Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Daca o sa se deschida dex'u un nou server 6x nu ar mai avea concurenta .. ( chiar daca nici acum nu are :)) ) sau upgrade la kamael / hellbound :D

care e dif ? dintre hellbound si kamael ? ca oricum nu stiu cronicile mai noi de interlude :PP

Posted

ce rate o sa fie pe l2 paradise?

am jucat demult pe paradise , pe 30x.

m-as baga si eu, de 1-2 saptamani caut un srv de l2 si dau numai de rahaturi.

Da, pe Genesis. Am jucat si eu si a fost chiar foarte frumos. Gm shop b-grade, restul craft.

Stiu ca planuiau sa faca un low rate, dar eu sper sa faca si un mid. Daca se tin de structura veche, 7x, 15x, 30x o sa fie perfect pentru mine. Sau macar 7x, 15x.

Posted

Aseara erau in FG si dau pk la tot ce prindeau....nu conta clan nu conta nimic.... in conditiile in care ET fac militarie cu ei isi fac inamici in loc de aliati :blink:

Posted

Aseara erau in FG si dau pk la tot ce prindeau....nu conta clan nu conta nimic.... in conditiile in care ET fac militarie cu ei isi fac inamici in loc de aliati :blink:

:))

in fg iei pk de la oricine... :))

Posted

:))

in fg iei pk de la oricine... :))

Nici chiar asa .... cel putin te bati cu el daca vrea sa te omoare .... aseara a fost "demonstratie de putere" cica ... vax .... doar ce erau in B sau singuri ..in orice caz ...oamnei care care nu puteau sa riposteze ....mai mult demonstratie de jucatori scapati din lesa de ET :)) :P

Posted

azi la tayr, cand mai avea sub 30% hp vine et, da ee'u pr, ajung in goddard si bag pe all

! et @ tayrm, dupa 20 secunde, vreo 5 pmuri : welcome to my kos list

gtfo :-j , frintezza cine l-a facut ? ET am inteles ca nu mai fac epici ce saptamani bune, de ce ? :-s

Posted

azi la tayr, cand mai avea sub 30% hp vine et, da ee'u pr, ajung in goddard si bag pe all

! et @ tayrm, dupa 20 secunde, vreo 5 pmuri : welcome to my kos list

gtfo :-j , frintezza cine l-a facut ? ET am inteles ca nu mai fac epici ce saptamani bune, de ce ? :-s

pai cry scuza-ma ca iti spun dar daca ai fi facut faza asta la clanul meu nu conteaza care e el crede-ma ca si eu ti-as fi dat acelasi pm. :box:

cat despre faza ca ek nu fac epici de saptamani bune e adevarata pt ca e perioada concediilor si... cam toti sunt plecati :)

Guest Xspeed
Posted

raw

tu ai jucat pe un server l2chocolate?

ceva gen 35x

still curious :))

sry de offtopic

Posted

Careva pe paradise cand se deschide? Va astept cu clan/alianta.

Crynow, inge, andi, ive, silen, raw, etc. Mi-ar placea sa jucam impreuna.

daca se baga mai multi m-as baga si eu si nu mai fac cl, daca e get in ur clan.. stii tu de ce =))

@crynow: de ce sa faci solo? eu/bd cand aveam clanul cu darkel/sk si cu deelite/sh gaseam rbp dupa maxim 20 dupa ce intram in joc.. si faceam raiduri pana picam pe k-board de somn.. dar asta era acum mult timp.. pe atunci cand un b era rar.. acum, cum ca am luat bann cu totii <...>.. in fine.. m-as apuca din nou si chiar m-ar bantui gandul sa ma fac sk.. cat despre sk solo.. hai frate e plictisitor omfg.. pana pe la 55 merge, dar mai incolo mori de plictiseala.. ma refeream daca se mai fac rburi ceva..

Posted

@crynow: de ce sa faci solo? eu/bd cand aveam clanul cu darkel/sk si cu deelite/sh gaseam rbp dupa maxim 20 dupa ce intram in joc.. si faceam raiduri pana picam pe k-board de somn.. dar asta era acum mult timp.. pe atunci cand un b era rar.. acum, cum ca am luat bann cu totii <...>.. in fine.. m-as apuca din nou si chiar m-ar bantui gandul sa ma fac sk.. cat despre sk solo.. hai frate e plictisitor omfg.. pana pe la 55 merge, dar mai incolo mori de plictiseala.. ma refeream daca se mai fac rburi ceva..

pe c4, de acord, raizi pe interlude ? cam greu

rawangel, nu inteleg mentalitatea asta, fugi de pvp ? pai eu pentru asta joc lineage, pt pvp. ma rog ... mentalitate de femeie rupta ^_^ [ joke ]

bd 74 lfp [aoe :> ]

Posted

pe c4, de acord, raizi pe interlude ? cam greu

rawangel, nu inteleg mentalitatea asta, fugi de pvp ? pai eu pentru asta joc lineage, pt pvp. ma rog ... mentalitate de femeie rupta ^_^ [ joke ]

bd 74 lfp [aoe :> ]

Mai joci pe dex ma? :pokeye:

Posted

Eu am luat candva pk in cemetery, cand abia imi daduse daedalus contul. Logic ca nu ripostez, eram in c-grade si vine un bd cu dual kesh +4 in mine. Nu am ripostat in primul rand de al dracu, sa ia karma, si in al doilea rand tot de al dracu, era un sr din ek dupa cupolele alea. :))

In secunda in care m-a omorat crit crit dead. Si-a scapat dualele. Vine sr-ul la mine zice un 'thx' dragut si imi da res. :lol:

Posted

Mai joci pe dex ma? :pokeye:

ca animalu 10 ore pe zi

azi nu, ca am cumparat de ultimii 40kk ewc si m-am scos de 3k cry c, 2 la+4 si unu la +5, asa ca ... ma calmez prin cs/san andreas

Posted

ca animalu 10 ore pe zi

azi nu, ca am cumparat de ultimii 40kk ewc si m-am scos de 3k cry c, 2 la+4 si unu la +5, asa ca ... ma calmez prin cs/san andreas

pe ce carcater ba ? :-j