Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Sau hai sa fac si eu reclama negativa: come to l2j, singurul tip de server unde wind strike face full dmg pe un player de lvl 60 si wind shackle lvl 1 prinde pe un player de acelasi lvl (60).

De unde scot tu asta????

L2Walker ii ptr cheat ptr ca pot sa schimbi clasa cu el la pisica fara quest si pot sa mergi prin perete daca nat stiut!

Posted

Dezastru !!! Zice Missed Sleep in loc de failed ... nu se poate, e cu totul alt joc ...

Haos !!! Trebuie ca 1 din 10 mobi sa ii atac cu ctrl, deja e prea mult ... wtf is wrong with you ? ai doar o mana ca sa te plangi de asta ? :| In cazul asta , scuze, nu am vrut sa te jignesc.

Pai de pe off vin pe dex pentru ca e renumit ... dc ? Ca a fost primul server romanesc de lineage 2 ... pentru ca sunt multi. De ce sunt multi ? Pentru ca pe vremea cand au inceput sa joace nu exista l2j sau era un kk cu perje. De ce nu vine acu lumea pe l2j ? Pentru ca :

1) S-a integrat intr-o comunitate ( luam ca exemplu DEX )

2) A jucat pe l2j pe cand era sugar ( l2ju .. ) si crede ca de atunci pana acu nu s-a facut nici un progres.

3) E afectat de chestii minore gen geodata lipsa ( sincer, mai bine no geodata decat bugged geodata ... macar asa pot merge pe oriunde fara sa ma blochez in ceva invizibil si sa pierd o gramada de timp gasind o modalitate sa-l ocolesc, sau mai rau daca se intampla cand ma urmareste ceva sa mor ), missed in loc de failed, efect gresit la failed pe magii ( in loc sa faca 1 dmg, fac jumatate ca si normal damage ) si alte asemenea.

P.S. : Bugurile la skilluri pe l2j se repara foarte usor, doar ca acum se ocupa de chestii mai importante ... ( lucrul acesta l-am auzit de la un roman care este in echipa l2j ... sa nu crezi ca vb ce imi trece mie prin cap )

user posted image

Guest DeathDemon
Posted

erm ... ce legatura are l2walker cu oficial ? pe oficial nu cred si sunt 99% sigur ca nu exista l2walker deoarece asta ar insemna ca ei sa piarda bani ... avand activiatate 24 de ore pe zi cu un char ei pierd astfel banii care i`ar fi dat player`ul pe ( ex 3 luni in loc de cat ia daca foloseste walker .. sa zicem 1 luna )

LOLOI

tu vorbesti din auzite. am cel putin 2 prieteni care au facut lvl la greu pe oficial cu walkerul. totul e sa stii unde sa l lasi si ce fel de setup sa i faci. si in cazul in care nu stiai una din problemele majore a celor de la NC Soft este L2Walkerul , un fenomen care momentan nu poate f controlat pe retail.

so ... walkerul exista pe oficial chiar daca nu e legal ...

multe nu sunt legale pe lumea asta ... si nu ma refer doar la dom'soarele din clasa a 9a smile.gif

Posted

L2J se oupa mai mult acuma de Geodata, Hero system si Nobbles!!!

Limbajul java e mai usor sa inveti decat limbajul C.

Apropo l2off scris in C++ si de ala nu evoluiaza rpd serverele tip l2off c1moddat ca nu stiu cum si ce trebe facut!!! nu exista nici un server l2off cu functi C4 bune!!! chiar nici C3!!

L2off a ramas prea in urma si iei inceraca sa transforma codurile java (de la L2j) in coduri C++!!!

Posted

erm ... ce legatura are l2walker cu oficial ? pe oficial nu cred si sunt 99% sigur ca nu exista l2walker deoarece asta ar insemna ca ei sa piarda bani ... avand activiatate 24 de ore pe zi cu un char ei pierd astfel banii care i`ar fi dat player`ul pe ( ex 3 luni in loc de cat ia daca foloseste walker .. sa zicem 1 luna )

http://img230.imageshack.us/img230/1553/shot000894ok.jpg

http://img208.imageshack.us/my.php?image=shot000286hk.jpg

http://img210.imageshack.us/my.php?image=shot000317xn.jpg

Nu cred ca stii in ce hal se bot-eaza pe oficial, din moment ce firmele gen IGE vand zeci de milioane de adena pe zi la jucatori, deci zeci de milioane de adena se bot-eaza pe zi. Adica sute de boti 24/24 pe oficiale, dupa cum vezi si-n screen-urile alea. Vrei sa fi cat mai apropiat de oficial? Lasi walkeru' sa mearga si incerci sa-i prinzi dupa miscarile de bot care le fac...

Posted

ok ... exista .. my bad ... dar nu este "legal", so quit it

si daca serverele private vor oficial ... le trebuie geodata completa, questuri klumea facute, playeri multi, no lag etc ... nu walker ..

Posted

ok ... exista .. my bad ... dar nu este "legal", so quit it

Ai auzit de everRed si de finalElf? Era un clan de pe bartz facut special de jucatorii care isi permiteau sa joace mult, finantat de ceilalti jucatori de pe server, si al carui scop era OMORAREA TUTUROR BOTILOR. De ce? Pentru ca pe bartz nu mai exista loc de facut xp. Toate erau ocpuate de boti.

Asta pana cand au inceput botii sa lupte... si jucad 24/24, avand iteme mai bune ca ei si stiind cand se apropie de ei din cauza programului, everRed a decis sa se foloseasca de un singur jucator din clanul lor care sa aibe l2walker, pentru a putea sti unde sunt botii.

O saptamana mai tarziu, jucatorul acela a fost banat. Motivul? Folosirea l2walker.

EverRed a incercat sa protesteze pe forumurile oficiale.... rezultatul? Clanul si toti suporterii lui au fost banati. Motivul? Amenintari.

NCSoft in pierdere? Te inseli amarnic. Pentru fiecare bot iti trebuie un cont platit... si pe oficial sunt in total zeci de mii de boti. Zeci de mii de boti = zeci de mii de account-uri PLATITE. Nu, NCSoft are numai de castigat. Mai ales ca exista o gramada de jucatori pe oficial care cumpara adena pentru ca nu sunt destul de buni si vor iteme repede (like 80% din jucatori, asta fac). NC is happy, players are happy, farmers are happy, everybody's happy. Ain't that ironic.

Hmm acuma se afla dc a zis dex 1500"+" players online ca din 1500"+" 80% is boti!!!!!!!!!!!

No shit. Chiar iti place sa vorbesti aiurea? Sau esti doar incet la minte? Ia mai citeste odata post-urile celelalte... vorbeam noi de DEX aici? Sau de serverele oficiale?

EDIT: then again, tocmai am aflat cine esti...

Guest DeathDemon
Posted

Si ce faremec are jocu sa joci cu bot????

Hmm acuma se afla dc a zis dex 1500"+" players online ca din 1500"+" 80% is boti!!!!!!!!!!!

Nu a zis nimeni k are farmec sa joci de pe walker.

dar nu imi spune k ti se pare lipsit de farmec sa iti faci un bd si un sws lvl 55 - 60 care iti aduc si adena si niste iteme ( btw , fapt confirmat de toti care au facut boting , dropul este mult mai mare pe walker vs daca joci cu clientul - ma refer la items ) si tu in timpul asta iti leveluiesti legal "the main char" .

