xIcarus Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Imo cel mai bun anti archer e probabil sk-ul. Pai are nevoie de 400 range pentru nuke-uri daca e pana in lvl 76 pvp-ul. Pe la 80 se mai strica daca e buffed, dar totusi... Avand in vedere ca are slow, root si aggro... Quote
jimmy89 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 muhahaha... ally 2 done, lvl 75 done, cabrio done ! si am prins si party de hero rift :> Quote
xIcarus Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Eu nu prind niciun party in mos. Am urlat ieri in goddard si aden aw lf mos pt si pauza... Cred ca am sa merg in witch de-acum incolo. Pai nice aa, poate si un full drop. Pe short, ce are mos doar ca aa in plus si xp mai putin. I don't mind. Am gasit 1.5kk aa in inv si cred ca l-am facut intr-o ora. Saptamana trecuta am fost doar o data in cata. Quote
CrownClown Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 sal all imi recomandati si mie un srv de l2 cu rate mici,joc de vreun an pe un server de 30x si m-am saturat am cateva caractere full s,bani la galeata si tot ce-mi trebuie,vreau sa incerc ceva mai greu si cu o comunitate pe masura Quote
Animosity Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 sal all imi recomandati si mie un srv de l2 cu rate mici,joc de vreun an pe un server de 30x si m-am saturat am cateva caractere full s,bani la galeata si tot ce-mi trebuie,vreau sa incerc ceva mai greu si cu o comunitate pe masuracele mai bune servere lowrate out there sunt DEX-ul si Azure-ulDEX (2 servere DEX= 4x exp / Wrath= 12x exp)Azure (2 servere Aerith= 5x exp / Nanaki= 15x exp)btw DEX e Interlude iar Azure e C5 Quote
andix3x Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 @crownclown Dute pe azure ca pe dex sunt prea multi playeri :crazy: . La ora 10 seara nu se poate loga nici cel mai tare hacker Imo cel mai bun anti archer e probabil sk-ul. Pai are nevoie de 400 range pentru nuke-uri daca e pana in lvl 76 pvp-ul. Pe la 80 se mai strica daca e buffed, dar totusi... Avand in vedere ca are slow, root si aggro... Indeed .Si mai era si skillul de paralize ...Si hex power break....si resist arrow.....acum imi dau seama ca arcasul nu are nici o sansa :blink: . Quote
Buugy Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Lightning Strike+ hex + powerbreak+ cubics + 360 shield, sa nu uitam si drain health + sting si poison. SK IMBA char :X . Quote
Animosity Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 majoritatea din topicul asta joaca pe DEX (4x exp) Quote
CrownClown Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 aha,chiar nush ce sa aleg,am mai gasit si la2crazy si raidfight... Quote
Animosity Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 aha,chiar nush ce sa aleg,am mai gasit si la2crazy si raidfight...alea sunt servere de katerinca .. nu se merita jucat pe ele ~.~ DEX-ul si Azure-ul sunt as zice in proportie de 95% full functionabile Quote
andix3x Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 La2crazy e de kkt . Full de rusi si greci ...nu se merita...e tot ce nu vrei de la l2 . Quote
CrownClown Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 mda pe dex am jucat sub o ora si a picat serveru si cand sa deschis era heavy si nici nu puteam sa intru deci next... Quote
Animosity Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Huh nu stii ce pierzi.i dont wanna sound like a douchebag ... dar ce pierde mai exact ? un server supra-populat with a side order of LAG, disconect, Lag, server full, did i mention lag ? Quote
