Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ce pro mai sunteti ma :))) eu cand citesc ce zic astia pe aici ma apuca rasu .. l2j scrie pe voi , daca nu ati dus un character pe un server cu rate mici gen dex la level 78-79 nu stiti cu ce se mananca l2

Posted

ce pro mai sunteti ma ) eu cand citesc ce zic astia pe aici ma apuca rasu .. l2j scrie pe voi , daca nu ati dus un character pe un server cu rate mici gen dex la level 78-79 nu stiti cu ce se mananca l2

Pleaca ma de aici cu tot cu officialul tau sau pe unde ai juca . Imporatant e sa intelegi jocul si sa iti placa nu sa faci lvl ca disperatul .Dute in lumea ta cu boteri si ebay .

Posted

suferiti voi in sinea voastra , is mai vechi pe forum decat voi 3 la un loc si uitati`va la postcount sa vedem care se baga mai mult in seama avand in vedere ca eu am cont de 2 si vreo 8 luni asa ca ciocu mic ca sunteti praf :) ,jucam pe KoH cand se deschide anytime :)

Doar pentru ca esti inscris in 2005 inseamna ca esti mai tare? Pe bune, esti de aceeasi seama cu mine, dar ai mentalitate de copil.

@Atomic: unde ai vazut tu server cu donatii?

@Black, vezi ca iti sapi groapa. L2j devine din ce in ce mai complet. Tu crezi ca acum e ca in c3, unde era plin de buguri? Eu chiar nu am mai vazut vreun server cu buguri majore. Doar pentru ca e scris in java si nu in c++, c#, etc inseamna ca e aiurea? Nu. L2j este mult mai usor de modat si are in general cele mai multe modificari, de aia sunteti inclinati sa credeti ca e de rahat. Ma rog nu zic ca nu sunt l2j-uri de rahat.

LE: mai, nimeni nu a observat bugul ala cu jewels de pe dex? Imi ramane doar necklace acolo VIZUAL, dar mdef-ul e normal. 400 mdef fara jewels. As vrea eu.

Guest Kuchiki.Byakuya
Posted

suferiti voi in sinea voastra , is mai vechi pe forum decat voi 3 la un loc si uitati`va la postcount sa vedem care se baga mai mult in seama avand in vedere ca eu am cont de 2 si vreo 8 luni asa ca ciocu mic ca sunteti praf :) ,jucam pe KoH cand se deschide anytime :)

2 ani si 8 luni..real pro....saptamana viitoare iti facem statue.

ba sa mor daca va inteleg ... o ardeti la suflet cu srv destea de doneaza tot prostu ptr iteme ;) daca aveti ceva de dovedit ... hai fratica intrati pe oficial ...

pe unele servare donezi pt iteme...pe oficial le cumperi pe ebay....

ce pro mai sunteti ma :))) eu cand citesc ce zic astia pe aici ma apuca rasu .. l2j scrie pe voi , daca nu ati dus un character pe un server cu rate mici gen dex la level 78-79 nu stiti cu ce se mananca l2

ia loc pe scaun..sar putea sa te socheze...exista si alte servare inafar de DEX

PS inca caut low rate fresh..any1?

Posted

Ci glumet esti. In ultimi 3 ani de cand joc l2, am avut char pe 3 servere diferite de 78 si nu cate 1. L2x TH si SE, L2 Vendetta cel de low rate BD, Supreme5x Aerith(acuma azure net) SE, HE, BD so pls nu imi spune ca nu stiu cu se manca l2. M=am apucat pe dex din lipsa de ocupatie, pana se deschide paradise cred ca maj de aici se v-or muta acolo.

Niciodata in viata nu am jucat mai mult de 2 ore pe high rate, nu imi place, vreau sa muncesc sa fac ceva, sa am satisfactie cand am craftat un item nu gm shop. Si totusi dex nu e singurul low rate din lume. Cred ca nu stii cine au fost Inevitable de pe supreme ( Erau playeri care jucau in Uprising ally) si am avut in clan 2 din ei. Nu am vazut mai pro ca ei la pvp, siege tactis si restul. Nu spun sunt si pe dex playeri buni, old Roots, din cat am vazut EK.

Posted

si pe oficial ce dovedesti? care are mastercardu mai gras sau care are walker mai bun? mda.Mai relevant e l2crazy ala a lu andix,unde poti sa intrii la baium cand e treaz

-1

Daca asa vezi tu oficialu', esti mai trist ca iverson.

