Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

cat costa dc robe set?

sau.. cat m-ar costa sa il fac din mats. ?

ce as putea sa fac ca sa fac gold? eu ziceam sa fac ceva de genu .. cumpar ewc ieftin si vand mai scump... si sa fac asa cu diferite mats /scrolls

a, si sa nu uit : price check pt :

1)sealed draconic leather armor part

2)sealed tts necklace chain

3)sealed draco leather boots design

thx

quick l.e. : scz daca par enervant prin faptul ca pun multe intrebari , dar e cam greu cand treci de pe high rate pe low , tinand cont de faptu' ca cel mai low srv pe care am jucat a fost 25x (exceptand dex pe care am jucat acum ~2 ani jumate pentru vreo 2 saptamani)

Posted

cat costa dc robe set?

sau.. cat m-ar costa sa il fac din mats. ?

ce as putea sa fac ca sa fac gold? eu ziceam sa fac ceva de genu .. cumpar ewc ieftin si vand mai scump... si sa fac asa cu diferite mats /scrolls

a, si sa nu uit : price check pt :

1)sealed draconic leather armor part

2)sealed tts necklace chain

3)sealed draco leather boots design

thx

quick l.e. : scz daca par enervant prin faptul ca pun multe intrebari , dar e cam greu cand treci de pe high rate pe low , tinand cont de faptu' ca cel mai low srv pe care am jucat a fost 25x (exceptand dex pe care am jucat acum ~2 ani jumate pentru vreo 2 saptamani)

incearca sa duci un spoiler pana la 40-50

Posted

way to go dude ... cersetorie virtuala :)) senior plsssssssssssss adenas ! :D

lineage to another level

nici chiar asa.. e ceva de genul "OoO re ma! ce mai faci? nu te-am mai vazut de mult.. cum o mai duci? da` in lineage o duci bine? ai vreun tel care necesita resurse materiale pe viitor <in lineage ma referm>? aaa atunci bine: imi poti imprumuta si mie niste bani? asa de un doom+un set bo? merci!"

imprumut adica ii dau inapoi.. dupa ce ma imbrac in s =))

Esti in thunder? :blink:

Tot dex`ul are ceva cu rockk :P .E tipul de om care atunci cand vede un inamic in NG facand lvl il omoara :)) .Daca dai o pagina in urma vei vedea un screen cum vine el in S si omoara un cutitar care nici macar nu avea mana :)) .

Ive iara ai intrat pe destro si i`ai macelarit pe toti ? =))

@draku Ai hellbound , iti trebuie interlude .

Ziceti numele voastre din joc ca nu am de la cine cere adena :crazy: ( NOT )

nu sunt in thunder.. cu primul bd inainte de a fi la duduia am fost in thunder.. chiar destul timp.. si eu nu am nimic cu el, mi se pare chiar de treaba rockk.. in fine a zis ca de la 3rd ma baga din nou :banana:

@fearnon: mai.. nu stiu sigur dar ultimul meu bd mi l-am crescut cu unul anarchi <pe bd-ul ala a fost prima data cand mi-am pus nick-ul SilenRazvan>.. posibil sa ne cunoastem <inainte aveai id-ul ady_djshadow ?

cat despre gear: cum ma sa mai stai in b la 63 esti nebun!? eu am luat-o de la 0 si nu m-a ajutat nimeni <doar cu buffe> si aproape ca sunt imbracat in best b.. si tu mai esti si nucker.. nu te inteleg..

Posted

cat despre gear: cum ma sa mai stai in b la 63 esti nebun!? eu am luat-o de la 0 si nu m-a ajutat nimeni <doar cu buffe> si aproape ca sunt imbracat in best b.. si tu mai esti si nucker.. nu te inteleg..

cum ba sa faci best b doar cu sk fara ajutor ... fi serios :-j [ numa dama e 220 ]

Posted

da ma nu ma crezi ca nu m-a ajutat nimeni? fii atent.. initial mi-am luat un delusion.. apoi l-am schimbat pe sls, am luat 7 enchanturi si de la +4 am bagat in fiecare zi cate 1.. si a iesit <daca nu ieseam sigur ceream la cineva bani> am luat un r cry8 si am bagat focus pe el.. apoi l-am schimbat pe damascus focus.. cu banii de pe cata plus ce am mai facut pt cu dwarfi mi-am luat cateva iteme de doom, iar de adena cash mi-am luat ringurile de bo ;) de acum nu mai dau bani pe nimic.. 'imprumut' =))