Referitor la Dex si walkere ... e clar k sunt multi care il folosesc , uita te la shopurile care zic acceasi fraza la acelasi interval de timp, uita te la playerii care bat in aceeasi zona ore intregi , cateodata chiar fara SS ... si cel mai funny e k am jucat pe Dex 2, 3 zile si chiar am facut un char lvl 25 - 26 ( dorf ) pe walker fara sa fiu deranjat de GMii sau de alti playeri. Destul de naspa din partea unui server care se vrea a fi echilibrat. Parerea mea e k poti face un caracter lvl 50 - 60 pe walker fara probleme in jumate din timpul in care l ai face daca ai juca "live". Si desi nu ai voie cu dual box, nu cred k a verificat nimeni timp de 3 zile IPurile de pe care s-au accesat conturile mele pt k am jucat mult timp si cu jocu' si cu walkerul ... so ... daca vor echilibru ... sa puna mana sa verifice tot ce misca pe harta + IPuri ... etc

Eu oricum nu mai am de gand sa joc acolo smile.gif

Parerea mea despre walker si despre Dexter , sper k nu a deranjat pe nimeni ... repet este doar parerea mea vs Dex server.

Posted

btw , fapt confirmat de toti care au facut boting , dropul este mult mai mare pe walker vs daca joci cu clientul - ma refer la items

Dropul este calculat server-side deci chiar nu are logica ce zici ...

Posted

Desi cp si auto ss erau marile avantaje ale l2jului, inca mai sunt multe ... buguri minore ( daca te uiti in perspectiva ) dar agasante ( gen oren siege manager - sau cum i-o zice ma rog - te inregistreaza pt innadril si pt oren nu poti - asta era pa dragon - bearded ketir - asta era pe dex, nu stiu daca mai e - stats aiurea la skilluri - un skill tre sa faca ceva, si desi face acel ceva, il face altfel, in alta "doza" ), 7signs, geodata ( discutabil ), recipe book ( cine zice ca nu i se pare necesara inseamna ca nu a folosit-o vreodata, sau nu a jucat destul cu un dwarf crafter - pe c1modded si pe off/l2j , ca sa poata compara ).

Si, daca se poate un host romanesc ar fi ideal ... iau cu 13 kilo dp tampenia de filefront.

Posted

Eu iau cu 26 kilo de acolo

Hmm is curios cum ii fishing pe dex si cum o sa craftat voi ca fishing a fost inventat ptr mariri inventory, trade, si wh. A mai fost facut ptr common Craft!!

Incercat questu Formal Wear se merita daca suntet bogats la mats poze in curand!!

Posted

Desi cp si auto ss erau marile avantaje ale l2jului, inca mai sunt multe ... buguri minore ( daca te uiti in perspectiva ) dar agasante ( gen oren siege manager - sau cum i-o zice ma rog - te inregistreaza pt innadril si pt oren nu poti - asta era pa dragon - bearded ketir - asta era pe dex, nu stiu daca mai e - stats aiurea la skilluri - un skill tre sa faca ceva, si desi face acel ceva, il face altfel, in alta "doza" ), 7signs, geodata ( discutabil ), recipe book ( cine zice ca nu i se pare necesara inseamna ca nu a folosit-o vreodata, sau nu a jucat destul cu un dwarf crafter - pe c1modded si pe off/l2j , ca sa poata compara ).

Si, daca se poate un host romanesc ar fi ideal ... iau cu 13 kilo dp tampenia de filefront.

Omule, keltirii aia ii bati doar la level 1, ce tot ii specifici aici, la o adica da-i dracu de keltiri, bati un keltir de level 2 si asta a fost, ce atata agitatie pe tema asta... Recipe book merge pe TheAbyss. Geodata cat de cat e buna, pe L2J e inexistenta. Stats aiurea la skill-uri? Da-mi un exemplu...

@hgz - ti-am mai zis esti un non-factor. Incearca si tu sa te exprimi corect, inteleg ca romana nu-i limba ta principala, dar nu inteleg chiar nimic din ce zici!

