andix3x Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 arcas cu full buff > all the tanks . Criticalele dor :> .Dar la self buffs tanks ownz orice . @buugy Revival , howl battle roar , focus attack , thrill fight , final frenzy si wrath .La inceput am crezut ca warlord e o clasa mai slaba decat restul in pvp 1 vs 1 ...dar cand am inceput sa fac pvp cu arcasi/ magi mi`am schimbat opinia .Indeed un destro cu pole face masacru :P ...destro +full buffs + frenzy /zealot =imba :) . Quote
Razvan Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 jocul e facut pentru mass pvp .... fiecare clasa este utila la "garamada" ...1 vs 1 bine inteles ca e dezechilibru .... ex un arcash niciodata nu o sa bata un tank ( daca nu joaca noobi :P) ..parerea mea :D pai omule.. normal ca e dezechilibru.. cand au creat jocul i-a durut undeva de serverele private, ei au facut jocul pentru retail.. normal ca un spoiler de exemplu face foarte repede iteme, daca ar fi si imba la pvp ce rost ar mai avea celelalte caractere.. sau de exemplu crafteru care la fel bani, instrumentele de siege.. cum sa il faca bun si la pvp.. in fine.. fiecare caracter are puncte slab si puncte tari.. un caracter cu abilitati de aoe normal ca e mai bun la tvt decat un char fara abilitati aoe.. arcas cu full buff > all the tanks . Criticalele dor :> .Dar la self buffs tanks ownz orice . @buugy Revival , howl battle roar , focus attack , thrill fight , final frenzy si wrath .La inceput am crezut ca warlord e o clasa mai slaba decat restul in pvp 1 vs 1 ...dar cand am inceput sa fac pvp cu arcasi/ magi mi`am schimbat opinia .Indeed un destro cu pole face masacru :P ...destro +full buffs + frenzy /zealot =imba :) . da si nu prea... hamstring, vengeance, deflect arrow, shield stun <pantera sau healu>, touch of death/life, agro <depinde ce tank esti>.. eu pe sk cand ma bat cu range nu imi iau cov ci pof sau powa ca ai nevoie de speed <depinde daca am mpp sau nu>.. cat despre destro.. mai sincer mie full si self buff cel mai imba mi se pare gladu.. dash <adica sonic move> si toate rahaturile alea.. si se mai si incarca.. si are si hp+cp la greu.. la 1vs1 chiar mi se pare imba gladu, insa la tvt/siege/war i se duce mult din eficienta.. Quote
Guest DoDo14 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Baieti vreau si io pachu la l2 plz :pray: Quote
Razvan Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 - nu merge edit..vezi la sectionea download.. Quote
kBm Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Oricum Eva's Saint cu augment de nuke bate absolut orice la oly :P Quote
Buugy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Oricum Eva's Saint cu augment de nuke bate absolut orice la oly :PProblema e daca oly beast ca tyrantul sau destro intra in prefrenzy adios es. Quote
kBm Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 De ce?Block wind walk si destro nu il prinde pe ES.. si tyrantu nu are nici un skill prin care sa il omoare f rpd pe ES => poa sa isi dea heal :) Quote
Buugy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kbm de ce trebe sa prinda. drac bow + focus si o arma cu magic focus, drac set boss jwl si cutit rsk haste eu zic ca es poate sa fuga. Stii ca destro fr poate sa aiba si 10 k pa si mai ales ca nu prea are cum sa-l opreasca din fr daca foloseste conv weapon. :>LE: Asta nu stiu. Eu am fost la oly cu destro doar in c5. Quote
kBm Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Eu stiam ca pe interlude nu merge sa folosesti drac bow in frenzy... Quote
mihai22 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Cel mai misto la jocul asta e clan war ..... adrenalina la maxim :D Quote
obituary Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Cel mai misto la jocul asta e clan war ..... adrenalina la maxim :Dmare dreptate ai :cool2: Quote
jimmy89 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 @jimmy89 Dar de bw set +0/2/3/0 la 85 kk ce zici ? :>se mai gasesc cate unii care pun preturi mari. au sperante oamenii ca se gaseste cineva disperat care vrea sa cumpere cat mai repede, si da norocul peste ei :P Quote
mihai22 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 poi cam asa e ....pune unu care pleaca in vacanta sop cu 130 k si in juma de ora toti au 120k pret la sop ...nu conteaza altceva :) eu vand sop cu 99.999 :P si se inghesuie lumea sa le cumpere :D Quote
andix3x Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Scuze Jimmy , cred ca am jucat prea mult l2 si nu mai vedeam numerele ca lumea :> zi am vandut sop cu 85k....peste 5 min sau cumparat...cand ma uit langa mine vad unu care cumpara sop cu 90k :) . Sa pune cineva 100k la thread ca am prea multe Cel mai misto la jocul asta e clan war As mai adauga Raid boss +events ;) Quote
mihai22 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 As mai adauga Raid boss +events ;)Raid boss cand vin rivalii si te bati cu ei, cand RB-ul mai are 10 % hp si esti cu el in spate:)) Quote
jimmy89 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 am prins party de IT, dar nu am apucat sa iau questul pana acum... sa vina XPul :P Quote
mihai22 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Eu sunt la servici, la 10 termin si gasesc party-urile facute deja pentru RB :D:D:D Quote
mihai22 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ce rb ?nu stiu ..ce gasim on .... ce hotarasc leaderi.....depinde :D Quote
obituary Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 la facut vreun clan de pe dex pe valakas ? Quote
jimmy89 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 daca l-a facut vreodata ?! sau acum, in ultima vreme ?! :P Quote
jimmy89 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 din cate stiu eu, nu prea se mai face valakas... dar poate nu stiu bine. Quote