Spydy Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Hmm, am vazut un post mai sus cu dye-uri ceva +5str -5con, +5int -5wit. As dori sa imi aratati si mie pe un serv not l2j in care poti sa pui asa ceva.Legat de bd, am jucat pe un 7x cu ceva vreme in urma, aveam pe el doom heavy + (Dual Elven Long Sword )+4 si un bop +3. Pot sa spun ca rupeam ceva la pvp. Totusi trebuie sa admit ca si alianta cu care ma bateam era in B-uri si C-uri; iar legat de dye-uri aveam ceva in genu +5 con -5 str, +4wit -4int. La sieguri dadeam dansuri langa steagurile adversarilo, si apoi ma bagam in ud si dadeam in stg si dreapta :D. Quote
kBm Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Io sunt de parere ca nu trebuie sa iti schimbi statsurile clasei.De ex,PRu are str majoritar => trebuie maximizat ptr ca in felu asta va primi mai mult dmg in comparatie cu cat ar primi un SR la +5 str.La fel la elfi cand vorbim despre dex si exemplele pot continua____ Ontopic: ma poate ajuta cineva cu o metoda de a mentine hp-ul tyrantului cu bison activat constant?(adica ptr farm) Quote
Iverson Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 @kbm : fist fury parca scade hp constant , bilutele de lvl 78 scad din hp , use a bow:) , 500 crit rate :X farmam bd tyrant cov in 2 camere mari disciples:) Quote
kBm Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ms dar...am incercat pe un high rate cu fist fury si bison da imi scadea hp prea drastic(si acolo cu full buff 9999999 slots)[intradevar cu bow merge... ca nu te atinge mobu da io vreau cu fists :D).btw:io stiam de ceva cu nightmare light set + anumite buffe... dar nimic sigur Quote
Lasher_ro Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Legat de bd, am jucat pe un 7x cu ceva vreme in urma, aveam pe el doom heavy + (Dual Elven Long Sword )+4 si un bop +3. Pot sa spun ca rupeam ceva la pvp. Totusi trebuie sa admit ca si alianta cu care ma bateam era in B-uri si C-uri; iar legat de dye-uri aveam ceva in genu +5 con -5 str, +4wit -4int. La sieguri dadeam dansuri langa steagurile adversarilo, si apoi ma bagam in ud si dadeam in stg si dreapta :D.Ceva de genul asta am incercat si eu acum ceva vreme. Doom heavy, +con dyes. E de kko, nu are rost sa faci asa ceva.Daca e sa mori, mori cu sau fara con scazut/crescut. Quote
duncan_ferguson Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 btw:io stiam de ceva cu nightmare light set + anumite buffe... dar nimic sigurnu neaparat anumite buff, ci proper buffs from wc, de exemplu ieri am fost in mos, si era un tyran in nm light + fist s, el lua target, si pana ajungeam noi la el [ daca lua target pe un mob mai departat ] ramanea cu 1/2 hp ... so .. Quote
Razvan Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Heavy + shield in vs dagger pvp kicks ass. La fel in glad pvp. Omule nici chiar sa scazi con ce dumnezeu. Eu joc in special dark elfi si in viata mea nu as scade con pe niciunul in pvp. pe orice server pe un pr full buff cand ai arcul enchantat destul de bine iti zic eu sigur ca merita si merge chiar foarte bine sa scoti con si sa bagi dex.. in plus pe un hr cu acelasi pr, merita sa iti bati si str ca sa prinzi stun.. ti-am zis eu pe pulse: dex+4/+1 str+4 con -4/-1/-4 am batut atunci th+he+bishop.. cum? in primul rand toti aveau cov, eu aveam powi.. skilluri hex+13/power brake+9/fatal counter+14/ double shot+11, stun+13 si vicious+11.. heu` cand m-am oprit a dat snipe.. eu am dat evade shot pe th.. am fugit din raza sagului, hamstring la th, stun la bishop, 3sageti la bishop, stun la th vreo 4 