Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest Elrohir
Posted

:-? nu zic k nu e bn sa am +con dar oricum nu o sa fiu tank si dc +int nu are sens....in afara de dances si hex ce altceva magic skills o sa mai care merita???

eu ma gandeam la cv mai mult dmg pt pvp asa c vroiam +str si + dex in detrimentul con insa nu prea ar fi o alegere buna deoarece nu am hp foarte mult....oricum cred ca o sa optez pt +dex si -con si pt +str nu o sa folosesc un dyes f puternic deoarece am si bonusurile de la majestic set....ce ziceti fac bn? :-? :-?? sau trebuie sa ma lovesc de cv? :banghead: ?

Posted

hehe ... pai tocmai asta e icarus... tu ai dreptate dar io vorbeam despre gladi :D.Omu a spus ce sub i s-ar potrivi cel mai bine... si daca are de gand sa faca si pvp si sa foloseasca si echipamentu' pe care il are,gladi e perfect

Posted

nu zic k nu e bn sa am +con dar oricum nu o sa fiu tank si dc +int nu are sens....in afara de dances si hex ce altceva magic skills o sa mai care merita???

Power break, drain health , confusion, poison ,hex .

@xicarus Bd`ul are wit putin de la inceput , de ce sa il cresti aiurea ?Mai bine il scazi si te concentrezi spre ofensiva , eu asa as merge pe bd :) .

Intradevar gandinduma mai bine ar merge+5 str +4 con -9 dex ,desi scade un pic attack speed si critical , bd `ul nu are asa mare nevoie .Cu un pp sau se in spate se descurca :) .

Posted

Ah scuza-ma am inteles gresit. :D

@Elrohir: in pvp crede-ma, este probabil cea mai buna combinatie. Si e +WIT lol, nu +INT. Pe ce fighter pui tu +INT? :blink:

+wit pentru hex, hex este foarte important. Si NU scade dex. Atat iti zic. NU scade. Ai al doilea cel mai mare dex din joc. Un stat mare -> cand il scazi pierzi mult, cand il cresti castigi mult. Un stat mic -> il scazi pierzi putin, il cresti castigi putin. Asa este, str e cel mai mare din joc, dar hai, ai dual swords si te bazezi pe buff advantage in oly. +con in pvp e must pe almost orice char.

Si trebuie sa stii, intr-un config de dyes nu trebuie sa iti maximizezi un stat. De exemplu m-ai intrebat de ce +int (ma rog, +wit de fapt). Pai si ce mai pui altceva daca nu +wit? Nu mai ai ce. Ti-ai facut hp. Repet: nu mai ai ce. Dar te gandesti bai eu folosesc si oleaca magic. Raspuns: +wit. Apoi zici ce mai da wit in plus? Apai mai da hold resistance si damage over time skills resistance, si pentru unele debuffuri.

Baa, mi-am pierdut armura dwarfului in freight!!! :angry:

Am trimis-o, am intrat pe dwarf pauza. Intru inapoi armura ioc.

Posted

Icarus sa stii ca - int conteaza ptr ca iti scade land rate la hex,freezing strike etc.Adica pe un dark elf ar merge -int ca ai de unde sa scazi,da pe alt char..

Posted

helaaaau! ce mai faceti ma? :D

Ajung hero pe un 12x :yupee: , adica incerc sa ajung .Am vreo 3 zile la dispozitie sa invat cum se foloseste un warlock .Some summoner advices ? :>

Posted

M-am apucat si eu din nou de l2....dupa o lunga (meno)pauza:)

Mai joaca careva de aici pe l2ownage?

Posted

@Elrohir

My opinion :Majestic heavy + kesh*damascus . As merge pe viata decat pe attack speed . ( nu ar merge rau nici un arc , pentru situatii de gen siege/pvp/olypiad )

La subclasa eu ti`as recomanda gladiator , fiindca ai armura / dualele de pe bd si nu mai trebuie sa te chinui cu craftatul :) .Sau phantom ranger daca vrei ceva concentrat pe offensiva .

Dye pana la 70 + : str+5 con - 5 , +5 int -5 Wit .

Apoi cand te concentrezi pe pvp : +5 dex - str , +5 int - wit .

La oly bd `ul e destul de bun , intradevar bate sws , dagger clas , chiar si un tanker .Problema mai mare sunt nukeri dar daca ai un arc totul devine mai usor :) .

Multa bafta :right:

hai ca ai dat`o in bara , bd e bun la oly? bugg off dude , am batut cu dwarf bd la oly , si fara duale de S OE + augument bun ( focus might , doom par example ) , boss jewels nu ai sanse si merita sa mergi pe atk speed si la farm si la siege , maj heavy > all sets pe bd imo, +4 str -4 con + db focus = arcas in 600 range , sa scazi tu din str pe bd , ce scop au dyes pt + int? cand ai hex + power break +9 chance? intra de numa numa , inca odata iti zic : vorbeste cand ai experienta in domeniu + ca subclasa daca isi face un DD ( lolglad ) are sanse mai mici la un clan bun, daca vrea subclasa de DD (sa`si faca arcas ) , mai bine sa mearga pe o clasa pe care nu`i trebuie iteme super ub3r imba gen wk/ps cu care poate sa faca un pvp si fara full S sau sa`si faca WC , pana la 78 poti sta in bw si homu clean , la 78 iti pui tallum/dc si homu cu acumen , dute cu lolgladul tau in alt loc , danke ( flame on )

Posted

hai ca ai dat`o in bara , bd e bun la oly? bugg off dude , am batut cu dwarf bd la oly , si fara duale de S OE + augument bun ( focus might , doom par example ) , boss jewels nu ai sanse si merita sa mergi pe atk speed si la farm si la siege , maj heavy > all sets pe bd imo, +4 str -4 con + db focus = arcas in 600 range , sa scazi tu din str pe bd , ce scop au dyes pt + int? cand ai hex + power break +9 chance? intra de numa numa , inca odata iti zic : vorbeste cand ai experienta in domeniu + ca subclasa daca isi face un DD ( lolglad ) are sanse mai mici la un clan bun, daca vrea subclasa de DD (sa`si faca arcas ) , mai bine sa mearga pe o clasa pe care nu`i trebuie iteme super ub3r imba gen wk/ps cu care poate sa faca un pvp si fara full S sau sa`si faca WC , pana la 78 poti sta in bw si homu clean , la 78 iti pui tallum/dc si homu cu acumen , dute cu lolgladul tau in alt loc , danke ( flame on )

Cum zici tu :) .Vad ca acuma tu ai inceput cu aberatiile .Bd`ul e bun la oly daca stii cum sa il folosesti .Pe la2crazy in top la meciuri castigate era bd urmat de pp .Si asta nu pentru ca avea arma/armura uber super imba enchantata ci pentru ca stia sa joace foarte bine .Pana la urma orice character din joc e bun daca te inveti sa il folosesti , dar vad ca nu ti`ai dat seama de asta inca .

ce scop au dyes pt + int? cand ai hex + power break +9 chance?

Uite ca mai facut sa rad , merci . Deci dupa cum vezi tipul nu e uber imba pro super farmer best pvper ca tine .Pana face el 78 si isi pune + pe skill nu mai bine ar fi niste dye de int ?? sa prinda mai repede .Asta e parerea mea , nu trebuie ca un uber imba pro super farmer best pvper ca tine sa ma asculte .

Posted

Asculta... Pe fighter, staturile magice sunt mici. Insa wit tinde sa se tina de valoarea lui initiala. Ce vreau sa spun este ca daca pui +int nu ai cine stie ce gain in matk, dar daca pui wit se vede.

BD-ul foloseste magie din plin. Freezing strike, drain life, poison, hex, power break -> are nevoie de capabilitati magice. Adica wit il va ajuta in pvp cand vrea sa 'oboseasca inamicul'. De exemplu intri in oly vs un destro. Ce-o sa faci, te bagi si dai cu sabiile in el? No way. Intra in frenzy si te ia naiba. O iei frumos in freezing strike, in poison, il arzi usor usor, scoti un arc, ii mai frigi una, etc. Tine minte, conteaza cel care da cel mai mult damage in total daca timpul expira. Asta se traduce gen freca-l usor 5 minute, iar daca se apropie de 30% hp lasa-l in pace, fugi de el, sa nu dea in tine. NU are ce sa-ti faca, ai 8 dex mai mult decat el. Te prinde la pastele cailor.

Bd playstyle e usor asemanator sk-ului.

Posted

i got so pwned :-/ ma ia un dwarf <40 la duel si da cancel si fac pk, that sux, pot sa iau si ban, nu ?

shade cam cat e ? am printuri prin care demonstrez ca a fost duel si ca a dat cance, in caz de face reclamatie.

mda ... nu stiu ce sa zic, noapte buna :( :tiphat:

le: problema e ca nici nu am cum sa scap de karma, ca sunt 6x intr-o zona de 4x :( off ce om

Posted

hai fa-ma noob din nou.. sa zicem l2koh nu se pune, desi cum ai vazut si tu probabil la olly aveam 7meciuri castigate din 9.. si singurii care m-au batut au fost gelu <gladu in dinasty.. era si normal sa o iau de la ala> si windwalker <ol.. la fel de normal sa o iau de la el> .. in rest nu am mai luat bataie.. si toti cu care am picat aveau la fel ca mine epice cel putin.. in plus am batut dwarfu ala in dinasty.. dar in fine.. si acum cum iti ziceam.. cu bdu` daca ai anumite skilluri crescute si stii ce sa dai faci treaba.. dar in fine zi-mi ca-s noob.. astept ;) btw.. pe teon tot bd is pe main, cam pe toate serverele am fost bd pe main.. si nu m-am hotarat acum sa ma fac sk pe main pentru ca nu aveam sanse sa devin hero <de obicei e mai usor sa fii hero ca bd decat ca sk>, ci pentru ca pur si simplu ma plictisisem sa fie atat de putini bd si sa nu am cu cine face class-based.. hai astept sa ma faci noob ;) <btw pe majoritatea dintre serverele c4 in special pe care am fost hero nu erau schimbate staturile si skilele>

