Heavy_D Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 @Thora In C4 zones cad calumea matsurile rare pe C3 zones si au cam 3% sanse de drop mai ales in forg of gods!! Dar acuma trebe sa te duci cu 5 jucatori acolo ca sa facut agro list-u ptr C4 zones. Astea de pe dex forum is dusi mau banat si nam facut nimic numa am trimis un pm la cineva Deja vad ca serveru de l2Linkmania o sa fie kkt Si in zilele noastre cum vad mau mullt care fac server L2 din ro pune si o scrisoare ptr mos craciun pe site 2 x Intel® XeonTM 2.8GHz, 2MB L2 cache, 800MHz FSB,64bit-EM64T 4GB REG DDR2 Transcend Intel iE7320 server board, up to 8GB REG DDR2, 8MB Video, 2*PCI-X, 1*PCI Express x4, 2*ATA-100, 2* port SerialATA RAID 0/1, 2* Intel Pro 10/100/1000 2 x HDD 80GB SerialATA, FDD, Server System Infrastructure chassis 600W Intel Server Management 8.0 Hardware, OS and Application Health Monitoring and Reporting, Intelligent Platform Management Interface (IPMI) 1.5 Out-Of-Band management Quote
Thora! Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 AHAHHAHA ... c1modded rulz !!!!11 Si cica au geodata... spre deosebire de altii@hgz : eu vorbeam de zonele de soloing: BeastsFarms, ValleyOfSaints.RaidBossPrintessa (unsuccesfull) Quote
Lasher_ro Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Nu se numea Frintzessa? Au NISTE geodata .. Cica Paradise a avut cateva zile Auto SS/Cp , etc si le-a scos ca cica destabilizau serverul Quote
Guest centimetru Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 e deschis serveru?? am mai jucat dar azi am aflat ca e si pe link serv de l2 (sau ca o sa fie) dak e dati-mi si niste detaliii de genu dak e c3 sau c4 unde fac account unde iau patchul... xp rate Quote
Raul Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Serverul e inca in teste si versiunea cica ar vrea sa fie l2off Quote
Guest BadIve Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Ich wanna LINKMANIA LINEAGE2 aualeu... ma las de MU daca e l2 pe link ) v-oi trudi pt avadon si bluewolf:D Quote
Thora! Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Nu se numea Frintzessa? Au NISTE geodata .. Cica Paradise a avut cateva zile Auto SS/Cp , etc si le-a scos ca cica destabilizau serverul 1. Adevaru' e ca am lipsit de la ultimile lectii de coreeana, s-ar putea sa ai dreptate; 2. Le-o fi furat careva Era un topic pe DeX cu "Geodata was stolen by Axinte" cred ca nenorocitu' ala e de vina, ca i-au dat ban; 3. Pai nu stiai? Cele mai dezechilibrate si insta servere sunt alea oficiale. OutOfQuote Pe bulgari mie imi da newbie-ul buffe, acum la tine sunt doua variante: - ori s-a prins ca nu esti noob si doar te prefaci - ori din cauza ca vrei sa faci SE. Ca scrie clar la Ruse, cand intrii : "We don't buffs the niggers" http://imageshack.us Quote
Lasher_ro Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 OutOfQuote Pe bulgari mie imi da newbie-ul buffe, acum la tine sunt doua variante:- ori s-a prins ca nu esti noob si doar te prefaci - ori din cauza ca vrei sa faci SE. Ca scrie clar la Ruse, cand intrii : "We don't buffs the niggers" Sau 3,au facut update, deoarece nu tin minte sa fii scris dev version 6/unstable ( Sau cum scrie acolo in imagine ), si ziceau ca o sa faca update zilele astea ... Huh ? Eu stiu un topic "axinte stole my weapon", si ma uit zilnic pe forum Pai in principiu c1modded e mai stabil ... dar incet incet incep sa cred ca singurul motiv pentru care era stabil este faptul ca nu avea features ... Quote
Shade Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Era un topic pe DeX cu "Geodata was stolen by Axinte"And "Raid bosses were stolen by Leana & Costel". Quote
Lasher_ro Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 And "Raid bosses were stolen by Leana & Costel". LOL Oricum, forumu dex e plin de topicuri tampite. De asta imi e si lene sa mai intru ... intru, ma uit la un topic si ies Interesant e ala cu tancii ( destroyer tanc ... pffff ) Quote