Posted

Kbm oficialul au cei mai buni playeri care au fost vreodata. Stii de ce maj serverelor private mor? Chiar daca sunt bots pe oficial din ce am vb si cu alte persoane, aia farmeaza iar playeri se bucura de siege, mass pvp raid. Nu spun ca nu farmeaza si ei personal. Nu stiu daca mai este live pvp sa te uiti la niste pvp movie de pe oficial sa vezi cum joaca acei playeri, o sa ramai uluit.

Posted

Da, oficialul au cei mai buni playeri. Pentru ca pe orice retail-like in care ajungi la lvl 85 inseamna ca ai muncit pe rupte -> esti un player bun, pentru ca pana la lvl 85 ai mai mult pvp decat pe orice private in acelasi level span.

Btw: cam cat azi zice voi ca e spike damage unui pr full buffed intr-un lighter cu defence? 8k? :lol: Tot nu-l inteleg pe ala de pe pmfun.

Posted

@Lasher Fiecare cu parerea lui ... chiar nu ma intereseaza daca ma consideri mai trist/mai fericit decat Iverson :).

@oficiala ... lucrurile nu sunt asa roz precum credeti.. intradevar sunt multi playeri buni dar 80 % = booters.Cel putin pe Luna asa e (e adevarat din ce zic astia ca pe luna se booteaza cel mai mult... poate pe bartz o fii altfel).Oricum nu imi spuneti mie ca un om care o ia de la 0 are vreo sansa sa bata un ebayer doar ptr ca el e pr0[si sa nu excludem ca si ebayerii pot sa joace bine].Io cunosc vreo 6-7 persoane care s-au bagat pe luna si toti au cumparat adena cat sa isi ia B-uri ptr ca altfel nu faceau fata.Unu dintre ei isi baga tot salariul in joc....

@Buugy da frate .... bootu farmeaza si dupaia faci pvp ... da totusi e server 1x.Nu ti se pare ca farmu ocupa o perioada enorma de timp?Deci daca joci inconjurat de booti e foarte aiurea

Posted

Sry de interventie, dar din pacate ce spune Iverson e foarte adevarat. Observ cum unii din voi scriu sute de posturi aici, constant aceleasi persoane, iar pe nush care pagina se plangea ca e in doom si dark screamer, dar asta e unii joaca altii vorbesc, la fel ca si pe dex forum unde pierzatorii din joc isi varsa nervii prin "flame-uri" pe forum ;) Daca vreti sa simtiti ca jucati cu adevarat incercati un low rate cu Raid Bosi, siege`uri,gank`uri castele, olimpiada.

cand veti ajunge sa faceti si voi asa ceva: http://files.filefront.com/9vCastle+finala...;/fileinfo.html imi inchipui ca niciodata pe serverele voastre pe care joci o perioada si se inchid, sau high rates. Eu chiar vreau sa vad cu ce va laudati.

iar despre "am intrat sa invat si am ajuns sa`i invat eu pe ei" e doar o trista impresie din ce ti`am citit pana acum.

Posted

Pleaca ma de aici cu tot cu officialul tau sau pe unde ai juca . Imporatant e sa intelegi jocul si sa iti placa nu sa faci lvl ca disperatul .Dute in lumea ta cu boteri si ebay .

ba laba trista , unde scrie ca joc pe oficial ? am jucat pe dexternet am avut 3-4 charactere de 78/79 , si pun pariu ca habar nu ai cu ce se mananca jocu asta , citind posturile tale esti varza , ma duc in lumea lu mata .. ca ma si enervezi .. mari smecheru mai sunteti pe forumuri ma .

Icarus LOL l2j devine complet? fugi tare .. da tare rau , am jucat si pe l2j'uri de exemplu acum ultima data am jucat cateva zile pe l2ownage.com si pot sa zic ca nu e nici 30 % in comparatie cu hellbound official .. nu merg ZECI de lucruri si skilluri , animatii gresite.. multe chestii .