Guest DeathDemon
Posted

Dropul este calculat server-side deci chiar nu are logica ce zici ...

acum nu stiu cam cum crezi tu k se lasa walkerul la facut lvl afk.

o sa iti povestesc pe scurt cum faceam eu.

daca joc live nu bat mobi care sunt acelasi lvl cu mine, in general ii caut cu 3, 5 lvl mai mari ( depinde de ce arma / armura am ). pe walker , daca vrei sa faci afk boting mai multa vreme ( sa zicem k ai treaba cu prietena unui amic cateva ore smile.gif) ) il lasi la mobi care au acelasi lvl pt ca in momentul cand nu mai are SS / Bsps si healing potions sa poata inca sa ii bata usor ( adica sa fie cu 3, 5 lvl mai mare decat ei ).

Astfel pe walker o sa bati tot timpul mai multi mobi ( cantitativ vorbind ) decat daca ai jucat cu clientul. Omorand mai multi mobi -> iei mai multe iteme.

Crede-ma ca chiar nu vorbesc din auzite, am facut mai multe caractere pe walker pe diferite servere si tot timpul , pe walker iei mai multe iteme.

off records : cel mai amre char facut pe walker , TH lvl 72 pe un server cu rates 10 X .

Posted

Da, ii bati doar la level 1 ... dar totusi bearded keltir bugged ? Mi se pare hilar ...

Cat despre skiluri, nu mai stiu exact, dar tin minte niste buguri la tp, la summonuri, la soul cry sau soul guard ( nu mai stiu exact ) and don't even get me started on OL alliance skills ... ( IMO cel mai mare bug legat de skilluri pe c1modded )

Posted

Cat despre skiluri, nu mai stiu exact, dar tin minte niste buguri la tp, la summonuri, la soul cry sau soul guard ( nu mai stiu exact ) and don't even get me started on OL alliance skills ... ( IMO cel mai mare bug legat de skilluri pe c1modded )

TP merge bine (am avut ES pe C3 si stiu). Cat despre Soul-Cry, am shaman pe DEX si nu vad absolut nici o problema cu el, la fel si cu Soul-Guard, n-a raportat nimeni nimic! Acum zi sincer, astea cu soul cry si soul guard le-ai scos acum de la tine? Si da, la OL iti dau dreptate, buffele merg numai pe clan, in loc sa mearga pe toata alianta...

Da, ii bati doar la level 1 ... dar totusi bearded keltir bugged ? Mi se pare hilar ...

Pai tocmai din cauza ca e vorba de un mob pe care-l bati o data nu l-au reparat! Developerii au lucruri mai bune de facut la server decat sa repare XP-ul la keltiri, atata agitatie pentru un mob pe care-l omori o data in tot jocul scuza-ma, dar n-am mai vazut... Vor fi reparati, iti dai seama, dar deocamdata prioritatea sunt toate acele implementari "fanteziste" cum ar fi CP, auto-ss etc.

Posted

Eu acum faceam o comparatie intre c1modded si l2j ( posibil sa fie vina mea sa uit sa precizez asta ), bugurile respective la skilluri ( in afara de OL buffs ) erau de pe alt server c1modded. De pe dex tin minte sa aud ceva de mana consumption gresit la un summon sau ceva de genu ... sau stats ? Might be wrong ...

Posted

Am si eu o intrebare: filmul ala e pe DeX? Ca tocmai am intrat sa vad minunatia... si charul de lvl 1 are 255 CP, iar charul de lvl 36 are tot 255 CP (ma gandesc ca e putin anormal, ca sa zic asa, asta daca nu e cumva DeXFeature). Iar autoSS se activeaza normal, cu right-click? Ca pare ca nu ar face nimic.

@Banvai : ti-am spus sa nu te mai iei de skilluri pe l2j daca nu ai mai jucat de 1 an? Maine iti pun screenuri sa te lamuresti.

