Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Ce ziceti ... la un siege sau la mass pvp e mai bun tank sau destro !?

Depinde. Pt attack side as merge pe un destro dar pt defense cand stau pe zid mai bine as pune un tanker cu hate ca MA intr-un archer party, archeri doar sa pice ce tine busy tanker.

Posted

parerea mea este ca nu prea e util destro la mass pvp .... fara frenzi nu da cine stie ce, si cand intra in frenzy fara healer moare imediat si cu healer fug toti de el si nu prea are pe cine omora :)))

Posted

la siege cel mai tare e he/pr/sr <depinde cu ce stii sa joci> .. bine parerea mea :P .. si de la c6 mai depinde si ce aug ai.. daca iti pica un aug de m crit pe o arcana acumen :X .. in fine

cica

BomB777 , Astazi, 10:44   

Masterand gaming

Inscris: 23-June 06

Vezi cum scoti faza cu D3M0N din semnatura k? Nimeni nu te mananca pe tine la fiecare greseala
Scote-o de acum, sa nu se ajunga la ceva mai urat, multumesc anticipat.
PS: Vezi ca eu te rog frumos, sa nu incepi sa ma iei la misto 

=)) in fine =)) =))

Posted

la siege cel mai tare e he/pr/sr <depinde cu ce stii sa joci> .. bine parerea mea :P .. si de la c6 mai depinde si ce aug ai.. daca iti pica un aug de m crit pe o arcana acumen :X .. in fine

prefer mag ^_^, cei drept merge mai bine he/pr/sr dar in special daca ai minim aq.

am vazut un screen misto, in care unu de pe dex a dat de 2 ori la rand 5400, da, in astfel de conditii he>all [mai putin pr, la critical dmg :D ]

Posted

dau wipe.

Era sa te cred :> .Dupa am vazut ca esti pyro :P .

parerea mea este ca nu prea e util destro la mass pvp .... fara frenzi nu da cine stie ce, si cand intra in frenzy fara healer moare imediat si cu healer fug toti de el si nu prea are pe cine omora )

Too much youtube , friend storyes . Un destro si fara frenzy poate sa faca treaba buna la mass pvp , trebuie doar sa aiba un equip bun si in special un player care stie sa il foloseasca . Cand am jucat pe la2 am avut norocul sa am drept inamici un clan de rusi care m`au uimit :) .O singura party de a lor a venit si ne`a zdrobit apararea . In acea party erau 3 destro + bishop + wc +sws +bd + ol .Iar noi o alianta de 40 + online nu am reusit sa omoram nici unul din ei .....Cand destro a intrat in frenzy nu a inceput sa alerge aiurea sa se chinue sa omoare playeri ci a continuat sa ne loveasca cu arcul . Daca joci pe dex dute seara si uitate la olimpiada :) .Asa o sa te convingi singur ce character e cel mai potrivit pentru tine . Cat despre mass pvp ...eu as alege PR :crazy: .6k dmg pe robe :crazy: .

Posted

Destro e varza fara frenzy

Esti sigur? Destro fr cu aq si baium da cel putin 10 k in robe. Apoi cand se termina fr, pune mana pe un arc si tot prinde cate 3 k. Un destro party cu renew si champion nici nu are reuse fr, nonstop fr, credema ca stiu ca stiu ce spun. La siege poti folosi si pole daca ai un healer cat de cat bun, intri in enemy si din 2-3 hits is jos

Posted

Da ... un destro party cu renewal => frenzy.... rupe tot.DAR fara frenzy nu o sa dea in viata ta 3 k cu arc.Si in plus ca nu poti sa te bagi cu pole ptr ca nu sunt retardati sa stea pe loc cand vine un destro cu 5 movespeed sa ii omoare :)

Posted

Da ... un destro party cu renewal => frenzy.... rupe tot.DAR fara frenzy nu o sa dea in viata ta 3 k cu arc.Si in plus ca nu poti sa te bagi cu pole ptr ca nu sunt retardati sa stea pe loc cand vine un destro cu 5 movespeed sa ii omoare

Majestic light + draconic + epic + buffs = critical 3k pe robe :)

Posted

HAI MENGZ !

