Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest DeathDemon
Posted

@ Bavanai

Off Topic

Cine i Andreea fata de pe MSN ?

lol

Posted

- spui ca nu ai lag pe DeX, dar trebuie sa iti instalezi L2 ca sa imi arati nush ce. Pai pe dex te conectezi folosint clientul de Solitaire?

Raspunsul e simplu, si-a sters clientul de curand. Thinking is hard, eez it not....?

- spui ca pe l2j sunt max 3 clanuri lvl 3+ (o sa iti demonstrez contrariul la un moment dat). Dar in acelasi timp spui ca pe DeX e un clan de HE de aia sunt asa multi. Pai din 10, 6 sunt archeri, 3 archers support si 1 weird. Sa inteleg ca pe DeX sunt 2 clanuri (cel de arcasi si cel de support), maxim 3 (cu cel de wierds) ?

Pai tu dai screen din TOP25 si crezi ca aia-s toti playerii de pe server? Ia uita-te la celelalte clase. Da, e un clan de HE... si tot ala joaca cel mai mult. Pe langa asta, e normal ca HE sa fie cei mai mari daca stiu sa creasca in party... si astia stiu. btw clan de HE nu inseamna sa ai numai HE in clan.

3. Pai normal ar fi sa-mi demonstrezi tu mai intai cum sta treaba cu cei +1500 pe DeX. A, si nu ma lua cu "+"1500. Stii foarte bine ca pe DeX este un numar fix de max.players on posibil, nu e random. Si nu, nu vreau citate din Catalin, Avataru sau Magic, daca vrei poze, pune poze.

Ce-ar fi sa-mi pui TU poze (needitate) ca sa-mi demonstrezi ca NU sunt. Macar bavanai are o dovada cat de mica... tu n-ai nimic.

Posted

Cine i Andreea fata de pe MSN ?

lol

Lol ... esti dus.

Shade ... ma indoiesc, ca dex a avut 1500 + ( care e numarul de sloturi da chiar ? banuiesc , ca e ceva fix gen 1500 ... nu 1564 ... so nu vad c elegatura are + ... si cum in general e full, ma indoiesc , ca sunt in jur de 2000 de sloturi or so ... ) si a stat on si 3 zile ... si pana la urma care-i faza ? Am zis de ce pe c1modded sunt mai multi ( ca sa reamintesc, pentru ca la inceput l2j era varza si c1modded era baza, si acu multi oameni au ramas cu impresia asta ), iar c1 modded sunt stabile pentru ca nu au features ( pe l2 paradise - si pe dex am inteles, cum au bagat au si scos auto ss/cp ... dc ? facea serverul instabil ... )

Posted

@Bavanai Noaptea se doarme si nu se joaca!!!

Io am stat cam o sapt pe servaru respectiv da mai multi de 60 nu am vazut veci online sad.gif si la cate orase sunt mi se pare f putin 60 sad.gif te intalnesti odata la 100 de ani cu un player sad.gif nu am nik cu alex sau cum il cheama servru merge super bine da mai tre lume pe el wink.gif

Posted

Dex are 750 de locuri ... nu se poate depasi aceasta limita ... de ce credeti ca sta lumea 4-5 ore la login si da mass`uri pe yahoo dupa ultima versiune de Walker ? ( pt ca are relogin la 5 sec .... tongue.gif )

Posted

Shade ... ma indoiesc, ca dex a avut 1500 +

Mda, ok.

Sa te aud acum, thora... vai nu se poate, ne mint adminii... e minciuna, ce fraier sunt ca-i cred... hahaha, ce vrajeala clara ca sa faca lumea sa creada ca are dexu multi playeri... bla bla bla, bullshit bullshit.

PS: poza e de la mijlocul c3.

@virus_ro: i'm sorry, ce ziceai? 750 locuri? no shit...

Posted

eu iti spun cat e acuma ... si anume 750 de oameni .. intrand zilele trecute pe server la VALOAREA ASTA care este pe jumate cat spui ca au fost le pica sv din 2 in 2 ore ...

Oricum ar fi ... 3 zile uptime mai greu de crezut ... si sincer prefer restart la 1 ora decat ss manual si buguri in draci wink.gif ( si nu vb prostii ... din cauza mea si a unor "exploiteri" au aparut primele iteme A pe server cand altii stateau si bateau la keltirs pt 500 adena wink.gif - de`aia s`au hotarat sa stearga toate itemele A si B din DB ... )

Guest DeathDemon
Posted

radem glumim , da' totusi , cine e Andreea ? smile.gif

Posted

Hai dc nau facut dex un counter sa arate cati is online pe server???

Si ala ce arate ca LS server online si GS server online is fake!!

http://imageshack.us

Ca ptr online ofline trebe sa aiba acces la MySQL!!!!

Cred ca atunci si online players cat au zis 1500"+" is fake si configuratia serverului!!!!

