Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ce ziceti sa-mi fac la inceput pe dex sa-mi fie mai usor cu farmatu si cu crescutu ?

eu as incepe un spoiler as strange destui bani de TOP B si as incepe un WL in paralel ( eventual iti faci un dual box WC) si faci xp bun + farm AA merge brici

Posted

spam FTW...

Cu atitudinea asta nimeni nu o sa te ajute . Cat despre locurile alea sunt vreo 5 -6 pana in lvl 50 ...o sa iti dai tu seama de ele :) .

24 -- crypts of disgrace pana pe la 32-33 , dupa aia vezi tu :P .

silener intr un post ai scris in fine de 3 ori in 4 randuri o0 in fine

In fine .Are un tic verbal :)) .

Nenea cry mergem azi la o partida de farming prin vos ? :)

Posted

Imo destro > wl. Da, wl merge mai constant, dar cu destro nu mergi rau cum esti, iar cand dai un frenzy poti lua jumatate de catacomba dupa tine cat timp stai intr-un colt.

Apropo, de ce top b? Oricum, de top b scoate in branded. In 40-47 scoate ceva.

Posted

eu tocmai de aia nu mai joc pe retail: ca lineage-ul de la c6++ deja nu imi mai place :P

Ce anume nu-ti place ? Lasand la o parte unele idei/denumiri retardate, gen rase cu o aripa, gracia, kamaloka, muertos,whatever.

Nu-ti place ca faci xp mai repede ?

Nu-ti place ca ai skilluri noi ?

Nu-ti place ca ai hunting grounds noi ?

Nu-ti place ca ai newbie buffs pana la 62 ?

Nu-ti place ca ai equip NG-D-C foarte ieftin ?

Nu-ti place ca-s mai usoare class change quests ?

Or wut ?

@xIcarus/andix3x - Vitality Points se aduna cand esti offline sau cand vanezi raid bossi ( daca esti idle in oras nu ajuta cu nimic ). Exista 4 nivele, si anume 150%, 200% , 250% , 300% ( deci 3x e maxim ). Din pacate nu iti zice cat e incarcat si cat o sa tina ( iti zice doar levelul la care e, nimic altceva ). Cel mai " lung " pare sa fie Level 2 ( 200% ).

Posted

eu ieri am facut o gramada de questuri... pt subclass la SE, si questurile de 20, 35, 37,, 39 la un nou char... eu ce sa mai zic ?! :D

Farmareee :))

eu ieri am facut o gramada de questuri... pt subclass la SE, si questurile de 20, 35, 37,, 39 la un nou char... eu ce sa mai zic ?! :D

se vede ca nu ai servici

Posted

Mihai da o pagina in urma si ai sa vezi ?

Ce as putea face daca am cumparat nm boots cu 12kk ?? vreo idee ?? ofera cineva un emi pentru ele ?? sau macar un akat ?

hai nu fii rau :D

Posted

Vitality system e bonus xp. Ai un vitality bar, se incarca cand esti idle, offline, etc. Poti ajunge la 4x din xp-ul normal (pe oficial dex xp cum ar veni). Vitality points se consuma pe parcurs ce farmezi.

Suna bine. Poate ma mut pe luna daca nu ma apuc de paradise. Char transfer se faceau parca cu plata right?

LOL, dupa un an de dual box pe l2gold, m-au prins. Fossilise 4 ore. =)) In severe cases cica de-lvl to lvl 1. Probabil ca severe cases inseamna triple+ boxing, ca daca inseamna cat timp stai in box m-am ras.

pai si unde e bara aia ?!?!? ..nu am observat chestia asta ..0.5 % de ex iau cat farmez

pai si unde e bara aia ?!?!? ..nu am observat chestia asta ..0.05 % de exemplu iau cat farmez