Si daca tot vrei sa te iei de skills iti zic eu:

- skillurile referitoare la lung capacity, inot, inec (pt. ca nu exista waterzones definite) nu merg;

- skillurile referitoare la polearms intrerup atacul uneori, dar se pare ca exista o rezolvare;

- skillurile magilor de atac corp-la-corp nu merg chiar ca C4 retail, in sensul de a se micsora valoarea matk la actiuni consecutive;

cam asta e.

Si geodata va fi gata in 7-10 zile, probabil ca vor fi vreo doua saptamani de circ pe l2j-urile care o sa o implementeze din prima, motiv de bucurie pt. anti-l2j.

Si hgz cred ca este curios cum va functiona fishingul, dar cred ca nu a inteles cum e commoncraftul.

Posted

Si eu is curios filmul ala e pe dex???

1 La lvl 62 se foloseste undita A grade si foloseste bait High Grade si fishing shot A grade!!!

ATENTIE!!! sa nu bagat fishing skils la max din prima ptr ca o sa fie foarte greu sa invatat sa pescuiti.

Ce dropeaza pe dex Pestele??????????

Si un filmulet de fishing cam asa ar trebui sa fie

http://www.gergohuton.go.ro/fishing.l2r

Trebe sa facet un folder in folderu principal de l2 cu numele Replay si sal punet acolo! TREBE SA AVET CLIENT C4!!!

Si intrat in joc dat clicl pe replay si o sa va apare acolo fisching si dat ok! si va putet uita!!

Guest iInxeSs
Posted

Fix asta faci pe dex joci ca un robotel  BangHead.gif

Am jucat 2 saptamani pe dex si numa lvl lvl lvl nici nam gasit fishing si nici C4 pets ptr a sa ma distra un pic...

Exista pe dex questu de hachling si strider???

Este subclass pe dex??

faci ce vrei in alea 2 sapt .. faci lvl / pvp / pk .. si eu joc de cand a inceput cu un AW (vezi filmu cu fishing wink.gif eram dezamagit acolo k am gasit o cutie si mi`a facut d.lvl de la 63 :|sad.gif)

Ooopsss nu exista 7s !! A mintit DeXTeam? E retorica, bineinteles ca da ! Ca deobicei de altfel. Nu mai comparati transparenta serverelor l2j cu opacitatea si vrajelile de pe l2off. Pai si de ce as crede restul? Pentru ca ziceti voi. Ok, in cateva zile o sa aduc si eu ceva dovezi, nu Announcementuri.

playerii ziceau k exista ( eu nu am testat )

2. CUM SA FIE SYMBOLS LIKE RETAIL CAND NU AI SEALS, AA, MERCHANT OF MAMMOM? E symbols work custom, like on DeX server. Ca si multe altele

cum sa nu fie seals , aa si merchant of mammon ? o.0

Si eu is curios filmul ala e pe dex???

1 La lvl 62 se foloseste undita A grade si foloseste bait High Grade si fishing shot A grade!!!

ATENTIE!!! sa nu bagat fishing skils la max din prima ptr ca o sa fie foarte greu sa invatat sa pescuiti.

Ce dropeaza pe dex Pestele??????????

Si un filmulet de fishing cam asa ar trebui sa fie

http://www.gergohuton.go.ro/fishing.l2r

Trebe sa facet un folder in folderu principal de l2 cu numele Replay si sal punet acolo! TREBE SA AVET CLIENT C4!!!

Si intrat in joc dat clicl pe replay si o sa va apare acolo fisching si dat ok! si va putet uita!!

frate nu te lua de mine dak nu stiu sa pescuiesc hair.gif fishing era si este inca in testing (btw eu stau in C`uri si`n B`uri si vrei sa am unditza cacat de A grade geez)

PS: tre sa recuperez

PS2: nashpa la dex ca nu pot sa injur sad.gif

Guest iInxeSs
Posted

pai cand vin 2 pe tine si`i batzi le scapi si o injuratura de genu HAHA MORT FMM ! biggrin.gif intzelegi?