Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Dap... glumeam

Ontopic:valakas chiar e pain in the ass... la fullbuff cu tateossiane+3 imi luam 80.000 in frenzy pe spell...Si eram o alianta full cu 20 de eroi si am ramas fara supply la prima incercare de a-l omora pe wrath.Valakas avea 20 % hp dupa vreo 3 ore :D.Bine... si noi am fost idioti am mers cu ce aveam nu am fost cu partyuri full nukers+support

Posted

Valakas e chiar usor nush ce ziceti voi. 1-2 party de arcasi pentru kite si restul nukers distribuiti in jurul lui.OL pt mass heal si PP pentru fire rezist baffs

Posted

cred ca cel mai bun config la valakas sunt 3 party uri cu wk/bd/sws /pp + destro cati se poate :) .

Cred ca valakas e cel mai greu de facut :-? .

Doom light set 70kk ? :crazy: :crazy:

Posted

kite la valakas? wtf... iti da mass fear.Trebuie sa ai party de bd/sws/wc[magnus]/elemental summoner/elven elder+sps.Daca nu faci asa... valakas devine din ce in ce mai puternic si e f greu sa il omori... mai bine putini si buni

Posted

Scuze Jimmy , cred ca am jucat prea mult l2 si nu mai vedeam numerele ca lumea :>

zi am vandut sop cu 85k....peste 5 min sau cumparat...cand ma uit langa mine vad unu care cumpara sop cu 90k :) .

Sa pune cineva 100k la thread ca am prea multe =))

85k sop? Eu vindeam cu 120. :D

Nu se cumparau imediat, daca las la 100 stii cum vin ca animalele? Prea mi se parea mie... Prima oara vindeam cu 100 si a venit unu, le-a cumparat pe toate. Zic meh, bulan. Am mers pe 100 destul timp. Bai deci cum lasam shop se cumparau. Zic ia hai... Bag 120k. Imi da unu pm plz leave it 100k. Astia deja ma stiau.

arcas cu full buff > all the tanks . Criticalele dor :> .Dar la self buffs tanks ownz orice :)) .

@buugy Revival , howl battle roar , focus attack , thrill fight , final frenzy si wrath .La inceput am crezut ca warlord e o clasa mai slaba decat restul in pvp 1 vs 1 ...dar cand am inceput sa fac pvp cu arcasi/ magi mi`am schimbat opinia .Indeed un destro cu pole face masacru :P ...destro +full buffs + frenzy /zealot =imba :) .

Archer vs tank in full buff? Voi realizati nu-i asa? Ca damage-ul tankului intra si el in lol phase. Eu jucam cu un sk pe paradise, iar unde prindeam full buff in sieges era vai de ei. Critul de tank doare. :D

Si apropo, cuvantul 100% shield block rate pe 360 degree va spune ceva? Ceva gen... Arcasul oricum face shit damage pe tank fara block. Apai baga-i block si ai nenorocit archerul.

Apoi, ia arde-i un song si un dance pentru bow resistance. Cred ca ajungi sa ii dai pvp-ul tankului prin simplul si utilul pain of sagittarius.

Posted

Pe orice server decent ...adica nemodificat tank-ul rupe la arcash ... fara drept de replica..doar daca nu joaca un noob cu tank ...mie mi se pare cea mai tare clasa tank-ul la pvp si la orice

Guest FullMetalSlayer
Posted

Salut!Caut un server roman sau englez interlude cu rate 100x-3000x sa fie cu custom armors/weapons(epic si dinasty)/wings/tatoo

Va rog daca stiti vreo unul sami spuneti.Caut de mult si tot ce am gasit o fost un server polonez unde lumea indiferent de lvl sau loc se bateau .Nu puteai sa faci un pas si erai mort :banghead: