Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

We need ingelitza....those guys will take control of the linkmania castle =)) .

Good one, dar uite la ce scrie sub avatarul meu. I'll die when the castle walls and crystals falls,

Posted (edited)

bah raw, daca toti ar fi asa copii frustrati ca tine, ipocriti si tembeli, lumea s-ar autodistruge in maxim 1 luna. mai mult nu comentez, ce am auzit pe ventrilo, sincer m-a amuzat, n-am bagat de seama niste frustrati care plang dupa 1 zaken pe un lol 3000 server :-j . oricum mentalitatea asta de femeie rupta si vocea ta fermecatoare [ parca ai fi blondu ala ce prezinta cu kabral nush ce emisiune de pe acasa tv ] LA NAIBA ! spun tot despre tine, si nu sunt singuru care impartaseste aceeasi parere.

incerc sa reformulez ce a zis nervi [ esti praf si habar n-ai nimic, nimic ] [no warn, e doar o reformulare ]

claude wellcome here :-s

ps: un sfat, nu va luati cu raw, ca nu e omu ce pare, adica e inCA COpil si asta spune totul

le: re pasa :>

Edited by crynow
Posted

neatza! coi deci nu mai pot de somn.. in fine back home.. again >:) cand am ajuns acasa nici nu am nimerit usa si am intrat la altcineva in fine.. acum m-am mai dezmeticit.. deci.. despre koh: eu am ajutat frate cativa cu cat am putut dar nu pot sa dau din nou baium, anthy, zaken samd.. adica mai am vreo 3 baiumuri maxim, 1 antharas, 2 zaken, 3aq, 2 valakas si o fr, plus ce mai am pe mine <asta daca nu s-a dat wipe>.. deci eu nu prea mai pot da iteme, daca e v-am mai spus NU eu sunt clan leaderul ci geo <nozorion/papadie sau usturoi.. is the same ;)>

care vrea clan sa-mi lase un pm pe mess.. eu ma bag la o tura de somn.. noapte buna!

Posted

n`am nevoie de itemele tale daca vrei sa ne ajuti fi on /end

sincer ti-as fi dat, insa atata timp cat esti asa iritat, afectat si infect mi se rupe de tine, cat despre clan raman cu cine am fost de la inceput /end

ps: intra in ally cu papadie ca noi ne chemam oamenii inapoi

eu nu intru saptamana asta.. have fun!

le: care are nevoie de iteme incepem de vineri aoe party

Posted

sincer ti-as fi dat, insa atata timp cat esti asa iritat, afectat si infect mi se rupe de tine, cat despre clan raman cu cine am fost de la inceput /end

ps: intra in ally cu papadie ca noi ne chemam oamenii inapoi

eu nu intru saptamana asta.. have fun!

le: care are nevoie de iteme incepem de vineri aoe party

da-mi mie 1 aq plsp ls :D

Posted

ce show aseara la AQ sa moara bibi :rofl1:, aveam un extra mega mage party cu 2 necro =)) ba o fi fost aia singurei cuc dar au scos peste 30 de frags fiecare :blink: sa cad pe jos de ras ... pe aia nui baga nimeni in seama =)))