Posted

da ma nu ma crezi ca nu m-a ajutat nimeni? fii atent.. initial mi-am luat un delusion.. apoi l-am schimbat pe sls, am luat 7 enchanturi si de la +4 am bagat in fiecare zi cate 1.. si a iesit <daca nu ieseam sigur ceream la cineva bani> am luat un r cry8 si am bagat focus pe el.. apoi l-am schimbat pe damascus focus.. cu banii de pe cata plus ce am mai facut pt cu dwarfi mi-am luat cateva iteme de doom, iar de adena cash mi-am luat ringurile de bo ;) de acum nu mai dau bani pe nimic.. 'imprumut' =))

no offence but i still don't believe you, delusion e 8kk,ok aa sa zicem ca ai avut, si ai schimbat in sls clean, cry 8 e vreo 2kk [cred] si 11 ewc sunt ~50kk, mnoah cum kkt ai facut astia 50kk ? o0 ca de la lvl 20 la lvl 50 in cata/necro nu faci mai mult de 5kk aa

Posted

cum ba sa faci best b doar cu sk fara ajutor ... fi serios [ numa dama e 220 ]

Manor system + catacomba :P .Eu asa as fi facut . Desi pe dex trebuie sa fii imba uber clicker :-j .

@buugy Cu bd/sws/wc in party ? :)

Posted

bai mor 8-| major aliances de pe Nanaki is retarde <_< sufera de nu mai poti ... watch this ...

Ne-am adunat aseara din alianta sa mergem la AQ ca trebuia sa apara. Aveam la noi 4 party-uri full (cu tot cu RB party). Afla retarzii de noi 8-| si cum au o ciuda de neam prost ... vine un clan la AQ (dintre alea mai cu 3 cohones) sa faca PvP cu noi. Ei aveau aproape 3 party-uri pt PvP fully stacked cu toate neamurile de clase ... magi arcasi OLs .. plusss plusss nu 1 ...nu 2 ... ci 6 HEROES ! 6 <_<. Faza a fost simpla .. avand cancelsticks + boss jwls + d-zeii mamii lor .. neam luato in freza cam urat de tot ... ca apoi sai vedem pe hero chat ...

"HAHAHHAHA EU ally fails AGAIN ! hahahha quit L2 hahahha"

No vi se pare normal ? <_< 6 heroes <_< Valor + Hero Fear + cancelsticks

Posted

no offence but i still don't believe you, delusion e 8kk,ok aa sa zicem ca ai avut, si ai schimbat in sls clean, cry 8 e vreo 2kk [cred] si 11 ewc sunt ~50kk, mnoah cum kkt ai facut astia 50kk ? o0 ca de la lvl 20 la lvl 50 in cata/necro nu faci mai mult de 5kk aa

lol dar am zis initial ca mi-a dat rockk niste adena mai, si inca niste prieteni asa cate putin.. in total 150kk.. si chiar am precizat ca imi da adena dar nu pup iteme de la el.. si ti-am zis acum mai am 93kk.. si ti-am mai zis ca mi-a lasat ala pp-ul lui de 78 cu care am si vandut buffe.. nu inteleg ce e asa de imposibil :blink:.. fara ajutor ma refeream ca fata de datile precedente nimeni nu a venit cu songer/dancer+buffer si m-a imbracat in besturi de la ng la b :P

@andix: daca e sa nu ai niciun prieten, solo cu sk nu te imbraci in b numai din catacomba ;)

Posted

bai mor 8-| major aliances de pe Nanaki is retarde <_< sufera de nu mai poti ... watch this ...

Ne-am adunat aseara din alianta sa mergem la AQ ca trebuia sa apara. Aveam la noi 4 party-uri full (cu tot cu RB party). Afla retarzii de noi 8-| si cum au o ciuda de neam prost ... vine un clan la AQ (dintre alea mai cu 3 cohones) sa faca PvP cu noi. Ei aveau aproape 3 party-uri pt PvP fully stacked cu toate neamurile de clase ... magi arcasi OLs .. plusss plusss nu 1 ...nu 2 ... ci 6 HEROES ! 6 <_<. Faza a fost simpla .. avand cancelsticks + boss jwls + d-zeii mamii lor .. neam luato in freza cam urat de tot ... ca apoi sai vedem pe hero chat ...

"HAHAHHAHA EU ally fails AGAIN ! hahahha quit L2 hahahha"

No vi se pare normal ? <_< 6 heroes <_< Valor + Hero Fear + cancelsticks

Asta e fail sure. Noi am luat anthy impotriva 21 hero ally cu 3 hero la noi in clan. Daca ai un calc cat de cat bun, mass pvp leaderi le au cu tactics si bineinteles skilled players e chiar usor sa ii invingi. Eu aveam 2 linii cu macro target cu nick healerilor/ol. Apai wl/wk ce face in mass pvp? Ei trebe sa ajute MA din party cu targeturi de healeri. Acum inteleg de ce se zicea nanaki are lol playeri.

