Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nu e deloc aiurea.

word !

jocul asta nu e facut sa nu fie high lvl in S asta ii da tot farmecul sa fie toate lvl de la 1 la 80.

daca maine se da wipe o sa plangeti de ce preturi au B'urile.

ai chef de ceva nou joaca pe subclasa, nu esti in stare sa faci subclasa ? create new character.

/end

pana la ce lvl e buna rata la enchant skill la lvl 78 ?

Posted

buna!ce dye-uri sunt pt phantom ranger?acum am puse: str+4con-4(de la mammon)si dex+3con-4.....

Nu pune +str pe PR are deja cel mai mare str dintre arcasi. Mai bine pui niste +dex -str . Niciodata sa nu scazi con de la pr, apoi esti glass canon la pvp.

Posted

@alina Pr are cel mai mic crit rate ....Dar cel mai mare crit power....

@all nu merge patch`ul pentru mobi pe dex ??? whyyy ??? shade daca mai dai pe aici raspundemi si mie te rog frumos...ma refer la patch`ul in care vezi dropul si spoilul mobului :) . ( nu la ala de cutii :)) )

Bw 85kk a ??

http://img440.imageshack.us/my.php?image=shot00344ty4.jpg

Posted

ce zisei despre economie. sux hard

Ok alina: Eu de obicei nu pun dye sa modific stast pana cand nu sunt la end-game. Dar fiindca DE au cel mai mic con dintre toate char eu ti=as sugera sa pui +con -str. Cat despre dex cu proper baff un DE crit aproape la fel de mult ca si un HE sa zicem, dar dmg mult mai mare.

DIn cat se vede nu prea ai jucat lineage. PR e char pentru pro, e destul de greu cu un PR in mass pvp, de obicei e pus ca MA, asa ca iti trebe nice skills sa faci sa zicem un pic de kite (asta e chiar tras de par oricum un pic de hit and run) + hex+assist+ spam cp si hp. E unul dintre cele mai grele char de jucat. Mai degraba un he cu care stai pe loc si pick target, sau un sr pt kite.

Posted

buugy..dupa aproximativ 2 ani de SE...vreau sa incerc si alceva mai nou...nu doar statu in spate....si hw au toti de pe srv...de ce sa nu fac pr?si imi place sa imi hartuiesc dusmani :> deci..as dori niste numere..cat si cat ca sa fie cat mai bun...app buugy nu mai esti cu cs? :(

Posted

Alina 4 ani cu SE intotdeauna pe main beat this :D

Chiar nu stiu ce sa zic despre numere. Pe DE intotdeauna pun +con - str asa ca uitate si tu pe un calculator sa vezi cum se modifica stats.

CU PR nu am avut tangente de asta nu pot sa iti dau numere.

OK gata ma bag la film :cool2:

Posted

+5 str +4 dex - 9 con pt pve ... pierzi mult hp/cp si o sa fi fragil ... dar la ce dmg ai nu prea au timp mobii sa ajunga la tine ... pt pvp nush ... tinand cont ca pr`ul are cel mai mic con dintre arcasi as pune +4dex-4str . eventual +4wit-4int pt hex ...

p.s. e doar o parare nu`mi sariti in cap cu flame .. eu am sugerat o varianta.

e de pe alt forum unde am intrebat .... mai astept si alte pareri

Posted

guess who's back :>

wtf ?! 60kk ?! asa ai gasit peste tot ? sau asta a fost primul la care ai gasit ?! mai cauta si poate gasesti mai ieftin ;) nu cred ca s-a ajuns chiar asa mult un ava set...

@alina: asa am gasit si eu, dar cu +5wit -5int peste tot pe unde am cautat... in rest am inteles ca nu prea e bine sa umbli, ca sunt bine asa cum sunt...

Posted

Sa faci -9 con pe pr e glass canon cum ziceam, chiar daca e pve. Niciodata la lvl high nu te duci singur la pve ai bd/sws chiar si cat deci nu ai nevoie de +5 str. Poti pune doar +4 dex pt un pic de attack speed si increase crit rate.

Cat despre +wit da e bun, dat fiind ca are int mare poti sa scazi mai ales daca ai hex +9 chance.

LE: Am renuntat nu mai am timp sa joc si maj cu care incepui cs pe link au renuntat si ei (candy, alexh, ady, SH) nu mai avea rost nici un farmec. Sa joc 2 ore si sa stau 1,5h cu consola coborata si sa fac demo.

Posted

voi merge pe +4dex-4 str....pt inceput.....pr e pe sub....lam facut pt war :> (mam cam saturat sa fiu suport)...mai tarziu revin cu o parere despre rezultat....buugy tot nu mi- ai raspuns la intrebare.....nu mai esti admin la cs?

Posted

Nop.... nu ganditi bine.PR are cel mai mare strenght din joc si cel mai mic con si dex dintre arcasi.Daca ii adaugi dex o sa se simta f f f putin... e ca si cum ai pune dex pe tyrant.

