Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Hmmm ... pe DEX ?

Daca da, eroarea aia o primeam daca aveam Bit Defender instalat.

http://img211.imageshack.us/img211/83/shot00001dj5.jpg

da pe dex doar ce am instalat jocul am facut updateul ala de 10 ore:\ si dupa am bagat patchul in system si l am rulat si imi da eroarea asta ca antivirus am kaspersky 7.0 , windows xp cu sp 1 si directx 9.0c

Posted

Hmmm ... pe DEX ?

oho gg la 40 ai sarit direct in c?? :))

aia e pe luna ? ?

Posted

Dap, e pe Luna. Common Items C ... as in, nu pot sa le enchant, nu pot sa le pun SA,nu pot sale augment si nu primesc set bonus de la FP :P

SLS-ul a costat ~450k

FP Setul putin sub 200k

Jewels putin sub 100k

Posted

Ce anume nu-ti place ? Lasand la o parte unele idei/denumiri retardate, gen rase cu o aripa, gracia, kamaloka, muertos,whatever.

Nu-ti place ca faci xp mai repede ?

Nu-ti place ca ai skilluri noi ?

Nu-ti place ca ai hunting grounds noi ?

Nu-ti place ca ai newbie buffs pana la 62 ?

Nu-ti place ca ai equip NG-D-C foarte ieftin ?

Nu-ti place ca-s mai usoare class change quests ?

Or wut ?

da.. eu cand m-am apucat de lineage m-am apucat ca nu e un joc la care te faci 78 imediat, la care trebuie sa te chinui putin, la care trebuie sa te bazezi pe un party-work, nu sa fie cum e acum.. de asta nu-mi plac versiunile de dupa interlude.. apoi interfata sincer imi placea mai mult cea anterioara ;) daca e asa de plina ma oboseste.. si inventory la fel.. in fine fiecare cu parerea lui ;)

Posted

Nu ma deranjeaza sa muncesc, dar cand deja e numai munca si numai e si fun ... ce rost ar mai avea ? Mai bine imi iau o slujba si in loc sa dau bani, primesc ^^

Iar 78 atingi la fel de repede ( ca sa ai vitality trebuie sa nu joci, deci tot incet progresezi, iar daca joci nu o sa ai vitality deci o sa faci la fel de repede ca inainte level ). Level range-ul la care esti ajutat e 1-62, despre care am auzit de la multi ca nu inseamna nimic nici in materie de PvE, nici in materie de PvP.

Interfata e mult mai buna acum decat era inainte, in afara de font ( cu care sincer m-am obisnuit si nu ma mai deranjeaza deloc ). Prefer oricand un minimap in schimbului unui radar inutil, auto arrange inventory FTW, la fel si faptul ca pot sa vad mai multe sloturi si nu trebuie sa scrollez nush cat.

Edit : BTW, ce-ai tu cu 78 ? Level maxim e 85. Fa 85 pe 1x si dupa zi ca faci level prea repede.

Posted

Hmmm ... pe DEX ?

Gg. Ai facut intr-o zi 5 lvle + quests?

Apropo, ce este 'endorse'? Si fame? Cred ca nu am citit update-ul cu atentie. Care to explain?

da pe dex doar ce am instalat jocul am facut updateul ala de 10 ore:\ si dupa am bagat patchul in system si l am rulat si imi da eroarea asta ca antivirus am kaspersky 7.0 , windows xp cu sp 1 si directx 9.0c

Omu', nu mai fa update-ul ala de 10 ore. Ia tu client de INTERLUDE, instaleaza-l si aplica patchul dex. Tu acum ai gracia si e normal sa iei crit.

Posted

Gg. Ai facut intr-o zi 5 lvle + quests?

Apropo, ce este 'endorse'? Si fame? Cred ca nu am citit update-ul cu atentie. Care to explain?

2-3 zile. Au bagat niste questuri noi in Hellbound care dau ceva xp si bani si nu-s asa nesimtite, plus ca si alea de class change dau xp. De exemplu questul de la 39 mi-a dat 1kk xp ( cam 50-60% ).