Hai men! :D

Imo, daca ai tanks buni care stiu sa traga, o sa se vada inauntru cand salveaza pielea nukerilor cand trage cate un dagger.

Daca e server cu server pop nu prea bogat, e bine sa ai cativa destroes pentru daramat ziduri. Si nu numai. HD focus + frenzy + buffat serios = descarcam putina cu rahat pe orice mage.

Ideea e ca o sa ti se ofere cov/vop, dar tu iei powind sa nu scazi speed. Sau cel mult pof. Cov scade prea mult.

LE: cam cat e un homu clean pe dex? Si un tallum robe set?

Posted

^

in loc sa fi jucat atatea sute de ore pe L2J mai bine jucai pe dex si aveai acum 3'rd class, erai in ceva clan si te durea in basca. asa cu 4 servere pe care joci, from time to time, nu o sa faci nimic pe nici 1 din ele

hai birdy m3nG

Posted

Stai linistit, nu am jucat pe alte servere, am jucat alte jocuri/am fost plecat. Voi depune application pentru WF. Sper sa intru.

nu or sa te accepte

1. nu ai 3'rd

2. nu ai sub

3. nu stiu ce gear ai

un sfat: stai solo/clan fara war pana faci 3'rd class [adoca ally 2 ketra/varka ] si pana termini cu baium. apoi du-te unde vrei tu :0

sau ma rog, succes cu WF ^_^

Posted

Il stiu pe kattora din wf, baga el vorba. Daca am noroc intru. Daca nu, gasesc eu cu cine sa fac aq. De baium ma ingrijesc abia la sub.

Gear am nm light, ss clean (500kk crt dmg WOOOT), si in curand phoenix jewel set. Sa fim seriosi, majestic jewels sunt overrated. 27kk ring. Lol.

Posted

Nu si pentru pve. La pvp nu stau. Oricum, fac rost de phoenix (o nimica toata) si strang pt cristal de 12. O sa stau ceva vreme in ss. Poate mai un full drop, poate mai un farm cand ma plictisesc, etc. Daca imi bag in cap, fac 500kk din spoil in cateva zile, dar meh... Nu am eu o asemenea vointa.

8kk pe ora... 10 ore 80kk. In 6 zile... Meh. :D

Posted

Il stiu pe kattora din wf, baga el vorba. Daca am noroc intru. Daca nu, gasesc eu cu cine sa fac aq. De baium ma ingrijesc abia la sub.

Gear am nm light, ss clean (500kk crt dmg WOOOT), si in curand phoenix jewel set. Sa fim seriosi, majestic jewels sunt overrated. 27kk ring. Lol.

eu am vazut ca maj ring clean = 12 kk

maj earring clean = 20 kk

maj necklace = 27kk

si da, vb lu kbm decat ss fara cd mai bine dd+cd, ca nu prea cred eu ca sunt lasati WF sa farmeze lilith pt cry ;)

Posted

Cry, in pve? Ss > dd cd all the way.

In pvp da, crt damage e in fata, si-asa nu conteaza patk.

Eu nu stiu, dar vazusem RING 27kk. Poate era vreun idiot, dar in orice caz... Preturile sunt prea piperate pentru o diferenta atat de infima.

Posted

Cry, in pve? Ss > dd cd all the way.

In pvp da, crt damage e in fata, si-asa nu conteaza patk.

Eu nu stiu, dar vazusem RING 27kk. Poate era vreun idiot, dar in orice caz... Preturile sunt prea piperate pentru o diferenta atat de infima.

ai dreptate legat de jwl a, si din moment ce zici ca vrein WF de ce ai opta pt ss ? :))

ne auzim maine, i'm sick :-&