Cum zici tu :) .Vad ca acuma tu ai inceput cu aberatiile .Bd`ul e bun la oly daca stii cum sa il folosesti .Pe la2crazy in top la meciuri castigate era bd urmat de pp .Si asta nu pentru ca avea arma/armura uber super imba enchantata ci pentru ca stia sa joace foarte bine .Pana la urma orice character din joc e bun daca te inveti sa il folosesti , dar vad ca nu ti`ai dat seama de asta inca .

Uite ca mai facut sa rad , merci . Deci dupa cum vezi tipul nu e uber imba pro super farmer best pvper ca tine .Pana face el 78 si isi pune + pe skill nu mai bine ar fi niste dye de int ?? sa prinda mai repede .Asta e parerea mea , nu trebuie ca un uber imba pro super farmer best pvper ca tine sa ma asculte .

hmm.. nu e chiar asa de bun bdul la olly.. dar faci fata. asta e parerea mea.. adica daca nu ai skilluri++ si gear, sa dai cu bucata nu merita..

Asculta... Pe fighter, staturile magice sunt mici. Insa wit tinde sa se tina de valoarea lui initiala. Ce vreau sa spun este ca daca pui +int nu ai cine stie ce gain in matk, dar daca pui wit se vede.

BD-ul foloseste magie din plin. Freezing strike, drain life, poison, hex, power break -> are nevoie de capabilitati magice. Adica wit il va ajuta in pvp cand vrea sa 'oboseasca inamicul'. De exemplu intri in oly vs un destro. Ce-o sa faci, te bagi si dai cu sabiile in el? No way. Intra in frenzy si te ia naiba. O iei frumos in freezing strike, in poison, il arzi usor usor, scoti un arc, ii mai frigi una, etc. Tine minte, conteaza cel care da cel mai mult damage in total daca timpul expira. Asta se traduce gen freca-l usor 5 minute, iar daca se apropie de 30% hp lasa-l in pace, fugi de el, sa nu dea in tine. NU are ce sa-ti faca, ai 8 dex mai mult decat el. Te prinde la pastele cailor.

Bd playstyle e usor asemanator sk-ului.

da.. asa sustin si eu.. si de cand joc cu bdu` asa mi s-a parut si mie ca e cel mai bine.. sa ai la tine un db, o arcana si duale de hp <kesh*damascus sau dl*tallum>.. in fine cand nu poti avea toate astea ar fi bine sa te poti limita doar la duale/arc .. dar sa ai numai duale parerea mea nu ai ce sa faci cu bdu` la olly.. cat despre set eu prefer tallum heavy, nu ic.. si la dye eu zic cel mai bine sa pui dex.. ai dance of fire, fury.. pai cu un db focus cand ii dai un crit.. ;) asta face diferenta..

Posted

treaba sta cam asa: cu bdu` daca joci la melee ti-o iei.. asa mi se intampla mie mereu.. chiar cu atk speedu ala al lui.. frate pur si simplu nu are skille ce sa-i faci? cat despre hp.. bdu are con mic.. scazi con, sau pui nu se prea cunoaste.. str indeed are mare, dar daca scazi din str iti scade relativ mult p atk.. oricum parerea mea pe bd dex+4 con-4.. eu asa joc mereu.. iar vs archer maj heavy..

am si eu o intrebare asa de noob.. in ultimul timp am vazut archer/dagger cu heavy.. se merita?

Posted

am si eu o intrebare asa de noob.. in ultimul timp am vazut archer/dagger cu heavy.. se merita?

:blink: .Depinde .Eu jucam cu heavy pe arcas si lumea imi zicea " freak " .So you can farm good , but some will think that you are a big big noob :) .Bine mie nu imi pasa de asa ceva :-j .

Posted

Heavy + shield in vs dagger pvp kicks ass. La fel in glad pvp.

treaba sta cam asa: cu bdu` daca joci la melee ti-o iei.. asa mi se intampla mie mereu.. chiar cu atk speedu ala al lui.. frate pur si simplu nu are skille ce sa-i faci? cat despre hp.. bdu are con mic.. scazi con, sau pui nu se prea cunoaste.. str indeed are mare, dar daca scazi din str iti scade relativ mult p atk.. oricum parerea mea pe bd dex+4 con-4.. eu asa joc mereu.. iar vs archer maj heavy..

Omule nici chiar sa scazi con ce dumnezeu. Eu joc in special dark elfi si in viata mea nu as scade con pe niciunul in pvp.