Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Daca cei care nu se mai pot suporta si aleg nickuri gen "I*ownz*Bartz" sau "Am*rulat*Teonul" sunt reprezentanti ai "marii" comunitati DeX, nu, mersi.

Bine ca mi-ai zis, eu pana acum n-am vazut asa jucatori pe dex. Probabil ca esti obisnuit cu ideea ca 2 jucatori sa formeze o comunitate.

Sau poate te referi la Didina*Teon? Pai as fi mandru ca asta sa fie reprezentantul comunitatii dex, Giranul pe oficiale nu-i asa usor de luat.

Nu zic ca l2j nu e un server bun sau ca nu va ajunge intr-o zi ca oficialul, dar prea critici l2off... chill out, e un joc nu un obiect de cearta.

@Shade : din cate stiu, hgz a studiat gramatica limbii romane dupa manualul si cu o profesoara de limba maghiara. Nu este vina lui si a sistemului/politicii din tara asta.

E si vina lui partial... oricum, my bad, ma gandeam ca e roman.

Posted

BACKSTAB NU MERGE, chiar trebuie sa imi instalez L2 sa intru pe un l2j sa-ti arat ca NU MERGE? Da 200 damage, cand pe deadly blow da 1000 damage.

Nu e nevoie, iti explic eu:

- backstabul merge de prin septembrie 2005 (pana s-a gasit o solutie referitoare la unghiul care inseamna "spate");

- pana acum 3 luni avea intr-adevar o problema : dadea damage fara ca aecsta sa actioneze ca si critical;

Acum:

- exista servere pe care backstabul funcioneaza normal (cele mai multe probabil);

- exista servere pe care backstabul face damage evident superior damageului cu atac normal, dar mai mic decat DeadlyBow (pentru ca nu s-au sinchisit sa faca update)

- probabil ca exista servere pe care backstab nu face nimic (daca s-ar da drumul maine la evolva in aceeasi stare in care a fost lasat probabil ca asta s-ar intampla).

Dar asta nu inseamna ca pe l2j nu merge, inseamna ca pe anumite servere l2j nu merge, este o diferenta.

@Shade : exista si servere l2j cu +1000 playeri, ceea ce inseamna ca se poate si este evident ca s-a depasit limita de 500 care era considerata maxima pana acum 4-5 luni. Marea problema a serverelor private este wipe-ul. Si am un alt principiu, daca tot e sa o iau de la inceput macar sa vad ceva nou, nu acelasi traseu de fiecare data. Si dupa ce am vazut evolutia serverelor l2j/l2off in ultima vreme, am motive intemeiate sa cred ca l2j este viitorul in ceea ce priveste pserverele l2.

@DevilSlayer : ii gasesti in PartisanHideway, asta in caz ca nu ai rezolvat pana acum (teleport din Dion parca).

Nici un fan l2x inca? biggrin.gif

Posted

Am cautat acolo si am gasit ol mahum captain de lvl 30 si mai e si strong tongue.gif ,dar nu imi cade nimic...am luat cristalul de la orc warlord si ant captain...bugbear stiu unde sa il gasesc.Joc pe dex bananadance2.gif ,ma ia cineva la el in clan?nu va mai plangeti atat ca dex e un server destul de bun chiar daca mai are unele buguri dar se rezolva cum a fost bugul din field of silence si monstri de lvl 40 care dadea drop 4k adena...bone arrow...greater antidote si 4k exp.Exista si unele specimene care chiar dauneaza jocului cum ar fi un tip care striga pe all in eg "hai sa omoram polonezi" si s-au strans vreo7 tipii pe un polonez mic:P si pana la urma s-au flagat intre ei si au inceput sa se omoare...nu asa se joaca l2 nanana.gif .

Cam cat dureaza questul? 5.gif

Posted

Eu stiam ceva de Ol Mahum General. Am facut test of seeker acum cateva saptamani pt. un prieten. Si partea cu Ol Mahum, in PartisanHideway am rezolvat-o. Daca nu gasesti un arcas care sa te ajute cu informatia incearca sa omori Ol Mahumi din Partisan la greu. Quest-itemul poate sa pice de la primul mob omorat, dar poti omora si 20 pana pica.

Si cele 3 questuri le poti face in cateva ore (daca ai experienta si noroc la drop) pana la cateva zile.

Posted

Eu prefer o interfata adevarata de Lineage, nu prea bogata in implementari, si cu MII online (ziceai acolo ca nimeni nu stie cifra exacta de jucatori, eu nu o stiu dar stiu ca e mai mare de 1500 de jucatori), decat sa joc pe un emulator, sa am implementari ca-lumea dar sa para ca joc un joc flash pe un site, sa se miste caracterul ciudat, sa apas CTRL cand atac mobii sa fac PK pe ei lol, si sa fie 3 clanuri lvl 3+ pe server. In lowbie zone sa nu-ti mai zic, vezi 1 om pe zi in gludin, si sa nu existe pic de geodata, sa lovesc cu arcu' jucatorul din ToI 7 eu fiind la ToI6.

Nu e vina noastra ca l2j-urile sunt in general cam goale, este vina celor care joaca pe c1modded si incep sa abereze despre l2juri ca-s pline de buguri, ca-s instabile, ca-s dracu in persoana, si ei defatp nu au mai jucat pe un l2j de cateva luni si au aceeasi idee veche ... .

Daca te deranjeaza ca la un mob din 10 sau 20 sa apesi pe ctrl odata, atunci da, ramai pe c1modded ...

Geodata o sa vina, intradevar geodata pe c1modded exista, dar e bugged si ala ... te blochezi intre usi, in obstacole invizibile, cazi in catacombe prin pamant ...

Pentru trei clanuri pe server, vezi primul paragraf biggrin.gif

Posted

Parerea mea despre L2 ii ca ii super jocu da daca joci pe un servar unde joaca 50 de pers ii cam nasol sad.gif adica cel putin io cum eram invatat cu MU ma asteptam sa fie si pe asta lume sa tot faci party si war si chesti de genu biggrin.gif da aici vezi cate 1 om la 2 ore 14.gif si ce nu imi place ii ca monstri is foarte imprastiati sad.gif adica nu sunt spoturi ca la MU unde sa fie mai multi monstri + cea ce ma enerveaza cel mai tare ii ca iti tre un net super bun sad.gif io jucam pe un servar bun si imi sacada de numa sad.gif am un net de tot ..... in rest ii super jocu imi place ca sunt multe orase , multe skilluri si multe alte prosti ce de exemplu nu sunt la MU smile.gif momentan m-am cam saturat de L2 da daca s-ar face pe link un servar si ar putea sa fie cam 500 de pers online atunci ar fi super si m-as apuca iara biggrin.gif

Posted

Repede s-a terminat aventura ta in L2 biggrin.gif eu joc aici acu http://85.204.33.130/ e exp imens dar testez doar subclasele vreau sa testez cat de multe pot biggrin.gif

P.S.Daca e reclama stergeti linkul

Pai io vreau ceva in genu MU biggrin.gif adica unde sa mie multa lume sa mai poti sta si de povesti si mai faci si un party si un war una alta nu sa tot joci ca robotelu si sa faci LVL sef.gif

Posted

Ce imi place mie dex ... cineva mi-a hacked forum accountul de pe dex, si dupa mailul biggrin.gif

Nu stiam de ce primeam mailuri de la dex labeled "Dex forum password ceva" si nu apareau in mail biggrin.gif

Posted

Ce imi place mie dex ... cineva mi-a hacked forum accountul de pe dex, si dupa mailul biggrin.gif

Nu stiam de ce primeam mailuri de la dex labeled "Dex forum password ceva" si nu apareau in mail biggrin.gif

Pwnt tongue.gif

Posted

Pai io vreau ceva in genu MU biggrin.gif adica unde sa mie multa lume sa mai poti sta si de povesti si mai faci si un party si un war una alta nu sa tot joci ca robotelu si sa faci LVL  sef.gif

Fix asta faci pe dex joci ca un robotel BangHead.gif

Am jucat 2 saptamani pe dex si numa lvl lvl lvl nici nam gasit fishing si nici C4 pets ptr a sa ma distra un pic...

Exista pe dex questu de hachling si strider???

Este subclass pe dex??

Posted

Deci io zis ca daca is multi pe servar merge nasol 100% adica jucam pe servar bun unde rau 50 online si mergea greu sad.gif daca is 500 klar mere nasol rau biggrin.gif

Si dupa cum zicem mie imi place sa joc for fun nu pentru performanta biggrin.gif adica lvl dupa lvl sau la Mu rr dupa rr mai un party mai un war mai stai de pove mai faci niste tradeuri stai cu omu sa te targuiesti alea alea biggrin.gif nu ca nebunu tot lvl

Posted

Na, cica au bagat acum auto-ss si CP pe dex

Na, cica le-au si scos dry.gif joy

daca is 500 klar mere nasol rau

NU NEAPARAT... depinde cati suporta serverul, conexiunea ta nu depinde de cati players sunt pe server. Chiar daca esti pe dial-up tot poti sa joci pe un server cu 1000000 de players DACA SUPORTA SERVERUL.

Posted

De netul tau depinde mai degraba prin ce noduri trece, etc ... adica ce delay are fata de server.

Shade ... let me guess ... stability issues ? biggrin.gif

@Bavanai - ce sa le faci ... unii se maturizeaza ... unii nu tongue.gif Pacat ca am pierdut multe iduri ... de care nu prea mai am cum sa fac rost biggrin.gif

Posted

Na, cica le-au si scos dry.gif joy

Shade ... let me guess ... stability issues ?