sageti la th.. vine sagu in dash.. evade shot la sag, apoi stun, nu ii prinde stunu, double shot.. 2 sageti si pvp over.. in fine.. vad ca vine din spate un sh.. <cum ala avea dc> ii dau asa 7k, adica instant kill.. fug putin si inca aveam flag.. numai ca aveam hp cam 50% cp full ca scot tasta si pun radiera pe f8 <adica cpp> in caz de pvp.. in fine mai sus vad un sr.. stiam ca nu prea am cum sa-l bat ca aveam amandoi maj light si db si el il avea la fel de albastru ca al meu, asa ca ma gandesc sa dau ue.. si asa nu prea il folosesc.. asadar ue, hex, power brake, vreo 3 pain of sag cat sa ii pot da fatal, in fine intra si el in ue, ii dau fatal counter .. .. si incep sa dau cu skille.. numai ca in fine.. imi da 6k cu double shot si pvp over gear: maj light+6, tt jwls+3/4 db focus+13 fara aug.. Hmm, am vazut un post mai sus cu dye-uri ceva +5str -5con, +5int -5wit. As dori sa imi aratati si mie pe un serv not l2j in care poti sa pui asa ceva. Legat de bd, am jucat pe un 7x cu ceva vreme in urma, aveam pe el doom heavy + (Dual Elven Long Sword )+4 si un bop +3. Pot sa spun ca rupeam ceva la pvp. Totusi trebuie sa admit ca si alianta cu care ma bateam era in B-uri si C-uri; iar legat de dye-uri aveam ceva in genu +5 con -5 str, +4wit -4int. La sieguri dadeam dansuri langa steagurile adversarilo, si apoi ma bagam in ud si dadeam in stg si dreapta :D. nu inteleg de ce iti pui con pe bd .. dar in fine.. eu imi pun mereu dex -con.. ti-am zis de fel.. ca desi dau de la 600 obisnuiesc sa fug si sa dau.. iar la olly fara nicio rusine folosesc ud.. Io sunt de parere ca nu trebuie sa iti schimbi statsurile clasei.De ex,PRu are str majoritar => trebuie maximizat ptr ca in felu asta va primi mai mult dmg in comparatie cu cat ar primi un SR la +5 str.La fel la elfi cand vorbim despre dex si exemplele pot continua ____ Ontopic: ma poate ajuta cineva cu o metoda de a mentine hp-ul tyrantului cu bison activat constant?(adica ptr farm) eu pe pr bag dex.. am nevoie sa pot fugi.. sau str ca sa fiu sigur ca prind stun.. Quote
inkredibil Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Am si eu o inrebare la Lasher ca intre batrani.... ce s-a intimplat cu Slayer (AngelofHeaven) ...ex admin lineage2 c4 evolva , ex admin B-Net.....Intreaba Darxide de el ... Quote
kBm Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 merge si dex dar nu poti sa stai cu -9 con +5 str + 4 dex ptr ca esti tun de sticla :).Si nici sa sacrifici 5 str pe 5 dex nu merge pe pr... cel mai bine il lasi cu +5 str-con -dupa cum spuneam.... str pe dark elfi iti mareste statsurile considerabil in comparatie cu dex Quote
duncan_ferguson Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 merge si dex dar nu poti sa stai cu -9 con +5 str + 4 dex ptr ca esti tun de sticla :).Si nici sa sacrifici 5 str pe 5 dex nu merge pe pr... cel mai bine il lasi cu +5 str-con -dupa cum spuneam.... str pe dark elfi iti mareste statsurile considerabil in comparatie cu dexde acord, eu as pune pe orice dark elf melee +3str-3con ajunge acel +3 str si nu scade f drastic stun resistence + hp/cpD3me se pare ca majoritatea joaca/au jucat pe dex ;) Quote
Guest D3me Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Eh eu nu prea mai am timp sa joc pe un srv low rates desi e mult mai frumos...s-au dus anii aia:) Daca totusi mai joaca careva pe l2ownage pm Deme in joc...sunt intr-un clan de romani(e parfum sa fii intr-un clan de romani ). Quote
duncan_ferguson Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 si totusi de ce a luat Shea permanent ? Quote
