Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@andix

Nu ai cum...decat daca cumperi de la cineva(te ajunge la vreo 300-400 kk).Cutitele cu MM sunt alea care au ramas de pe C3 :)[nu te sfatuiesc sa cumperi decat daca esti TH.PW/AW au landrate mare la 78]

Posted

Revii pe dex ?Nu e asa ca faci si un bd ? :P

Might Mortal -Permanently increases chance of Mortal Blow/Deadly Blow (type of styles) success rate. (Note: This SA can no longer be imbued on a weapon. It was formerly available on Demon Sword, Crystal Dagger, Stilletto, Dark Elven Dagger)

Cum as putea sa pun SA`ul asta pe un crystal dagger ? :)

scz deja am revenit.. sk 49.. am sa am in curand nevoie de doom heavy+ bo+ damascus focus

mm nu mai exista de pe c3.. asadar trebuie sa cumperi dagger cu mm de la cineva care l-a facut pe c3..

deci stie cineva ceva de carlos/r3dy? duduia oricum mi-a dat prea multe la timpul ei si nu ii mai cer nimic, iara rockk abia imi dadea atunci cand eram in clan cu el.. in rest nu prea mai cunosc ppl care is binevoitori si cu care am fost in clan, si care nu ai bann.. inca >:)

Posted

Am renuntat nu mai am timp sa joc, o sa mai intru pe iasi din cand in cand. Dupa 2 ani si ceva de adminat ti se acreste de cs.

E grele. Am vb 1/2 ani numa PT si engleza e greu sa fac acordurile cum trebuie acuma.

Birdy, joci pe nanaki sau aerith. Pe aerith cel putin nu era naspa economia. Un lvl 13 era vreo 600 kk din cate stiu. Oricum pe aerith niciodata nu mi-am facut problema de cristale, este usor sa cresti un lvl 12 la lilth sau baium si anthy, valakas sau chiar si rift hero pt lvl 13.

bai tata bai =)) dati seama la vb ... ushor sa cresti cristale ? ai idee cum se bat astia pt RB ce cresc cristale ? pana si pentru spanacul ala de Hellman se vine cu 3 party-uri full =))

La ultimul Lilith la care am fost ... a trebuit sa avem 4-5 partyuri numa sa facem fatza la PvP

BTW - aveti cunostinte care au jucat pe nanaki / aerith si curently nu mai joaca ? am nevoie de ceva gear moka =)) sau la pret redus am ramas in putza goala dupa trade ala :|

joc pe Nanaki

Posted

Revii pe dex ?Nu e asa ca faci si un bd ? :P

Might Mortal -Permanently increases chance of Mortal Blow/Deadly Blow (type of styles) success rate. (Note: This SA can no longer be imbued on a weapon. It was formerly available on Demon Sword, Crystal Dagger, Stilletto, Dark Elven Dagger)

Cum as putea sa pun SA`ul asta pe un crystal dagger ? :)

Nu mai poti pune mm pe dagger. S-a scos in c4 odata cu aparitia focus death-ului parca. Sa nerfuiasca th-ul bine. Avand in vedere ca pe dagger skill patk nu conteaza un th ar fi fost imba again.

Tin minte cand ii spuneau aw-ului aMISS walker. La naiba, era cel mai praf dagger. Imi aduc aminte pe extreme ce mutre faceau thii cand venea cate un aw zicand payback time, imediat dupa update. Ce panarama era cu dash cu cooldown-ul ala doamne. Imo asa ar si trebui sa fie. Acum dash e toggle. :)))

Daca serverul respectiv nu a mai luat wipe din c3 (dex par example), mai gasesti. Rar ce-i drept, dar gasesti.

Lasher, stii cumva dash-ul cam cat mp/tick ia?

Posted

bai tata bai =)) dati seama la vb ... ushor sa cresti cristale ? ai idee cum se bat astia pt RB ce cresc cristale ? pana si pentru spanacul ala de Hellman se vine cu 3 party-uri full =))

La ultimul Lilith la care am fost ... a trebuit sa avem 4-5 partyuri numa sa facem fatza la PvP

BTW - aveti cunostinte care au jucat pe nanaki / aerith si curently nu mai joaca ? am nevoie de ceva gear moka =)) sau la pret redus am ramas in putza goala dupa trade ala :|

joc pe Nanaki

Iti dadeam eu gear pe aerith dar mi=au luat astia din clan cand am renuntat tot. Boss jwl, seturi, mats sunt in curul gol prin aden parca :)), ma mai baga la feed pt oly atat. Hellman e RB ala din fod parca. apai ala e usor de facut. Si Rb astia de crescut cristale is usor de facut, lilth cu 2 party de destro in 1+1/2 jumate de d/s si e jos daca destro au aq si baium pe ei.