Hai ma ca sunteti pricinosi acum... cred ca n-ati downloadat si instalat patchul cum trebuie, mie imi merge exact cum scrie pe site:

@hgz : flame-flame, dar nu te da cu capul de pereti, ca nu merita. Lasa ca in 7-8 luni o sa poti juca si tu l2 pe l2j-uri cu numar mare de playeri. Rabdare...

http://imageshack.us

Posted

Thora!, plange-te omule la NCsoft pentru ca arcasii sunt overpowered.

*- Announce: We gladly announce you that our server had 3 days uptime at full capacity, he could stay that way but we had some major update!

Ai uitat sa pui asta. As vrea sa vad pe Teen-telecom asa cu 1500+ jucatori on-line. Fara poza cu 3 zile up-time cu 1500 on-line sa nu te prezinti biggrin.gif .

A, stai... Ia sa ne uitam pe site la Teen-telecom, cati sunt on-line...

Wow, 6 insi! Nici macar un party full.

P.S.: Poza postata de mine nu este trucata. Nu am ajuns sa truchez poze doar ca sa arat cat de mult urasc un anumit tip de server.

Posted

@Bavanai Noaptea se doarme si nu se joaca!!!

Am fost curios si mam uitat la drop list cred ca nici ala nu e prea stabil cica AA din mobi de necro si cats.

Si mam mai uitat la Lilim Soldier si are lvl 74 0_o ca normal are 69!!!

@Thora da stiu inca 1 luna cam si se baga nobless si hero system pana atunci ma distrez cu subclass-u biggrin.gif

Hai ma gandit un pic se scoate OL????

Alai cea mai mare prostie ce am auzit pana acuma!! cica debalancig game eu as crede ca serveru nu rezista cu Ol si crapa GS-u sau da erori!

Eu am incercat sa joc fara auto e ff greu mai ales la un speed mare sa apesi todeauna hotkey-u

Nu stiu carei faza cu craftu ca numa dwarfu poate crafta items si mats si alte clase au commoncraft care iaras e alceva si acolo trebe recipuri verzi (common recipe) care faci rost la pescuit!!

O sa fiu curios dupa cat timp baga astea hero system si nobles class dupa ce apare la l2j sau o sa zica ca debalanseaza gameplay-u 24.gif

Posted

/sarcasm off

Banavai, o sa incerc ceva concis, am inteles ca nu iti plac posturile lungi (desi imi este f. greu).

1. Mai intai tin sa iti aduc la cunostinta ca te contrazici:

- spui ca nu ai lag pe DeX, dar trebuie sa iti instalezi L2 ca sa imi arati nush ce. Pai pe dex te conectezi folosint clientul de Solitaire?

- spui ca pe l2j sunt max 3 clanuri lvl 3+ (o sa iti demonstrez contrariul la un moment dat). Dar in acelasi timp spui ca pe DeX e un clan de HE de aia sunt asa multi. Pai din 10, 6 sunt archeri, 3 archers support si 1 weird. Sa inteleg ca pe DeX sunt 2 clanuri (cel de arcasi si cel de support), maxim 3 (cu cel de wierds) ?

2. La NCS nu am ce sa vorbesc. Eu incerc sa iti explic ca Lineage NU ESTE FIRST PERSON SHOUTER. Si daca te gandesti cumva, nu nu ma deranjeaza daca un agricultor cu arc in mana face pk pe mine si pe urma spune "headshot fraiere", doar ca nu este normal.

3. Pai normal ar fi sa-mi demonstrezi tu mai intai cum sta treaba cu cei +1500 pe DeX. A, si nu ma lua cu "+"1500. Stii foarte bine ca pe DeX este un numar fix de max.players on posibil, nu e random. Si nu, nu vreau citate din Catalin, Avataru sau Magic, daca vrei poze, pune poze.

/sarcasm on

4. Aaa... ar face lag la server... inteleg. Oricum, o sa iti demonstrez contrariul (cu poze nah), chiar daca stiu ca : "Argueing on the internet forums is like running on special olimpics. Even if u win you are still a retard. "

Si daca ma iei cu ce scrie pe site, atunci o rezolvam repede:

PS : si pozele nu sunt trunchiate, sunt trucate de-a dreptul (parodie, pamflet, etc.)

PS2 : nu, nu am boala nici pe Dex, nici pe Reunited, nici pe Panic, nici pe nimeni, mi-as dori un server de Lineage romanesc super, cu siege-uri sambata sau duminica la ore onorabile, nu la 05.00-07.00 am, dar se pare ca mai e de asteptat.

Si poza contine un adevar pe jumatate, serverul este l2j si nu a necesitat restart de mai bine de 3 luni tongue.gif

http://imageshack.us