Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

back home..

cel mai power lvl este la aoe .. daca am timp si is in joc va ajut , pm

da.. sps cu un se dupa tine si cu grt magic haste pots sa dai numai aoe <aqua splash se numeste parca> faci lvl calumea.. daca mai ai si un bd e perfect.. dar nu m-as face mag pe main :))

hai bai bashti cu ce sa ajuti? fiecare face dupa cum stie sa joace.. nu mai are niciun farmec daca ai toate mura la gura.. tocmai imi schimb ipul si ma gandeam si intru si eu pe dex.. mi-as face sk, dar oare acum se mai merita?

Posted

@Icarus Buna si ideea ta , dar eu intai ma gandesc cum sa fac bani de C uri .Btw daca nu gasesti clan dami un pm in game pe ratonu :) .Am niste prieteni care si`au facut clan .

@Silen Se merita .Hai mai rapid ca nu am cu cine face lvl .

Dwarf lvl 10 lfp :lol: :lol:

Mai zicetimi si mie nick`urile voastre din joc ca nu am pe cine sacai :-j .

Posted

@Icarus Buna si ideea ta , dar eu intai ma gandesc cum sa fac bani de C uri .Btw daca nu gasesti clan dami un pm in game pe ratonu :) .Am niste prieteni care si`au facut clan .

@Silen Se merita .Hai mai rapid ca nu am cu cine face lvl .

Dwarf lvl 10 lfp :lol: :lol:

Mai zicetimi si mie nick`urile voastre din joc ca nu am pe cine sacai :-j .

nu.

Posted

@andi: clan de farmeri? Thora avea unul, dar nu am mai auzit de el.

Clan de prieteni :) .Nu suntem farmeri sau pro players ....Suntem niste prieteni care joaca pe dex de distractie .

nu.

Mi`ai promis 10kk , nu te uit . Deseara te omor cu pm urile :))

Posted

Clan de prieteni :) .Nu suntem farmeri sau pro players ....Suntem niste prieteni care joaca pe dex de distractie .

Mi`ai promis 10kk , nu te uit . Deseara te omor cu pm urile :))

bah vezi ca sunt clanuri cu CH care ofera sume de bani, daca termini academia, vezi si tu pe dex forum ... la clans

Posted

nu prea se mai dau bani pt ch...multi cand intra cer 1kk si restu dupa ce termina,dar le dai banii si ies din academie .sau gasesti si iti zice ca te plateste dupa ce termini dar iti da plasa

Posted

nu prea se mai dau bani pt ch...multi cand intra cer 1kk si restu dupa ce termina,dar le dai banii si ies din academie .sau gasesti si iti zice ca te plateste dupa ce termini dar iti da plasa

e un clan de incredere, am lapsus acum, si din moment ce e postat pe forum ca iti dau 8kk dupa ce termini/daca termini in 3 zile academy, risca ban pt scam.

REST e clanu care ofera bani.

ps: spydyliciousz :D La Multi Ani ! si bafta-n sesiune :beer:

Posted

e un clan de incredere, am lapsus acum, si din moment ce e postat pe forum ca iti dau 8kk dupa ce termini/daca termini in 3 zile academy, risca ban pt scam.

REST e clanu care ofera bani.

ps: spydyliciousz :D La Multi Ani ! si bafta-n sesiune :beer:

lma si din partea mea!

mie magicR mi-a dat 4kk la inceput si m-au ajutat sa termin si questurile cand revenisem putin prin februarie pe dex..

Posted

Cred ca am sa ma apuc si io pe Dex...dar am de ales intre un orc fighter sau dwarf fighter(i love Fighters:X)care credeti ca ar fi alegerea cea mai buna?

LE:andix3x ce nume ai in joc?poate o safacem un party impreuna:D

Posted

Cred ca am sa ma apuc si io pe Dex...dar am de ales intre un orc fighter sau dwarf fighter(i love Fighters:X)care credeti ca ar fi alegerea cea mai buna?

LE:andix3x ce nume ai in joc?poate o safacem un party impreuna:D

hah, presimt ca nu rezisti mai mult de 10 zile :)))

orc fighter -> recomand tyrant

dwarf fighter -> recomand crafter xD

Posted

@Crynow In REST avem 2 prieteni fff buni si de acea vom face ally cu ei :) .Nu imi trebuie banii lor , mai bine ma ajuta clanul .....un equip de C tot scot si bag partyuri prin branded.Oricum merci de sfat :)

LMA spidy

Nick : Andix ( soon pr ) ..Ratonu ( Imba spoiler :lol: )

Posted

Stii ce aa farmer iese din el daca se face destro nu? Fara sa zicem ca e o clasa buna de oly.

am pe cineva in clan care a strans 700kk AA ~ cu char secundar :D ( destro si dual cov )

si-a imbracat mainu in S si inca mai are AA

LE: am timp ca sws sa stau pe forum:))

Posted

E cel mai imbecil sa stai ca wc in party. Dai buffe si te doare in cot 20 de minute. Si ca bd/sws e bine, faci 2 macro-uri, 10 randuri in total si te doare si pe tine.