Posted

icarus te-am vazut si pe pmfun unde ai peste 2000 posturi, si sincer cred ca tot ceea ce zici, o zici din experienta de pe forumu ala si nicidecum din ce ai trait in joc

pentru cei ce zic "hai pe dex si demonsteaza-mi", sincer sunteti incomptetenti, datorita faptului ca dex este server inchis pentru "solo-ing", acolo poti face ceva maret doar daca vi cu clanu [ WF ], poti si singur dar trebe sa stai vreo 500 ore in branded sa spoilezi sop si cbp de minim 1kkk si apoi sa-ti cresti un caracter, mai ganditi-va si voi inainte sa scrieti

am inteles ca se va deschide un server 6x sub "comanda" dexternet-ului, acolo daca aveti "guts" sa parasiti dexu, puteti da dovada de ce sunteti in stare

:peace:

Posted

Zi-mi si mie te rog frumos ce conteaza cate posturi am eu pe pmfun sau cate am pe linkmania. Uita-te te rog frumos prin posturile mele de pe pmfun si vei vedea ca chiar am facut teste pe diverse servere. Si da, o parte vorbesc din ceea ce am incercat eu, iar o alta parte vorbesc din ceea ce am auzit si incercat. Crezi ca tot ce zic eu repeta ceea ce au zis altii?

Sry de interventie, dar din pacate ce spune Iverson e foarte adevarat. Observ cum unii din voi scriu sute de posturi aici, constant aceleasi persoane, iar pe nush care pagina se plangea ca e in doom si dark screamer, dar asta e unii joaca altii vorbesc, la fel ca si pe dex forum unde pierzatorii din joc isi varsa nervii prin "flame-uri" pe forum ;) Daca vreti sa simtiti ca jucati cu adevarat incercati un low rate cu Raid Bosi, siege`uri,gank`uri castele, olimpiada.

cand veti ajunge sa faceti si voi asa ceva: http://files.filefront.com/9vCastle+finala...;/fileinfo.html imi inchipui ca niciodata pe serverele voastre pe care joci o perioada si se inchid, sau high rates. Eu chiar vreau sa vad cu ce va laudati.

iar despre "am intrat sa invat si am ajuns sa`i invat eu pe ei" e doar o trista impresie din ce ti`am citit pana acum.

Ne-ai spart, ce sa zicem. Din pacate pentru tine omule, am avut parte de raids, oly si siege, probabil inca mai mult decat tine. Si nu uita, am avut mai multe chars mari in mana pe dex, eu spun ca stiu cu ce se mananca pvp-ul.

Si in legatura cu impresia ta... Sa fiu sincer... Ma doare in spate ce cred cei de teapa ta despre mine. Vine koh in curand, mare curiozitate am cum joaca comunitatea de aici. Pe pmfun m-am lamurit intr-o anumita masura.

Repet ceea ce i-am zis si lui ive: nu esti Shade, Lasher sau Thora, adica oameni foarte capabili, sa ne faci noua observatie.

Icarus LOL l2j devine complet? fugi tare .. da tare rau , am jucat si pe l2j'uri de exemplu acum ultima data am jucat cateva zile pe l2ownage.com si pot sa zic ca nu e nici 30 % in comparatie cu hellbound official .. nu merg ZECI de lucruri si skilluri , animatii gresite.. multe chestii .

Bine, spune-mi tu mie un emulator complet de hellbound. Exista? (acum faceai ca vaca) Muuuu.

L2J, the first emulator created for Lineage II, is written in Java, and is the most mature server emulator available. L2Adena is written in C++ and is currently under development. L2castell is a complete rewrite of a Java server emulator started by L2J developers who disagreed with certain design aspects of the server.

Vezi tu black, eu pur si simplu ma indoiesc ca stiai de existenta celorlalte emulatoare. Si ma indoiesc ca ai jucat tu c3, unde l2j-urile erau pur si simplu, niste porcarii. Pentru ca au fost atatea implementari incat o perioada nu au mai facut fata. L2j de atunci nu se compara cu l2j de acum.

Posted

ba laba trista , unde scrie ca joc pe oficial ? am jucat pe dexternet am avut 3-4 charactere de 78/79 , si pun pariu ca habar nu ai cu ce se mananca jocu asta , citind posturile tale esti varza , ma duc in lumea lu mata .. ca ma si enervezi .. mari smecheru mai sunteti pe forumuri ma .

Am banuit ca joci pe official ,any problem ?? da ?? atunci dute si pune walkerul cu aoe prin fog si linistestete ca maine mai ai un caracter de 80 :right: . Ce crezi tu ma ca acum daca nu am avut 232343 caractere pe dex de lvl 78 nu stiu sa joc ??? hai daten morti mati .