xIcarus Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Eu am farmat toata seara in mos si nu am avut pic de lag. Pe dex lagul e rar pt mine. Ca mai sare peste cate 1-2 soulshoturi, ok, inteleg, e serverul populat. Pardon, e server suprapopulat? Sincer, nu stii ce zici. Parerea mea este ca un server de l2 ar trebui sa aiba populatia dexului. Destul de multi incat sa iasa masacru, sa ai cu cine te distra, sa aiba o economie foarte buna, insa destul de putini incat sa gasesti o camera in mos, in catacombe si in alte hunting grounds. Ca te loghezi mai greu seara asa e. Dar daca esti un pic mai destept te loghezi si tu pe la 6, inainte sa vina valul ala jegos de playeri. PS: daca vrei sa vezi server suprapopulat go @ Teon. Vezi ce-i acolo. Eu cat am stat acolo cu gh-ul unui prieten m-am speriat, sincer. Apropo, cumva au pus cap de 1.5k players pe wrath sau cel care mi-a zis a zis-o sa se afle in treaba? Mie mi se pare imposibil, pentru ca wrath are cel putin de 2 ori numarul ala de playeri. Quote
Buugy Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 SS lag pentru un dagger e un pain in the ass. Economia e la pamant~ 80 kk pentru un b grade set, sa nu mai zic ca trebe cam 500 kk sa ai a grade #-o Quote
Lasher_ro Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 LE: Wrath server max player limit was reduced to half . this way at least server will be online . will be hard to login but at least will be online . Acum, cat inseamna half, voi ar trebui sa stiti ^^ Quote
xIcarus Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 SS lag pentru un dagger e un pain in the ass. Economia e la pamant~ 80 kk pentru un b grade set, sa nu mai zic ca trebe cam 500 kk sa ai a grade #-o Scuza-ma dar nu m-am putut abtine. Eu sunt dagger si te asigur ca nu imi sare mai mult de 2 soulshoturi. Mai este cate un val de-asta mai nesimtit, dar nu se intampla prea des. Economia la pamant? Daca vrei bw heavy, da, e cam scumpaci. 500kk sa ai a-grade? Apai eu am dat 120kk pe ss, 100kk pe nm light si jewels sunt 30kk. Vai ce prost sunt, imi ies 250kk. In fine, daca vrei majestic jewels and armor, da, te arde la buzunar. Dar majesticurile (armor si jewels) nu se fac atat de usor, de aceea si pretul. Ce, voiai majestic sa aiba pret de nightmare? Pai cine mai facea majestic atunci? Dex are o economie foarte buna. Daca vrei top a ca lumea te costa mult, cum ar si trebui. 120kk ss + 400kk cristal + 250kk majestic light + 80kk majestic jewels. Quote
kBm Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 850kk ptr un A grade... o economie infloritoare.Nu a ajuns ca pe wrath(adica in ultimu stadiu... poti sa o compari cu aia din Botswana,unde cu cateva trilioane iti cumperi un sandwitch :P) da nici mult nu mai are. Quote
andix3x Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Nici eu nu am ss lag decat seara pe la 8 -9 cand in locul meu bat alte persoane . Economie e fff buna .....Fata de la2crazy....acolo baium 600kk , aq la 400kk ramanea asa mult si bine...o data am vazut si tatoo of power .....Bine ala e server de pokemoni...la inceput era ceva de capul lui....4k ppl online seara la 8 ...era chiar fainut...... Si eu m`am gandit la faza asta ...sa imi iau majestic + sb clean care ma ajunge vreo 350kk ....sau sa imi iau nm + carnage...care ar ajunge la 150kk.....Voi ce ziceti ? :) @buugy de fapt B grade sets sunt ~50kk ....insa sunt unii care ridica pretul si pleaca de la pc vreo 2 zile ....si asa se ridica preturile la B sets :( .Noroc cu restarturile la server :P . Quote
CryNow Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 i'm home biciz :Dam citit ceva de bw set, da bah, faceti uyn calcul sa vedeti ca numa in breastplate intra mast de 30kk asa ca nu va cacati pe voi ca vedeti 86+, eu vand breastplate cu 35kk asa ca shuuu :Dasta din ce am citit anyway, care ce mai ziceti ? ceva evenimente importante pi dex ? Quote