xIcarus Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Doamne... :D Nu va puteti loga pe dex right? Quote
kBm Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 @andix da frate m-au prins... vroiam sa scap de cosuri...huh?tu chiar ai crezut?sunt varza roxy si fury.... mai bine nu se facea nici un parteneriat Quote
jimmy89 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 eu tot la dex raman :D wk 51, si m-a chemat lumea pe SE la rb & rift... maine sper sa scot queen cat :P Quote
andix3x Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 @andix da frate m-au prins... vroiam sa scap de cosuri...huh?tu chiar ai crezut? Neah , nu esti tu s3x ....tu ai alt cont p`acolo...cazan sau ceva de genul...stiu ca ai aceiasi sig/avatar ca pe link :P .. Cat despre tipul ala imi suna mai mult a Raw . sunt varza roxy si fury.... mai bine nu se facea nici un parteneriat One Word : LAAAGGG !!That ain`t dex Eu ma pot loga , dar ce sa fac ? Mai bine stau p mess si conversez cu noile mele colege :> . @lasher Oboseala si neatentia . Quote
Lasher_ro Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Poti sa imi spui vreun clan in afara de LF pe care nu ai avut boala?Nush ce te-a determinat sa te expirimi asa, dar pot sa-ti spun ca pot sa numar pe degete clanurile pe care am ( avut ) boala. Quote
xIcarus Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Eu turbez. De 10 minute stau sa ma loghez 'account already in use'. Pur si simplu mi-am zis sa dau relog pt ca mi s-a facut imaginea varza. Quote
kBm Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 nop andix ma confuzi... nu utilizez softpedia desi creca o sa imi fac un cont pacolo dupa cat e de mare forumu.mda...creca ma las iar dupa cum merge treaba pe dex :) Quote
xIcarus Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 mda...creca ma las iar dupa cum merge treaba pe dex :)Asta suna a mine. M-am lasat si apucat de dex de cel putin 10 ori. Quote
andix3x Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Si eu ma las de dex o perioada :) @kBm scuze atunci , inseamna ca a fost o uriasa confuzie.... Quote
ClaudeFTW Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 CryNow e singurul BD random care l-am avut in party de cand joc pe dex si pana acum cu care pot sa ma sincronizez la secunda ^_______^. Quote
kBm Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 @andix vad ca vb ironic... ce motiv as avea sa nu recunosc ca am un cont acolo?probabil o fii vreo coincidenta :) Quote
CryNow Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 CryNow e singurul BD random care l-am avut in party de cand joc pe dex si pana acum cu care pot sa ma sincronizez la secunda ^_______^. i'm pr0 le mai puneti linku` cela unde pot vedea cum ajung viscount maqruis s ice mai e pls, am cautat pana la 450 si dejaba` Quote
andix3x Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 @andix vad ca vb ironic... ce motiv as avea sa nu recunosc ca am un cont acolo?probabil o fii vreo coincidentaNu vorbesc ironic , ba dimpotriva .....daca ai zis ca nu ai te`am crezut ;) .CryNow e singurul BD random care l-am avut in party de cand joc pe dex si pana acum cu care pot sa ma sincronizez la secunda ^_______^.Yea , he's pro :) .Gata bann`ul ??@crynow ai incercat pe site`ul official? Quote
andix3x Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Incepe sa ma oftice edit`ul asta . A auzit careva de un clan BloodBalance , sau de un lider SerJ/SerJr ?? Pe unde au jucat ??? http://frintezza.com/forum/showthread.php?t=1164 Screen`uri cu ei . Quote
jimmy89 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 i'm pr0 le mai puneti linku` cela unde pot vedea cum ajung viscount maqruis s ice mai e pls, am cautat pana la 450 si dejaba` http://www.lineage2.com/news/chronicle5_01.html Quote
CryNow Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 http://www.lineage2.com/news/chronicle5_01.htmlms faindex down ? Quote
kBm Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 @andix asa pare pe un forum... nu ai cum sa iti dai seama pe ce "ton" scrie @fury am incercat sa joc azi... ala e server de salahori nu high rate.Roxy pare ok dar putin cam laggy.Creca ma intorc pe wrath da nu m-am decis intre PW/Tyrant/PR Quote
Buugy Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Muhaha succed , avem ch in Goddard, Emerald Hall :D BTW, EE 41 lfp Quote
andix3x Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 kBm daca vrei ceva bun la toate eu zic tyrant . Your account has been temporarily suspended. This suspension is due to end on Feb 6 2036 ,12:32 AM. ....... :>:>:>:>:> Who's the best ??? P.S e pe site`ul vechiului meu clan ....asta pentru ca am injurat prietena liderului ....mi`a dat aia bann . Claude ia si invata de la un maestru :-j . dex down ? Da .Cel putin eu nu ma pot conecta Sa pun niste poze din party`ul de aseara ?? Dansam vreo 10 dwarfi prin giran Quote
Aenon Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 s-a lansat serverul acela de 5x or w/e O_O ?nu pot intra pe pagina dex'ului O_O Quote
FearNone Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 s-au mai adus ceva modificari srvului de 5kx (fury) ? ... mai bine faceau un 30x - 50x, cu un gm shop pana la b si npc buffer si restul retail like. Quote
Aenon Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 s-au mai adus ceva modificari srvului de 5kx (fury) ? ... S-a fixat azi un bug...can't remember what XD ceva in legatura cu q de nobless sau 3rd class.E super misto pe 5k ...fiindca nu sunt bug'uri O_O adica nu e L2j ^___^.Ma enerveaza totusi ca nu e global teleporter -_____-"" Quote
FearNone Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ma refeream daca au bagat alt gm shop / npc buffer ... oricum e de rahat Quote