+5 str - 5 con dye ideal(daca stai doar la mass pvp.. merge si +4dex)

Oricum daca scazi altceva inafara de con pe PR e o mare greseala pentru ca oricum e un glass cannon :) asa ca mai bine ii maximizezi ceea ce are deja si ceea ce se simte mai mult(STR)

Posted

M-am gandit si eu la acest lucru dar mie pr mi se pare ca sta cel mai bine cu stats de la mama lui nu trebe modificate. Daca ai aq/baium sau both in mass pvp esti 1 hit 1 kill daca faci aim spre robe

Posted

back home

nu am chef sa citesc toate paginile dar va zic eu ca pr cu con-10 ftw la full buff <+4/-4 dex -con +4/-4 +1/-1 str -con +maj set> eu asa stau pe pr pentru pvp/tvt/war/siege .. la siege intr-adevar maxim rupi toata faza e ca esti mereu targetat si daca mai stai si sus te plictisesti murind.. ar merge calumea daca ai sta sub pod sau la tron cu vreo 2-3 tanci in fata sa dai assisst pe ei.. asa chiar merge treaba..

Posted

-con pe pr = ftw ? :)) Too much high rates buddy :banghead: .

@kbm De fapt He are cel mai mic dex dintre arcasi .

Eu nu as scadea dex pe pr la pvp , scade speed /crit rate /evasion / attack speed .....

alina pe langa +dex - str poti sa pui si + wit - int .

@jimmy85 Dar de bw set +0/2/3/0 la 85 kk ce zici ? :>

Posted

Hawkeye - DEX 30 - Atk Speed 338

Phantom Ranger - DEX 34 - Atk Speed 334

-amandoi cu drac bow si lvl 80 fara nimic pe ei

@andix m-am incurcat... ma refeream la attack speed nu la DEX sry.Ma rog... fiecare joaca cum prefera :P.A .. si cel mai echilibrat caracter ever de la mama natura = Hawkeye

Posted

Mai o dati in bara rau ce dumnezeu ati patit?

Sa faci -9 con pe pr e glass canon cum ziceam, chiar daca e pve. Niciodata la lvl high nu te duci singur la pve ai bd/sws chiar si cat deci nu ai nevoie de +5 str. Poti pune doar +4 dex pt un pic de attack speed si increase crit rate.

Cat despre +wit da e bun, dat fiind ca are int mare poti sa scazi mai ales daca ai hex +9 chance.

LE: Am renuntat nu mai am timp sa joc si maj cu care incepui cs pe link au renuntat si ei (candy, alexh, ady, SH) nu mai avea rost nici un farmec. Sa joc 2 ore si sa stau 1,5h cu consola coborata si sa fac demo.

Pe pr nu e rau -9 con, pentru solo nu o sa stai in catacomba fara support (dual box smth), iar daca nu ai suport stai la 1x mobs sa ii arzi inainte sa ajunga la tine...

Despre -int... E exact invers. Cu cat mai mare statul cu atat pierzi mai mult, insa really, -4 int nu o sa se observe pentru un debuff cum ar fi hex.

+dex-str pare o idee buna.

+con-str pare o idee proasta pt orice fel de non-magic DE class.

+dex nu e nici el rau, sincer. Iei atk speed fain. Ma rog, pot aparea mana problems daca nu iti tii hp-ul sus pt pain of sagi. +str e must pt pve imo.

Nop.... nu ganditi bine.PR are cel mai mare strenght din joc si cel mai mic con si dex dintre arcasi.Daca ii adaugi dex o sa se simta f f f putin... e ca si cum ai pune dex pe tyrant.

+5 str - 5 con dye ideal(daca stai doar la mass pvp.. merge si +4dex)

Oricum daca scazi altceva inafara de con pe PR e o mare greseala pentru ca oricum e un glass cannon :) asa ca mai bine ii maximizezi ceea ce are deja si ceea ce se simte mai mult(STR)

Pr are cel mai mare str din joc, corect, insa daca pr are cel mai mic dex eu sunt regina angliei. Elful are 35, dark elful are 34, este cam acelasi lucru, sa stii. +str iti aduce bonus foarte bun, la fel si +dex. Pr nu e chiar glass canon. Hp-ul nu este departe de sr. Si avand in vedere ca majoritatea posesorilor de HE merg pe -5 con, stai chiar bine, pentru ca un he cu con 38 are hp mai mic decat un dyeless sr.

Iar pentru cei care zic ca hawkeye are de departe cel mai mare atk speed... Intre he si pr este diferenta de 4 atk speed unbuffed. Intre un dyeless pr si un he cu -5 con este diferenta de 150 hp unbuffed. Deci faza cu glass canon pica.

Pe pr merge +5 str pt pvp foarte bine. Full buffed arzi un deadeye.

Posted

0,99 % Speed

0,99 % Critical

0,99 % Attack Speed

0,51 % Accuracy

0,51 % Evasion

Asta este +1 DEX pe DE Fighter

2% PAtk

Asta este +1 STR pe DE Fighter

Care oare este mai eficient?

Posted

Au facut unele clase nerf. De ex unele over power si altele cu aceleasi stats de la c3. Ex:warlord ce are asa special in afara de mass stun. Pe cand un destro cu pole ucide mult mai usor.

Posted

jocul e facut pentru mass pvp .... fiecare clasa este utila la "garamada" ...1 vs 1 bine inteles ca e dezechilibru .... ex un arcash niciodata nu o sa bata un tank ( daca nu joaca noobi :P) ..parerea mea :D