xIcarus Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nu am hellbound system bun... Il aveti vreunul uploadat? Quote
andix3x Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ii datorez niste scuze lui b1ack3 sau cum tea fi chemand . Acum observ ca Dumnezeu de pe items.darkbb.com e de fapt fila 2pk :) . Quote
xIcarus Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wts doom light set (+4 body +3 parts) -> dex.LE 15 minutes later: Lol ce rapid l-am vandut. Quote
Razvan Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 haideti pe l2 ownage zi si un interlude calumea adica cu enchant normal si fara customuri si daca se poate si fara donatori iar la bufffe doar buffe de pp bine visez.. dar daca gasesti un interlude fara customuri si fara enchant rate mare ne bagam mai multi.. mai aduc si niste prieteni.. plus de pe forum.. facem de un clan.. un l2 mai nou de c6 nu am jucat :P daca nu gasiti deocamdata is pe retail.. Quote
Nimeni Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 zi si un interlude calumea adica cu enchant normal si fara customuri si daca se poate si fara donatori iar la bufffe doar buffe de pp bine visez.. dar daca gasesti un interlude fara customuri si fara enchant rate mare ne bagam mai multi.. mai aduc si niste prieteni.. plus de pe forum.. facem de un clan.. un l2 mai nou de c6 nu am jucat :P daca nu gasiti deocamdata is pe retail.. ce are ownage? daca zici ca esti pe off schimbi doar adresa din etc. si intri pe server Quote
xIcarus Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 De ce nu se mai deschide koh? Wts gemA dex. Hai va dau mai ieftin. Quote
jimmy89 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 asi veni si eu pe l2 ownage, dar nu am hellbound... un interlude nu aveti ?! :D Quote
xIcarus Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Auziti... Astia de pe dex. De ce s-a mai scumpit nm light set? Era aprox 100-110kk, iar acum vad 160-170. :duh:Nu de alta, dar acum stau inca 1-2 zile sa farmez si nu am niciun chef. Quote
b1ackic3 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 care-i treaba cu bugu de pe dex cu subclasele ? poti face level 78/79 in cateva minute din cate am auzit :/ Quote
xIcarus Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Bug pe dex? Huh. Cine stie ce vrajeala au bagat astia. E imposibil. Cel mai mare bug pe care l-am descoperit a fost cel cu waking scroll, daca esti paralizat si da unul cu waking scroll in tine, iti arata durata paraliziei. Nu stiu daca mai exista. Wts kris focus +3 - 75kk.Wts ds focus - 12kk.Dex. Quote
b1ackic3 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 pai cica e pe bune .. si au postat pe forum oameni care au de exemplu subclase level 78 prophet sau bishop , deci iti dai seama ca nu prea exista asa ceva ..nu stiu nici eu care e treaba o sa ma mai interesez ;/daca vreti putem sa facem un clan pe l2ownage si sa jucam , nu dureaza mult sa instalez clientu :) Quote
Razvan Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ce are ownage? daca zici ca esti pe off schimbi doar adresa din etc. si intri pe servervreau interludeDe ce nu se mai deschide koh? Wts gemA dex. Hai va dau mai ieftin.nuj.. doar a zis ca nu se mai deschide.. Quote
xIcarus Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wow sold kris focus +3 pentru 75kk. ^_^ Wts ds focus. Daca il vand inca 80kk farm si sunt in full A (except jewels, bleh trag eu un phoenix ca sunt ieftine de mori). Quote
duncan_ferguson Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 cand zici eternity te gandesti instant la niste incompetenti care sunt tari doar in fata unor monitoare, of of am intrat intr-un clan, nici nu stiu cum ) ei recruteaza 76+ si eu abea am facut 60 ) +ca avem ch :> Quote
jimmy89 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 buhahahaha... in sfarsit am gasit lame si am craftat valhalla pe wrath (bored) Quote
Guest Elrohir Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 hmmm...toata lumea pe dex...lol...numi place serverul ala deloc....incercati si voi altceva..alte servere low rate...dexul e suprapopulat lol...incercati www.raidfight.com...merita 100%....am jukat si eu pe dex insa dupa o saptamana eram sa innebunesc.....eram mereu deconectat...ma omorau mobii din cauza lagului sau pierdeam pvpuri din aceasta cauza...serverul se prabusea des,lol,chestii din astea naspa rau,care te fac sa renunti la un jok.... Quote
duncan_ferguson Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 hmmm...toata lumea pe dex...lol...numi place serverul ala deloc....incercati si voi altceva..alte servere low rate...dexul e suprapopulat lol...incercati www.raidfight.com...merita 100%....am jukat si eu pe dex insa dupa o saptamana eram sa innebunesc.....eram mereu deconectat...ma omorau mobii din cauza lagului sau pierdeam pvpuri din aceasta cauza...serverul se prabusea des,lol,chestii din astea naspa rau,care te fac sa renunti la un jok....now works fine :right: altfel nu ma apucam nici eu :) Quote
xIcarus Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 hmmm...toata lumea pe dex...lol...numi place serverul ala deloc....incercati si voi altceva..alte servere low rate...dexul e suprapopulat lol...incercati www.raidfight.com...merita 100%....am jukat si eu pe dex insa dupa o saptamana eram sa innebunesc.....eram mereu deconectat...ma omorau mobii din cauza lagului sau pierdeam pvpuri din aceasta cauza...serverul se prabusea des,lol,chestii din astea naspa rau,care te fac sa renunti la un jok....Asta a fost cand au bagat interlude, au avut probleme mari. Acum functioneaza perfect. As intrazni sa zic ca si item lagul e mult mai mic. Tin minte intr-o dimineata pe traffic medium aveam item lag de 2-3 soulshoturi (dagger atk speed), acum mare mirare daca mai pierd cate un shoushot. Asta a fost motivul pentru care am revenit. Suprapopulat? Omule, tu nu stii ce vorbesti. Spune-mi tu ca nu gasesti de exemplu o camera in mos, cand mosul e gol 50% de obicei (asta cu conditia in care e mai populat in pod, insa la ground level sa vezi un cap de om e rar). In library gasesti cate un party. In primele holuri gasesti cate un necro care face solo. Si dex nu e suprapopulat, altfel ne-am cafti pe mobi mai ceva decat pe gold (unde hunting grounds sunt micsorate ca numar). Sa nu mai zic de oficial, pe teon. Quote
Iverson Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 icarus hai sa`ti cresc sansele sa intri WF ca esti cam mic in lvl , pm in joc , te iau la aoe Quote
xIcarus Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Pai... Nu am niciun armor pe mine. Ma rog, am heavy-ul dwarfului. :DMersi de oferta, intru in juma de ora or so. Quote
Guest Elrohir Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 .salut baieti si fete...mi sa spus sa pun intrebarea asta aici asa k sper sa ma ajutati :)Am inceput sa jok l2 pe un server low rate,www.raidfight.com,si am nevoie de ajutorul vostru fiindca nu sunt un jukator super experimentat...chiar dimpotriva...Am un bladedancer de lvl 55 si vreau sa ma ajutati...In primul rand armura de grad a:ma gandeam la un Majestic heavy set +str,-con,pentru ca e mai bun la pvp(sau asa mi s-a parut mie)...dar voi ce parere aveti ?...majestic heavy,tallum heavy,dark crystal,ce sa aleg?(stiu ca trebuie sa aleg in functie de stilul meu,insa nu am un stil aparte,miar placea sa fiu bun la pvp si la siege ca sami ajut clanul;stiu eu trebuie sa traiesc si sa fac dance-uri pt pty blah blah...dar mar interesa sa am si un rol de atac nu numai de sustinere...) 39.gifIn al doilea rand...ce duale sami aleg cu hp sau viteza...??asta si in functie de setul ales bineinteles...In al treilea rand ce subclass imi recomandati?habar nam ce o sami aleg....oricum vam zis miar placea sa am si un rol ofensiv nu numai defensiv...In al patrulea rand ma gandeam la dyes sa folosesc sau nu?sa folosesc +str,-con, sau +con sau +dexterity...stiu ca +str afecteza doar p attack asa ca miar placea mai mult +dex gandinduma ca voi folosi majestic...afecteaza critical rate si alte chestii...insa mie teama si de hp...nu vreau sa fiu foarte afectat...si asa dark elfii au mai putin....voi ce spuneti? hair.gifSi in ultimul rand am posibilitatea de a deveni erou luptand in olimpiade?stiu ca pe sws il inving destul de usor la fel si dagger class...cel putin asa miau spus toti prietenii din clan nush...Va rog ajutatima pls.... 5.gif Quote
andix3x Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 @Elrohir My opinion :Majestic heavy + kesh*damascus . As merge pe viata decat pe attack speed . ( nu ar merge rau nici un arc , pentru situatii de gen siege/pvp/olypiad ) La subclasa eu ti`as recomanda gladiator , fiindca ai armura / dualele de pe bd si nu mai trebuie sa te chinui cu craftatul :) .Sau phantom ranger daca vrei ceva concentrat pe offensiva .Dye pana la 70 + : str+5 con - 5 , +5 int -5 Wit .Apoi cand te concentrezi pe pvp : +5 dex - str , +5 int - wit .La oly bd `ul e destul de bun , intradevar bate sws , dagger clas , chiar si un tanker .Problema mai mare sunt nukeri dar daca ai un arc totul devine mai usor :) .Multa bafta :right: Quote
Guest Elrohir Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 @Elrohir My opinion :Majestic heavy + kesh*damascus . As merge pe viata decat pe attack speed . ( nu ar merge rau nici un arc , pentru situatii de gen siege/pvp/olypiad ) La subclasa eu ti`as recomanda gladiator , fiindca ai armura / dualele de pe bd si nu mai trebuie sa te chinui cu craftatul :) .Sau phantom ranger daca vrei ceva concentrat pe offensiva .Dye pana la 70 + : str+5 con - 5 , +5 int -5 Wit .Apoi cand te concentrezi pe pvp : +5 dex - str , +5 int - wit .La oly bd `ul e destul de bun , intradevar bate sws , dagger clas , chiar si un tanker .Problema mai mare sunt nukeri dar daca ai un arc totul devine mai usor :) .Multa bafta :right:mersi mult pt sfat...iti raman dator :right: Quote
kBm Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 io as zice sa ramai cu +5 str +4 con -9dex pentru pvp.Si imi spun asta ptr ca glad+tyrant au cel mai mic dex din joc,deci dex nu prea conteaza pentru ei chiar daca dau sonicurile rpd .Parerea mea Quote
xIcarus Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Scadeti dex pe bd? Nu e bine. Eu as merge pe +5con -5str, +4wit -4int. E chiar foarte aiurea sa scazi 9 dex, nu e glad sa dea cu skilluri, ci e melee, deci fiecare stat conteaza (ca in cazul arcasului). Quote