Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

am vandut DD+9 cd cu 400kk daca nimeni n`o vrut sa`l ia :-" ( p atk identic cu ss+3 )

al dreaq, cica nu mai are nimic :rofl2:

am ajuns la concluzia, ca nicaieri nu e ca pe dex [ nicaieri nu e ca acasa :P ]

Posted

Caradine. :)

Gz pt noblesse.

LE: bai, va puteti loga pe dex?

is logat :D

bah am facut pe anakazel cu 3 arcasi, toti cu carnage, de hero rift vorbesc. beat thi :>

mihai22 nu te cred :)) cate sop/cbp ai facut ?

Posted

Mda am rezolvat, era de la net.

Mi se pare mie sau ph jewels sunt pe cale de disparitie? Cu chiu cu vai am gasit astazi 2 rings. Ma rog, si un necklace cu 20kk dar cine naiba il cumpara?

Posted

Da ma icarus da vorbesti de parca ar avea acelas M def :P.Ceea ce faci tu este ideal daca vrei sa iti pui tateossian la lvl 76 ... daca nu ai de gand nu ar fii cea mai buna varianta sa ramai in pheonix :)

Posted

Diferenta totala intre mj set si ph set este de 14 mdef, iar maj e de 3 ori mai scump. La lvlul meu (62) unbuffed, in mj as avea cam 580, iar in ph cam 540. E diferenta mica.

Si da, la 76 tate set este primul lucru pe care il planuiesc. Dup-aia vad eu cum fac as clean. Cristalul il cresc eu. Nu dau 1kkk pe cristal lol.

Posted

Diferenta totala intre mj set si ph set este de 14 mdef, iar maj e de 3 ori mai scump. La lvlul meu (62) unbuffed, in mj as avea cam 580, iar in ph cam 540. E diferenta mica.

Si da, la 76 tate set este primul lucru pe care il planuiesc. Dup-aia vad eu cum fac as clean. Cristalul il cresc eu. Nu dau 1kkk pe cristal lol.

pai in ritmu in care joci, la anu pe vremea asta poate termini ally lvl 2 cu ketra/varka :))), eu ti-am aratat ieri cum faci fast lvl, pana la lvl 67 faci 1 lvl in 5-6 ore in mos

de la 67 7+ ore, + drop si chestii

Posted

Haideti mah ca ma atrageti si pe mine cu dexul asta :)) .

Daca vine noobul asta pe dex il ajuta cineva cu un power lvl si un equip de C ? ;;)

legat de aoe vb cu iverson, legat de equip c, aveam eu un theca pe undeva, asta daca vrei light [set, boots up + low ]

Posted

legat de aoe vb cu iverson, legat de equip c, aveam eu un theca pe undeva, asta daca vrei light [set, boots up + low

Orice e bun numai sa fie :) .

Cred ca am sa incep cu o dwarfita :-? .Cum e brandedul ? :> .

Posted

Daca vii in branded iti dau pk. :D

Daca e vii pe la 35 asa. Dau finders keepers si iti fac lvl (daca esti afk no bother). Oricum am sin eaterul scos, ma intereseaza spoil.

Posted

Black judge. Gasesti unul in wastelands south. Gludin tp parca. Careful, costa cam 1kk sau mai mult. Nu mai stiu exact.

Uite cum facem... Cresti pana la 48. Iei spoilul de 48. De-level pana la 46. Branded spoil, iei max tot, toti mobii sunt verzi. Ne bagam in camera mare si daca nu e de ajuns mai luam trenuri si din celalalte camere. Beware: sa ai shadow pole. Daca nu gasim camera libera, ne bagam la spoil steal. Daca dau in noi ii capacim si le luam camera. Eu asa fac de cand ma stiu. Uneori recurg la pk.

Daca facem chestia asta, ies mai mult de 8kk pe ora pt amandoi. :) Buffer am eu.