Endorse = recommandations.Le-au redenumit :D

Fame cred ca sunt fostele reputation points, desi nu prea vad de ce as avea asta in fereastra mea ( vezi aici )

Posted

mai citeste o data postul meu

"eu cand m-am apucat de lineage m-am apucat ca nu e un joc la care te faci 78 imediat, la care trebuie sa te chinui putin,"

cand m-am apucat eu de lineage max lvl era 78.. imi placea ideea ca te chinuiai frate si stiu si acum ca aveam pp-ul deschis pe laptop, necro pe pc si warsmithul in dual box pe pc sa ii cresc pe toti o data.. in fine.. mai era un prieten cu bd, sh si cu se <recharger> si alt prieten cu ol si necro.. 3oameni= party full.. era frumos pe atunci.. deja cu herburi si cu shadow si cu newbie buffs atata timp e prea mult.. mie cel putin nu-mi mai place.. pai frate tu stii cat ne-am chinuit noi sa facem questu pe bd.. mai ales cat am stat sa ne imbracam.. pai atunci credeam ca un spoiler este inutil si toata ziua farm farm farm la greu.. iti dai seama ce frumos era? si cand vedeai ca nu prindeai manoru in seara aia iti venea sa te arunci pe geam.. sau prima data cand am intrat in lineage mi-am facut un mystic.. am jucat cu el pana la lvl 35 ca sa aud de b/ss-uri.. apoi prima data mi-am schimbat clasa la 39 =)) am facut lvl 39 in vreo 3-4 saptamani cred =)) dar in fine asa am invatat.. frumoasa amintiri.. sau cand ma dusesem la raidu ala din gludin de la lac <la broasca aia> sa o bat eu singur =)) atunci era frumos.. acum nu mai are niciun farmec..

Posted

Cred ca vad problema. Tu incerci sa compari sentimentul de inceput de atunci cu sentimentul care-l ai acum despre update-urile noi. Niciodata nu o sa fie la fel ca atunci ...

E foarte bine ca aveai cu cine sa faci party, dar nu toata lumea poate, sau nu toata lumea vrea. Desi jocul este party-based, asta nu inseamna ca trebuie eliminat cu totul solou', sau facut in asa fel incat sa fie frustrant ( cum era fara ierburi, si cu newbie buffs pana la 19, si dupa cu un NG vai de capu' lui pana la 35+ ).

Posted

btw pe gracia ps-ul cica are death spike, iar nu-stiu-ce summon de-al lui are ca buffe focus, death whisper si inca ceva.. lol =)) poate ii da si un hurricane/wind vortex/surrender to wind =))

inca ceva: deci sa inteleg ca eu daca am vitality lvl 4 si joc pe teon e ca si cum as juca pe un server 3x?

le: ohh oricum ma gandeam sa ma apuc de un alt mmo.. ma gandesc cam ce skill nou ar putea avea es-ul, ca daca ii da acumen, empower si wild magic plus ceva de nukat devine imba la olly cel putin..

Posted

Toate summonurile au primite niste buffe mi se pare.

Ah, there it is :

* Feline Queen: Blessed Body, Blessed Soul, and Haste

* Unicorn Seraphim: Acumen, Clarity, Empower, and Wild Magic

* Nightshade: Death Whisper, Focus, and Guidance

Edit : Da, asa e. Dar nu te entuziasma/revolta inca, pentru ca nu tine foarte mult.

Posted

2-3 zile. Au bagat niste questuri noi in Hellbound care dau ceva xp si bani si nu-s asa nesimtite, plus ca si alea de class change dau xp. De exemplu questul de la 39 mi-a dat 1kk xp ( cam 50-60% ).

Endorse = recommandations.Le-au redenumit :D

Fame cred ca sunt fostele reputation points, desi nu prea vad de ce as avea asta in fereastra mea ( vezi aici )

Probabil ca arata cat fame ai adus tu personal intr-un clan. Who knows...

