Guest thegman Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Buna ziua la toata lumea,Vreau sa va dau de stire ca un grup de studenti de la UPB au deschis un server de Lineage2 Ct2 Gracia, este free, este fun, este NOU si poate cel mai important adminii chiar se ocupa de el.Incercam sa facem in asa fel incat sa putem raspunde la toate tipurile de gameplay disponibil la lineage 2, deocamdata avem server 7X retail like si un server 350X cu toate customurile care va pot trece prin cap (GMshop, GlobalGK, NpcBuffer, buffe de 1 ora, mariaj, campioni, subclass stack etc etc etc)situl este www.mesart.ro , daca va intereseaza sa jucati un joc captivant si distractiv intrati pe site, iar daca conexiunea nu va permite sa downloadati clientul, postati pe forum adresa la care vreti sa primiti DVDul cu clientul jocului si VA VA FI LIVRAT ACASA GRATIS! Quote
jimmy89 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 in primul rand: cel de 350x SUX, dupa parerea mea...in al 2lea rand: raman la Interlude, pe dex :P Quote
raw^ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Buna ziua la toata lumea,Vreau sa va dau de stire ca un grup de studenti de la UPB au deschis un server de Lineage2 Ct2 Gracia, este free, este fun, este NOU si poate cel mai important adminii chiar se ocupa de el.Incercam sa facem in asa fel incat sa putem raspunde la toate tipurile de gameplay disponibil la lineage 2, deocamdata avem server 7X retail like si un server 350X cu toate customurile care va pot trece prin cap (GMshop, GlobalGK, NpcBuffer, buffe de 1 ora, mariaj, campioni, subclass stack etc etc etc)situl este www.mesart.ro , daca va intereseaza sa jucati un joc captivant si distractiv intrati pe site, iar daca conexiunea nu va permite sa downloadati clientul, postati pe forum adresa la care vreti sa primiti DVDul cu clientul jocului si VA VA FI LIVRAT ACASA GRATIS!noroc :) Quote
CryNow Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 damn school :( i miss l2fuck shool, who needs school ? play L2 youngman, L2 is teh future !!111gman, ce pot sa zic, succes cu serveru, insa majoritatea de aici sunt puternic legat de l2 DEXternet, adica au nobless sau subclase pe un server low, foarte apropriat de off. ca sa ii desparti de l2dex, trebe ceva puternic. hai noroc :tiphat: Quote
Animosity Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ulalallalla je suis a Fortune Seeker ^_^ Quote
xIcarus Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Nu stiu despre voi, dar interlude mi se pare cea mai nereusita cronica. Pai gladul arde cam tot ce misca. Si sa nu mentionez de optimizarea engine-ului din gracia, am niste frame-rates de tot rahatul in interlude. De exemplu pe fury langa gk (populatie intensa) am in jur de 7 fps. Ei bine, pe gracia cu populatie de 10 persoane am in jur de 15 fps. Quote
Aenon Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Buna ziua la toata lumea,Vreau sa va dau de stire ca un grup de studenti de la UPB au deschis un server de Lineage2 Ct2 Gracia, este free, este fun, este NOU si poate cel mai important adminii chiar se ocupa de el.Incercam sa facem in asa fel incat sa putem raspunde la toate tipurile de gameplay disponibil la lineage 2, deocamdata avem server 7X retail like si un server 350X cu toate customurile care va pot trece prin cap (GMshop, GlobalGK, NpcBuffer, buffe de 1 ora, mariaj, campioni, subclass stack etc etc etc)situl este www.mesart.ro , daca va intereseaza sa jucati un joc captivant si distractiv intrati pe site, iar daca conexiunea nu va permite sa downloadati clientul, postati pe forum adresa la care vreti sa primiti DVDul cu clientul jocului si VA VA FI LIVRAT ACASA GRATIS!The servers are set up with L2j so there are NO LEGAL PROBLEMS. *cough* *cough*Si eu care regretam ca mi-am sters acu 2 ore kitu de Gracia o.O Quote
raw^ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Nu stiu despre voi, dar interlude mi se pare cea mai nereusita cronica. Pai gladul arde cam tot ce misca. Si sa nu mentionez de optimizarea engine-ului din gracia, am niste frame-rates de tot rahatul in interlude. De exemplu pe fury langa gk (populatie intensa) am in jur de 7 fps. Ei bine, pe gracia cu populatie de 10 persoane am in jur de 15 fps.c'mon fury ... cel putin de ceva vreme merge binisor dexul, poate si pentru ca am peering bun si.. ping 4 :P Quote
CryNow Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 mi bicizzzzzzzzzzzzzzzzzzz http://img238.imageshack.us/my.php?image=shot00255tk3.png buugy Quote
andix3x Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 damn school :( i miss l2 You're not the only .I miss it too P .S mi`am convins 2 colegi ( Wow maniacs ) sa se apuce de lineage2 .. Crynow ce ti`am zis ?? vezi ca`ti port noroc ? :P fuck shool, who needs school ? play L2 youngman, L2 is teh future !!111 I do :P .La ce colega am m`as duce la scoala numai ca sa ma uit la ea :wub: :wub: http://dex.l2dex.eu/index.php/topic,39209.0.html MOOOR Quote
CryNow Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Crynow ce ti`am zis ?? vezi ca`ti port noroc ? :P da bre, si eu m-am tinut de cuvant si ti-am pastrat ewb`u :Dbaga o poza :)ms jimy :beer: Quote
jimmy89 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 eu am iesit. nbpt maine am in plan sa fac: ori 62 pe wk, ori 78 pe se... ori amandoua :D Quote
CryNow Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 eu am iesit. nb pt maine am in plan sa fac: ori 62 pe wk, ori 78 pe se... ori amandoua :D pe maine am de gand sa fac inca 180 soldati si macar 150 capitani sau 100 generali :D si sa cresc un nub mic nb jimy Quote
Guest thegman Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Buna ziua la toata lumea,Vreau sa va dau de stire ca un grup de studenti de la UPB au deschis un server de Lineage2 Ct2 Gracia, este free, este fun, este NOU si poate cel mai important adminii chiar se ocupa de el.Incercam sa facem in asa fel incat sa putem raspunde la toate tipurile de gameplay disponibil la lineage 2, deocamdata avem server 7X retail like si un server 350X cu toate customurile care va pot trece prin cap (GMshop, GlobalGK, NpcBuffer, buffe de 1 ora, mariaj, campioni, subclass stack etc etc etc)situl este www.mesart.ro , daca va intereseaza sa jucati un joc captivant si distractiv intrati pe site, iar daca conexiunea nu va permite sa downloadati clientul, postati pe forum adresa la care vreti sa primiti DVDul cu clientul jocului si VA VA FI LIVRAT ACASA GRATIS!A da am uitat sa mentionez, serverul are fibra de la RDS si functioneaza cu aprobare de la RDS :beer: Quote
raw^ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 A da am uitat sa mentionez, serverul are fibra de la RDS si functioneaza cu aprobare de la RDS :beer: pacat, am upc! oricum am sa il incerc, doar sa se termine de downloadat gracia Quote
CryNow Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ce reward primesc daca termin questul : four goblets ? Quote
Buugy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Stiam ca poti sa iti dai port de la intrare in woa pana jos in 4s, atat. Quote
Lasher_ro Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 functioneaza cu aprobare de la RDS :beer:Asta nu o cred nici daca ma suna ei acasa.Asta presupunand ca stiu exact despre ce e vorba. Quote
CryNow Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 oka bugyserver down, m-a prins in ketra pfffffff ~X( Quote
jimmy89 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 deci... cand intri in 4s, primesti niste globuri albe, la quest items, da ?! ei bine... cu alea poti ajunge de la NPC din woa direct in 4s, sau de la NPC din IT, de unde iei questul, direct in 4s... Iar daca iei toate cele 4 pahare din 4s, iti da voie sa avansezi la urmatorul (sau urmatoarele, ca parca stiam ca mai sunt 2) quest, ca sa poti intra la frintezza... Quote
raw^ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 deci... cand intri in 4s, primesti niste globuri albe, la quest items, da ?! ei bine... cu alea poti ajunge de la NPC din woa direct in 4s, sau de la NPC din IT, de unde iei questul, direct in 4s... Iar daca iei toate cele 4 pahare din 4s, iti da voie sa avansezi la urmatorul (sau urmatoarele, ca parca stiam ca mai sunt 2) quest, ca sa poti intra la frintezza...cu alea 4 goblets iti poti lua q pt frinteza din cate stiu eu :bananadance2: Quote
xIcarus Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 http://dex.l2dex.eu/index.php/topic,39209.0.html MOOOR +20 or no ballz. :D La un moment dat am vazut in giran langa weps shop un pala cu kesh +16 vorbind cu un wc cu sov +16. Am ramas. :blink: Na homu +16 am mai vazut, dar kesh/sov +16 chiar ca... Quote