Razvan Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 De ce? :blink: Care vrea sa inceapa cu dreptul pe l2p, pm. hmm.. asa.. eu de obicei is mai ofticat.. cand ma enerveaza vreo 2-3 incep sa dau dismiss la juma de clan.. apoi ii bag la loc si tot asa.. adica de obicei e haos.. asa cand e altcineva clan leader de obicei full priv si nu dau dismiss la nimeni si bag in clan numai din aia care is in besturi si care stiu asa sa joace.. btw: nu stii faza de pe l2koh? cand unul ma tot oftica.. el nu sta la tron ca vrea sa stea acolo sus si ce archeri avem noi nu are nimeni sanse sa intre in castel.. in fine.. m-am ofticat.. dismiss la toti care nu erau la tron apoi disolve clan si apoi am intrat in clan cu nozorion.. <ala ultimul la care mai toti ascultau de mine.. btw nu erau eu cl> Quote
xIcarus Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Lol frate. Eu am fost pe gamegate si l-am intretinut bine cu inca unul. Aveam echipament aiurea dar eram buni. Cred ca sunt pregatit sa iau un clan de la 0. Daca nu, i-l dau cuiva si intru intr-unul. Am deja 5 playeri. :> De pe pmfun. Quote
raw^ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Lol frate. Eu am fost pe gamegate si l-am intretinut bine cu inca unul. Aveam echipament aiurea dar eram buni. Cred ca sunt pregatit sa iau un clan de la 0. Daca nu, i-l dau cuiva si intru intr-unul. Am deja 5 playeri. :> De pe pmfun. ce cronica mai e gamegate? :) Quote
Aenon Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 i was watching random l2 movies , when all of a sudden *BAM* i clicked this what...the...?... Quote
xIcarus Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Hellbound. Nu mai e asa distractiv. Peste tot arme +25. Unde sunt vremurile in care chiar era ceva nou sa cresti un aio buffer. Acum daca intri in orice templu sau guild-uri mai aproape de gk vezi cel putin cate 5. Quote
CryNow Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 pfffffff >_< ews in ketra, drop, si nu la mine :crybaby:party in 4 in ketra, geneticfreake [ sagi full s ]windrider sagi db+foc+maje set + cov + bd = imba exp Quote
Buugy Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://hosted.filefront.com/SIMPinkBastard/ Copiati filmul mass pvp. E un film facut de pe supreme de un clan member pe cand pinks erau in top si most active Quote
xIcarus Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ati vazut noile social actions din gracia? Cea mai tare e la orc fighter male sa fiu al dracu. )) Quote
Iverson Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 guess what ?:) http://img73.imageshack.us/my.php?image=shot00019op6.png Quote
xIcarus Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cauta pe youtube orc. E cel mai haios. Si logic, human fighter male cel mai banal. OoSi desigur, dark elf female cel mai 'slutty'. :D Quote
CryNow Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 guess what ?:) http://img73.imageshack.us/my.php?image=shot00019op6.png :rofl1: @ resolution , ai monitor de15" ? Quote
jimmy89 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 @ive: dupa cum zicea si cry: LOLresolution... oricum, gz pt clan. tracii e un clan bun, dupa parerea mea. anyway: se 73 lfp am facut noaptea trecuta 1 lvl + 2 eaa :> Quote
kBm Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Gz iverson ... ptr tracii... de la evictis este un salt imens.Din punctul meu de vedere... tracii intotdeauna au fost un clan bun (daca ne gandim la organizare)dar niciodata nu a avut un cuvant in de spus in alianta[cel putin cat am jucat eu :)]@plictisit in ultimu' hal de calculator :< Quote
Guest Xspeed Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 i was watching random l2 movies , when all of a sudden *BAM* i clicked this what...the...?... l-am vazut si eu pe astea de un server unde eram GM nimeni nu stia insa de unde vin... oricum, e posibil sa fie special drop de la RB, asa cum e si cu circle pt valakas daca sunt custom, atunci cel care le-a facut se pricepe :D Quote
xIcarus Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Epic wings? Sunt custom din cate stiu eu. Intru frumos pe un server si il vad pe unu cu ditamai aripile, credeam ca e hellbound content. @Ive: bai eu bd-ul ala il aveam in friends list ieri. OoCrynow mama esti tu ala? Ti-ai schimbat cumva numele? :D Pe bune, deci era ala in friends list, iar crynow nu mai era. Quote
andix3x Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Gj Ive :) .Dar acum ca esti in traci nu vei avea kos de la evictis ? :-? @Raw ce patisi ??? De ce stateai ieri in curul gol in giran ? Quote
Iverson Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 kbm, jimmy a fost evictis , eu am fost spartans/rip/stillstanding atat eram in window mode credca din cauza asta s`o convertit asa :) GG icarus ai castigat o ora de power lvl in fog !!! Quote
CryNow Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 GG icarus ai castigat o ora de power lvl in fog !!! , hai bagam un aoe ? mai tre' 290 q items sa iau ewsu :D icarus :-" Quote
raw^ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Gj Ive :) .Dar acum ca esti in traci nu vei avea kos de la evictis ? :-? @Raw ce patisi ??? De ce stateai ieri in curul gol in giran ? ... pai na eram pe alt cont. Quote
CryNow Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 http://hosted.filefront.com/SIMPinkBastard/ Copiati filmul mass pvp. E un film facut de pe supreme de un clan member pe cand pinks erau in top si most active ce facusi bre de pierdusi adminele ? ) sau ai renuntat [da e grele romana ] Quote
Razvan Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 stie cineva daca mai joaca r3dy/carlos pe dex? ca am sa am nevoie in curand de doom+damascus focus+bo si niste bani.. Quote
andix3x Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 stie cineva daca mai joaca r3dy/carlos pe dex? ca am sa am nevoie in curand de doom+damascus focus+bo si niste bani..Revii pe dex ?Nu e asa ca faci si un bd ? :P Might Mortal -Permanently increases chance of Mortal Blow/Deadly Blow (type of styles) success rate. (Note: This SA can no longer be imbued on a weapon. It was formerly available on Demon Sword, Crystal Dagger, Stilletto, Dark Elven Dagger) Cum as putea sa pun SA`ul asta pe un crystal dagger ? :) Quote
Animosity Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Urasc economia de pe serverul unde joc >_> i almost sold my fvcking SOUL sa fac rost de acumen pt AM ... am dat pe el ..AM cleanTallum heavy set +3/+4MJ jwls set +3SOES staff + SADemon Dagger + SAAOBA + SA Homu +13 + SA~.~ Quote
Buugy Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ce facusi bre de pierdusi adminele ? ) sau ai renuntat [da e grele romana ] Am renuntat nu mai am timp sa joc, o sa mai intru pe iasi din cand in cand. Dupa 2 ani si ceva de adminat ti se acreste de cs. E grele. Am vb 1/2 ani numa PT si engleza e greu sa fac acordurile cum trebuie acuma. Birdy, joci pe nanaki sau aerith. Pe aerith cel putin nu era naspa economia. Un lvl 13 era vreo 600 kk din cate stiu. Oricum pe aerith niciodata nu mi-am facut problema de cristale, este usor sa cresti un lvl 12 la lilth sau baium si anthy, valakas sau chiar si rift hero pt lvl 13. Quote