Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Daca tot suntem total offtopic hai sa continuam ca imi place aceasta discutie :) .

Nah dar imi plac emo-style girls.

Say what ? :blink: ....Cand am zis ca sony e un pic emo ma refeream ca de multe ori avea la titlu sau scria pe hero chat " i`m sad " si alte de astea ....Pentru mine emo = kamikaze :P ....cine ar putea fi atat de emotiv incat sa isi taie venele ca sa intre intr`un grup ? :pokeye: :pokeye: .

[apropo de nightwish... frate imi place si mie rocku asta mai linistit da nightwish parca canta muzica ptr ceremonii de inmormantare...]

Asculta melodiile care ti le`a zis icarus ...garantez ca o sa iti placa :) .In general nu ma dau in vant dupa nightwish ...mai mult linkin park , metallica ,darkseed si slipknot in vremurile de pvp :> .

Si cand varmiu mi`a zis ca noblesse e mai usor de facut decat questurile de 35 am murit de ras :coffee::coffee: .Anyway gg , acum bate`l pe lh daca poti :nanana: .

Posted

Credeam ca este emo ca aspect. Apropo, orice fata ar face chestia aia cand nu i se acorda destula atentie.

Questul de noblesse e ridicol daca ai barakiel si moonstones asigurat. Eu l-am facut cu tot cu moonstones de multe ori. Daca ai quest drop rate 10x e chiar ridicol. Pe 4x nu imi imaginez ca fiind greu. Dex parca are si quest drop 4x nu?

Posted

Cea mai tare faza :))

Prind party aoe in stakato cu 4 din avadon nations. Ajungem acolo se omoara primu tren party de finders keepers. Dupa ma uitam prin camera aiurea, dau cu mouse vad pe jos majestic gauntlets(erau lasate de alt party pe acolo), ma duc sa le iau, le ridic astia din party oO => party disapeaerd. Join in random party =))

Robo...

Posted

Credeam ca este emo ca aspect. Apropo, orice fata ar face chestia aia cand nu i se acorda destula atentie.

Questul de noblesse e ridicol daca ai barakiel si moonstones asigurat. Eu l-am facut cu tot cu moonstones de multe ori. Daca ai quest drop rate 10x e chiar ridicol. Pe 4x nu imi imaginez ca fiind greu. Dex parca are si quest drop 4x nu?

barakielu a durat 10 minute sa fac party din momentu cand l-am vazut on( era on ca norocu` cand am terminat cu restu Q-ului :) ) :nanana:

@adnyx3x: sa stii ca e muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai usor decat ala de 35-40 ^^

@spydy: gg, nu stiam ca mai joci, nu te-am mai vazut de cand farmam prin cata si tu erai pe tehaci ^^

Posted

Adnyx3x ? :blink: Whatever......

WTS NM BOOTS 8KK ( am cumparat de la unu cu 12 kk....mi se paru prea putin...cand ma uit langa el unu care vindea cu 10kk :P )

Si eu am auzit ca aao are 19 :P .Adica vreo 22 acuma...in plus icarus la 14 ani nu prea poti sa iti aduci tu gagica sa joace lineage :)) .

Cry A price ??Se merita sa cristalizez nm boots ? :P

Guest Birdy'sEvilTwin
Posted

weird day rifting today x_X

35 EAA

7 EWA

Posted

pot io sa confirm ca nu are 14 sigur... are in jur de 17-20 pe undeva pe acolo ... sta in cartier cu un prieten da nu m-a interesat ca sa tin minte :)

Posted

pot io sa confirm ca nu are 14 sigur... are in jur de 17-20 pe undeva pe acolo ... sta in cartier cu un prieten da nu m-a interesat ca sa tin minte :)

are 18+ lejer, dar icarus de ce te intereseaza ?

pasa ai innebunit ? ai stat 12 ore in rift ?

Posted

eaa/ewa = comander :P

not that much dar am stat ceva :D

app, cata prostie pe serverul asta pe m2 ... n-ai sa vezi nicaieri <_< incearca 1 sami dea scam la un EWA ( dandumi mai putini $$ la trade) dau cancel odata, de 2 ori, de 3 ori, a4-a oara ma iau de viata lui ... ba si al dracului tot el era indignat ca cica is "rude" spunandui cateva de dulce :blink: am ramas stupefiat O_o

Posted

barakielu a durat 10 minute sa fac party din momentu cand l-am vazut on( era on ca norocu` cand am terminat cu restu Q-ului :) ) :nanana:

@adnyx3x: sa stii ca e muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai usor decat ala de 35-40 ^^

@spydy: gg, nu stiam ca mai joci, nu te-am mai vazut de cand farmam prin cata si tu erai pe tehaci ^^

Mai joc si eu asa cand am timp. De la 1 oct o incerc sa intru seara cate 3-4 ore :)

Bd lvl 74 lfp -> 75

Posted

Si eu am auzit ca aao are 19 :P .Adica vreo 22 acuma...in plus icarus la 14 ani nu prea poti sa iti aduci tu gagica sa joace lineage :)) .

Eu n-as fi atat de sigur.

are 18+ lejer, dar icarus de ce te intereseaza ?

Un fost coleg de-al meu spunea ca aao este cu vreo 3 ani mai mic decat mine. Eu say whaaat, nu are cum sa joace cineva la 11 ani in asemenea hal (dex). Ma rog, nu am crezut, dar am inceput sa ma uit mai indeaproape si mi se parea ca se mai trezea vorbind. Si flame-urile alea... Ma rog poate facea panarama cum facem noi cu pliz no kil me faze de-astea.

Apropo, aao mai joaca l2?