kBm Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 I-a acuzat pe admini ca ajuta EK-ul.Oricum era un no-lifer si suferea in ultimu hal+ca a atacat castelu gludio ca sa fie fericita nevasta-sa oO.Probabil ca e suparat ca nu poate sa ii lase averea din l2 lu fisu(gludin ch si altele) Quote
duncan_ferguson Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 I-a acuzat pe admini ca ajuta EK-ul.Oricum era un no-lifer si suferea in ultimu hal+ca a atacat castelu gludio ca sa fie fericita nevasta-sa oO.Probabil ca e suparat ca nu poate sa ii lase averea din l2 lu fisu(gludin ch si altele)din cate am inteles exista si o poza in care mamonu se afla la ek in clan hall :blink: , pana nu vad, nu cred :>o alta intrebare, cum e cu dual box'u asta pe dex ? ai voie sau nu ?kbm inca ceva, totusi daca a atacat gludio, l-a si obtinut, deci nu cred ca era no lifer din moment ce are nevasta :P Quote
Razvan Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 si totusi de ce a luat Shea permanent ?ca sa nu fiu eu singurul pe atatea caractere :PI-a acuzat pe admini ca ajuta EK-ul.Oricum era un no-lifer si suferea in ultimu hal+ca a atacat castelu gludio ca sa fie fericita nevasta-sa oO.Probabil ca e suparat ca nu poate sa ii lase averea din l2 lu fisu(gludin ch si altele)shea account nu e didiciupi? vroiam noi o data sa il spargem, dupa un bann al unui amic.. dar am zis sa nu se sinucida si sa ne simtim vinovati :P in fine.. cica bann pe dex:59) tzontzonel 1.1. GM Misconduct 01-12-2008 hai frate :( si lu` "maichi-mo" i-ai dat bann?daca tot incepi asa sa ne dai bann la tot clanul macar scoatemi-l si mie pe unu.. te rog mult.. macar pe ala de pe bd <ca e cel mai mic si cel mai dezbracat> te rog mult!din cate am inteles exista si o poza in care mamonu se afla la ek in clan hall :blink: , pana nu vad, nu cred :>o alta intrebare, cum e cu dual box'u asta pe dex ? ai voie sau nu ?kbm inca ceva, totusi daca a atacat gludio, l-a si obtinut, deci nu cred ca era no lifer din moment ce are nevasta :Pnormal ca merge db pe dex.. eu jucam bd/pp/ps/spoiler in cata de mult timp.. la chestia cu mamonu, daca o fi asa eu cred ca e o faza facuta de nightsong.. cat despre sotia lui shea.. hmm.. ;)) dudeee si ea joaca lineage.. si stiu sigur ca ziceau niste prieteni care au fost mult timp in evicti(m)s ca shea a zis o faza gen "lineage nu mai e doar un joc".. bine s-ar putea sa fi inflorit aia.. dar cred ca un pic de esenta in adevarul ala exista.. si desigur as putea sa ma insel.. dar no-lifer nu cred ca e ;) Quote
xIcarus Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Bai ai grija. Ai voie dual boxing, nu multiple boxing. Ca asa imi luam si eu satra la lvl. Chestia cu mammon... Posibil, dar improbabil. Nu cred ca exista coruptie pe dex. Da, chiar si dupa incidentul cu dante. Ma miram eu de unde a scos devil dc heavy set acum ceva timp. Cat despre nightsong... Sa fiu sincer, daca ar exista un gm corupt pe dex, probabil as indrepta degetul spre nightsong. Nu stiu de ce, dar am auzit multe chestii si nu mi-au placut. De-aia targetul meu e sa intru in ek in viitorul indepartat, sau macar sa pun mana pe un char de-acolo, sa vad daca e adevarat ce se zice. Quote
Korekt Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 kbm inca ceva, totusi daca a atacat gludio, l-a si obtinut, deci nu cred ca era no lifer din moment ce are nevasta :Pf tare logica ta :cool2: Da, chiar si dupa incidentul cu dante. Ma miram eu de unde a scos devil dc heavy set acum ceva timp.de parca seturile de A sunt si greu de obtinut, poate pt unu ca tine, ca in rest e serv plin :>Bug pe dex? Huh. Cine stie ce vrajeala au bagat astia. E imposibil.daca tu habar nu ai mai bine abtine`te Quote
