Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

mda, sunt cateva persoane in tracii cu care este o placere sa faci party, printe care se numara, in mode special jackall si pocnelia :) oameni de treaba.

jimmy acu e plin de wc, fa macar pisicar :P

Posted

daca e sa fac, fac cov pe main, si dupa ma mai gandesc la sub :P daca e fac la SE sub de wk, si la cov sub de ee... cred... dar mai e pana fac cov :)) deci pana atunci, fac sub la se de wk si cresc si covul in dual, ca are momentan 43 :))

Posted

jackill, i`m back sup guys ? :D

Nothing much ...We're just keep spamming :)) .

@Icarus Da , noroc cu tine ca ti`ai dat seama .

http://img299.imageshack.us/my.php?image=shot00389pj0.jpg

:> :>

WTB Sony adress .Offer money irl + adena on dex :yupee: .

Posted

Somebody's gonna be ass-kicked by AAO(Sony's boyfriend :D)

mda....lol :))=))=)) .Respect for aao ....bad things for his girlfriend :)) .

Deci frate nu stiu cum poate sta 2 ore pe ceas si scrie versuri din nightwish si within temptation pe hero chat ....cum poate avea o asemenea rabdare? :blink: .Bine mai frate 20 de min sa scrii niste versuri pe hero chat inteleg ...dar 2 ore ? :ceuameni: :pokeye: :pokeye:

Stai asa. E femeie sau ce?

Da , viitoare cantareata la nightwish sau within ( dupa ce mor actualele ) ...si un pic emo ....

Posted

Nu ... el fredoneaza versurile lu Gutza pe hero chat :"Hai in Mercedes,hai in avion si la sutien sa-ti bag un milion,hai in mercedes ca vreau sa te iubesc,doar 10 minute si ma potolesc" si ea fredoneaza nightwish si crede ca se potrivesc =))[apropo de nightwish... frate imi place si mie rocku asta mai linistit da nightwish parca canta muzica ptr ceremonii de inmormantare...]

@jimmy salutare :D

Ontopic:mai e lag pe wrath?

Posted

Gg. Cat ti-a luat questul in total?

Adica esti un pic emo ? :P

Nah dar imi plac emo-style girls. :>

@kbm: te rog eu sa iei 'wish i had an angel' de la nightwish. Baga si cateva melodii de pe ultimul album, 'amaranth' de exemplu. De ce zici sa sunt de inmormantare? Nu au asa multe melodii gen 'moartea tankului'. :lol: