jimmy89 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 i was fast !!! :Da jucat/joaca cineva pe l2max ? :) Quote
CryNow Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 mersi la amandoi, si wise man ce e ? :Dgimii lasa dracu` serverele alea terminate, hai acas` pe dex ~~ Quote
jimmy89 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 nu mai am eu treaba cu Dj89PK... daca vrei se 74/bish 64 (parca)... anunta-ma. daca sunt pe mess, imi zici si, daca pot, intru si ajut cu ce pot ;) Quote
Spydy Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 i was fast !!! :Da jucat/joaca cineva pe l2max ? :)eu am jucat pe max, si chinezu parca Quote
jimmy89 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 si eu am jucat mai demult... dar acum avd ca nu mai am char/cont... cred ca le-au sters. dar acum am un prieten acolo, si intru si eu sa vad ce mai e pe acolo :P Quote
FearNone Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 SH lvl 62 lfp :)o sa continui cu SH-ul unui prieten care s-a lasat de vreo 1 an de dex, intre timp am mai jucat pe el dar putin.IGN - Anarchi (cu Y era deja luat cica)L.E. cine imi poate spune rapid cu cat sa vand avadon robe set cu chest +4 ? Quote
b1ackic3 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 eu am luat cu 20 kk +3 all ultima data cand jucam :) acum cred ca e in jur de 30 Quote
FearNone Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 a.. imi oferise unu 50kk... are 1,2kkk omu Quote
Razvan Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 eu am jucat pe max, si chinezu parcasi eu am jucat, plus dxeel, carlos, rockk, r3dy, darkel, deelite, nistorm <dar toti iau lasat itemele lui dxeel>nu stiu ce nickuri mai au pe dex ei acum.. Quote
raw^ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 si eu am jucat, plus dxeel, carlos, rockk, r3dy, darkel, deelite, nistorm <dar toti iau lasat itemele lui dxeel>nu stiu ce nickuri mai au pe dex ei acum..pe carlos nu mai joaca carlos vechiu :nanana: Quote
Nimeni Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 mersi la amandoi, si wise man ce e ? :Ddin cate stiu orice char non-nobless care apartine unui clan lvl 7 , sper sa nu ma insel :) Quote
Razvan Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 pe carlos nu mai joaca carlos vechiu :nanana:bai ce nasol e.. sunt 54 si am doar damascus focus+ringurile de bo+compo si doar shiel/boots/gloves de doom.. si in afara de r3dy nu prea are cine sa ma ajute.. ca rockk cica are bann sau cam asa zicea, carlos zici tu ca nu mai joaca, deelite nu raspunde la tel, nu mai da pe mess, probabil e plecat.. darkel la fel.. nistorm cica strange sa-si ia draconic ca tocmai si-a facut sag.. lu` banana i-am zis ca nu mai joc si daca ii cer bani se oftica.. si mai am doar 60kk.. adica daca imi iau doom + bo la 61 nu prea am sanse de nm.. oare sa-mi iau doom? Quote
CryNow Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :blink: de ce pana mea sa-ti iei BO pe tank ? stai frate cu damascusu ala pana mori ca e miez, alt arma mai buna nu iti iei, daca joci pe dex ...pyro intre ba pe mess !! acu cand sunt eu, nu esti tu :dooh: Quote
K-Draku Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 exista monstri unici ce apar la un interval de timp?exista mai multe DEG (arme la diferite lvl si diferite forme)?care imi face rost de un cont pe DEX? Quote
Razvan Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :blink: de ce pana mea sa-ti iei BO pe tank ? stai frate cu damascusu ala pana mori ca e miez, alt arma mai buna nu iti iei, daca joci pe dex ...pyro intre ba pe mess !! acu cand sunt eu, nu esti tu :dooh:pai daca incepe un sh sa dea in mine nici nu am sanse sa ajung la el macar.. asa mi-a dat un friend pp 78 <cu pof adica> si mi-a zis "bai nu are nimic pe el dar are buffe si mai da si un heal.. eu deocamdata cresc pe subu de wc asa ca fa power lvl" .. si nu pot fi chiar atat de nesimtit sa ii cer si iteme.. asa am mai picat o data prin aden si l-am vazut pe banana si i-am zis "ce faci frate? esti ady? vezi ca sunt un prieten d`alu` roackeru ia baga si tu o tura de buffe si 5kk te rog" si mi-a dat omu.. dar daca ar afla ca defapt sunt eu si joc pe charu asta normal ca s-ar oftica.. asa ca nu le mai pot cere lor.. de acum vad eu cum fac ca am nevoie izbitoare de nm la 61.. oare cam cat ma ajunge setul? si ti-am zis.. sa fac doar power lvl ii plictisitor.. cand il vad pe unu mai un pvp/pk ceva.. asa e frumos..@dracu: exista raid bossi dar fi sigur ca nu ii faci decat cu un party organizat/ normal ca exista arme la diferite grade </lvl> si de diferite tipuri <bow/pole/sword/dagger/..> cont iti poti face rost singur daca stii sa citesti in romana ;) gl!ps: pyro cred ca joaca lineage da-i un pm ingame ca nu e pe mess Quote
andix3x Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ps: pyro cred ca joaca lineage da-i un pm ingame ca nu e pe messPoate doarme :> Totusi dai un pm in game pe pyronab :) .@Silen ce nick ai ? Quote
CryNow Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ce nickuri aveti bah mancavas ? si toti sunteti in acelasi clan ? wtf ? Quote
K-Draku Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :angry1: va rog din suflet datimi un cont imi merge jocul dar nu am cont Quote
Nimeni Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 the worst part is that if we dont manage to raise cash for a new pc machine, wrath will be closed.old hardware started to fail Quote
b1ackic3 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 mi se pare aiurea , deci stiu sigur 100 % cand au schimbat serverul pe dex , adica cand au luat altul nou , ala vechi s-a mutat pe wrath , asta stiu sigur au zis-o adminii parca , de ce zic ei asta ? " The old machine was buyed when Wrath population was very very very small (~300 online) " Quote
Iverson Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 rockk true player :) facea flame ca i`am omorat party-le de aoe Quote
b1ackic3 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 doamne, nu stii sa faci un account frate? Quote