Korekt Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ne-ai spart, ce sa zicem. Din pacate pentru tine omule, am avut parte de raids, oly si siege, probabil inca mai mult decat tine.De unde stii tu ca mai mult decat mine? Si nu uita, am avut mai multe chars mari in mana pe dex, eu spun ca stiu cu ce se mananca pvp-ul.Si in legatura cu impresia ta... Sa fiu sincer... Ma doare in spate ce cred cei de teapa ta despre mine.Cei de teapa mea? Vad ca te cam deranjeaza ce am spus, chiar daca am scris cat se poate de sincer si intro maniera in care sa nu te jignesc. Vine koh in curand, mare curiozitate am cum joaca comunitatea de aici. Pe pmfun m-am lamurit intr-o anumita masura.Pe dex de exemplu sunt persoane care joaca 1an+, doar nu te astepti sa se reapuce pe alt serv decat cei extrem de plictisiti, sau dinastia ca tine de joaca putin pe fiecare.Repet ceea ce i-am zis si lui ive: nu esti Shade, Lasher sau Thora, adica oameni foarte capabili, sa ne faci noua observatie. Eu nu stiu ce au realizat cei 3 despre care vorbesti, dar nu am venit aici sa ma laud ca joc de la inceputul c4 cu char 78 pe dex cu 2 subclase, si S gear, pt ca sunt destui cu asa ceva care joaca mediocru. Ca eu prefer sa joc in loc sa aberez ca tine aiurea pe forumuri, iar in joc sa fii in B grade e altceva. Si care e treaba, alti jucatori in afara de shade lasher si thora nu exista si nu au voie sa isi spuna impresiile sau care e problema ta? E plin serverul de oameni capabili sa stii, nu doar 2-3 cum iti inchipui tu, dar poate pe tine jocul te depaseste, sau ii iei in calcul doar pe cei care vorbesc cu tine pe aici? si scuzati de intrebare, dar de ce in ochii tai Thora e un om foarte capabil? ca joaca/stie sa joace/equip&epics/clan,ally leader Sau doar pt ca si`a pierdut timpul cu unii din voi sa va invete cate ceva despre acest joc?Despre dezvoltarea pe server- iti gasesti un clan, sau si cu party de oras poti creste, important e sa ai vointza. Eu pe langa charul principal mai am si PP,SE,Maestro,Spoiler, si cel putin 70% din serv la fel. Iar Warfare s`au mutat un clan intreg de pe frienz.Spor la joc in continuare Quote
xIcarus Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Pai ca sa-ti raspund... Ai jucat pe oficial cat a jucat el? Ai incercat vreodata sa inveti cum ne-a invatat el? Nu. Nu poti. da la postul tau faceam referire , n`oi fi eu Thora sau Shade sau hcd , dar tu nici ta mine nu esti asa ca Asta a fost tare. :lol: Repet: ai mentalitate de copil. Arunci niste cuvinte fara argumente. Cine esti tu ma rog? Crezi ca pentru ca ai un char cu 2 suburi pe dex esti tare? Mai firfirica... Si ca sa dau putin in mintea ta... Tu esti inregistrat inaintea mea. Dar tu de cand joci l2? Quote
Buugy Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Pai ca sa-ti raspund... Ai jucat pe oficial cat a jucat el? Ai incercat vreodata sa inveti cum ne-a invatat el? Nu. Nu poti. Asta a fost tare. :lol: Repet: ai mentalitate de copil. Arunci niste cuvinte fara argumente. Cine esti tu ma rog? Crezi ca pentru ca ai un char cu 2 suburi pe dex esti tare? Mai firfirica... Si ca sa dau putin in mintea ta... Tu esti inregistrat inaintea mea. Dar tu de cand joci l2?Nush de ce te iei de toti asa, de parca tu esti zeu la lineage. Sunt altii ca si mine care joaca l2 de cel putin 4 ani si tot nu stiu tot despre jocul asta. Cu fiecare cronica apar noi skilluri noi optiuni, e greu de invatat. Asa nu te mai da rotund, stii proverbul asta romanesc: lauda de sine nu miroase a bine.Uite eu sunt inregistrat inaintea pe link si joc lineage inainte de as fi inregistrat, deci ce inseamna asta? Quote
