Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@had3s in duelist vs duelist si eu as folosi IC .....Dar in duelist vs mag/arcas as merge pe tallum ....

@fearnone singurul lucru nasol pe l2ownage e ca sunt multi donatori/noliferi :P

@xIcarus Dar ai mai vazut gladiator cu robe ? ;;) Pacat ca nu am facut screen ...se bateau odata la oly 2 gladiatori ...si face unul din ei catre celalalt " let's play without jewels " ...si asa au facut ...pe la mijlocul pvp ului ...scoate unul din ei un dual de a +4 cu augment : cdl lvl 17 :)) .

esti obosit rau tinere , la tine peste toti sunt donatori , uite ca de data asta nu ai ghicit , dute pe site'ul lor si arata-mi unde poti sa donezi , ah wait.. nu poti dona pe l2owange .

Posted

Iti recomand sa-ti cresti dwarf. Fie spoiler sau crafter. Nu te poti descurca singur. Eu am intrat in full B din spoil. In total ar fi insemnat cam... 13 ore de spoil. Insa mi-am vandut c-urile, asa ca au fost in total 10 ore de spoil. Ceea ce inseamna ca daca stai la spoil cate 2 ore pe zi timp de 5 zile, intri in b. Si nu e lvl mare. Spoil la 47 in branded (sin eater). Stii cum sfaraie 7-8kk pe ora?

Posted

Iti recomand sa-ti cresti dwarf. Fie spoiler sau crafter. Nu te poti descurca singur. Eu am intrat in full B din spoil. In total ar fi insemnat cam... 13 ore de spoil. Insa mi-am vandut c-urile, asa ca au fost in total 10 ore de spoil. Ceea ce inseamna ca daca stai la spoil cate 2 ore pe zi timp de 5 zile, intri in b. Si nu e lvl mare. Spoil la 47 in branded (sin eater). Stii cum sfaraie 7-8kk pe ora?

Joc l2 de 4 ani stiu cum se scot banii cu spoil de la cbp si sop dar chiar nu mai am chef sa cresc 1. Sa vad ce rezolv maine daca nu reusesc in sapt am b

Posted

Joc l2 de 4 ani stiu cum se scot banii cu spoil de la cbp si sop dar chiar nu mai am chef sa cresc 1. Sa vad ce rezolv maine daca nu reusesc in sapt am b

fati un ps <ca is usoara si questurile si nu necesita bani> si bate o sap in cata sa vezi ce de-a aa faci.. si apoi mai ai si mass cubicu, si zic eu ca e folositor la pvp ala mai ales pt arcas/dagger.. btw ce esti?

Posted

Daca vrea aa, sa-si faca destro. 3 cata rooms + frenzy = shitloads of aa. Sau warlord, daca vrea sa o duca constant. Tot ce ii trebuie sunt SE buffs si haste2 pot.

Eu iau cate o camera cu spoilerul si merge bine. Desigur, cu o camera intreaga e mai riscant, nu e dwarful mare dps. Dar un destro in frenzy chiar nu are nicio problema. Iei camere, frenzy + zealot, ii arzi, apoi o iei usor cu cate juma de camera pana vine frenzy iar. Iar daca ceva merge prost ai guts si battle roar.

Posted

Si eu zic sa iti faci tot warlord :) . Se merita , daca joci cate 5 ore pe zi cu un bd/se in party faci lvl 78 in 2 saptamani maxim , asta daca nu ai un clan care te cheama la baium/antharas/zaken :)) ...si masss pvp :P .

Insa si destro e ceva....insa fff booring la farming...bate aproape ca un paladin , iar sa iti faci destro petnru frenzy ?adica pentru 2 min ?? no way :)) .Mai bine mi`as face summoner decat destro :beer: .

Posted

Daca vrea aa, sa-si faca destro. 3 cata rooms + frenzy = shitloads of aa. Sau warlord, daca vrea sa o duca constant. Tot ce ii trebuie sunt SE buffs si haste2 pot.

Eu iau cate o camera cu spoilerul si merge bine. Desigur, cu o camera intreaga e mai riscant, nu e dwarful mare dps. Dar un destro in frenzy chiar nu are nicio problema. Iei camere, frenzy + zealot, ii arzi, apoi o iei usor cu cate juma de camera pana vine frenzy iar. Iar daca ceva merge prost ai guts si battle roar.

vezi tu.. am zis ca daca ai un ps si il duci in cata nu iti trebuie gear deloc.. poti sta si in ng robe.. cu ala la lvl 40 tineam prima camera mare din branded <cea din stanga> fara nicio problema.. si nu aveam decat self buff: gear- devotion si staff de de la pisica.. asa daca ai gear cel mai bine merge warlord..

aaa.. si normal cu spoileru..

@andi daca stii unde sa bati cu summonerii chiar nu bati greu deloc..

Posted

Tot spoileru scoate mai multi bani.... dar un crafter scoate multi bani fara sa faca nimic..... Depinde cum preferi sa joci :)

Posted

I am hardass, so spoiler. Daca ar fi un time attack, spoilerul scoate muuuult mai mult. Arata-mi tu crafter ce face 7-8kk pe ora la lvl 47. Asta in afara faptului ca e singurul crafter online de pe server.

Posted

Tot spoileru scoate mai multi bani.... dar un crafter scoate multi bani fara sa faca nimic..... Depinde cum preferi sa joci :)

cu crafteru scoti bani multi cand deja poti crafta a.. pana atunci nu prea.. poate doar sa stai sa vinzi ss-uri.. asa e.. cu spoileru faci cei mai multi.. dar daca o iei de la 0 eu tot ps iti recomand ;))

<am un fix>

Posted

Aha .... caracter de olympiada(asta in cazul in care nu pica cu un buffer[de orice tip]sau cu un ES sau Warlock[care e overpowered])

Posted

Warlock is doomed. Ce-o sa ii faca unui summoner cu death spike? Ii fluiera la ureche? Da, stiu ca are arcane disruption but still. Warlocku baga summonul pe tine, tu bagi summonul pe el, arzi si un death spike, ghici cine castiga. Instinctul warlockului ii zice sa se indeparteze, pentru ca nu poate castiga un asemenea duel. Problema e ca daca se indeparteaza matza o ia pe coaja.

Posted

ajung sa observ ca numai prostii va debiteaza mintea ( silen xicarus andix ) voi vorbiti din experienta voastra de pe l2j , voi ati ajuns sa ziceti(presupun) ca sunteti pro players in l2 insa , sunteti cum eram si eu cu un an, un an jumate in urma , vorbea gura fara mine si ziceam numai prostii(gen necro are cast mai mare decat sps , ca eu aveam necro) , jucati pe dex, facetiva un char 78 si dupa aduceti argumente la un subiect , pana atunci cel mai bine ar fi sa inchideti gura ca nu stiti ce zicet