@Korekt Intradevar am jucat destul de mult pe servere care la un moment dat se inchideau pentru ca nu mai aveau gmii bani .Dar pe serverele astea de " 2 bani " imi place mie sa joc . Mai bine sa incep cu alti 1000 de playeri de la 0 decat sa intru pe dex unde sunt zeci de ppl cu arme +10 si armuri la fel + epice si altele . Ca sa ajungi hero acolo incepand din 2008 , ar trebui sa ai prieteni prin clanuri mari si sa fii imba player sau nolifer , iar eu nu sunt nici pro nici nolifer .

pentru cei ce zic "hai pe dex si demonsteaza-mi", sincer sunteti incomptetenti, datorita faptului ca dex este server inchis pentru "solo-ing", acolo poti face ceva maret doar daca vi cu clanu [ WF ], poti si singur dar trebe sa stai vreo 500 ore in branded sa spoilezi sop si cbp de minim 1kkk si apoi sa-ti cresti un caracter, mai ganditi-va si voi inainte sa scrieti

+1

Posted

ai incercat skille pe diferite servere

trick merge pe asta , bluff merge pe celalalt si din toate aia juns la concluzia ca merg skilele pe l2j , congrats

Posted

@oficiala ... lucrurile nu sunt asa roz precum credeti.. intradevar sunt multi playeri buni dar 80 % = booters.

N-am zis ca lucrurile sunt roz, nu sunt boti si nu sunt e-bayeri.Sunt. Si ce daca sunt ? Vrei sa ajungi no.1 pe server ? lolok. gl.

@xIcarus - Pe wikipedia nu cred ca o sa vezi niciodata un articol care sa promoveze sau descrie un software ( sau o parte dintr-un software ) furat/leaked. Atata timp cat nu luam asta in considerare, intradevar L2J nu prea are competitie.

Posted

Ideea era ca ai mai multe sanse pe un server privat sa te dezvolti decat pe oficiala unde intotdeauna o sa iti ia fata aia care doneaza.Ma rog... tu modelezi lucrurile dupa cum iti convine tie(nu imi aduc aminte sa fii zis ca vreau sa ajung nr1 pe server oO )

Posted

@xIcarus - Pe wikipedia nu cred ca o sa vezi niciodata un articol care sa promoveze sau descrie un software ( sau o parte dintr-un software ) furat/leaked. Atata timp cat nu luam asta in considerare, intradevar L2J nu prea are competitie.

Stiu, insa ce leakuri au mai fost de la c4 incoace, pentru ca de auzit nu s-a auzit nimic. Au fost mari leakuri in c1 si c4.

Posted

Ideea era ca ai mai multe sanse pe un server privat sa te dezvolti decat pe oficiala unde intotdeauna o sa iti ia fata aia care doneaza.Ma rog... tu modelezi lucrurile dupa cum iti convine tie(nu imi aduc aminte sa fii zis ca vreau sa ajung nr1 pe server oO )

Nu prea vad cum iti influenteaza e-bayerii si botii dezvoltarea ta. Normal ca o sa o ia in fata ta, dar sunt multi altii care probabil o sa faca asta oricum.

Posted

Stiu, insa ce leakuri au mai fost de la c4 incoace, pentru ca de auzit nu s-a auzit nimic. Au fost mari leakuri in c1 si c4.

da la postul tau faceam referire , n`oi fi eu Thora sau Shade sau hcd , dar tu nici ta mine nu esti asa ca :gun:

Posted

ba laba trista , unde scrie ca joc pe oficial ?

Icarus LOL l2j devine complet? fugi tare .. da tare rau , am jucat si pe l2j'uri de exemplu acum ultima data am jucat cateva zile pe l2ownage.com si pot sa zic ca nu e nici 30 % in comparatie cu hellbound official

Pai daca nu ai jucat / nu joci pe oficial, cum de poti fi asa de sigur ca "nu e nici 30% in comparatie cu hellbound official"?

nu merg ZECI de lucruri si skilluri , animatii gresite.. multe chestii .

Habar nu ai ce inseamna L2J. Asta e si principiul. Skillurile din Hellbound vor fi undeva 90% cum sunt pe off cand o sa fie CT3 pe off.

Asa a fost tot timpul, si nici nu are cum sa se schimbe ceva.