xIcarus Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Pai eu am impresia ca ive se cam lauda, si nu eu. L-am intrebat doar, pentru ca nu m-ar mira sa joace l2 de juma de an or so. Probabil vei intreba si ce daca? Ti-as spune ca se crede cine stie ce pentru ca a intrat intr-un clan bun pe dex. Eu nu cred ma iau de lume asa aiurea. Si apropo, daca joci de 4 ani inseamna ca stii ceva, nu te mai subaprecia. Btw: pareri despre clanul warfare pe dex? M-ar tenta pentru moment. Quote
Atomic Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 @andy pe AAO il cunosc destul de bine ;) si stiu filmuletele lui stai linistit nu e vb de el !@kbm da dwarfu ptr ce sa inventat ? o.O in mod normal cand intri pe un srv de lineage si vrei sa te tii de el faci un dwarf farmezi cu el macar itemele de B ... si dupa ii dai bataie ! stai linistit ca bati donatorii de la 0 ... nu spun nimic dar crede-ma ca ii bati lejer ;) cand a vazut un destro 10k dmg BS a zis ca nu e adevarat ;) si acum cred ca mai am screen daca il caut prin pc Quote
jimmy89 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 @icarus: poti sa incerci wf... din cate stiu au o politica foarte bine pusa la punct. Quote
andix3x Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=XZsUonSl67o&feature=emailDupa parerea voastra , joaca bine ?? Quote
xIcarus Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 @icarus: poti sa incerci wf... din cate stiu au o politica foarte bine pusa la punct.Da, asa mi-a povestit si kattora, un mod de pe pmfun. Quote
duncan_ferguson Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=XZsUonSl67o&feature=emailDupa parerea voastra , joaca bine ??dupa umila mea parere e ca la dota, cand ai lvl 19 cu gondar si te duci 1v1 cu krobelus lvl 13, intelegi ? m-am utiat cum dadea un necro maxim 300 in el! da .. e foarte bun tipu, face lucruri elementare, ataca healerii primii , w/e asta nu inseamna ca e bun, nici nu a avut parte de pvp adevarat, in fine Quote
Aenon Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 dupa umila mea parere e ca la dota, cand ai lvl 19 cu gondar si te duci 1v1 cu krobelus lvl 13, intelegi ?in patchurile vechi , statusurile celor de intl erau foarte mici , bine ca acum le-au mai schimbat ^__^.Oricum gondar e killer iar krobe e doar nuker/spamer ^^" si poa' sa faca push destul de bine. Quote
kBm Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Oricum ... krobelus e un ratat bun doar de spart turnuri.Ontopic:juca bine gladu ala .... da totusi glad e overpowered si era si erou si avea si duale enchantate + cine stie ce augment :).Probabil o sa credeti ca io zic ca niciunu nu e bun ... dar ganditi-va putin la diferenta intre gladu ala si restu avand in vedere ca dupa 5 charge-uri dalea care iti incarca focusu(care au cel mai mic dmg) aia dadeau bsoe Quote
xIcarus Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Mie gladul tot mi se pare prea op in pvp. Hai... Sa zicem... Asta a fost in il. Dar de ce i-au mai dat si weapon blockade sa mor daca stiu. Nu era destul de imba? Pai daca pica blockade pe tine ca dagger esti terminat. Ramai langa el cat dureaza blockade-ul, iei tss + dss + buster, daca fugi iei blaster + storm. Stie cineva cam ce land rate are? Manca unul rahat ca cica e .8 base, dar eu nu cred asa ceva. Disarm la kamael are land rate mic. Inca nu am vazut pe dagger cum funtioneaza expose weak point si crt wound. Cineva pe oficial... (Lasher?) Quote
Iverson Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 icarus eu zic ca nu te recruteaza wf sau poate ma insel amarnic , ce clase ai ? Quote
xIcarus Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Am un aw de 60 (80%). Nm set sau ss (no SA) soon. Dar mai intai trebuie sa imi vina cheful de dex. Am si un bh de 47, dar il tin eu atat, pentru ca pana acum ar fi fost peste 60 cat am farmat cu el. 7-8kk in branded? Nici din mss nu poti face atat solo. Eu zic ca o sa ma recruteze daca baga kattora o vorba pentru mine, lvluiesc cu randul actual de subclase. Quote
