Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@andix da frate m-au prins... vroiam sa scap de cosuri...huh?tu chiar ai crezut?

sunt varza roxy si fury.... mai bine nu se facea nici un parteneriat

Posted

@andix da frate m-au prins... vroiam sa scap de cosuri...huh?tu chiar ai crezut?

Neah , nu esti tu s3x ....tu ai alt cont p`acolo...cazan sau ceva de genul...stiu ca ai aceiasi sig/avatar ca pe link :P ..

Cat despre tipul ala imi suna mai mult a Raw .

sunt varza roxy si fury.... mai bine nu se facea nici un parteneriat

One Word : LAAAGGG !!That ain`t dex =))

Eu ma pot loga , dar ce sa fac ? :)) Mai bine stau p mess si conversez cu noile mele colege :> .

@lasher Oboseala si neatentia .

Posted

Poti sa imi spui vreun clan in afara de LF pe care nu ai avut boala?

Nush ce te-a determinat sa te expirimi asa, dar pot sa-ti spun ca pot sa numar pe degete clanurile pe care am ( avut ) boala.

Posted

nop andix ma confuzi... nu utilizez softpedia desi creca o sa imi fac un cont pacolo dupa cat e de mare

forumu.

mda...creca ma las iar dupa cum merge treaba pe dex :)

Posted

CryNow e singurul BD random care l-am avut in party de cand joc pe dex si pana acum cu care pot sa ma sincronizez la secunda ^_______^.

i'm pr0 :happy1:

le mai puneti linku` cela unde pot vedea cum ajung viscount maqruis s ice mai e pls, am cautat pana la 450 si dejaba`

Posted

@andix vad ca vb ironic... ce motiv as avea sa nu recunosc ca am un cont acolo?probabil o fii vreo coincidenta

Nu vorbesc ironic , ba dimpotriva .....daca ai zis ca nu ai te`am crezut ;) .

CryNow e singurul BD random care l-am avut in party de cand joc pe dex si pana acum cu care pot sa ma sincronizez la secunda ^_______^.

Yea , he's pro :) .

Gata bann`ul ??

@crynow ai incercat pe site`ul official?

Posted

@andix asa pare pe un forum... nu ai cum sa iti dai seama pe ce "ton" scrie =))

@fury am incercat sa joc azi... ala e server de salahori nu high rate.Roxy pare ok dar putin cam laggy.Creca ma intorc pe wrath da nu m-am decis intre PW/Tyrant/PR

Posted

kBm daca vrei ceva bun la toate eu zic tyrant .

Your account has been temporarily suspended. This suspension is due to end on Feb 6 2036 ,12:32 AM. 

....... :>:>:>:>:>

Who's the best ??? P.S e pe site`ul vechiului meu clan ....asta pentru ca am injurat prietena liderului ....mi`a dat aia bann =)) .

Claude ia si invata de la un maestru :-j .

dex down ?

Da .Cel putin eu nu ma pot conecta

Sa pun niste poze din party`ul de aseara ?? Dansam vreo 10 dwarfi prin giran :))

Posted

s-au mai adus ceva modificari srvului de 5kx (fury) ? ...

S-a fixat azi un bug...can't remember what XD ceva in legatura cu q de nobless sau 3rd class.

E super misto pe 5k ...fiindca nu sunt bug'uri O_O adica nu e L2j ^___^.Ma enerveaza totusi ca nu e global teleporter -_____-""