@SilenR, stai linistit, nu o sa mai ajungi niciodata cum era la inceput. Si mie mi-e dor de paradise 15x in care am facut lvl 52 cu un tyrant in mid no grade si fara sa am habar de ce-i aia class change sau higher lvl zones. Pur si simplu, am lvluit pe langa gludio. Si de norocos ce eram, dupa ce am aflat de class change, etc, am dat in oren langa gk peste 1kk cristale de A parca erau, in fine in shop valorau 1.75kkk adena. Ce BOU eram, le-am vandut in shop cand in giran valorau cel putin de 10 ori mai mult. Ciiine avea a-uri ca mine lol. Toata lumea se uita duuh ca in serialele cu prosti, numai cl-ii aveau a-uri. Dc set + tallum blade + maj rings pe sk. Bai tata, FUGEAU DAGGERII DE MINE DE RUPEAU PAMANTUL. Eu eram prost si nu stiam ca aggro are efect pe people si nu gaseam spellbook de lightening strike. Ah da, pentru mine un pvp nu insemna un pvp normal de sk, in care dai cu nukes de innebunesti. Pentru mine insemna du-te langa el si apasa f1 (attack).

Posted

poate ii da si un hurricane/wind vortex/surrender to wind

Aha ....Si bow mastery +stunning shot ....nici un fatal counter nu ar fi rau ...

Pentru mine insemna du-te langa el si apasa f1 (attack).

Asa faceam eu cu sps`ul ....Abia imi luasem dual de C ca sa sparg si sa iau arma de la luxury ...si mi`a placut cum arata...so hai la farming cu el.... la al 2 lea mob am murit si urlam pe clan chat " de ce nu merg bssc`urile ? :( " .

WTS NM BOOTS =)) .Pret 13kk ( exceptand raw...lui il dau cu 15kk +)

Posted

btw pe gracia ps-ul cica are death spike, iar nu-stiu-ce summon de-al lui are ca buffe focus, death whisper si inca ceva.. lol =)) poate ii da si un hurricane/wind vortex/surrender to wind =))

Hai omule ca exagerezi... Nu mai lua tu la misto daca nu stii. Death spike are jumatate din puterea normala -> cam sucks, stii.

Si in legatura cu summon buffs, vei vedea ca warlockul este din nou cel mai imba la capitolul asta.

Lasher, ziceai ca nu dureaza mult buffurile alea. Ai idee cam cat? I mean really... Cum sa ii dai ps-ului FOCUS, care este CEA MAI MARE PORCARIE DE BUFF pe care sa il pui pe un summon, iar warlockului sa ii dai btb?

Posted

Dar de ce sa imi dai war la clan cand pur si simplu poti pune un hero sa dea anunt pe % chat " offer 10kk for a picture with ratonu dead " :)) .

Lasher, ziceai ca nu dureaza mult buffurile alea. Ai idee cam cat? I mean really... Cum sa ii dai ps-ului FOCUS, care este CEA MAI MARE PORCARIE DE BUFF pe care sa il pui pe un summon, iar warlockului sa ii dai btb?

Cum adica mai focus = cea mai mare porcarie de buff pentru summon ?

Posted

Focus pe summon? Toate summonurile au crt rate 40, mai putin cursed man (care este cel mai imba summon imo) care are 80. Pai ia gandeste.

Summon = crt rate 40

Summon + focus = crt rate 50

Summon + focus + queen = crt rate 60

Summon + focus + queen + song of hunter = crt rate 110.

Ai inteles unde bat nu? Guidance mai merge, sa zici, impotriva unui dagger.

Care buffuri sa nu dureze mult ?

Buffurile noi de pe summon. Ah pardon... Te refereai la faza lui silen cu alte mmo-uri, am interpretat gresit.

Posted (edited)

off : spook cat credit ai facut mancatias cu seturile de pe mu , ca m-am adus aminte =)))))))))))))))))))))0

:rofl1: vreo 25 dolari parca :)))) si daca nu bagau regula aia, faceam 50 lejer :>

doamne ce organizare te doare bila, intreb pentru ce se fac party si mi se raspunde cu "pui prea multe intrebari", strig sts lfp nimic, intra butii la valakas si vad PLF SH/SE, apoi sa-ti bagi pl in ea treaba si organizare, MUTI ba muti disper, nici unu nu zice nimic, le e frica ca-s spion spartii vietii, si katta ala tace ca un mormoloc, abea astept sa ma dea afara,nici nu se compara cu WraiTh , macar pe un sfert dar nici atat

mor de nervi :comp1:

Edited by crynow