Burne Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Am un aw de 60 (80%). Nm set sau ss (no SA) soon. Dar mai intai trebuie sa imi vina cheful de dex. Am si un bh de 47, dar il tin eu atat, pentru ca pana acum ar fi fost peste 60 cat am farmat cu el. 7-8kk in branded? Nici din mss nu poti face atat solo. Eu zic ca o sa ma recruteze daca baga kattora o vorba pentru mine, lvluiesc cu randul actual de subclase.well arcana lord 78 ( echipat in S si A )cu subclasa ( echipata ) si mi-a spus "sefa" wf un politicos "fuck off buddy"si asta cu vorba pusa de unu din top EK Quote
xIcarus Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Interesant, eu am auzit ca intri in wf la 61 cu wep/armor de A daca iti baga o vorba cineva. Iti spun eu ca nu i-a convenit ceva daca intr-adevar aveai si subclasa echipata. Multi din ce stiu wf au intrat fara subclasa. Quote
duncan_ferguson Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Oricum ... krobelus e un ratat bun doar de spart turnuri.dus la extrem pe un easy mode faci ravagii cu el, gen shiva+hex si dagon :>in fine, cine e "sefa"de la WF si ce clanuri bune sunt pe dex ? fara war ca n-am chef :> :> [ inca ] Quote
Lasher_ro Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Inca nu am vazut pe dagger cum funtioneaza expose weak point si crt wound. Cineva pe oficial... (Lasher?)Ma reapuc cand apare CT2, dar nu o sa am cum sa aflu pentru o perioada lunga de timp probabil. Vezi pe l2guru, poate gasesti. Quote
Animosity Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 yo dudez =P am Ally Ketra lvl 3... si vreau sa urc la 4... pe langa suita de mobs ... etc etc trebuie sa fac rost de a thingy called "Totem of Valor. Un prieten mia spus ca dropeaza dintrun RB din Varka ... /confirm ? Quote
Guest Kuchiki.Byakuya Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 confirmlvl 4 Totem of Valor de la Varka's Hero Shadith printr-un q separat -- Prove your courage lvl 5 Totem of Wisdom de la Varka's Commander Mos prin questu-- Slay enemy commander Quote
Korekt Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Interesant, eu am auzit ca intri in wf la 61 cu wep/armor de A daca iti baga o vorba cineva. Iti spun eu ca nu i-a convenit ceva daca intr-adevar aveai si subclasa echipata. Multi din ce stiu wf au intrat fara subclasa.stai linistit, ca iti bag eu o vorba, de care sigur o sa se tina cont :> Quote
Razvan Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 l2 koh cica nu se mai deschide.. 2 luni ma gasiti pe teon.. spre sa nu ma fi dat afara din clan.. in fine btw in tallum ftw Quote
andix3x Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Daca tot nu se mai deschide l2 koh gasiti si voi un high rate calumea unde sa putem face un pvp sa vedem care`i mai " pro " :beer: Si o intrebare , cu ce arc dau mai repede ? Influenteaza vreounul attack speed ? Quote
xIcarus Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 E o chestie cu arcurile astea. Normal bow (cele cu atk speed slow) au atk speed mai mare, iti poti da seama. Long bow, sau yummy bow (cele cu atk speed very slow) au atk speed mai mic. Insa e un paradox. De exemplu sa zicem ca iei un carnage sa zicem (slow) si iei un alt arc cu exact acelasi patk doar ca long bow (very slow). Daca dai cu normal hits, ambele arcuri dau acelasi damage per second. Chiar daca normal bow are atk speed mai mare, exista bow reuse, iar singura diferenta intre cele doua devine cat de repede lanseaza sageata (insa lanseaza tot atatea sageti pe secunda). Sper ca ti-ai facut o idee. Un normal bow este preferabil pt kite. De asemenea, cu un normal bow dai skilluri mai rapid. (logic) Quote