FearNone Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 pai daca e asa cu plvl si alea alea , ma bag si eu pe dex =) Quote
raw^ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 pai daca e asa cu plvl si alea alea , ma bag si eu pe dex =)de la 0 la lvl 52 - 30kk :Pback home :P Quote
Iverson Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 12% si fac 77 dar nu asta conteaza30% si fac 71 pe bish !!!!!! Quote
Razvan Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 back home.. cel mai power lvl este la aoe .. daca am timp si is in joc va ajut , pm da.. sps cu un se dupa tine si cu grt magic haste pots sa dai numai aoe <aqua splash se numeste parca> faci lvl calumea.. daca mai ai si un bd e perfect.. dar nu m-as face mag pe main hai bai bashti cu ce sa ajuti? fiecare face dupa cum stie sa joace.. nu mai are niciun farmec daca ai toate mura la gura.. tocmai imi schimb ipul si ma gandeam si intru si eu pe dex.. mi-as face sk, dar oare acum se mai merita? Quote
andix3x Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 @Icarus Buna si ideea ta , dar eu intai ma gandesc cum sa fac bani de C uri .Btw daca nu gasesti clan dami un pm in game pe ratonu :) .Am niste prieteni care si`au facut clan .@Silen Se merita .Hai mai rapid ca nu am cu cine face lvl .Dwarf lvl 10 lfp :lol: :lol: Mai zicetimi si mie nick`urile voastre din joc ca nu am pe cine sacai :-j . Quote
raw^ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 @Icarus Buna si ideea ta , dar eu intai ma gandesc cum sa fac bani de C uri .Btw daca nu gasesti clan dami un pm in game pe ratonu :) .Am niste prieteni care si`au facut clan .@Silen Se merita .Hai mai rapid ca nu am cu cine face lvl .Dwarf lvl 10 lfp :lol: :lol: Mai zicetimi si mie nick`urile voastre din joc ca nu am pe cine sacai :-j .nu. Quote
xIcarus Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 @andi: clan de farmeri? Thora avea unul, dar nu am mai auzit de el. Quote
Razvan Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 thora joaca lineage? :blink: thora aia din mu? ce nick are? Quote
xIcarus Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Thora, de aici. A jucat si retail destul. Quote
andix3x Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 @andi: clan de farmeri? Thora avea unul, dar nu am mai auzit de el. Clan de prieteni :) .Nu suntem farmeri sau pro players ....Suntem niste prieteni care joaca pe dex de distractie . nu. Mi`ai promis 10kk , nu te uit . Deseara te omor cu pm urile Quote
CryNow Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Clan de prieteni :) .Nu suntem farmeri sau pro players ....Suntem niste prieteni care joaca pe dex de distractie . Mi`ai promis 10kk , nu te uit . Deseara te omor cu pm urile bah vezi ca sunt clanuri cu CH care ofera sume de bani, daca termini academia, vezi si tu pe dex forum ... la clans Quote
Wonderer Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nu prea se mai dau bani pt ch...multi cand intra cer 1kk si restu dupa ce termina,dar le dai banii si ies din academie .sau gasesti si iti zice ca te plateste dupa ce termini dar iti da plasa Quote
CryNow Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nu prea se mai dau bani pt ch...multi cand intra cer 1kk si restu dupa ce termina,dar le dai banii si ies din academie .sau gasesti si iti zice ca te plateste dupa ce termini dar iti da plasae un clan de incredere, am lapsus acum, si din moment ce e postat pe forum ca iti dau 8kk dupa ce termini/daca termini in 3 zile academy, risca ban pt scam.REST e clanu care ofera bani.ps: spydyliciousz :D La Multi Ani ! si bafta-n sesiune :beer: Quote
Razvan Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 e un clan de incredere, am lapsus acum, si din moment ce e postat pe forum ca iti dau 8kk dupa ce termini/daca termini in 3 zile academy, risca ban pt scam.REST e clanu care ofera bani.ps: spydyliciousz :D La Multi Ani ! si bafta-n sesiune :beer:lma si din partea mea!mie magicR mi-a dat 4kk la inceput si m-au ajutat sa termin si questurile cand revenisem putin prin februarie pe dex.. Quote
ScarFaceRo Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Cred ca am sa ma apuc si io pe Dex...dar am de ales intre un orc fighter sau dwarf fighter(i love Fighters:X)care credeti ca ar fi alegerea cea mai buna?LE:andix3x ce nume ai in joc?poate o safacem un party impreuna:D Quote
CryNow Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Cred ca am sa ma apuc si io pe Dex...dar am de ales intre un orc fighter sau dwarf fighter(i love Fighters:X)care credeti ca ar fi alegerea cea mai buna? LE:andix3x ce nume ai in joc?poate o safacem un party impreuna:D hah, presimt ca nu rezisti mai mult de 10 zile ) orc fighter -> recomand tyrant dwarf fighter -> recomand crafter xD Quote
ScarFaceRo Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 hah, presimt ca nu rezisti mai mult de 10 zile ) orc fighter -> recomand tyrant dwarf fighter -> recomand crafter xD sa speram ca rezist mai mult:) Quote
andix3x Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 @Crynow In REST avem 2 prieteni fff buni si de acea vom face ally cu ei :) .Nu imi trebuie banii lor , mai bine ma ajuta clanul .....un equip de C tot scot si bag partyuri prin branded.Oricum merci de sfat :)LMA spidyNick : Andix ( soon pr ) ..Ratonu ( Imba spoiler :lol: ) Quote
raw^ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 MR e in vacanta!! nu are cine sa dea invite in academie :P Quote
xIcarus Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 orc fighter -> recomand tyrantStii ce aa farmer iese din el daca se face destro nu? Fara sa zicem ca e o clasa buna de oly. Quote
raw^ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Stii ce aa farmer iese din el daca se face destro nu? Fara sa zicem ca e o clasa buna de oly.am pe cineva in clan care a strans 700kk AA ~ cu char secundar :D ( destro si dual cov )si-a imbracat mainu in S si inca mai are AALE: am timp ca sws sa stau pe forum:)) Quote
xIcarus Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 E cel mai imbecil sa stai ca wc in party. Dai buffe si te doare in cot 20 de minute. Si ca bd/sws e bine, faci 2 macro-uri, 10 randuri in total si te doare si pe tine. Quote
CryNow Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 am 2 butoane laterale la mouse, care are idee cum fac macro sa folosesc cp pe ele ? raw, cine e obsedatu ala ? Quote
Iverson Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 draq :) aoe disciples sau fog@academy: vt academy>all , finish in 24 ore : 40kk sau ceva de genu am inteles :) Quote