Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

OWNED !

roflmao !

bwahahahhaha acu o sa vina ally opusa[ fac pariu ca nici 25% nu mai au inca un portal stone din et ] si o sa faca antharas, pisu de pe lume :rofl2:

silen loled @ car crash :lol:

Posted

sincer ti-as fi dat, insa atata timp cat esti asa iritat, afectat si infect mi se rupe de tine, cat despre clan raman cu cine am fost de la inceput /end

ps: intra in ally cu papadie ca noi ne chemam oamenii inapoi

eu nu intru saptamana asta.. have fun!

le: care are nevoie de iteme incepem de vineri aoe party

pt party event nu tre sa fii in clan:bd magnus powa 2-n nukeri , imba merge

Posted

iversonz0r, eu cu un prieten am intrat cu ArminVANBuureN ala in party (el fiind sps) , prietenul ala al meu bishop , si mai era un char pp. eu stateam degeaba doar sa iau gb si fs de la party event. in 30 de secunde faceam un party event :)

buffe aveam timp sa luam dance + cov

bft

Posted

pt party event nu tre sa fii in clan:bd magnus powa 2-n nukeri , imba merge

stiu de asta am zis: `cause am auzit ca v-ati facut clan deci daca e facem party event.. eu sunt sk- dar am si sub de bd, iara geo e wc.. si nuci gasim noi.. de exemplu andi care e sorc si are aoe spell..

iversonz0r, eu cu un prieten am intrat cu ArminVANBuureN ala in party (el fiind sps) , prietenul ala al meu bishop , si mai era un char pp. eu stateam degeaba doar sa iau gb si fs de la party event. in 30 de secunde faceam un party event :)

buffe aveam timp sa luam dance + cov

bft

arminvanbuuren si gelu erau cel putin enemy.. si cand jucam eu <dupa ce am dat dissolve la tear, chiar daca pe atunci era cel mai calumea clan de pe server, m-a enervat unu, am dat dissolve si 3/4 din clan au intrat in exodus, la fel si eu =))> in fine noi eram in ally cu dark <inca suntem> si ei au luat castelu datorita noua.. eu pe pr cel putin dadeam la magi 2sageti <db focus +14>.. doar gelu ala pe glad frate cat de chinuiam sa il omoram.. cred ca are cele mai tari iteme de pe server.. si in fine.. el se apucase de 2sap si noi de 3 zile si deja cand intram la clan event de cele mai multe ori ii bateam.. so wtf cred ca daca am face un ally am rula serveru..

ps: mai e o problema pe server.. eu il cunosc pe admin.. si nu stiu cum, dar primul meu char, bd-ul a disparut asa dintr-o data.. cand am dat log on spunea ca nu e buna parola, am vb cu adminu si a zis ca nu mai exista charu in baza lui de date.. v-am zis ca sa stiti.. daca aveti vreo problema lasati pm pe mess sau pe forum si vb eu cu el.. have fun!

Posted

Cat crynow ??? :blink: 40KK ?

Wtb portal stone :))

@FearNone Wannabe armin ala e unul dintre cei mai mari ratati de pe server......Nu ma oftica ca da pk oricui....dar sa dai pk in timp ce vezi sa isi da noblesse ?? Hai frate respectati inamicul ...

finally made 77 on bd :X kamikaze style from now on

How about a kamikaze power lvl ? ;;)

Dex on ? :>

Posted

gz cry. mai am si eu putin si fac 77 pe se :P am prins party de 4s, si poc... mia picat netu :(

ms, aiurea, ce clan esti ?

andi dex on de aseara, si 40kk ce ? :s

ia sa vad cum merge anakazel 78 cu sumoneri, tocmai am intrat

Posted

You gotta love dex....3 crit in soe / to village ...

http://img141.imageshack.us/my.php?image=shot00409lv9.jpg

:> Gaiters next :>

Pasaroi ce nume ai pe dex ? :D

esti 44 gg ! :bananadance2:

Posted (edited)

cum sa iei de 6 ori la rand, la questu de recipe de tts, adena si haste pots ? :huh:

le: in top pvp

13 Dj89PK

4611

4611 Duels Won

joaca bine frate'tu jimy :tiphat:

in top PK

24 IversonRbK

243

243 Peoples Killed

suparat rau iverson asta :S , aveti grija cu el

Edited by crynow