kBm Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Pana o avea super lag si ii pica si sufletu Quote
jimmy89 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 neatza. am contribuit si eu la asta cry ;) si despre PK... ajungeam si acolo in top dar am facut mereu questul, ca initial pt PK am facut charul btw: ieri am facut 77 :P vrea cineva block shield ?! Quote
CryNow Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 neatza. am contribuit si eu la asta cry ;) si despre PK... ajungeam si acolo in top dar am facut mereu questul, ca initial pt PK am facut charul btw: ieri am facut 77 :P vrea cineva block shield ?! pkurile sunt adunate la fel ca si pk. adica de cand joaca pe dex a facut atatea pk Quote
andix3x Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 @ive 243 de pk ?? Ce sa intamplat ?? Vine thc`ul din 5 in 5 min in fog ? :> Neatza ....Cea mai dura faza aseara....Am spoilat o ora sa strang parts pentru gaiters....in 30 de min au picat 7.......ca sa pice si al 8 lea am mai stat pe ceas 46 de min ...numai rec : neck de mermaid ....Si la final the big surprise ....trebuiau 9 ... #-o #-o ...Dupa aia las un shop cu buy si ma duc sa mananc .....cand vin net down.... @buugy parca imi aduc aminte de tine de prin branded...numele g0ths iti spune ceva ? @jimmy chiar jucati bine mah :D ....incercati la oly :) Quote
ClaudeFTW Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Iar s-a spart teava cu retardati pe DEX, numa ciuhapi pe forum >_<. Quote
raw^ Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Iar s-a spart teava cu retardati pe DEX, numa ciuhapi pe forum >_<. :-j maj helm la drop pe dex maaaaaaa fac pe ele a-gradeuri Quote
ClaudeFTW Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ce dracu' nu te-apuci sa farmezi ketra? Daca nu te someaza Katta sa dai recipele la clan te umpli de adena. Quote
raw^ Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ce dracu' nu te-apuci sa farmezi ketra? Daca nu te someaza Katta sa dai recipele la clan te umpli de adena.hmm... as putea face dar mi-e lene un aoe mic si gata recipa:)) Quote
CryNow Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 pfai ce greata m-a apucat de l2 :(vreau si eu ceva hinturi pentru warlock, am lvl 56, unde as putea creste cat mai repede pana la 61 ? dispun de un se 73.inca ceva, cum fac macro cu gift de la pisica ? /useskill Gift of Queen nu merge Quote
raw^ Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 pfai ce greata m-a apucat de l2 :(vreau si eu ceva hinturi pentru warlock, am lvl 56, unde as putea creste cat mai repede pana la 61 ? dispun de un se 73.inca ceva, cum fac macro cu gift de la pisica ? /useskill Gift of Queen nu mergecata. :P Quote
andix3x Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Acum vad ce a scris cry de raw... ..atm i`m rofl . Cry ai incercat sa o pui pe bara de skille si apoi sa o pui in macro ? :P Unde pot gasi bonusurile de la clan oath ?? am cautat pe pmfun si nimic @birdy :blink: :blink: :blink: http://img205.imageshack.us/my.php?image=shot00406ss8.jpg Dice > ping pong > l2 :P Quote
CryNow Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 caracteru meu e blestemat, al 5-lea din 5 posibile, disper, nu inteleg :-/ Quote
Buugy Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Se deschide l2-oracle. Maj clanurilor mari si=au anuntat prezenta: Inevitable (animosity) cu konsumerat la carma clanului, Warfare de pe dex, maj clanurilor de pe beyound de pe supreme, one hell of the server :> Quote
raw^ Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Se deschide l2-oracle. Maj clanurilor mari si=au anuntat prezenta: Inevitable (animosity) cu konsumerat la carma clanului, Warfare de pe dex, maj clanurilor de pe beyound de pe supreme, one hell of the server :> Chiar se muta warfare? Quote
Buugy Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Chiar se muta warfare? Asa scrie pe forum la oracle, am vazut mai multi spunand acest lucru :D Quote
CryNow Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ce rau imi pare. sincer ar trebui, iar o sa fie o banala lupta in 2, creed vs et ... booooring as hell KAIN LIONNO ? wtf 4 servere pe dex ??? Quote
CryNow Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 deci, daca se va deschide mult asteptatul server 6x, i'll join there.pfffffffff sry de doulbe post, am avut impresia ca am dat edit, sry :( Quote
Buugy Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Oricum o sa fie awsome, inamici de pe 3 servere de acuma acolo, cativa din old clan meu, vechea ally se aduna acolo, din nou pvp la low lvl :X Quote
b1ackic3 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Oricum o sa fie awsome, inamici de pe 3 servere de acuma acolo, cativa din old clan meu, vechea ally se aduna acolo, din nou pvp la low lvl :Xva fii un lol server. Quote
Buugy Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 va fii un lol server.Stiu si eu cateva motive, dar alt server nou?, se mai deschide si avalon in 2 sapt, daca dex nu deschide si celalalt server ce sa-i faci Quote
jimmy89 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 neatza. despre oli, ce sa zic... am intrat mai demult la class based, am facut vro 2-3 dar apoi a intrat un SH de la kalel (pe cand mai juca el) cu full boss jewlls... eu cu som si tts... el cu AM si full boss... am mai facut si un daggerist :P dar asta a fost demult. acum apartine doar fratelui meu. face ce vrea cu el :P Quote
mihai22 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 neatza ... ce rata o sa aiba noul server? Quote
jimmy89 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 eu nu stiu. ieri am fost plecat toata ziua. acum am aflat si eu, din posturile voastre. si vad ca forumul la dex nu prea emrge, iar siteul deloc... Quote