Posted

lier :rolleyes:

birdy nu fi suparat :) nici pe dex nu e dif

Posted

Asta e fail sure. Noi am luat anthy impotriva 21 hero ally cu 3 hero la noi in clan. Daca ai un calc cat de cat bun, mass pvp leaderi le au cu tactics si bineinteles skilled players e chiar usor sa ii invingi. Eu aveam 2 linii cu macro target cu nick healerilor/ol. Apai wl/wk ce face in mass pvp? Ei trebe sa ajute MA din party cu targeturi de healeri. Acum inteleg de ce se zicea nanaki are lol playeri.

i just cant believe that bs <_< no offence ... la 21 de heroes .. luati cancel si pe chilotii de pe voi

Posted

poate mai gasesti prin forumurile de acolo. cauta audacity si parabellum vs reborn vs Last Hope.y

Ai sa vezi mass pvp acolo. Audacity 2 clanuri si parabellum 2 party atuncea (total de 90 ppl around), Reborn 2 clanuri activity around 75+, Last Hope 3 clans activity cam 100. In acel timp Reborn si LH erau cei cu maj hero. AC 2 hero si PB 1 hero. vs army of heros.

Posted

poate mai gasesti prin forumurile de acolo. cauta audacity si parabellum vs reborn vs Last Hope.y

Ai sa vezi mass pvp acolo. Audacity 2 clanuri si parabellum 2 party atuncea (total de 90 ppl around), Reborn 2 clanuri activity around 75+, Last Hope 3 clans activity cam 100. In acel timp Reborn si LH erau cei cu maj hero. AC 2 hero si PB 1 hero. vs army of heros.

La "numbers" din astea .. hmm hmm poate poate .. si totusi ally ala cu 21 de heroes :o like wtf ? erau batuti in cap ?

ma rog the way i see it .. daca teau palit 2 eroi simultan si a prins Cancel la amandoi .. ai ramas in putza goala ... 0 buffe pe tine :| si atunci ce dreaq faci ? DC-ul iti tranteste un rebuff .. hai 2 .. =)) da cat sal tina si pe el .. si la PvP de proportiile astea .. saracii EE cred cas ocupati sa aiba grija de cardinali si OLs

btw am ras aseara de mam stricat =)) aveam unu in party un archer =)) la al 2-lea sau al 3-lea rush in AntNest .. (prob ca il aveau pe macro) sia luat 238782374e923874 de cancels pana a ramas numa cu COV pe el =)) si tot a facut frags

Posted

lier :rolleyes:

birdy nu fi suparat :) nici pe dex nu e dif

lol =)) ce ma daca mi-a dat niste adena inseamna ca m-a ajutat? tu ai vazut cat costa un som? :blink: cred ca e de 2-3 ori fata de cat era cand intrasem eu ultima data.. asa ca nu vad de ce consideri ca am fost ajutat pentru ca mi-au dat niste bani.. :-?

ps: de la ce lvl pot sa pun dye +4/-4?

@pasarico : asa-s peste tot oamenii ;)

Posted

Pasarico parca ai juca pe la2crazy :> .

Macar voi faceati aq , dar sa vina peste voi la baium ?? cand e trezit ?? :>

Vorba lui Cry , nici pe dex nu cred ca e diferit :P .Si nici pe official :) .

@silen 40 cu 2nd.

Posted

lol =)) ce ma daca mi-a dat niste adena inseamna ca m-a ajutat?

tu nu cred ca faci diferenta dintre a face lvl up cu low gear si a face lvl up cu top gear, si da, te-a ajutat enorm, fara adena esti pa ca newbie, iti trebe spoiler sa te realizezi, asa ca ...

Posted

tu nu cred ca faci diferenta dintre a face lvl up cu low gear si a face lvl up cu top gear, si da, te-a ajutat enorm, fara adena esti pa ca newbie, iti trebe spoiler sa te realizezi, asa ca ...

ba da crede-ma ca fac.. pe primul bd pana la lvl 64 am avut duale saber si armura bone <nu ma crezi? ask darkel>.. dar faceam asa.. toti banii ce ne cadeau erau fonduri pentru armura de tank si arme de nuckeri.. atat.. apoi intreba-l pe shade.. pe al doilea bd.. cand mi-a dat bann intreba-l in ce era imbracat: avea vreo 400k pt teleport, duale saber si niste materiale pe acolo.. doar atat.. pe necro am facut 60 in homu+karmian.. deci crede-ma stiu cum e.. dar ti-am zis.. la cum e pe dex acum sa iti dea 50kk pentru academy terminat.. pai frate din cate imi amintesc eu inainte ca sa iti iei o aoba te rupeai.. acum iti faci 5aw si ai 250kk.. cat iti ia? o saptamana..

asa ca e ca nu vad cum m-a ajutat asa mult ca mi-a dat 150kk.. in fine.. ramai la ale tale ;)

Posted

asa ca e ca nu vad cum m-a ajutat asa mult ca mi-a dat 150kk.. in fine.. ramai la ale tale ;)

get real :blink: , nu fi bleg, ca iar ajungem sa ne certam, si abea ce am luat un warn azi >_> , ideea e ca una e sa bati in doom heavy si damascus + focus, si alta e sa bati cu delusion+focus si composite, dat fiind ca esti tank, acum intelegi ??

ps: iverson is my hero :despair: