Nimeni Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ceva info despre l2p ? se mai baga cineva? Quote
Lasher_ro Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Dupa cum am mai zis, mai mult ca sigur o sa-l testez in OB sau Live. Deocamdata insa mai e mult de lucru si are multe bugs ( ei cica " open beta ", dar mai degraba as zice Open Alpha :D ) Quote
Buugy Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ceva info despre l2p ? se mai baga cineva?Eu sigur ma bag. Sa vad ca am de ales intre mai multe clanuri.Cine o sa fie interesati de un future SE ( 4 ani cu SE pe main deci stiu ce e cu char asta) Quote
CryNow Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 yupyyyy 4 fail din 4 crafturi , inca un fail azi ... is mieznu va inteleg deloc ... mai ales pe tine pyro, care mai ai oleaca si faci nobless ...p fffff Quote
Buugy Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 nu va inteleg deloc ... mai ales pe tine pyro, care mai ai oleaca si faci nobless ...p fffffCry pe toate serverele unde am jucat serios am fost nobless, clanul meu in top, am avut tot ce poti avea, la un moment dat cauti servere noi pentru noi provocari. Cand esti up mai mult de 1 luna fara adversari nu merge, clan membri incep sa nu le mai pese cauta noi provocari. Asta e faza cu cei care se muta pe un server pe altu.Singurul server unde nu am fost nobless si nu am avut tot ce mi=am dorit a fost vendetta care s-a inchis. In rest in topCry 4 din 4 nu e nika grav. Eu am dat 6-6 fail ma dc gloves pe supreme, pana sa termin primul set de DC am dat cel putin 12 fail la parts asa ca keep trying. Sa dai de 2 fail la db asta e dureros :P Quote
kBm Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Da voi nu va plictisiti ma?Io joc ca disperatu o saptamana si nu mai intru 2 ani.... ma plictisesc f rpd :) Quote
CryNow Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 bugy 1/2 db :( pe c4kbm nu :) joc de placere deci nu ma plictisesc Quote
Burne Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ba da crede-ma ca fac.. pe primul bd pana la lvl 64 am avut duale saber si armura bone <nu ma crezi? ask darkel>.. dar faceam asa.. toti banii ce ne cadeau erau fonduri pentru armura de tank si arme de nuckeri.. atat.. apoi intreba-l pe shade.. pe al doilea bd.. cand mi-a dat bann intreba-l in ce era imbracat: avea vreo 400k pt teleport, duale saber si niste materiale pe acolo.. doar atat.. pe necro am facut 60 in homu+karmian.. deci crede-ma stiu cum e.. dar ti-am zis.. la cum e pe dex acum sa iti dea 50kk pentru academy terminat.. pai frate din cate imi amintesc eu inainte ca sa iti iei o aoba te rupeai.. acum iti faci 5aw si ai 250kk.. cat iti ia? o saptamana..asa ca e ca nu vad cum m-a ajutat asa mult ca mi-a dat 150kk.. in fine.. ramai la ale tale ;)cine da 50kk pt academy ? Quote
kBm Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 si io joc de placere....da tot ma plictisesc repede (doar nu joci ptr faima si femei ) Quote
CryNow Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 si io joc de placere....da tot ma plictisesc repede (doar nu joci ptr faima si femei ) de obicei sunt atras de jocurile in care lupti sa fi cel mai bun ^_^ gen cs, deja am fost in top5 pe brasov acu 2 ani [ inainte sa ma apuc de l2 ], in dota stiu tot ce se mananca, football manager, am castigat cupa campionilor cu o echipa din div 2 engleza [ a 3-a adica / premier division / coca-cola champ / d2 ]. diablo 2 l-am terminat cu amazon de 76 :) cand jucam pe MU linkmania am fost cel mai bogat de pe server [ inainte sa apara dupele si bla bla ], deci dupa cum vezi caut sa ajung intop, dar acum e cam tarziu din cauza ca a trebuit sa fac o pauza de 10 luni pt bac + cateva surprize neplacute. oricum kbm, eu in iulie 2007 aveam arcana mace+acumen, si era ceva atunci ... cum e acum sa vezi un db+6 era atunci sa vezi un am+acu :P deci sunt imcapat, acum joc iar ca ... alt mmo care sa-i ia locu n-am gasit Quote
Buugy Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 60 kk avadon set ptiu. Ok cine contribuie si la mine cu niste adena, robe set. Orice este binevenit. Quote
Nimeni Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 60 kk avadon set ptiu. Ok cine contribuie si la mine cu niste adena, robe set. Orice este binevenit.+6? Quote
Nimeni Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 +0 am ramas stupefiat cand am vazutlol .. acum cateva luni costa 60kk maxim sa te echipezi de B acum 150kk+... damn i hate those dorfs Quote
Animosity Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 lol .. acum cateva luni costa 60kk maxim sa te echipezi de B acum 150kk+... damn i hate those dorfs but dorfs are cute and fluffy :( PS : trezireaaaaa b?? Quote
Nimeni Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 but dorfs are cute and fluffy :( PS : trezireaaaaa b?? no sh1t ? Quote
andix3x Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dorfs are evil :P Cry te omor .Trebuia sa iau setu ala de ava robe la 35kk . 25kk profit ? :blink: Pai daca tot suntem la subiectul " why do you play this fking game ? " raspunsul meu e acelasi ....tot de placere ...este singurul joc care imi place sa il joc oricand ...iar dex`ul mi se pare destul de fain :) .Totusi armele ar trebui sa se ieftineasca ...400kk + sb + cs ?? get lost . Cat de plictisitor poate fi questul de 35 la scav , cum am intrat in joc si mi`am amintit de quest cum am dat delog . Quote
Aenon Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 but dorfs are cute and fluffyand pedophiles. Quote
Nimeni Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 andix nu cred ca mai gasesti pe dex sb + cs la 400kk Quote
andix3x Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 @Pyro Atunci cumpar sb si pun eu SA. Big deal :P . System error , please try again later ...Ce e cu eroarea asta ?? prea multi ppl online ? Quote
obituary Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 mam apucat de l2 pe dex dar nam mai jucat de muult si am uitat aproape tot deci ... ce e bine sa aleaga un dark elf mystic la 20 ce ar fi mai folositor pvp pve buff etc ? cati romani joaca pe dex 4x ? Quote
raw^ Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 mam apucat de l2 pe dex dar nam mai jucat de muult si am uitat aproape tot deci ... ce e bine sa aleaga un dark elf mystic la 20 ce ar fi mai folositor pvp pve buff etc ? cati romani joaca pe dex 4x ?eu zic ca nm heavy si despa+3+acumen ar fi perfect....acum vorbind serios... cumparati devotion set de no grade si stai cu el pana la 40 :)arma de D-grade de mag oricare , nu conteaza Quote
Guest CostiV Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Salutare,Sunt un fan al Lineage2 si vreau sa joc iar pentru ca am facut o pauze destul de lunga. Vreau sa-mi ziceti si mie doua chestiuni:1. Niste servere noi create (5x-15x) si destul de populate ca sa ma inregistrez pentru ca la celelalte e aiurea sa fii level 10 si altii deja cu subclasa etc.2. Dexul va reseta vreodata caracterele si sa se ia de la 0? Dar sa faca o alta lume pe langa Dex si Warth ?Multumesc. Quote
Lasher_ro Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 e aiurea sa fii level 10 si altii deja cu subclasa etc.Nu e deloc aiurea. Quote