Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

da, sincer vroiam sa re-aplic candidatura pentru un loc in evictis, si 101% il primeam, dar daca tot a revenit GhOsT, i can't miss that

cand am intrat in clan, a venit si replica lu WrAiTh: wellcome home cry

those words say all

le: vreau si eu link`u de la dex forum pls:D ma plictisesc in Football Manager :D

Posted

azi am fost in party cu un ex-evictis, si zicea ca shea are 4 favoriti, dintre care si dj89pk ... hmmm, ce epice are frate`tu acu ? :P

Am fost mentionat si eu? Sa stiu daca ma duc acum sa-i sparg geamurile sau nu :D

Posted

Am fost mentionat si eu? Sa stiu daca ma duc acum sa-i sparg geamurile sau nu :D

hmm, eragondarkelf, dj89pk, karinne parca [ nu sunt sigur ] hristu si inca unu ... tu nu :P

gimi >:P

Posted

:)) esti gelos claude ?! :))

Din moment ce m-am dedicat clanului avand in vedere cate alte oferte am primit de la *alte* clanuri cat timp am fost clanless si totusi nu am intrat. Astept si eu putina recunostiinta.

hmm, eragondarkelf, dj89pk, karinne parca [ nu sunt sigur ] hristu si inca unu ... tu nu :P

gimi >:P

Pai astia's core-u clanului. Eu sunt mai nou, sunt de prin februarie/martie la ei. Intre timp au venit multi retardati si au plecat si mai multi cu iteme and so on. Jimmy not included ofc.

Posted

Aia a fost alta poveste cu datu' /leave.

Si ma refeream ca atunci cand te-ai lasat de jucat pe dj nu ai dat leave.

axaxaxaxaxa, du-te cu o sampanie la vecinu` cloude, poate intrii in gratii

Nu's pupin...dalalalt.

Posted

de pe c4, de cand evictis a luat prima data castelul dion... nush exact data...

asta zic si eu claude: nu am iesit niciodata dintrun clan... cu jimmy89 am fost intrun clan, care s-a destramat, apoi am facut pe Dj89Pk, am intrat la michelle in clan, la destramat si el, si de atunci am intrat in evictis.

Posted

Stie cineva cand se deschid noile servere in special cel de 5x?

Posted

aha... am vizitat rubrica aia acum cateva zile... dar nu cred ca am apucat sa il vad si pe el :P acum sunt cu baietii la sectiunea x5000 server... punem totul la cale :))

le: cred ca am confundat rubrica :P oricum, acum sunt acolo si vad si eu :D

Posted

Ceapa ta de nap, imi place DE femele, big bobs, big ass, pointy ears, DE ftw, tu esti ghey cu male char :))

de female arata foarte prost in toate seturile, singurul set care ii vine bine este maj light [ si sincer n-am vazut dark elf female in ic :P ]

si in dc heavy arata interesant ... si doom jeavy :DDDD