Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

rockk true player :) facea flame ca i`am omorat party-le de aoe =((

ba iar te iei de clan leaderu meu? cand fac si eu 70 ii dau pm sa ma bage in thunder..

ps: pana nu fac sub nickul e secret =))

Posted

bai ce nasol e.. sunt 54 si am doar damascus focus+ringurile de bo+compo si doar shiel/boots/gloves de doom.. si in afara de r3dy nu prea are cine sa ma ajute.. ca rockk cica are bann sau cam asa zicea, carlos zici tu ca nu mai joaca, deelite nu raspunde la tel, nu mai da pe mess, probabil e plecat.. darkel la fel.. nistorm cica strange sa-si ia draconic ca tocmai si-a facut sag.. lu` banana i-am zis ca nu mai joc si daca ii cer bani se oftica.. si mai am doar 60kk.. adica daca imi iau doom + bo la 61 nu prea am sanse de nm.. oare sa-mi iau doom?

way to go dude ... cersetorie virtuala :)) senior plsssssssssssss adenas ! :D

lineage to another level

Posted

ba iar te iei de clan leaderu meu?

Esti in thunder? :blink:

Tot dex`ul are ceva cu rockk :P .E tipul de om care atunci cand vede un inamic in NG facand lvl il omoara :)) .Daca dai o pagina in urma vei vedea un screen cum vine el in S si omoara un cutitar care nici macar nu avea mana :)) .

Ive iara ai intrat pe destro si i`ai macelarit pe toti ? =))

@draku Ai hellbound , iti trebuie interlude .

Ziceti numele voastre din joc ca nu am de la cine cere adena :crazy: ( NOT )

Posted

way to go dude ... cersetorie virtuala :)) senior plsssssssssssss adenas ! :D

lineage to another level

burne da si mie arcana mace'u tau imprumut :))

apropo, mai joci pe dex ?

Posted

burne da si mie arcana mace'u tau imprumut :))

apropo, mai joci pe dex ?

la munca :)) !!!

da mai joc, cat despre AM .... is nebuni cu cry 13 ma pun si caut un SOM +7~8 + ACU

Posted

:rofl1:

andi, icarux a vrut sa zica, ca un dd+mm e 750kk+, am vazut ca se oferea arcana mace clean pe un dd+mm

Meh, probabil ca ai dreptate. Eu stiam cat era pe c4. Oricum, th + dd mm = imba in c4.

Posted

@Draku niet = nu

Daca nu ai chef sa incepi de la 0 atunci intoarcete la sro `ul tau .

@all http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/g.php?h=170&i=123db8.jpg

@Burne cel mai bine ar fi sa vinzi am`ul , apoi sa farmezi inca vreo cateva zile si sa cumperi un som +7 :P

Cat costa :

maj leather armor

Soul bow + SA

qa ring /baium :crazy:

merci anticipat :)

Posted

deci am jocul si a instalat Lineage2Dex

dar tot nu ma lasa sa ma login desi am 2 accont si unul din ele mio zis un prieten (a cui ii contul) ca lui ii merge si ca a trebuit doar sa instaleze Lineage2Dex

help pls

Posted

http://img247.imageshack.us/img247/7395/fddfhkg3.jpg

imo e super simplu 4s :-" la 65 am facut primu 4s cu bishu dar pacat ca nu prea cad itemele de S adica imo cad cam greu :-"

Care e faza cu halisha ca eu nu m-am prins? E un rb foarte usor de facut, drop destul de nice nu am ce zice, bews, ss, si alte sh1ts.

Posted

Care e faza cu halisha ca eu nu m-am prins? E un rb foarte usor de facut, drop destul de nice nu am ce zice, bews, ss, si alte sh1ts.

bai 4s in mr e ceva ca si cum ai merge in giran :))

Posted

numele meu in joc e Anarchi :)

cine ma poate ajuta si pe mine sa fac set de jewls de B? nici nu stiu daca imi ajunge adena .. am 6kk

lvl 63 sh lfclan

jimmy , as vreau eu SE-ul sa nu mai dau banii pe buffs

id mess : nu_am_gasit_alt_id

vb acolo :)

Posted

a :)) ma si miram ...

caut clan ..

Rockk nu ma vrea in ThunderClan :\

lvl 63 pe nuker, in clan cu war, fara un dc robe si un homu+7-8/sov+4 nu faci nimic, de aceea nici nu te ia, sau daca nu dc set, un tallum set si minim phonix jwl set