TYgER_GM Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Daca se deschide link l2 incepeti sa votati cine ma ia in clan B-) Am un talent sa aduc itemele de la +5 la +6 de ... Quote
Guest DeathDemon Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 aia cu itemele la +5 ... 6 merge , io merg la 10+ la bop m am oprit la +9 e drept apropo cand se face linkmania L2 -> WTS working L2Walker, lol Quote
AlinRoscat Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 am o problema la conectare....deschid jocu bag contu si parola dau enter dupa dau Agree si dupa iar enter ( aici ori imi da log out sa sunt prea multi ori in loc sa mearga si sa intru in joc pur si simplu nu se intampla nimic...pot sa fau 1000 de enter/click/Ok ca nu intra in joc) ce sa fac ca sa mearga ? Quote
ImDrunk Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 o intrebare de noob again joc L2 cu elfu si am ajuns la lvl 48 ceva de genu intrebarea ii next am 2 unicorni ce ii pot sumona ii sumonez si nu fac nik tot vin dupa mine da daca ma ataca careva ei nu ma apara aia is numa asa de forma sau is bunisi ei la ceva? Quote
Guest DeathDemon Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 @ ImDrunkteoretic, ei au niste skilluri acum depinde pe ce server joci daca le merg toate skillurile, si daca merg nu stiu cat de corect merg. oricum daca dai dublu click pe summon o sa iti apara o interfata unde o sa vezi ce poate sa faca. atk, stop, use skills, etc. banuiesc k SS for pet nu merg k altfel chiar erau buni summonii, altfel nu fac mare lucru ( parerea mea )ce clasa esti de fapt ?@AlinRoscat Din moment ce ai zis k trece de login inseamna k ai si cont si patchu' corect pentru serverul respectiv. Incearca sa ii dai un autoupdate la joc ( run lineage2.exe , NU L2.exe din system folder ), lasa l sa se updateze, apoi pune patchu' iar si verifica si driverele video.GL Quote
AlinRoscat Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 auto update am dat si nimic....cu ce drivere am am jucat l2 c3 + elemente c4....oricum acum iau ceva drivere mai noi sa vad daca merge se poate sa nu mearga de la host ? si cum aflu daca au facut astia din reteaua mea ceva prostii si nu pot juca eu Quote
Bavanai Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 o intrebare de noob again joc L2 cu elfu si am ajuns la lvl 48 ceva de genu intrebarea ii next am 2 unicorni ce ii pot sumona ii sumonez si nu fac nik tot vin dupa mine da daca ma ataca careva ei nu ma apara aia is numa asa de forma sau is bunisi ei la ceva? Unicornii aia n-au o minte a lor. Ii controlezi tu, pe cine ataca din fereastra care iti apare cand ii summonezi. Oricum, zici ca ai 2 unicodrni, sunt inutili ca nu esti summoner, esti sps. N-ai tu nevoie de unicorni ca-s level mic si sunt degeaba dupa lvl 45+. @Thora! - eu n-am lag deloc pe DEX, de pe RDS. Si nici nu stau in TgJiu, stau un Buc... Si ti-am mai zis, nu mai compara c1modded-ul de pe DEX cu L2J. Nu are DEXu' multe feature-uri (ziceai de ToI, ToI-ul e implementat si mobii sunt ca-lumea, dau stun, paralize and shit) dar are 1500+ online, lucru care il face mai distractiv decat orice server L2J cu toate implementarile de C4 posibile. Plus ca pe DEX cand dau sa attack melee un mob il ataca, nu tre sa ma dau doi pasi mai in spate si sa apas "attack" de inca 4 ori ca sa-l atace ca pe L2J... A, si pe backstab dau cat dau pe deadly blow, nu cat dau pe o lovitura normala de cutit ca pe L2J Quote
Lasher_ro Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Plus ca pe DEX cand dau sa attack melee un mob il ataca, nu tre sa ma dau doi pasi mai in spate si sa apas "attack" de inca 4 ori ca sa-l atace ca pe L2J... A, si pe backstab dau cat dau pe deadly blow, nu cat dau pe o lovitura normala de cutit ca pe L2J Ne spui ce ai visat ? Daca nu ataca un mob pe l2j, da-i ctrl+attack si o sa-l atace ... ce zici tu acolo nu are logica. Daggers am inteles ca au fost reparati ( erau over-powered pe l2j ). Quote
ImDrunk Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Unicornii aia n-au o minte a lor. Ii controlezi tu, pe cine ataca din fereastra care iti apare cand ii summonezi. Oricum, zici ca ai 2 unicodrni, sunt inutili ca nu esti summoner, esti sps. N-ai tu nevoie de unicorni ca-s level mic si sunt degeaba dupa lvl 45+. Mi-am cam dat seama ca nu-s buni de nik Quote
Heavy_D Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Fixed some summon Bug.Fixed some other mobs in Tower of Insolence. Added Mobs on Devil Isle. Fixed DarkOmen Mobs stats and drops. Fixed some Mobs stats and drops of Tower of Insolence. Fixed Walkin Scroll. Fixed some drop rate Fixed Drops in Blazing Swamp Area Populated Necopolis of Sacrifice Populated Catacomb of Branded Added some Raid Boss. Added all Ziggurat GateKeepers Fixed Quick Healing Potion Effect. Fixed Blazing Swamp Npcs and Drops. Added Garden of Eva Npcs. Mda ce updaturi se face la c4 Problemele asta la l2j au fost rezolvate la inceputul c3-ului Mda si numa acuma se pune mobs in cats si necro????? Eu nas crede ca pe dex sunt 1500 jucatori online ca deja la atatea jucatori fibra de la net ar trebui incepe sa crape si calcu ce au iei!!! A si acuma carei mai bun un server l2off DEx pe care intri te bati numa cu mobs pk pvp classchange quest sau intri pe unu de l2j cu o gramada de quests nu numa alea ptr classchange si mai pot sa te distrez in alte locuri? Quote
AlinRoscat Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 cine ma poate ajuta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=98580 si daca nu e asta problema alte sfaturi Quote
Shade Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A si acuma carei mai bun un server l2off DEx pe care intri te bati numa cu mobs pk pvp classchange quest sau intri pe unu de l2j cu o gramada de quests nu numa alea ptr classchange si mai pot sa te distrez in alte locuri?L2j nu e l2off.Eu nas crede ca pe dex sunt 1500 jucatori online ca deja la atatea jucatori fibra de la net ar trebui incepe sa crape si calcu ce au iei!!!No shit.In momentul de fata, dex are printre cele mai bune clanuri si jucatori de pe orice server romanesc. Iar lag-ul a fost cam inexistent in ultimele zile. Tot in ultimele 3 zile, uptime 100%. Prefer asta pe langa... l2j. Asa, n-are toate implementarile. So what? Comunitatea conteaza... intreaba-i pe toti cei care joaca pe dex de ce au ales serverul ala si nu l2j.@hgz: ai probleme serioase de scriere, sugerez sa iti mai revizuiesti ortografia. Quote
Thora! Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Da, pe L2Off sunt bug-uri la skille dar stii macar ca joci cat de cat L2, pe L2J joci bambilici. Un exemplu de bug pe L2J ar fii backstab-ul, pe toate serverele de L2J pe care am jucat backstab-ul face mai putin damage decat o criticala normala cu cutitul. Pe unele nu mergea deloc, pur si simplu nu mergea (da, din spate dadeam, nu ca dadeam fail, nu mergea deloc deloc skill-ul). And my mom is still virgin... Dar faptul ca DeX a reusit sa transforme arcasii din DD in nukeri cum o fi?@Thora! - eu n-am lag deloc pe DEX, de pe RDS. Si nici nu stau in TgJiu, stau un Buc... Daca ma plangeam doar eu... dar se plang mult mai multi, probabil teoria conspiratiei.Si ti-am mai zis, nu mai compara c1modded-ul de pe DEX cu L2J. Nu are DEXu' multe feature-uri (ziceai de ToI, ToI-ul e implementat si mobii sunt ca-lumea, dau stun, paralize and shit)Pai chiar imi este destul de greu sa compar un server care aduce a Lineage (adica un L2J cat de cat intretinut) cu un server de... hentz online (nu numai cazul DeX, ci oricare alt server l2off care a incercat sa faca ceva implementari).dar are 1500+ online, lucru care il face mai distractiv decat orice server L2J cu toate implementarile de C4 posibile.Mda, dupa ce vezi prin reclamele DeX ba +2500, ba +3000, ba acum +1500 si pe urma auzi cum ca "nu ne asteptam la 800 on inca din prima zi" cum sa nu crezi ca toate cifrele astea reprezinta cotele apelor Dunarii?Plus ca pe DEX cand dau sa attack melee un mob il ataca, nu tre sa ma dau doi pasi mai in spate si sa apas "attack" de inca 4 ori ca sa-l atace ca pe L2J... Asta probabil daca esti BD si ti se pare ca animation-ul nu seamana a dans si vrei sa faci pe Fred Astaire. In principiu, pe un server L2J daca vrei sa faci schema asta, la cum sunt mobii setati acum, probabil ca doar un BH ar mai fi in picioare dupa schema asta.A, si pe backstab dau cat dau pe deadly blow, nu cat dau pe o lovitura normala de cutit ca pe L2J Ti-a mai explicat si Lasher. Pe l2j, skillurile ori merg ca pe oficial ori nu merg deloc. (ziceai de ToI, ToI-ul e implementat si mobii sunt ca-lumea, dau stun, paralize and shit) Am dat un exemplu doar, pentru ca marea majoritate a serverelor l2off se lauda cu OMFG!!11 ToI working. L2j a trecut demult de faza asta, a trecut si de faza cu mobi cu AoE skills, acum a implementat cu succes si AI pentru mobi, in sensul ca mobul incearca mai intai sa omoare healerii/bufferii (si daca prind criticala pe skill chiar reusesc), ceea ce face chiar si din PvE o chestie interesanta. Si probabil ca vor implementa si SS/bSS pentru mobi, atunci cand va fi vremea.Iar lag-ul a fost cam inexistent in ultimele zile.Se poate sa ai dreptate. Am intrat si eu ieri vreo ora si intr-adevar a fost omenesc.Asa, n-are toate implementarile. So what? Comunitatea conteaza... intreaba-i pe toti cei care joaca pe dex de ce au ales serverul ala si nu l2j.Daca cei care nu se mai pot suporta si aleg nickuri gen "I*ownz*Bartz" sau "Am*rulat*Teonul" sunt reprezentanti ai "marii" comunitati DeX, nu, mersi. Si i-am intrebat pe cei care au parasit DeX-ul. Ei bine, cei care raman o fac din superficialitate si din faptul ca OMFG cate buguri pe l2j. Nu pentru ca ar fi incercat ci pt. ca asa zice Avataru. Si cei care pleaca tocmai de asta pleaca... bugs si s-au saturat de PvE/Pk exclusiv in FG. Banuiesc ca daca scoti FG-ul de pe DeX se sufoca toti "marii" playeri de acolo.Aaaa... si ar mai fi o chestie. Faptul ca sunt indoctrinati cu "du-te si joaca HighRates pe L2J", ceea ce este o viziune generala a l2off fans. Ei bine L2J NU ESTE facut pentru HR. Avand toate implementarile, daca pui >5x general, atunci da, ajungi la bambilici cand toata lumea are tone QHP, BSOE, alacrity2, etc in inevtar, numai pk sau pvp nu mai este ala.Si inca ceva: Isi mai aduce careva aminte de exeperimentul G1? Nu seamana cumva?Dat fiind ca nu pot sta 24/7 pe DeX asa cum stau cei care au timp sa stea si 48/14 pe Teon in acelasi timp, v-as ruga daca auziti cumva ca se implementeaza drop S la Elpy sau strider pe post de flute de chemat Antharas sa-mi dati un pm, nu as vrea sa ratez evenimentul.@Shade : din cate stiu, hgz a studiat gramatica limbii romane dupa manualul si cu o profesoara de limba maghiara. Nu este vina lui si a sistemului/politicii din tara asta. Quote
Devil Slayer Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 unde gasesc cristalul de la ol mahum captain pt questul de hawkeye? Quote
Bavanai Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Pai HE-ul e DD si pe oficial, si e clasa over-played. Ce ti se pare asa ciudat sa fie serverul plind de HE? Si oficialul e plin de HE. Si functioneaza perfect HE-ul, nu are nici un bug, nu stiu de ce te legi atat de el. E o alianta de hawkeyes, asta e, sunt multi HE, nu inteleg ce ai tu cu HE-ul de pe DEX daca merge perfect.BACKSTAB NU MERGE, chiar trebuie sa imi instalez L2 sa intru pe un l2j sa-ti arat ca NU MERGE? Da 200 damage, cand pe deadly blow da 1000 damage. Si ti-am explicat de N ori! Fiecare cu ce prefera! Eu prefer o interfata adevarata de Lineage, nu prea bogata in implementari, si cu MII online (ziceai acolo ca nimeni nu stie cifra exacta de jucatori, eu nu o stiu dar stiu ca e mai mare de 1500 de jucatori), decat sa joc pe un emulator, sa am implementari ca-lumea dar sa para ca joc un joc flash pe un site, sa se miste caracterul ciudat, sa apas CTRL cand atac mobii sa fac PK pe ei lol, si sa fie 3 clanuri lvl 3+ pe server. In lowbie zone sa nu-ti mai zic, vezi 1 om pe zi in gludin, si sa nu existe pic de geodata, sa lovesc cu arcu' jucatorul din ToI 7 eu fiind la ToI6. Quote