andix3x Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Vreo ingelitza pe aici care ma poate ajuta si pe mine un pic ? Am primit un account de la un amic si trebuie sa invat cat mai repede cum sa joc cu warlockul pentru a ajunge hero :) .Some advices please :> . Quote
Guest Xspeed Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 gg :Prawtu ai jucat pe un server l2chocolate?ceva gen 35x Quote
Guest Kuchiki.Byakuya Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 andi use this ps : tu chiar esti serios ?? facusi rost de char si vrei direct hero? si asta fara sa sti nimic despre char? pps: acum serios...raspunsu care il cauti este : Augmente.. de ceva vreme oly nu mai tine de skil ci de cine are augmente mai bune Quote
xIcarus Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 de parca seturile de A sunt si greu de obtinut, poate pt unu ca tine, ca in rest e serv plin :>daca tu habar nu ai mai bine abtine`teMai bine tine-ti gura, dupa ce ca esti prost mai si comentezi. 1: Arata-mi dovada ca exista un asemenea bug pe dex. 2: Cati intra in full A la lvl 61? Habar n-ai despre ce vorbesc. La vremea aia nici nu avea dwarful. Repet: cum faci full A fara farmer? @andi: augment, epix si experienta. Cu warlock nu e incredibil de greu sa devii hero, in sensul ca ai avantaj asupra celor mai multe clase. Deci daca ai noroc si dai numai peste anti-oly classes, e perfect. Dar iti trebuie ceva noroc, si chiar si in cazul ala iti trebuie experienta. Si ai grija la daggeri. Stai cu fata spre ei. Pe white eagle bateam summoneri usor pentru simplul fapt ca erau asa ocupati sa isi dea battle heal incat se intorceau cu spatele la mine. Quote
Buugy Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Asa ca fapt divers stie cineva cand se deschide paradise? Quote
b1ackic3 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Bai ai grija. Ai voie dual boxing, nu multiple boxing. Ca asa imi luam si eu satra la lvl. Chestia cu mammon... Posibil, dar improbabil. Nu cred ca exista coruptie pe dex. Da, chiar si dupa incidentul cu dante. Ma miram eu de unde a scos devil dc heavy set acum ceva timp. Cat despre nightsong... Sa fiu sincer, daca ar exista un gm corupt pe dex, probabil as indrepta degetul spre nightsong. Nu stiu de ce, dar am auzit multe chestii si nu mi-au placut. De-aia targetul meu e sa intru in ek in viitorul indepartat, sau macar sa pun mana pe un char de-acolo, sa vad daca e adevarat ce se zice.exact din cauza asta a luat ban si shea , asa ca watch your back ;) iar vad ca aberati , Dante nu a avut acces destul de mare incat sa dea summon la iteme , plus ca shade vede orice face un GM . Quote
Korekt Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 http://dex.l2dex.eu/index.php/topic,37071.0.html uite`te aici, citeste tot dupa care mars la tine in pestera, si nu mai fa pe altii prosti, cand tu esti un idiot Quote
xIcarus Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Asa, ce sunt alea? Faptul ca dante ajuta ek si un screenshot cu un human mage in sub de hawkeye. Unde e exploitul de care zicea lumea, cum ca ajungi la max lvl cu subclasa? Bai, fii serios. @black, daca iau ban asta e, dex nu e singurul server. Plus ca chestia asta se intampla pe un alt forum, deci nu vad care e problema. Daca ma apuc sa injur un gm de pe retail, pot fi cel mult sanctionat aici, pentru ca nu are cum sa stie daca sunt ala sau nu. Quote