Posted

Vad ca si tu esti pe TeenTelecom... Deci chiar DACA n-ar avea DEX 2000 on-line, si 1000 on-line ar fi mai bine decat 6 on-line cat aveati voi. La orele de varf atingeti si voi 50 on-line? Sa zicem ca sunt level 40 si vreau sa-mi iau C-uri din luxury, de unde fac rost de cry D si C? Cu cine fac party? Cu cine merg la farmat mats? Cu cine merg la mass-pvp din moment ce-s 6 jucatori, probabil toti din acelasi clan? Cred ca se bat intre ei...

Plx, nu mai gasiti puncte negative ale DEX-ului de genul "Hai dc nau facut dex un counter sa arate cati is online pe server???". N-au (da, se scrie "n-au", nu "nau") facut asa ceva pentru ca nu au nevoie, si nici nu sunt genul care sa se laude cu cantitatea de jucatori on-line.

Alta data vino cu ARGUMENTE PLAUZABIE, nu cu "Hai dc nau facut dex un counter sa arate cati is online pe server???". Vrei sa te convingi singur de cati jucatori are DEX? Intra pe server, si du-te prin Giran si prin FG. Dupa aia poti vorbi. Stai sa ma mai uit o data cati jucatori aveti on-line, acum e 10 dimineata, e ora destul de aglomerata.

MainServer    Online: 5

Nu mai posta despre cantitatea de jucatori de pe DEX, pls, ca au de apoximativ 400 de ori mai multi jucatori on-line...

Posted

Eu chiar nam nimic cu dex dar observ ca admini bat joc de voi!!!

Pana la lvl 50 crest SINGUR si nici nu greu in 4 saptamani ai lvl 50!!!

Aproape fiecare jucator are un DWARF si daca ai nevoie de dwarf gasest usor pe cineva cine are!!

Mai bine merg la Drop ptr C items ca is mai de calitate decat ala din shop!!!

Posted

Uau... ce s-a mai scris...

1. Am spus ca o sa demonstrez CU POZE cum poate sa arate un server de Lineage C3++, in cateva zile. Si o sa fac FOTOREPORTAJ-poftim, sau walkthrough cu poze nu interviuri cu GMii.

2. Da, poate ca s-a reusit un uptime destul de mare, pentru ca se dau refreshuri pe zone periodice in loc de restarturi. Bravo lor! Problema e ca te trezesti din cand in cand cu cate un blackscreen (asta in timp ce atacai ceva sa zicem) dupa care esti "teleportat" sau "refreshuit" intr-o alta zona, mobii sunt altii, mobul pe care tocmai il atacai nu mai este, alte spawnuri. Si se mira lumea ca nu pica nu stiu ce retete rare (o avea legatura?). Nu zic nimic, solutie de stabilitate, dar daca se intampla asta pe un server l2j era motiv de galagie de nu se poate.

3. Poate le explicati voi robotilor care se tot leaga de best Curi la nu stiu ce clanuri ca este normal pe un server de l2 sa apara relativ repede. Te duci la mammon cu un sage si diferenta si iti iei un SoWD sau Homunkulus, de vreo 6 luni e implementat:

Ooopsss nu exista 7s !! A mintit DeXTeam? E retorica, bineinteles ca da ! Ca deobicei de altfel. Nu mai comparati transparenta serverelor l2j cu opacitatea si vrajelile de pe l2off. Pai si de ce as crede restul? Pentru ca ziceti voi. Ok, in cateva zile o sa aduc si eu ceva dovezi, nu Announcementuri.

4. Si cel mai mult imi plac alea cu: pe vremea cand jucam pe DeX c2 sau c3... chiar nu s-a prins nimeni ca pe l2off se joaca acelasi c1 de un an si jumatate?

5. Si in ceea ce priveste arcasii. Pai nu trebuie neaparat sa fie skillurile buged la o clasa ca sa o faci overpowered. Trebuie sa ii faci pe ceilalti nerfed. Iar cand maresti valoarea unor skilluri la o clasa si micsorezi valorile la celelalte clase uite asta se intampla. Si mai lasati-o cu clanul de HE, un clan are 40 de playeri. Sau DeX are 100 de charuri cu totul? SI STITI FOARTE BINE CA IN AFARA DE ARCASI NU SE MERITA ALTCEVA PE SERVERUL ALA PENTRU CA AU "ONE HITKILL", pana si newbie-ii stiu asta la o ora dupa ce intra acolo. PENTRU CA S-A DORIT UN ECHILIBRU PE SERVER. LOL.

@DeathDaemon : daca pui poza (cu serverul, bineinteles biggrin.gif) iti raspund eu.

