Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nu ne ameninta ma Minous ca domne cand incepe Septembrie rup ei serverul. E jumatea lu' Septembrie, si? V-a dat si WF war la ally in pana mea.

Mai citeste si tu forumu' :P

tu te iei dupa minous? da ce ii minous ? ceva ally lider sau clan lider si nu stiu eu ?

...si noi le-am dat war la WF nu ei noua :-j

Posted

ET kinda butthurts ?? :))

Cum sa piarda mah aden`ul ??Asta e dovada clara ca in curand creed`ul va rula fara probleme ( toti eroi , toate clanurile bune de pe dex se vor da bine pe langa ei ) .Daca pleaca si WF nu imi imaginez ce o sa fie ...haos oricum :)) .

@costiv Pentru a gasi party pe un server populat si cu ratele vrute de tine ar merge : pp / bish / sws/ bd /wc /se/ ee/summoners .Dintre clasele astea o clasa bun la farming atunci cand esti solo dar si atunci cand esti in party mi se pare wk`ul .

bd/sws/wc/catnap/se/ee

Catnap ? =))=)) .Zi si tu pisicar sa inteleaga toata linkmania

Posted

Fat kids are hard to kidnap. That's why you need summoners. :D

Eu abia astept sa ma bag pe serverul nou de 5x si cred ca vor fi multi pentru ca se ia de la 0 si rata este una mijlocie zic eu.

5x e low rate toata ziua. Rata mijlocie ai zice la un 8x. Eu unul nu inteleg sensul unul 5x. De ce nu scot un 15x din moment ce wrath este 9x? Adica lol, 4x, 5x, 9x. Ce frumos!

aden la focus... trist

Am sperat chestia asta de cand mi-a dat cocalarul ala pk in mos. Mai stii cry? Cand mi-am bagat toate organele in ma-sa pentru ca ne-a omorat healerul. Poate spera ca o sa devin emo pentru ca am pierdut 4% (cica trebuia sa fiu 71, eu 62 toata ziua). Am auzit ca dupa ce-a dat bsoe l-a prins unul (tate necklace drop). Nu a confirmat nimeni, poate a zis-o sa se afle in treaba.

Posted

tu te iei dupa minous? da ce ii minous ? ceva ally lider sau clan lider si nu stiu eu ?

...si noi le-am dat war la WF nu ei noua :-j

Proud Eternity meat shield speaking, sorry meng, dar va cam rup WF din ce am auzit si vazut, indiferent de cine a dat primul war. Nu ca ar conta :))

Posted

Proud Eternity meat shield speaking, sorry meng, dar va cam rup WF din ce am auzit si vazut, indiferent de cine a dat primul war. Nu ca ar conta :))

meat shield? la ce te referi ?

cat despre wf.. nu mi-au placut niciodata :/

si atunci la AQ am fost noi tracii si 1-2 partyuri de ek...

Posted

Chiar imi schimb parerea despre ek. Se pare ca s-a terminat cu detasarea aia cand ek rulau. Probabil ca de ... ce sunt o sa mearga peste innadril. Poate se trezeste ek-ul in fight cu focus in defendant side.

Asta a fost prima parte din caderea ek-ului imo. Poate ca wf nu sunt uber echipati, dar au si ei jucatori buni.

Posted

hihihi once again et a demonstrat ca singura nu poate tine un castel :-s, totusi sper ca tracii sa nu piarda goddard, cat despre ventrue ... go home !!

icarus am facut 61 pe wk, nush ce player esti tu, dar pe dex nu joci oricum

Posted

And if you don't play on dex Icarus then be a nice guy and give me all your accounts :>

Joke ofc :P

Adica sunteti carnea de tun a lu' Darielle.

+1 , asta o observa si cel mai nou player de pe dex ...care daca se duce in ant nest cand se bat aia vad cine e mai tare decat cine :P .

Poate ca wf nu sunt uber echipati, dar au si ei jucatori buni.

Din cate am auzit acolo primesc equip doar cei care ajuta clanul / merg la pvp / 23/24 online si alte de astea ....Insa sunt si unii care au muncit pentru equip`ul lor , fiind ajutati de clan doar cu mats :P .

P S locul 4 pe koh la pk :>

LE: LastResort is victorious over rune castle ?? wtf ?

gg TO , et / fail

Posted

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

au pierdut ventrue castelu, mwaahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahaha, nici nu-l meritau, 99% din ei se impiedica de lungu` nasului

raw degeaba o iei ca pe "all vs et" ca et si-au facut inamici din prieteni, hai salut !

Posted

raw degeaba o iei ca pe "all vs et" ca et si-au facut inamici din prieteni, hai salut !

huh?

cine a fost prieteni cu et din creed+revo ?cat despre wf e alta poveste

si in ultimu rand noi inca avem castel... si am fost si cei mai activi din tot ally la siegurile astea

ventrue 34-35

ek 50-55

tracii 60-65

claude nu e nimeni carne de tun a lui darielle daca eram, mai aveam noi astazi castel? :)

le: spre deosebire de altii eu am fost si in tabara adversa a lui et deci stfu :P

ce misto era cand am mers toate clanurile de pe server vs ET =))

Posted

Frate, nu incerca sa explici cu d-astea, macar intereseaza-te cu ce clan era prieten KATTA pe C4 si porma ai sa vezi de ce-ti zic carne de tun.

Cat despre castel, normal ca aveti, altfel ce va motiva sa va duceti inainte de parca a-ti fi de plumb?

Posted (edited)

nvm claude.. lasa ca e bine la shea

eu sincer zic ca e foarte bine, inainte sa vorbeasca iverson pentru mine sa intre in tracii vorbisem cu shea, si mi-a zis ca ma ia, doar ca ziua urmatoare [ avea penalty ] si in plus au membrii in top 25 pvp, deci nu pot sa zic ca e slab, nu ?

ma rog, nu am nimic rau de zis la adresa lui katta, sau tracii, ba chiar mai mult din cele 3 clanuri, e singuru care nu are "aere". so respect ! ek si vt ? rubbish

un rush edit: lol wf 4 castele, nu e de mirare de ce toti arcasii au ful S :D

noah am luat gankuri de la WF, si pot spune ca Vanessa e PRO ... si cu healer si cu arcas [ pe bd n-am intalnit-o ] :D

Edited by crynow
Posted

Mai au TRACII castel mah, nu e fail.

oops :-j . Rectific : soon /fail .

@Raw say what ?? wf + creed ?? since when ?? acum o saptamana , cand faceam questul de 35 / 37 pe pr am prins o partida de war in ant nest

http://img229.imageshack.us/my.php?image=shot00395lx2.jpg

let's me guess , they was fighting with the ants :) .

School beggins tomorow , asa ca scapati de posturile mele pentru o perioada

I`m gonna miss you guys :wub:

have fun & good luck