Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

De ce? :blink:

Care vrea sa inceapa cu dreptul pe l2p, pm.

hmm.. asa.. eu de obicei is mai ofticat.. cand ma enerveaza vreo 2-3 incep sa dau dismiss la juma de clan.. apoi ii bag la loc si tot asa.. adica de obicei e haos.. asa cand e altcineva clan leader de obicei full priv si nu dau dismiss la nimeni si bag in clan numai din aia care is in besturi si care stiu asa sa joace..

btw: nu stii faza de pe l2koh? cand unul ma tot oftica.. el nu sta la tron ca vrea sa stea acolo sus si ce archeri avem noi nu are nimeni sanse sa intre in castel.. in fine.. m-am ofticat.. dismiss la toti care nu erau la tron =)) apoi disolve clan si apoi am intrat in clan cu nozorion.. <ala ultimul la care mai toti ascultau de mine.. btw nu erau eu cl>

Posted

Lol frate. :| Eu am fost pe gamegate si l-am intretinut bine cu inca unul.

Aveam echipament aiurea dar eram buni. Cred ca sunt pregatit sa iau un clan de la 0. Daca nu, i-l dau cuiva si intru intr-unul. Am deja 5 playeri. :> De pe pmfun.

Posted

Lol frate. :| Eu am fost pe gamegate si l-am intretinut bine cu inca unul.

Aveam echipament aiurea dar eram buni. Cred ca sunt pregatit sa iau un clan de la 0. Daca nu, i-l dau cuiva si intru intr-unul. Am deja 5 playeri. :> De pe pmfun.

ce cronica mai e gamegate? :)

Posted

Hellbound. Nu mai e asa distractiv. Peste tot arme +25. Unde sunt vremurile in care chiar era ceva nou sa cresti un aio buffer. Acum daca intri in orice templu sau guild-uri mai aproape de gk vezi cel putin cate 5.

Posted

pfffffff >_< ews in ketra, drop, si nu la mine :crybaby:

party in 4 in ketra, geneticfreake [ sagi full s ]windrider sagi db+foc+maje set + cov + bd = imba exp

Posted

@ive: dupa cum zicea si cry: LOLresolution... oricum, gz pt clan. tracii e un clan bun, dupa parerea mea.

anyway: se 73 lfp :)) am facut noaptea trecuta 1 lvl + 2 eaa :>

Posted

Gz iverson ... ptr tracii... de la evictis este un salt imens.Din punctul meu de vedere... tracii intotdeauna au fost un clan bun (daca ne gandim la organizare)dar niciodata nu a avut un cuvant in de spus in alianta[cel putin cat am jucat eu :)]

@plictisit in ultimu' hal de calculator :<

Guest Xspeed
Posted

i was watching random l2 movies , when all of a sudden *BAM* i clicked this

what...the...?...

l-am vazut si eu pe astea de un server unde eram GM

nimeni nu stia insa de unde vin...

oricum, e posibil sa fie special drop de la RB, asa cum e si cu circle pt valakas

daca sunt custom, atunci cel care le-a facut se pricepe :D

Posted

Epic wings? Sunt custom din cate stiu eu. Intru frumos pe un server si il vad pe unu cu ditamai aripile, credeam ca e hellbound content.

@Ive: bai eu bd-ul ala il aveam in friends list ieri. Oo

Crynow mama esti tu ala? Ti-ai schimbat cumva numele? :D Pe bune, deci era ala in friends list, iar crynow nu mai era.

Posted

kbm, jimmy a fost evictis , eu am fost spartans/rip/stillstanding atat :))

eram in window mode credca din cauza asta s`o convertit asa :)

GG icarus ai castigat o ora de power lvl in fog !!!

Posted

Gj Ive :) .Dar acum ca esti in traci nu vei avea kos de la evictis ? :-?

@Raw ce patisi ??? De ce stateai ieri in curul gol in giran ? :))

... pai na eram pe alt cont.

Posted

stie cineva daca mai joaca r3dy/carlos pe dex? ca am sa am nevoie in curand de doom+damascus focus+bo si niste bani..

Revii pe dex ?Nu e asa ca faci si un bd ? :P

Might Mortal -Permanently increases chance of Mortal Blow/Deadly Blow (type of styles) success rate. (Note: This SA can no longer be imbued on a weapon. It was formerly available on Demon Sword, Crystal Dagger, Stilletto, Dark Elven Dagger)

Cum as putea sa pun SA`ul asta pe un crystal dagger ? :)

Posted

Urasc economia de pe serverul unde joc >_> i almost sold my fvcking SOUL sa fac rost de acumen pt AM ... am dat pe el ..

AM clean

Tallum heavy set +3/+4

MJ jwls set +3

SOES staff + SA

Demon Dagger + SA

AOBA + SA

Homu +13 + SA

~.~

Posted

ce facusi bre de pierdusi adminele ? :))) sau ai renuntat

[da e grele romana ]

Am renuntat nu mai am timp sa joc, o sa mai intru pe iasi din cand in cand. Dupa 2 ani si ceva de adminat ti se acreste de cs.

E grele. Am vb 1/2 ani numa PT si engleza e greu sa fac acordurile cum trebuie acuma.

Birdy, joci pe nanaki sau aerith. Pe aerith cel putin nu era naspa economia. Un lvl 13 era vreo 600 kk din cate stiu. Oricum pe aerith niciodata nu mi-am facut problema de cristale, este usor sa cresti un lvl 12 la lilth sau baium si anthy, valakas sau chiar si rift hero pt lvl 13.