Guest DeathDemon
Posted

@DeathDaemon : daca pui poza (cu serverul, bineinteles biggrin.gif) iti raspund eu.

lol, io nu intrebam de server , io intrebam de Andreea de pe MSNu' lu Bavanai

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

http://img443.imageshack.us/my.php?image=lol0tk9su.jpg

EDIT note: Atata m ati innebunit cu Dexu' si TeenTelecomu' asta k am intrat sa joc un pic pe fiecare ...

Pe Dex m am lamurit 24.gif si acu vroiam sa joc pe "halalalt" si eram curios ce rates are ... stie careva ?

EDIT 2: lol, nvm, am gasit forumu' ... smile.gif

Posted

Pai eu ziceam de poza cu serverul DeX, ala plin de rami, xeoane si mii playeri tongue.gif

Da' am gasit-o eu intre timp:

Raspunsul : Andreea e o fata ca oricare.

Guest DeathDemon
Posted

Lol, hay k nu arata asa rau ... ma asteptam la altceva ... smile.gif

@ Thora!

" Raspunsul : Andreea e o fata ca oricare. "

Ma gandeam eu k ea e ... 24.gif

Posted

eu iti spun cat e acuma ... si anume 750 de oameni .. intrand zilele trecute pe server la VALOAREA ASTA care este pe jumate cat spui ca au fost le pica sv din 2 in 2 ore ...

Oricum ar fi ... 3 zile uptime mai greu de crezut ... si sincer prefer restart la 1 ora decat ss manual si buguri in draci wink.gif ( si nu vb prostii ... din cauza mea si a unor "exploiteri" au aparut primele iteme A pe server cand altii stateau si bateau la keltirs pt 500 adena wink.gif - de`aia s`au hotarat sa stearga toate itemele A si B din DB ... )

Mai bine imi zici si mie de unde stii in loc sa-mi zici ca stii... ca nu prea dovedesti nimic. Si la faza cu "din cauza mea".... mda, si din cauza mea au facut SE subclase pe c3. Welcome to the club.

Si mai lasati-o cu clanul de HE, un clan are 40 de playeri. Sau DeX are 100 de charuri cu totul?

Pai te-ai uitat tu pe server si ai vazut numai arcasi pe oriunde te-ai dus?

Sau doar te-ai uitat la top25 si ai tras concluzii de-acolo cum ca daca sunt 10 arcasi de lvl mare pe server inseamna ca tot serverul e plin de arcasi?

Guest micheline
Posted

nujt zau ce pareri avetzi voi despre cati playeri sunt pe dexter ... io sunt multumit oarecum, uite o poza facuta ieri

http://img474.imageshack.us/my.php?image=shot000023gc.jpg

Posted

Thora, nu ti-am citit tot postul, dar pot sa-ti raspund la cate chestii de acolo. Retail Symbols AU, degeaba ai subliniat tu, ca au si merg! Full Seven Signs? Nu e full, dar merge. De ce spun ei full C4? Pentru ca majoritatea care intra acolo vad servere "C4", si chiar au impresia ca sunt C4 si se asteapta sa mearga orice, asa ca fiecare se intrece sa aibe descrierea la server cat mai buna.

Cat despre acele one-hit kill-uri... Pai macar baietii au la ce sa dea one-hit kill, nu ca pe TeenTelecom sa caut unul din cei 5 jucatori on-line pe toata harta.

Si am o intrebare pentru tine. De ce toti romanii de pe oficial cand vin sa joace pe un server romanesc (de exemplu romanii de pe Teon), vin pe DEX si nu pe serverele tale L2J? Ca oamenii stiu sa joace L2 si ei stiu mai bine sa aleaga un server privat. De ce nu vin pe TeenTelecom si joaca pe DEX, chiar daca DEX-ul nu exceleaza in implementari?

Mai pe scurt:De ce cei care stiu sa joace L2 vin pe DEX si nu vin niciodata pe L2J?

Posted

1. Eu stiu ca mai nou playerii pleaca dupa DeX si cauta un server de Lineage, chiar am intalnit ieri vreo trei (si ma repet, pe un server de la mama dracu' nu pe unul romanesc din pacate).

2. CUM SA FIE SYMBOLS LIKE RETAIL CAND NU AI SEALS, AA, MERCHANT OF MAMMOM? E symbols work custom, like on DeX server. Ca si multe altele.

3. Faptul ca nu ai timp sa citesti... du-te si citeste atent atunci aburerile alora.

4. CAT DE ROBOT POTI SA FII SA SPUI CA AUTOSS SI CP SYSTEM STRICA TOT FARMECUL JOCULUI? MARI JUCATORI DUPA RETAIL. HAI NA!

Posted

@Thora!: daca ar strica jocul, atunci de ce s-ar chinui sa se implementeze? Gandeste-te la asta cat timp pregatesti urmatorul asalt la adresa serverelor l2off.

HAI NA!

btw symbols chair merg ca pe retail laugh.gif nu vad ce legatura are merchant of mammon cu faptul ca-ti dai charului tau un +1 dex or smth.