Posted

Iti dadeam eu gear pe aerith dar mi=au luat astia din clan cand am renuntat tot. Boss jwl, seturi, mats sunt in curul gol prin aden parca :)), ma mai baga la feed pt oly atat. Hellman e RB ala din fod parca. apai ala e usor de facut. Si Rb astia de crescut cristale is usor de facut, lilth cu 2 party de destro in 1+1/2 jumate de d/s si e jos daca destro au aq si baium pe ei.

well daca cumva dai de "astfel" de vechi cunostinte sa mai aiba gear care sta degeaba dami un pm pe forum si spunemi cum pot sa dau de dansii ^_^ sa stau de vb

Posted

Tin minte cand ii spuneau aw-ului aMISS walker

That's a good one :)) .

Cunosc o persoana care uraste th deoarece ii aduce aminte de tokio hotel :crazy: .

Are careva vreun cutit cu MM ? :) ( i pay good ofc :) )

Posted

That's a good one :)) .

Cunosc o persoana care uraste th deoarece ii aduce aminte de tokio hotel :crazy: .

Are careva vreun cutit cu MM ? :) ( i pay good ofc :) )

dex?

unu din clan vinde un dd+mm :)

Posted

Am facut prostia mare mare mare de a instala Garcia sau Gracia [nu-mi amintesc exact cum se numeste...oricum , content de cacao].Buuuun , toate bune si frumoase , ma inscriu pe un server 25x .Acum , hai sa testez daca pot sa imi scot buffurile manual :> ...NOT...hai sa testez daca merg trap'urile de la Kamael...NOT...hai sa testez daca merge faza cu mai multa exp "when you are offline/safe zones"...NOT...

Imagine IPB

Posted

Deabia a aparut, de unde atatea updates lulz.

haha cine s-a reapucat de l2

am luat fail la tallum armor, i'm bankrupted :((( n-am noroc la craft, nici la enchantat, la drop cat de cat :-/

Posted

Majoritatea joaca pe DEX 4x .

http://img329.imageshack.us/my.php?image=shot00333zp7.jpg

Acum am aflat si eu =))=))

in ss e Rockk , vazusem acum cateva zile un filmuletz cu el de pe dex , cum rupea oly si devenise hero o.o

Posted

ei... m-am saturat sa caut un server de L2, si ma bate gandul sa vin pe dex...

ma mai poate ajuta cineva din cand in cand cu buffs / plvl?

P.S. as vrea sa imi fac bd, si am cateva intrebari :

se gaseste rpd party de lvl? daca da, cam de pe la ce lvl pot intra in astfel de parties?

pot face bani cu el? adica.. cum era pe unele servere , vindeai dance-uri pt adena.. se poate face asa si aici ?

o sa revin si cu alte intrebari :)

p.s 2 : am mai jucat pe dex acum vreo 2 ani , facusem un sps de 27 parca, si ma plictisisem.. dupa care am jucat cu un sh pana pe la 53

Posted

ei... m-am saturat sa caut un server de L2, si ma bate gandul sa vin pe dex...

ma mai poate ajuta cineva din cand in cand cu buffs / plvl?

P.S. as vrea sa imi fac bd, si am cateva intrebari :

se gaseste rpd party de lvl? daca da, cam de pe la ce lvl pot intra in astfel de parties?

pot face bani cu el? adica.. cum era pe unele servere , vindeai dance-uri pt adena.. se poate face asa si aici ?

o sa revin si cu alte intrebari :)

p.s 2 : am mai jucat pe dex acum vreo 2 ani , facusem un sps de 27 parca, si ma plictisisem.. dupa care am jucat cu un sh pana pe la 53

bd sau sws fa-ti, sws e mai rar ca bd'u, legat de buff, cauta clan si intra in academy pana la lvl40, si apoi sunt clanuri care recruteaza 52+, si in plus dupa lvl 55 [ cand iei dansurile folositoare, stai numa in party la leech, deci nu-ti treb buffe ]

le: pt power lvl vb cu iverson :P

Posted (edited)

a gasit o comoara cand dadea la peste in giran :> .

:rofl1:

andi, icarux a vrut sa zica, ca un dd+mm e 750kk+, am vazut ca se oferea arcana mace clean pe un dd+mm

deci 0 sanse

azi o sa dau craft la wizzard tear 60%, daca iau fail, .... crap

ieri am luat la tallum heavy, i'm so fcked up :((

le: bugy stai cool man, nu la tine m-am referit cu "e grele romana", ziceam de mine ca mi-era lene sa corectez :P

Edited by crynow
Posted

andix de unde ai ma atatia bani?Nu joci de cateva zile pe dex?

Am 6kk pe main ( big thx to ive ) si vreo 200k pe dwarfa :> .

Incerc si eu sa fac niste banuti ...daca o tin tot asa in 2 saptamani am bani de A :)