Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

am si eu o intrebare daca se merita luat

Nu.Pa !

Birdy de ce nu vii si tu pe dex ? :) ...C mon men...just 4 fun :) .

@Icarus Da , cum a zis si kBm mai canta cateodata o manea pe hero chat ( pe contul lui sony ) sau mai sta pe la dion gate ....

Posted

Nu.Pa !

Birdy de ce nu vii si tu pe dex ? :) ...C mon men...just 4 fun :) .

@Icarus Da , cum a zis si kBm mai canta cateodata o manea pe hero chat ( pe contul lui sony ) sau mai sta pe la dion gate ....

hai ca poate intru si eu for a laugh or two =P (installing Interlude)

las afk shop pe Azure :rofl1: si frec duda pe DEX =))

Posted

Tot pe contul lui Sony in dion gate nu? Eu nu l-am mai vazut pe-acolo de mult.

Posted

Salut ,

Acum instalez interlude si intentionez sa ma bag pe dex. Cred ca o sa fac un blade dancer, ceva sugestii pentru incepatori ?

Multumesc anticipat.

da, o sa fie ceva mai greu pana faci lvl 59, dupa aceea o sa ai party asigurat, si inclusiv sanse la drop de iteme A, deci ai putea sa incepi sa-ti faci seturi.

alt sfat, sa nu te complici sa pui dye pe tine, ca nu trebe [ sper sa sti ce-s dye-urile ]

un al 3-lea sfat, cauta sa intri intr-o academie, sa beneficiezi de buffuri, sa cresti mai repede, si totodata si de echipament D grade.

succes

Posted

Nu uita, unii chiar platesc adena sa le intri in academie, deci iese si acolo cu ceva. Mai greu o sa fie 40-55, you're doomed to solo. De la 55 devine usor, odata cu dance of warrior vin si party-urile. La 58 dance of fury -> prinzi party si in mos. Ma rog, daca vrei sa minti ca esti lvl mare, iei si tu un bw heavy si zici ca esti 70. Eu asa fac in full a, desi sunt doar 62.

Ah apropo, inca ceva. Te poti duce in branded, cand vezi dwarfi cu sin eateri cere-le party de finders keepers. Poate ca nu iei spoilul, dar iei xp ca lumea, in special daca dwarful face aoe, iei un shadow pole si il ajuti si tu. Sau eventual strangi mobi pentru el. Personal am facut chestia asta cu dwarful meu. Trecea cate un bd, hey xp party, sure. Ii ziceam sa aduca mobi din celalalte camere. Castigul era al meu, faceam de 2 ori mai multe mats pentru ca nu pierdeam vremea prin catacomba.

Niciodata nu i-am suportat pe aia care stau in Dion Gate si isi etaleaza muschii

Etaleaza muschii? Eu ies for the kill si intru imediat inapoi. Jeg style. :D Am 50+ pvpuri in dion gate. Si un pk. Sincer nu stiu daca am facut vreun pvp corect.

Posted

WTB LETTER "N "..reward in " thank you " .

Icarus eu l`am vazut acum cateva zile trecand pe acolo cu gh`ul lui :P .

Injured daca vrei sa vii branded te cresc eu cu dwarfa daca am timp ... cand faci lvl 40 cu clasa trecuta pm ratonu :) .

@mihai22 cu cat le dai ?? ce nick ai in game ?

Posted

@mihai22 cu cat le dai ?? ce nick ai in game ?

Nu stiu preturile ..si nu stiu daca le dau :D ...nu le-am tinut degeaba :D ...daca sunt profitabile o sa le dau ...in seara asta si maine o sa ma ocup de facut bani cu ele :D

Posted

Deci tu esti ratonu. Imi aduc aminte cand eram cu pw si faceam pvp impotriva alt ratat cu pw, apoi a venit cu high lvl necro dupa ce am facut pk pe el

Care e numele tau mai exact ? :P

Posted

EDIT : Cu materialele de craft ce fac ? Le pastrez si le vand mai incolo ?

Orice ai face sa NU cumva sa le vinzi in gludio sau dion. Aia sunt nesimtit, baga preturi incredibil de mici. Tin minte cand vedeam cbp in gludio cu 5k era lux. In giran era 15k pe atunci. Sop gaseam aici 10k, el era 35k. Strange materiale multe, iar cand ai drum in giran le vinzi. Cauti cel mai bun cumparator, sau iti faci idee despre preturile la sell si le vinzi cand pleci afara sau ceva de genul.

Icarus eu l`am vazut acum cateva zile trecand pe acolo cu gh`ul lui :P .

Merg sa-i dau pichei? :D Cred ca ii arde pe aia. Nu vin lvl 76+ prea des pe-acolo.