste-mi contrariul ... astept argumente solide din care sa reiasa ca sunt prost sau cel putin mai prost decat tine ( nu vrei sa te certi dar totusi instigi )nu te supara dar mi se pare extrem de deplasat ca un copil in momentul in care implineste 13 ani sa aiba lvl 61 in l2 ( jocul este adresat copiiilor de peste 13 ani ) ... părerea mea este ca un pustan la 13 ani care sta ore, zile intregi in fata borcanului luminos si nu e afara sa faca orice altceva este un inadaptat, daca te simti be my guest and start the flame ( esti agresiv cred ca am atins un punct sensibil), daca nu te simti era firesc sa o iei ca pe o gluma.@on topic care are vreo idee ce sansa este la eventul asta cu litere sa iasa AQ ? Quote
Lasher_ro Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ( jocul este adresat copiiilor de peste 13 ani )Rated T for teen :PTitles rated T (Teen) have content that may be suitable for ages 13 and older.Pariez ca ratingul PEGI pt europa e 12+ :P Quote
raw^ Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 care are vreo idee ce sansa este la eventul asta cu litere sa iasa AQ ?depinde in ce calci / cat de moale este/ cat de tare miroase si ce culoare are. :crazy: Quote
CryNow Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 da burne 4-5 pe event, deci 1 la vreo 20 mii incercari apropo ce dracu ati patit ma ? din 2 poze ati ajuns sa va jigniti ? burne asl pls [ no need .jpg xD ] andis am 68 pe pisicar ... am tras tare ketra Quote
Burne Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 depinde in ce calci / cat de moale este/ cat de tare miroase si ce culoare are. :crazy: aveam la un moment dat 15 N ( alea mi se par cele mai rare ) din restu 20 + si am ajuns cu o groaza de l2 day scrols ... ma gandeam ca oi fi un norocos sa scot un AQ @cry eh 2 berbeci isi incoarda muschii la ore tarzii atata tot nimic mai mult, no hard feelings :beer: Quote
xIcarus Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Kk go farm for event. Eu prefer sa trag foloase si sa vand literele, cum fac totdeauna. La un moment dat in nustiuce event zicea 'raise your lvl' si eu haaa imi da lvl. Cand colo era collector's lvl. :D Quote
Burne Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Kk go farm for event. Eu prefer sa trag foloase si sa vand literele, cum fac totdeauna. La un moment dat in nustiuce event zicea 'raise your lvl' si eu haaa imi da lvl. Cand colo era collector's lvl. :D ala cu medaliile e cel mai idiot event, urmeaza asta cu literele ... nu stiu de ce nu mai baga ala cu porcii aurii sau ala cu cheile mi-ar prinde bine o palarie noua. Quote
CryNow Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ala cu palariile urmeaza, asa ca scoatetiva pathcurile de drop/spoil/lvl ca primiti ban la log in Quote
xIcarus Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Asta e buna... De cand iei ban la login? Stiu ca dexul merge doar pe kick, ca faceam eu teste cu hlapex, phx si walker (no freaking chance btw). Quote
Burne Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ala cu palariile urmeaza, asa ca scoatetiva pathcurile de drop/spoil/lvl ca primiti ban la log inohhh da scade pretul la ele sper sa imi pot da pirates eye patch pe un wizzards hat :bananadance2: Quote
CryNow Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ohhh da scade pretul la ele sper sa imi pot da pirates eye patch pe un wizzards hat :bananadance2:numa una ? eu sper la vreo 2 din fiecare :)btw: te apuca groaza cati au 3rd class si habar n-au sa joace cu clasele lor, ratati peste ratati.cardi 78 fara balance life, jneboon ? :blink:radu nu te cred ;) Quote
raw^ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 numa una ? eu sper la vreo 2 din fiecare :)btw: te apuca groaza cati au 3rd class si habar n-au sa joace cu clasele lor, ratati peste ratati.cardi 78 fara balance life, jneboon ? :blink:radu nu te cred ;)eu sper la sirra's blade :-s si poate la romantic cheapoux deala :D Quote
andix3x Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Mai Burne c`am multe glume in ultima perioada nu crezi ??Acum daca am avut un sps de 61 la 13 ani care e problema??Crezi ca nu mai ieseam din casa sau ce ??? mi`au trebuie 3 luni sa il fac 61.....jucam cate o ora pe zi seara....cu karmian si homu....fara buffs ca pe atunci nu auzisem de asa ceva.....in plus mai mergeam la raidboss cu clanul si asa mergea lvl`ul ...intradevar nu stiam multe despre joc dar nici nu eram no lifer ....si faza asta cu nerd m`a ofticat..( asta pentru ca m`am certat cu cineva de curand care imi zicea la fel ..) ..daca vrei sa faci glume fale si tu ca lumea...sa rada toti nu sa iti bati joc de unul si sa rada altii ....mai andixtreix cred ca ar trebui sa ieși puțin in societate sa înveți sa zâmbești sa înțelegi o gluma sa te bucuri de ea.Tare as vrea sa te vad pe tine razand la o gluma in care tu esti pus intr`o situatie mai putin buna .....Punete tu in locul meu ?? ai fi ras nu ??cardi 78 fara balance life, jneboon ? Good one , parca bad noobi zicand pe serverul ala ca bishopu` e nuker....eu sper la sirra's blade :-s si poate la romantic cheapoux dealaDe ce nu cumperi romantic`ul ?? din cate stiu nu e mai mult de 50kk :> . Quote
xIcarus Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 btw: te apuca groaza cati au 3rd class si habar n-au sa joace cu clasele lor, ratati peste ratati.cardi 78 fara balance life, jneboon ? :blink:Am auzit-o si pe asta. Oo Quote
mihai22 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Saltare .. nu am mai scris de mult ..apropo eu am luat AQ la eventul cu litere :D Quote
Nimeni Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Saltare .. nu am mai scris de mult ..apropo eu am luat AQ la eventul cu litere :Dvisai aseara? Quote