Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

i'm home biciz :D

am citit ceva de bw set, da bah, faceti uyn calcul sa vedeti ca numa in breastplate intra mast de 30kk asa ca nu va cacati pe voi ca vedeti 86+, eu vand breastplate cu 35kk asa ca shuuu :D

asta din ce am citit anyway, care ce mai ziceti ?

ceva evenimente importante pi dex ?

Wb. TE ROG ia-ma la un party, spui cand, sunt acolo. Nu am mai gasit nimic in ultimele zile...

Posted

Noutati ??Nu prea sunt ...Eu ma minunez cat de bine pot juca unii playeri de pe dex...nukytza....lh...igi ..nic0tin ......intradevar joaca foarte bine cu clasele lor ......

Cry am facut cum mi`ai zis tu cu homu si sunt mai bogat cu 15kk :))

Posted

se 75 w8ing for golkonda :D apoi trec la baium :))

ha wb bici :D

raw ... era si timpu, mr fara kalel nu era mr, la fel cum si ghost fara wraith nu era ghost

icarus, abea am venit, acu' am de lucru la 3rd pe bd, apoi cand termin ma apuc de lvl pe wk, si la party nu te pot lua pt ca merg cu clan/ally, eventual sa te ia iverson la power lvl sau raw :)

andi ... keep up the good work :D

Posted

ha wb bici :D

raw ... era si timpu, mr fara kalel nu era mr, la fel cum si ghost fara wraith nu era ghost

icarus, abea am venit, acu' am de lucru la 3rd pe bd, apoi cand termin ma apuc de lvl pe wk, si la party nu te pot lua pt ca merg cu clan/ally, eventual sa te ia iverson la power lvl sau raw :)

andi ... keep up the good work :D

a mers si fara kalel o vreme... dar nu se mai putea, nu aveam cu cine face partyuri la siege, deabea am strans 2 partyuri :(

Posted

pt mine nu e nici o problema, pt k sunt clanless :P si plictisit, in asteptarea lui golkonda :))

@birdy: ati pierdut castelul ?!

l-am castigat xDD am "castat" in ultimele 5 min =)) si pana la urma au reusit enemies sa treaca de noi si sa incerce sa casteze si ei =)) si-a luat ala cancel in ultimul moment de la pisica unui warlock =))

btw ne capaceam cu 3 clanuri adverse =)) aia care aparau .. si 2 care atacau =))

Posted

salutare ... am citit cateva posturi de pe aici si nu prea am inteles dak joak cineva pe oficiala :) ... dak e cineva pe oficiala as vrea sa stiu si eu cateva lucruri referitoare la bishop ... am jukt pe alte sv si o sa fiu prima data pe oficiala ... as vrea sa stiu dak bishopul este cat de cat cautat la rburi si xp party si ce sv imi recomandati ..

ms si astept raspuns :)

Posted

eu am un bd pe retail: teon server.. in fine ti-as recomanda dintre teon si bartz.. dar iti zic eu decat sa joci pe retail mai bine joci pe dex <in fine cel putin din punctul meu de vedere ii mai calumea versiunea pe dex>

in fine daca ai clan ai party de cand ai intrat.. pana gasesti clan e putin mai greu..

Posted

ii mai calumea versiunea pe dex

lolok

Gracia > Interlude

No problems > lag, disconnects, downtimes, whatever

Bots < No Bots

1x + Vitality ~ 4x No Vitality

Scor final, 3-2.

@4Fun - nu-ti poti zice mare lucru de pe Bishop care sa le fi auzit direct de pe offi, dar healerii sunt necesari la high level indiferent de situatie. Care healer e mai bun in care situatie, nu stiu.

De jucat pe offi, eu joc. Nu recomand serverele americane din cauza timpului pt sieges/oly si din cauza delay-ului ( eu cel putin am delay pe Bartz, dar cunosc pe cineva care nu are ).

Presupun ca orice server european e ok, eu personal sunt pe Luna, dupa cum se vede in SIG.

@xIcarus - nimic " ciudat " pana acum. Numar normal de boti sa zic ( am vazut vreo 2-3 trainuri si poate cativa individuali ).

Posted

lolok

Gracia > Interlude

Bots < No Bots

Scor final, 3-2.

@4Fun - nu-ti poti zice mare lucru de pe Bishop care sa le fi auzit direct de pe offi, dar healerii sunt necesari la high level indiferent de situatie. Care healer e mai bun in care situatie, nu stiu.

De jucat pe offi, eu joc. Nu recomand serverele americane din cauza timpului pt sieges/oly si din cauza delay-ului ( eu cel putin am delay pe Bartz, dar cunosc pe cineva care nu are ).

Presupun ca orice server european e ok, eu personal sunt pe Luna, dupa cum se vede in SIG.

@xIcarus - nimic " ciudat " pana acum. Numar normal de boti sa zic ( am vazut vreo 2-3 trainuri si poate cativa individuali ).

eu tocmai de aia nu mai joc pe retail: ca lineage-ul de la c6++ deja nu imi mai place :P

hellseth: farmezi mai calumea cu ps in cata :P

Posted

Warlord farmeaza bine in catacomba cu un pp in spate ?? funny =))

Pentru ca warlordul sa fie cat de cat bun in catacomba ii trebuie cel putin un se si un sws/bd .Si asa farmeaza binisor nu imba ...daca pui un pole pe destro cu aceleasi buffs face mult mai multe decat ar face warlordul :) .

@Lasher Ce e cu vitality system ? In ce consta , cum functioneaza ? :)

@Crownclown Daca vrei ceva care face lvl relativ rapid iar la farming e " the king " atunci alege bounty hunter .....Eu la lvl 39 am 80kk ....jucand destul de putin ( 2 -3 ore pe zi ).Cat despre lvl ...vine spoiland....la un moment dat cand o sa gasesti un loc unde faci bani cu galeata o sa vrei dlvl :) .

Posted

Vitality system e bonus xp. Ai un vitality bar, se incarca cand esti idle, offline, etc. Poti ajunge la 4x din xp-ul normal (pe oficial dex xp cum ar veni). Vitality points se consuma pe parcurs ce farmezi.

Suna bine. Poate ma mut pe luna daca nu ma apuc de paradise. Char transfer se faceau parca cu plata right?

LOL, dupa un an de dual box pe l2gold, m-au prins. Fossilise 4 ore. =)) In severe cases cica de-lvl to lvl 1. Probabil ca severe cases inseamna triple+ boxing, ca daca inseamna cat timp stai in box m-am ras.

Posted

lolok

Gracia > Interlude

Bots < No Bots

Scor final, 3-2.

oricum de ramas raman la bishop ideea asta nu o schimb... imi place pp si bishop .. iar de pp am auzit k se plang pe forum pe acolo asa k a pikt ... acum ramane doar sv ... deci luna e ok?? nu ma refer la boti bla bla.. in orice mmo exista boti asa k nu prea e mare diferenta :D :whistle: